wysky Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 Stigmatu, ze som sa narodil ako je jedno meno jednej moderatorky z PF sa bohuzial nezbavim...
Hellé Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 ja som tiez lenive vtipne nedelne dieta :lol:
Desdemona Zverejnené 28. December, 2008 Zverejnené 28. December, 2008 Štvrtok - Najmagickejší deň týždňa. Možno práve preto ľudia, ktorí prišli na svet v tento deň sú výnimoční a dosahujú úspechy bez väčšej námahy. Ó aký som výnimočný :lol: Akože ja som tiež štvrtková a nemám ten pocit, že by som bola nejako výnimočná :) A úspechy, práve naopak, dosahujem s väčšou námahou :)
Ignatius Zverejnené 28. December, 2008 Zverejnené 28. December, 2008 No ja som si to povedal len na základe tej charakteristiky - a lákalo ma doplniť aj, že som ešte desne šikovný, ale hlavne nadovšetko skromný :lol: Ako ani ja si inak nepripadám nejako výnimočný a za väčšinou úspechov stojí kus driny, ale zas keď sa tak občas obzerám dookola, tak možno zrnko pravdy na to byť môže... to by skôr druhí mali posúdiť :) (aj keď teda Hedge a Daekin sa sem zrejme tak skoro nedostanú, takže "druhí" budú mlčať :) )
chrust Zverejnené 30. December, 2008 Zverejnené 30. December, 2008 Streda je mojím dňom "D" - ale na margo vyššieuvedenej charakteristiky o niejakom oslnivom kúzle osobnosti nemôže byť ani reči,faktom ostáva,že rád cestujem a spoznávam.... takže 50% trefa :lol: .
lopata555 Zverejnené 30. December, 2008 Zverejnené 30. December, 2008 Ja som Sobotný Ľudia, čo sa narodili v sobotu bývajú zväčša pekní, no nie sú pre to márniví. Ťažko pracujú, aby dosiahli svoj cieľ, a priatelia sa vždy môžu spoľahnúť na ich úprimnosť. No toto som o sebe ešte nepočul ...................
Proteus Zverejnené 30. December, 2008 Zverejnené 30. December, 2008 Ja som sa vraj v nedeľu narodil. Mama to musí najlepšie vedieť. :lol:
Sniper Zverejnené 30. August, 2009 Zverejnené 30. August, 2009 Ja som tuším pondelkový. Ten týždeň u nás doma sa musel začať bohovsky.
tomassi Zverejnené 30. August, 2009 Zverejnené 30. August, 2009 malý grifv pravo dole na lište máte hodinky2-krát kliknite a na nastavte dátum vášho narodenianevereli by ste, ale ukáže Vám to presný deň
lopata555 Zverejnené 30. August, 2009 Zverejnené 30. August, 2009 off topic nerozumiem tomu grifu :lol:
game Zverejnené 30. August, 2009 Zverejnené 30. August, 2009 zahlasovala som znovu, ale ešte stále som nedeľniatko, nevydarené :lol: lopatka, ten grif je tu / u mňa platí len pre tých, ktorý sú narodení najskôr v roku 1980 ... starší majú smolu /urob presne to čo píše tomassi a otvorí sa ti kalendár
lopata555 Zverejnené 30. August, 2009 Zverejnené 30. August, 2009 jáj toto :lol: a ja že aká finta :) takto som to spravil keď som chcel vedieť kedy som sa to narodil :)
Eiensama Zverejnené 30. August, 2009 Zverejnené 30. August, 2009 Ja som stvrtkove dieta.... A celkom to na mna sedi :lol:
jaa Zverejnené 22. Október, 2009 Zverejnené 22. Október, 2009 jaa som tiez stvrtkova... hmm vraj vynimocne dieta :) moze byt :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 25. Október, 2009 Zverejnené 25. Október, 2009 dal som v utorok. neviem, ci to na mna sedi, pretoze veci okolo toho vobec nezistujem :lol:
Desdemona Zverejnené 28. Október, 2009 Zverejnené 28. Október, 2009 malý grif v pravo dole na lište máte hodinky 2-krát kliknite a na nastavte dátum vášho narodenia nevereli by ste, ale ukáže Vám to presný deň Nevie mi niekto povedať, prečo som si doteraz myslela, že som sa narodila vo štvrtok? :lol: Týmto som bola konečne vyvedená z omylu a zistila som, že som utorková. Ach jo, nenahraditeľný inteligentný počítač... :)
Lolisha Zverejnené 28. Október, 2009 Zverejnené 28. Október, 2009 aj ja som sobotova :lol: a je to aj moj najoblubenejsi den v tyzdniv nedelu uz myslim na to, ze dalsi den praca / skola, ale sobota sa da plne vychutnavat :)
starsi Zverejnené 1. November, 2009 Zverejnené 1. November, 2009 Pre tých čo nevedia jeden kalendár v OpenOffice. Stačí zmeniť rok v buňke A1. pozrieť si deň podľa mesiaca. :lol:plankal.ods.zip
pink Zverejnené 1. November, 2009 Zverejnené 1. November, 2009 v utorok o 23.30.....velmi podnetna tema, obohatila ma....
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz