Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

vies co je prutova konstrukcia? nevies

Ale viem mojko, toto je prutova konstrukcia.

post-32-0-53550500-1366090423_thumb.jpg

 

Tak mi ozrejmi, co si myslel pod pojmom sietova konstrukcia, ak nie toto? Ja ten termin nepoznam, a cuduj sa svete ani googl nic nenasiel (ak neratam fotky plotov) ;)

Nosniky vymrstuje gravitacia spolu s pomocnikom, ktory ich nareze a usmerni.

A co je ten pomocnik? Smerova naloz to byt nemoze, ta nema dostatocnu silu. Tak co?

Odkial sa zobral roztaveny kov? no odkial sa zobral ty mi povedz, aha v oficialnej sprave nebol takze to musi byt pravda, nuz darmo je uz sa tu zas niekto ohana oficialnym a neoficialnym ale dokazom nie.

Odkial by sa vzal, ak by to bola riadena demolicia? Mas pocit, ze pri riadenych demoliciach nachadzaju roztaveny kov? A nosniky odletuvaju kade-tade?

A co ked sa tam ten kov zobral z poziaru? Taky hlinik, z ktoreho boli jednak lietadla ale aj cela fasada budovy.

Aha takze ja bluznim ked poviem ze je kopa inzinierov a vedcov po svete ktorí nezeru seno a povedali ze nesuhlasia s oficialnou teoriou? nuz zas co k tomu dodat

No, mohol by si na to dodat referencie na publikovane clanky, ktore tito odbornici maju. Lebo vies, spravit z niekoho odbornika na youtube videu zvladne aj microsoft movie maker ;)

To je fakt na urovni bukyho, kazdy kto somnou nesuhlasi zere seno a je jedno aky je jeho odborny background, proste nemoze mat pravdu, pretoze ja, robopol, som tak rozhodol :) K tomu vazne niet co dodat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

boze programator sa snazi davat lekcie v stavebnictve? uzasne:)

 

vsak jasne ze nepoznas ked tu vytahujes priehradovy nosnik mosta. A odkial by si aj mohol vediet, ked si programator?

 

Ale kedze nevies co je siet u wtc,  tak napr. nosna obvodova konstrukcia WtC, mas zvisle aj vodorovne prvky, co mozeme takto jednoducho oznacit. V slove nehladaj zadrapky.

 

Citaj s porozumenim, ty píses ze netreba naloze, ani na rezanie, ani na postrk, takze vsetko zariadi gravitácia, ja som len ku tej zazracnej gravitacii pridal dalsi zdroj:)

 

Mne je jedno ci ty somnou suhlasis, akurat sa strasne hras ako si presvedceny o dokazoch ze to nemohlo byt inak ako cez gravitaciu a smejes sa, ze vsetci ti konspiratori su nevzdelanci ALE TY SI PROGRAMATOR co o stavebnictve vie ako hus o pive.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

boze programator sa snazi davat lekcie v stavebnictve? uzasne:)

Este vacsi font si mal pouzit :) Tak nabuduce, ked budes argumentovat... Ale ked sa ideme hrat takto, tak sups, daj svoje referencie, lebo zatial si niemand, ktory nema ani odborne vzdelanie. :) Takze o stavebnictve vies rovnaky prd :)

ALE TY SI PROGRAMATOR co o stavebnictve vie ako hus o pive.

To je mozne :) A prave preto sa odkazujem na clanky v odbornych peer-review publikaciach. Ci aj ti vedia o stavebnictve prd? :)

Ty si zatial nebol schopny poskytnut jediny odborny clanok, ktory by zastaval tvoj nazor konspiratorov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Uz som ti pisal programator, ze tu hovoris za seba nie za druhych. Nechval sa cudzim perim. Ja mam stavebnu fakultu vystudovanu, takze o stavebnictve viem viac ako programator. A toto tu nie je o lustrovani kto co je. Keby som robil demolaciu mrakodrapu potom by si zacal citat inak? Tu nejde o ziadne referencie

 

Tvoj nazor je ctrl+c a +v . taky ze s googlom sa zoznamujes o tom o com momentalne pises a citis sa sebavedomo, ze za tym stoja nejake publikacie:)

 

Takze tak darkman, mne nevadi ze nie si v tom odbornik, to je v pohode, ale pokial nevies odvovodnit co tu postujes, reagujes tym ze tu linkujes z internetu a pod. 

Problem je v tom, ze dokaz nie je to ze najdes nejaku pracu ci uvahu AKO to mohla urobit gravitácia, alebo niekto pride ako ty podobný expert a povie ze to bol dynamický ráz a ten sposobil zrútenie. To všetko sú slova, slová treba podlozit.

 

A vymyslený model pocitacovy ti vypluje co chces, hranie sa s teoriami a prekrucaanie je caste a viditelne pri kazdych sporoch. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To, ze mi absolvent stavebnej fakulty povie, ze vybusniny sa pri riadenych demolaciach pouzivaju na to, aby nieco 'pratali z cesty' som vazne necakal. :)

 

Fajne, ja ti vravim svoj nazor, a kedze som IT, tak sa snazim svoj nazor podlozit nazromi ludi, ktory maju odbornejsie vzdelania ako ja (a v konecnom dosledku aj ako ty). - To sa ti nepaci, lebo podla teba nejde o moj nazor.

Ok, ked ale zacnem pisat cisto svoj nicim nepodlozeny nazor - Tak zacnes urazat a vyvysovat sa, ze som IT a o stavebnictve nic neviem a teda moje nazory nestoja za nic. :)

 

Tak to je potom tazko, ked este k tomu priratam fakt, ze tato diskusia sa toci dokola - ty tvrdis, ze gravitacia nemohla byt dostatocna na vymrstenie nosnikov. Ze ohen nemohol byt zodpovedny za roztaveny kov. Ja sa ta teda pytam co teda bolo zodpovedne? A tvoja odpoved je 'nieco', nejaka zazrazcna vybusnina. Ktora vymrstuje nosniky tlakovou silou a zaroven roztavuje kov. O vybusninach, Pan absolvent stavebnej fakulty, vies ako hus o pive. U mna sa to aspon prelina s konickom, takze elementarne zaklady mam zvladnute. Tebe staci, ze je to 'nejaka' zazracna vybusnina. Ked sa spytam na detaily tej 'nejakej' vybusniny, tak zacnes zahovarat a opat to ide vsetko dokola.

Tak nevidim moc vyznam v tomto kolotoci pokracovat. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

lestis si ego?

 

Nuz dobre, skusme teda prebrat co je na tom strasne "pratali z cesty".  Ty to považujes za nezmysel. Ale preco, ak by tvoja gravitacia nedokazala lamat ocelove nosniky a stlpy, tak by hmota pod tým drtivým armagendonom zo sute zavadzala. Vybusniny a linerane naloze teda len zarucuju ze tento proces sa nezastavi, bude usmernený a kedze to ma robit gravitácia je potrebné aby retazova reakcia lamania nemale velky odpor. takze nie je to nezmysel, dolezite ako sa na to pozries, bud si to predstavis, ako uplnu blbost, ze teraz ze vybusniny vyberaju poschodie predchadzajuce poschodie, tak samozrejme to je nezmysel.

 

vies ked nieco odlomis a polames tak sa ti to neposklada bez medzier. 

 

A ja sa nehram na odbornika na vybusniny, ale napr. na videu su zabery implozii v poschodiach. mame svedectva o vybuchoch v zakladoch (porozbijane skla na prizemi), mracna, oblaky pred vybuchom, aj na poschodiach.  

Mame pyroklasticky oblak ako pri sopke. priebeh padu, farbu vytekajucich kovov, ci mracien dymu, mame odlupoujuci sa banan explozie kde hmota ide od stredu, taziska von, neostalo nic po ultrasilnom jadre, dokonalu symetriu. Lokalny poziar na poschodi kde je este aj protipoziarna ochrana, nemame ziadne viditelne deformácie ocelovej konstrukcie v mieste poziaru, kde poziar posobi na konstrukciu. Vsetko co ma oficialna sprava su domnienky a hypotezy. Je to cista zaplatena loz a ti co ju podpisali sa bud dobre nabalili alebo tu nieco nesedi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nie robopol, nemame svedectva o vybuchoch v zakladoch,   mame svedectva ze pri pade budovy sa  v prizemi rozbijali okna, a to je celkom jasne, pad budovy stlacil vzduch, ktory v prizemii vyletel von sachtami a rozbil okna,   tlakova vlna bola slaba a nezodpovedala vybusnine,   oznacenie pyroklasticky je chybne, neslo o rozhaveny popol ale normalne trosky prachu,  mozes si pozriet fotky ako dopadal na ludi na ceste a nespalil ich. Na videu je jasne ze vidiet ze pad zacal v poschodi kde narazilo lietadlo a nan sa skladali horne poschodia a az potom isla cela budova ale zhora nadol,   to je priebeh co sa podla mna neda dosiahnut vybusninou umiestnenou inde ako v poschodiach kam narazilo lietadlo.   A spravit takuto akciu a spoliehat sa na to ze pilot sa trafi do presneho poschodia ?  Tolko veci sa mohlo pokazit, ved nakoniec jedno lietadlo ani nedoletelo, spadlo skor.   

Mame kopec fotiek s viditelnymi deformaciami, dokonca to zopakovali v labaku.

 

Atd.   Ale uplne na zaciatku :   Kua,  ak uz mame akciu ze lietadla narazia do WTC, tak netreba nic viac,  to ci padnu alebo nie, to je uplne nepodstatne.  To je utok na USA a uplne jasne casus beli,     ale ak by som mal ako agent CIA planovat nieco podobne, tak by som pouzil vybusninu, ved tam predsa uz bol bombovy utok kedysi, odpalili auto v garazi ale nic vazne sa nestalo.   Tak viac aut, pri kazdom nosniku, kumulativne naloze. Spolahnut sa na lietadla ?  Ved to mohlo zlyhat 100x,  to moze spravit len niekto kto skutocne chce ziskat taku pozornost sveta aby ho muslimi financovali dozivotne, pre konspiraciu je to uplne nemozny scenar.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som videl svedectva na videu kde ludia nie jeden hovoria o cudnych vybuchoch po celej budove "pred pádom". tak predpokladam, ze to nerobili ako pise darkman, ze sfalsovali videozaznam. Ja neviem tyso ty si si aspon pozrel nejake konspiracne videa? totiz to ze mas otrasy v zakladoch, mozes pozriet aj seizmicke zaznamy pred zrutenim budov, ja som ich videl na videu konspiracnom. Problem je ten ze skoro vzdy ti co veria oficialnej teorii sa stazaju na falosne dokazy.

 

A aka tlakova vlna? a ked uz tlakova vlna vybila okna v suterene preco nie po celej konstrukcii v casse narazu lietadla?

 

pyroklasticky nie je chybny (dajme tomu ze nie je tak horuci ako pri sopke), vznika taky aj pri detonaciach, riadenych demolaciach kde sa urcite uvolnuje teplo a na snimkoch vidis tie typicke krutive mracna ako sa stacaju. Pyroklasticky samozrejme obsahuje prach, aj u sopky je prach:)

 

No samozrejme to začalo v mieste oslabenia, to je silny argument som rad ze niekto tu pouziva rozum. :) Neviem ale preco by sa to teoreticky nemohlo dat, ved ak mas siet vybusnin mozes teoreticky odstartovat vybuch z ktorehokolvek miesta, vyzaduje to ale lepsiu technologiu casovania tych trhavin.  A mozno je odpoved jednoduchsia a prostejsia len ma nenapada.

 

Na videu ale nemas vidietlne krutenie od poziaru, lokalne moze byt, ale to co nevidno a je podstatne je jadro, ktore nevidno nie obvodovy plast. Labak je labak, to nie je dokaz, dokaz je rozhovor poziarnikov o lokalnom poziare a dym, teda nedokonale horenie az tlenie.

 

A ten kto urobil takyto projekt dobre vedel ze to nemoze zhodit tu budovu konvecnymi metodami, lebo by to bolo lahko odhalitelne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tlakova vlna vznika tak ze ked padne poschodie, tak vzduch ide cez sachty a poschodia dole, a dole to vyrazi.  A poziarnici sa nedostali az tam kde horeli lietadla,  ludia co boli tam a nad, ti zomreli pri poziari pripadne skakali dole.

 

A len tak bokom

Pyroklastický prúd alebo horúce (sopečné) mračno alebo nuée ardente [nüe arda(n)t] (z francúzštiny, doslova "horúce mračno") je často sa vyskytujúci fenomén explozívnych sopečných erupcií. Je to pohyblivá, fluidizovaná zmes žeravých plynov, úlomkov magmy a sopečného popola s teplotou od 100 do 800 °C, pohybujúca dolu vulkanickým svahom veľkou rýchlosťou (až 300 km.h-1). Pre tieto vlastnosti je jednou z najdevastujúcejších foriem sopečnej činnosti. Pyroklastické prúdy sa vyskytujú pri explozívnych erupciách viskóznej magmy

 

 

mozno to znie dobre ale tu to jednoducho bol prach nie pyroklasticky oblak. 

 

A siet vybusnin ?  na kazdom poschodi ?  A nic z toho sa nenaslo ?  Pripominam ze poziarnici tam nikoho nepustili, odpratavali sutiny este mesiace rucne.

A ano odpoved je jednoduchsia, ziadne vybusniny tam neboli ,  to je najjednoduchsia teoria. 

 

Len tak bokom,   ok tak predpokladajme ze ze skutocne existovalo sialene sprisahanie s cielom zabit tisice ludi aby ziskali podporu pre vojnu v afganistane.   Ok,  v cia su psychousi co verili ze sa to neprevali  ( a to uprimne v amerike by bolo snad prvy krat ) ,   tak existuje jeden ovela spolahlivejsi sposob ako to,  spinava bomba na manahatane by bola technicky ovela jednoduchsia ale v dosledku ucinnejsia,  strach pre jadrovymi zbranami je radovo vacsi ako pre takymito utokmi,  vlada by dostala bianko sek na utok na koholvek na svete, kto by len bol v podozreni ze s tym pomahal.

 

A pre tajnu sluzbu USA to znamena tisickrat mensi problem to spravit ako sfalsovat to co sa udialo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja vidim na konspiracnom videu vybite skla v suterene PRED kolapsom, tak je to interpretovane nie v case kolapsu. to je 10 sec, mas pocit ze v tom momente niekto natacal suteren a potom ti poslal zaznam aby si to mohol tvrdit?

 

Ok, dajme tomu nebudem sa hadat na slovickach, ci pyroklasticky alebo nie. 

 

Mas telefonaty ludi v poschodiach kde je poziar, v blizkosti narazu, aj nejaky rozhovor zaznam poziarnikov o dvoch hadiciach a pod. nepamatam si detaily.

 

A co chces najst vybusninu?:) aha takže beton je na prach, ocel na kusky, skrutena ocel kadejako, a ty hladas vybusninu co este nepouzitu? :)

 

Jasne ak to bola demolacia o com ja nepochybujem je cela budova prespikovana matrosom co to ma zabezpecit. O pohnutkoch preco mala ta budova mala spadnut je irelevantne sa bavit.

 

Na zaberoch pri pade vidiet prskavky "viditelne" pred zonou destrukcie ktora sa siri dole ale skutocne rýchlo. 

 

tyso nie je mozne ze toto  gravitacia dokaze ukaz mi nejaky realny príklad kde gravitacia takto hrozostrasne rozdrvi ocel a beton v takej rychlosti a symetricky pri nesmytrickom naraze. To je vylucene. To by bol zazrak.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A k tym cielom:)

 

zas na konspiracnom videu je zaznam o tom ako si poistuje dvojicky ich majitel na teroristicky utok, onedlho sa taky aj kona, vybera si poistku v hodnote myslim milarda dolarov. 

 

Ja to vidim takto, ak by som chcel zhodit tie budovy tak jadrovu naloz nepouzijem:) V budovach wtc boli rozne cenne veci, wtc7, v dvojickach udajne aj zlate tehly. a co dosiahnem ze si odpalim pol mesta? nic akurat straty. to vobec nie je sialene, ak nepovazujeme ludsky zivot tych ludi v dvojickach za bezcenny, tak im kludne mohlo ist o tie budovy plus tie lietadla ako utok teroristov. tie lietadla su lacnejsie ako tvoja spinava bomba, aj so zahladovanim stop je to stale lacnejsie ako nechat vybuchnut pol mesta
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pri kazdom vybuchu sa daju nasjt casti odpalovacieho zariadenia, mozno nie po poziari ale tam kde nebol, tam cosi zostane.

 

A to je problem s tym konspiracnym videom, majitel na tom prerobil,  poistka nepokryla to co zaplatl pol roka pred tym.

 

spinava bomba je lacna,  jediny problem je dostat dost jadroveho odpadu

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nevidel som mu uctovne knihy :), ale nieco som zahliadol ze tam idu stavat ete lepsie kusky (tak mozno na tom ani neprerobil), taktiez som zapocul, ze tam ta izolacia bola problematicka a oprava nakladna a nesplnalo to iste poziadavky, kedze azbest je skodlivy.

 

A neviem ako ides instalovat jadrovu bombu a zhodit symetricky teke kolosy:) A na koho by zvalili vinu? jaskynni muzi z islamskeho sveta tam prepasovali jadrovu bombu a odpalili? :)

 

a poistka byva predsa vzdy nizsia ako vynos z nej:) A tak by prerobil este viac predsa nemyslis, ked uz na tom tak prerobili vsetci:) ale hlavne tie nahody vsade v tejto kauze su uchvatne. teoria pravdepodobnosti dava zabrat:)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ak odpalis spinavu bombu, tak sa vyludni cely ostrov.,   nemusis burat budovy. 

 

 

A len taka otazka,   no dobre tak to odpalili sami,  a teroristi boli pravi ?  Ci aj tych hraju ?  A skutocne bin ladin je agent cia ?

 

no nic,     je to tak absurdne, ze  predstava ze to spravili mimozemstania, taki co ovladaju myslenie ludi a dokazu im vymazat spomienky co naopak vlozit je lepsia,

 

dvojicky dalej stoja, len su zamaskovane ;) 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

povedal si ze to je lacnejsie? nuz pol ostrova je asi troska draahsi spas zase postavit ako dvojicky, ci nie aj ked mas taku lacnu spinavu bombu:)

 

Tyso aj príroda je predsa absurdna nie? ci nie si prekvapeny ked zistis, ze cas je relativny a existuje princíp neurcitosti. toto zdaleka nesplna atribut nejakej abusurdnosti. Ci si sa narodil do spravodliveho sveta kde sa vojny nevedu od sameho pociatku? ci je stale dost ropy a prirodnych zdrojov a pre cinske capice?

 

ako to teda je, zoberieme si knizku do ruk a budeme verit, ze budovy padaju len tak, ze jaskynní muzi ovladli lietadla tie si pokojne narazia do dvojiciek a tie sa zlozia. No nic, toto je absurdne nie to, že ta odpalim aj s mrakodrapom kedze ludia su bez chrbtovej kosti a sedia na najvyssich postoch. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A nasiel som toto k tvoje dobrej poznamke ze zacal pad v mieste oslabenia:

 

nuz tvoja domnienka sa celkom nepotvrdila tyso:

 

Obrazok dole je vidiet aka je ta gravitacia "PECKA" odhadzuje oselove nosniky zopar ton kazdy jeden ako zapalky

 

image006.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

daj cas, kde to vidis, ja som tam nic nevidel.

A co je divne na na tom druhom ?

 

A k absurdnosti,    to nie je o tom ze sa par ludi zblazni a dohodne to,  ale o tom ze to musia stvoky dalsich urobit, casovane vybusniny po celej budove, tak aby po nich neostala ani stopa, aby si to nik nevsimol,

A tvrdis to na zaklade toho ze sa ti to "nezda",     dokonca  pokusy v labaku odmietas.  A je jasne ze skusenosti s tym ako narazaju lietadla do podobnych budov nema nik,  takze cim sa nechat viest ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mal som tu ine video ktore vsak nejak neslo otvorit tu ako odkaz. cas 10:40

 

V podstate cierny dym ako sadza tlie cely cas, zopar lokalnych poziarov, ziadne viditelne deformacie, toboz nie v celej zone narazu. A ked si poziries detailne na inom zabere z ineho videa aj tohoto uvidis "prskavky" co je pritomne pri kazdej demolacii. Aj ten vrsok tesne, ale uplne tesne vidis prskavku aj na tomto zabere. A pad inicializuje uplne od vrchu, ZIADEN raz neni vidiet, ziadna "besna" energia, co by isla tesne v momente kolapsu drvit beton, sekat ocel a vymrstovat stovku metrov od seba.

 

Labaku nesimulovali pad, tam akurat ponahadzovali svoje predpoklady O SILNOM poziari o velkom poskodeni, proste prisposobili si realitu.

 

A viest sa necham tym ako sa robia demolacie a preco sa robia ak to vykazuje take iste crty, tak preco by som si mal mysliet, ze nejake hypotezy o gravitacii tu maju udajne platit?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A este k tým absurdnostiam, ze ako uz len mohli tam nainstalovat vybusniny aby si nikto nic nevsiimol. No problem tyso je v tom ze si vsimol ale oficialne media ti to nedaju do hlavneho spravodajstva. Bol vypadok prudu a zevraj robili novy ethernet v budove. 

 

A presuvali najomne spolocnosti postupne ako to robili, su svedectva na prach v kancelariach, na hluk, zbijanie a pod.

 

A ktroskam preco nie su presne rozbory fyzikalne a chemicke trosiek? Kde je nezavisly posudok prvkov v troskach? preco tu niekto zbiera vzorky z okolia na nanotermit? A preco by to preboha robil, aby si vymyslal ze nasiel latky v okoli ktore tam nemaju co hladat?

 

Cela tato prastena kauza je podozriva, pocnuc unosom lietadiel, konciac medsialnym hubukom a premyvanim mozgov. A ty si sa zaradil medzi nich, takze to robia dobre.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

preco tu niekto zbiera vzorky z okolia na nanotermit? A preco by to preboha robil, aby si vymyslal ze nasiel latky v okoli ktore tam nemaju co hladat?

1)Thermit hori, nevybuchuje (takze nemohol byt zodpovedny za tvoje pyroplasticke oblaky).

2)Thermit sa pri demolaciach nepouziva. Resp, je nepouzitelny.

3)Thermit je najcastejsie hlinik + oxid zelezity. Resp. miesto oxidu zeleza sa mozu pouzit oxidy kremika, medi, olova alebo magnesia. Tak aky zvlastny prvok, ktory tam nemal co hladat tam nasli?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A co si ty nevidel video s tým co hovoril o tom nanotermite? takze nasiel granule toho co sa ozanacuje termit. A preco by nemohol byt pouzity na prerezanie ocelovej konstrukcie? Kludne ziaden problem pouzil by som ho na oslabenie kontrukcie pred sekvenciou ktora odpali budovu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale, hovoril ze nasiel. To je odkedy dokaz, ze tam skutocne stopy thermitu boli? Aby som ta citoval "Kde je nezavisly posudok"

Preco nemohol byt pouzity? Na zaciatok preto, lebo nim ocelovy nosnik pri rozumnych objemoch neprepalis, vertikalny uz vobec nie. Naco by niekto pouzival nieco, co je vysoko neprakticke, potreboval by toho tony a vysledok by bol neisty, ked par g mala smerova naloz zvladne tuto robotu daleko lepsie a 100% spolahlivejsie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ty si uz odbornik aj na nanothermit? A zase sa budem opakovat tvoje domneinky ze neprepalis a pod. Odkial to mas clovece? Vysoko neprakticke? Alebo vysokoefektivne bez hluku?

 

ty nepozivas logiku a to je ten problem. Uz hovoris, že netreba lebo je to nespolahlive, ty zijes v hypoteze gravitacie, tam sa necudujes, ze stacila. A jasne vsetko co je dokaz ako stopy nanothremitu v troskach nie je dokaz. Ty si ako informator.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Opat chybaju argumenty, a opat sa navazas. :)

Logika, 1000cm3 2Al + Fe2O3 ti vazi 4.2Kg. Kolko ton ho potrebujes na oslabenie nosnikov na kazdom podlazi?

Logika, na to aby si nim prepalil vertikalny nosnik potrebujes zafixovat thermit na tom nosniku niecim, co ti vydrzi tepelne posobenie po celu dobu, co bude thermit horiet. Inak ti tvoje puzdro prepali a bez ucinku sa ti bude vylievat. Co je silne neprakticke. (kludne si vyhladaj na youtube par pokusov, ako toto skusali)

Logika, je nejaky dvovod, preco armada thermit pouziva do granatov a zapalnych bomb a nie na boj s obrnencami - tam vladnu smerove naloze.

Logika, nanothermit je oficialne stale vo vyvoji a ziadne prakticke pouzitia oficialne nie su a oficialne je problem ho rentabilne vyrobit vo vacsich mnozstvach. Je nelogicke mysliet si, ze niekto, kto by mal pristup k velkym mnozstvam niecoho podobneho by radsej nepouzil nieco co je na podobnu pracu primarne urcene.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som ani nepovedal, ze tam je len jeden faktor nanothermit. Neviem preco je nutne pre kazde poschodie? u teba netreba na ziadnom poschodi. Ja nepoznam presne ucinky nanothermitu, nieco sa hovori aj o tom ze to je vybusna zmes. Zase tvoja domnienka, ze musi prerzeta uplne alebo ze ho paskou prilepis na nosnik a pod.

 

Ani tajne vojenske novinky nie su bezne dostupne ani o nich podrobne práce a pod. Ci ty vies o vsetkom ake technologie existuju? :)

 

Dolezite je ak sa nasiel vo vzorke nanothermit, prirodzenou cestou sa tam dostat nemohol. Mas to na tom videu, mozes oznacit za podvrh, mozes oznacit za podvrh vsetky videa ale to potom debatujem s informatorom radsej. Lebo to VAm nerobi problem, ze vsetko, vsetky nahravky videa, svedectva su podvrh. To iste mozem ja napisat o kazdom posudku na WTC ako podvrh zo strany NIST.

 

Logika hovori darkman ze hluk je podstatna vec pri tom, chapeme sa? Ja pevne dufam, ze primarne nie je lepsie robit hluk pri dvojickach

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov