Skočiť na obsah

V ktorý deň ste sa narodili?  

45 členovia hlasovali

1. 1. V aký deň ste sa narodili?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Stigmatu, ze som sa narodil ako je jedno meno jednej moderatorky z PF sa bohuzial nezbavim...

Zverejnené

Štvrtok - Najmagickejší deň týždňa. Možno práve preto ľudia, ktorí prišli na svet v tento deň sú výnimoční a dosahujú úspechy bez väčšej námahy.

Ó aký som výnimočný :lol:

Akože ja som tiež štvrtková a nemám ten pocit, že by som bola nejako výnimočná :)

A úspechy, práve naopak, dosahujem s väčšou námahou :)

Zverejnené

No ja som si to povedal len na základe tej charakteristiky - a lákalo ma doplniť aj, že som ešte desne šikovný, ale hlavne nadovšetko skromný :lol: Ako ani ja si inak nepripadám nejako výnimočný a za väčšinou úspechov stojí kus driny, ale zas keď sa tak občas obzerám dookola, tak možno zrnko pravdy na to byť môže... to by skôr druhí mali posúdiť :) (aj keď teda Hedge a Daekin sa sem zrejme tak skoro nedostanú, takže "druhí" budú mlčať :) )

Zverejnené

Streda je mojím dňom "D" - ale na margo vyššieuvedenej charakteristiky o niejakom oslnivom kúzle osobnosti nemôže byť ani reči,faktom ostáva,že rád cestujem a spoznávam.... takže 50% trefa :lol: .

Zverejnené

Ja som Sobotný

Ľudia, čo sa narodili v sobotu bývajú zväčša pekní, no nie sú pre to márniví. Ťažko pracujú, aby dosiahli svoj cieľ, a priatelia sa vždy môžu spoľahnúť na ich úprimnosť.

No toto som o sebe ešte nepočul ...................

Zverejnené

Ja som sa vraj v nedeľu narodil. Mama to musí najlepšie vedieť. :lol:

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

Ja som tuším pondelkový. Ten týždeň u nás doma sa musel začať bohovsky.

Zverejnené

malý grif

v pravo dole na lište máte hodinky

2-krát kliknite a na nastavte dátum vášho narodenia

nevereli by ste, ale ukáže Vám to presný deň

Zverejnené

zahlasovala som znovu, ale ešte stále som nedeľniatko, nevydarené :lol:

lopatka,

ten grif je tu / u mňa platí len pre tých, ktorý sú narodení najskôr v roku 1980 ... starší majú smolu /

urob presne to čo píše tomassi a otvorí sa ti kalendár

post-3-125164932842_thumb.jpg

Zverejnené

jáj toto :lol: a ja že aká finta :) takto som to spravil keď som chcel vedieť kedy som sa to narodil :)

Zverejnené

Ja som stvrtkove dieta.... A celkom to na mna sedi :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

dal som v utorok. neviem, ci to na mna sedi, pretoze veci okolo toho vobec nezistujem :lol:

Zverejnené

malý grif

v pravo dole na lište máte hodinky

2-krát kliknite a na nastavte dátum vášho narodenia

nevereli by ste, ale ukáže Vám to presný deň

Nevie mi niekto povedať, prečo som si doteraz myslela, že som sa narodila vo štvrtok? :lol:

Týmto som bola konečne vyvedená z omylu a zistila som, že som utorková.

Ach jo, nenahraditeľný inteligentný počítač... :)

Zverejnené

aj ja som sobotova :lol:

a je to aj moj najoblubenejsi den v tyzdni

v nedelu uz myslim na to, ze dalsi den praca / skola, ale sobota sa da plne vychutnavat :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov