Flash Zverejnené 19. August, 2008 Zverejnené 19. August, 2008 Ako to je zo svetovládou vo svete? Práve čítam jednu veľmi zaujímavú knihu od Martina Herzána - Totalitní světovláda Je to veľmi zaujímavé a dosť vieryhodné čítanie. Martin Herzán opisuje dnešný svet ako svet klamstiev a utajovaných skutočností taktiež porušovanie ľudských práv. Všetko sa točí okolo slova svetovláda, ide o to, že poukazuje na mnohé veci a udalosti vo svete, o ktorých sa bežný smrteľník nikdy nedozvie. V skratke autorovi ide o informovanosť ľudí. Krátka časť z knihy "Jde jen oto, chceme-li být hluší a slepí, ale spokojení nebo vidět a slyšet a znát tak strašnou pravdu. Neptejte se mě, která cesta je správná, musí Vám to říci Vaše svědomí." Kniha je voľne šíriteľná a môžete si ju stiahnúť a prečítať tu Aký je váš názor na svetovládu a na túto knihu?
chlapeczjuhu Zverejnené 19. August, 2008 Zverejnené 19. August, 2008 mozno by ta zaujimalo toto Zeitgeist plna verzia, slov titulky http://video.google.com/videoplay?docid=-5285177655237493705
tomassi Zverejnené 19. August, 2008 Zverejnené 19. August, 2008 no skúsim aspom kapitolku prečítať,lebo podľa toho čo si napísal, to vyzerá na dobrú zábavku plnú konšpiračných teórií ale prečítam a uvidím
Flash Zverejnené 19. August, 2008 Autor Zverejnené 19. August, 2008 No to je veľmi veľa podobných vecí aj s tej knihy ale to o Severoamerickej únii som sa dozvedel už dávnejšie a celé ma to prekvapilo. A dokonca ešte tá ich nová mena amero. hmm... Ale na tom klamaní ľudí pomocou televízie, drôg, alkoholu je niečo pravdy. A aj tvorenie vymyslenej vojny zapríčinením vymyslenej udalosti, atentátu je dosť zaujímavé a sú toho ešte tucty.
game Zverejnené 24. November, 2008 Zverejnené 24. November, 2008 práve som dopozerala Zeitgeist niekoľkokrát som to už pozerala, ale nie úplne celé, teraz som tomu venovala dve hodinytakmer všetko, čo som roky zbierala a čítala v knihách, je tam, okrem najnovších udalostí
nefmen Zverejnené 19. Február, 2009 Zverejnené 19. Február, 2009 Ako to je zo svetovládou vo svete? Práve čítam jednu veľmi zaujímavú knihu od Martina Herzána - Totalitní světovláda Je to veľmi zaujímavé a dosť vieryhodné čítanie. Martin Herzán opisuje dnešný svet ako svet klamstiev a utajovaných skutočností taktiež porušovanie ľudských práv. Všetko sa točí okolo slova svetovláda, ide o to, že poukazuje na mnohé veci a udalosti vo svete, o ktorých sa bežný smrteľník nikdy nedozvie. V skratke autorovi ide o informovanosť ľudí. Krátka časť z knihy "Jde jen oto, chceme-li být hluší a slepí, ale spokojení nebo vidět a slyšet a znát tak strašnou pravdu. Neptejte se mě, která cesta je správná, musí Vám to říci Vaše svědomí." Kniha je voľne šíriteľná a môžete si ju stiahnúť a prečítať tu Aký je váš názor na svetovládu a na túto knihu? No, čítal som tú knihu a je napísaná veľmi presvedčivo. Mnoho faktov nasvedčuje tomu, že niečo podobné sa chystá... napr. vývoj meny a platenie je nasledovné: v prvej fáze len celoeurópska mena - EURO, v druhej fáze celosvetová mena - COTY, v tretej fáze už bez meny - univerzálne platobné karty a vo štvrtej fáze mikročip inplantovaný pod kožu... to je len jedna z mnohých zaujímavých tém... Údajne už stojí aj budova, kde bude sídliť centrála totalitnej svetovlády. Je to v Austrálii... A keby niekto chcel tú budovu zamerať cez Google Earth, tak to nie je možné, lebo satelit žiadne snímky neposkytne... V tej zóne to je nejako zablokované proti snímaniu obrazu a na monitore sa zjavi len prázdne miesto bez budov... Čoho sa ešte dočkáme?
game Zverejnené 19. Február, 2009 Zverejnené 19. Február, 2009 hm ... v austrálii je prázdnych miest bez budov na trištvtiny kontinentu .... heslom austrálie je predsa VAP ... veľká austrálska prázdnota ... tam sa môže stratiť celý regiment, nielen jedna budova ... bolo celkom príhorné hodiť to na austráliu, nech aj oni z toho niečo majú ... no nie ?
nefmen Zverejnené 21. Február, 2009 Zverejnené 21. Február, 2009 hm... v austrálii je prázdnych miest bez budov na trištvtiny kontinentu... heslom austrálie je predsa VAP... veľká austrálska prázdnota... tam sa môže stratiť celý regiment, nielen jedna budova... bolo celkom príhorné hodiť to na austráliu, nech aj oni z toho niečo majú... no nie ?Veru nie! Tá budova nestojí v nejakej odľahlej neobývanej pustatine, ale na predmestí Canberry... A Canberra je hlavné mesto Austrálie... :lol:
game Zverejnené 21. Február, 2009 Zverejnené 21. Február, 2009 Údajne už stojí aj budova, kde bude sídliť centrála totalitnej svetovlády. Je to v Austrálii... A keby niekto chcel tú budovu zamerať cez Google Earth, tak to nie je možné, lebo satelit žiadne snímky neposkytne... V tej zóne to je nejako zablokované proti snímaniu obrazu a na monitore sa zjavi len prázdne miesto bez budov... Čoho sa ešte dočkáme? Tá budova nestojí v nejakej odľahlej neobývanej pustatine, ale na predmestí Canberry... A Canberra je hlavné mesto Austrálie... :lol:mno... že je Canberra hlavné mesto Austrálie, viac menej vieme :) mimochodom najväčšie vnútrozemské mesto, ale počet obyvateľov len niečo vyše tristotisíc, takže menšia Bratislava ... že by sa tam len tak stratilo také dôležité ústredie totalitnej svetovlády ... hm hm ... a naposledy budova stála síce v Austrálii, ale len údajne stála, teraz už má presné miesto ... na ktorom predmestí ? je zablokované len snímanie tejto budovy, alebo celého okolia ? a keď sa o tom vie, kde to je, tak to asi nebude také tajné :)
Eiensama Zverejnené 21. Február, 2009 Zverejnené 21. Február, 2009 hmm, tieto roznorode konspiracie o svetovlade sa mi jednak zdaju byt az prilis potiahnute za vlasy, a jednak aj dost pravdive... pochybujem vsak, ze sa toho dozijem... ano ludia sa sice dost zenu dopredu a furt si idu za svojim, ale tento svet je dost velky, takze dost dlho potrva, kym niekto prevezme tu vladu... hoci treba uznat - je tu plno miest, kde by sa dala skryt aj tona atomoviek, takze nepopieram moznost, ze sa take nieco planuje, pripadne sa to uz aj davno mohlo vykonat a my uz sme sucastou jednou svetovlady a ani o tom nevieme... pravda... nepopieram... ale ani nepotvrdzujem. :lol: pokial neuvidim zive dokazy a to na vlastne oci, neuverim nicomu... a pokial sa ma to nejako neprijemne nedotkne, ani o tu myslienku nezavadim... tod, je to iba myslienka.
nefmen Zverejnené 21. Február, 2009 Zverejnené 21. Február, 2009 mno... že je Canberra hlavné mesto Austrálie, viac menej vieme :lol: mimochodom najväčšie vnútrozemské mesto, ale počet obyvateľov len niečo vyše tristotisíc, takže menšia Bratislava ... že by sa tam len tak stratilo také dôležité ústredie totalitnej svetovlády ... hm hm ... a naposledy budova stála síce v Austrálii, ale len údajne stála, teraz už má presné miesto ... na ktorom predmestí ? je zablokované len snímanie tejto budovy, alebo celého okolia ? a keď sa o tom vie, kde to je, tak to asi nebude také tajné :)prepáč, ale chytáš ma za slovíčka... ja, som v Canberre nikdy nebol...tú budovu som na vlastné oči nevidel...preto som zvolil slovíčko "údajne"... myslím, že by bolo odo mňa neseriózne keby som vehementne tvrdil, že tá budova tam fakticky stojí... ja som len citoval pasáže z Herzánovej knihy... a netvrdil som, že tá budova sa kamsi stratila...ale že cez Google Earth ju nie je možné zamerať... tá budova tam stojí už roky, len jej účel a funkcia sa popiera...vláda Austrálie vraj celé desaťročia klamala vlastných obyvateľov o skutočnom účele tejto budovy a prezentovala tú budovu ako sídlo Telecomu...ale šikovní investigatívni novinári zistili, že to nie je pravda a že v suteréne tej budovy sa nachádza počítačové centrum, ktoré zhromažďuje údaje o dôverných dátach obyvateľstva celého sveta... čo myslíš, prečo niekomu záleží na tom, aby nebol známy skutočný účel tej budovy a dokáže cele desaťročia klamať vlastných obyvateľov? Hm?
Eiensama Zverejnené 21. Február, 2009 Zverejnené 21. Február, 2009 čo myslíš, prečo niekomu záleží na tom, aby nebol známy skutočný účel tej budovy a dokáže cele desaťročia klamať vlastných obyvateľov? Hm? a preco vlastne zijeme? preco je vesmir taky velky? nie je to vlastne fuk? ak tak velicu chcu nieco zatajit, tak prosim. dovod na to mozno maju, mozno ani nie, mozno len tak radi konspiruju... ale prakticky je to jedno, lebo verejnost sa to tak ci onak NIKDY nedozvie. aj keby nieco o tom povedali, nepovedali by celu pravdu ale len jej cast, ktora by sa im hodila, takze je to v podstate fuk, co sa tam velice snazia schovat, zakryt, ci co... at v tom len pokracuju, ak ich to ukludnuje, alebo ak su toho nazoru, ze robia teda nieco dolezite... tak ci onak, cely svet s nimi nazor zdielat nemoze
Darkman Zverejnené 22. Február, 2009 Zverejnené 22. Február, 2009 a netvrdil som, že tá budova sa kamsi stratila...ale že cez Google Earth ju nie je možné zamerať... tá budova tam stojí už roky, len jej účel a funkcia sa popiera...Dialnica na Einstainovej v Bratislave stoji uz dobrych par rokov a na Goolge Earth furt nie je :lol: Zeby aj ona patrila do sprisahania? ale šikovní investigatívni novinári zistili, že to nie je pravda a že v suteréne tej budovy sa nachádza počítačové centrum, ktoré zhromažďuje údaje o dôverných dátach obyvateľstva celého sveta...A potom to posiela na odvratenu stranu mesiaca, kde jesterky z pekel maju umiestnene vesmirne satelity. Odkial chce tie udaje zhromazdovat? Vsak vacsina sveta nema udaje v elektronickej podobe, a aj znacna cast (vratane Slovenska) statov co ich v elektronickej podobe maju, v tom ma znacny bordel. Toto su take teorie, ze smiech :)
wysky Zverejnené 22. Február, 2009 Zverejnené 22. Február, 2009 No, čítal som tú knihu a je napísaná veľmi presvedčivo. Mnoho faktov nasvedčuje tomu, že niečo podobné sa chystá... napr. vývoj meny a platenie je nasledovné: v prvej fáze len celoeurópska mena - EURO, v druhej fáze celosvetová mena - COTY, v tretej fáze už bez meny - univerzálne platobné karty a vo štvrtej fáze mikročip inplantovaný pod kožu... to je len jedna z mnohých zaujímavých tém... Údajne už stojí aj budova, kde bude sídliť centrála totalitnej svetovlády. Je to v Austrálii... Ano, a aj Meciar ju cital, ked tento tyzden vyzyval na vytvorenie akejsi globalnej vlady.... To bolo asi pod vplyvom tej knihy...
Eiensama Zverejnené 22. Február, 2009 Zverejnené 22. Február, 2009 jj, tiez zas netreba vsetkemu verit len preto, ze to niekto hodi do knihy... to by sme museli verit aj tomu, ze medzi nami chodia ufoni
wysky Zverejnené 22. Február, 2009 Zverejnené 22. Február, 2009 :lol: Len ma tak napadli iste suvislosti tohotyzdnoveho Meciarovho prejavu a spominanej knihy...
slimak Zverejnené 23. Február, 2009 Zverejnené 23. Február, 2009 No neviem ci sa inspiroval tou knihou Meciar, ale nechali sa nou inspirovat napr. v tomto diele, http://209.85.129.132/search?q=cache:K1vHV...;cd=1&gl=sk ze by tam aj nieco stalo za to? Cital som ju davno, ked som nemal net. Ale dnes si mozem iste veci aj overit.
elfant Zverejnené 3. November, 2009 Zverejnené 3. November, 2009 Všetko sa točí okolo slova svetovláda, ide o to, že poukazuje na mnohé veci a udalosti vo svete, o ktorých sa bežný smrteľník nikdy nedozvie. V skratke autorovi ide o informovanosť ľudí. Aký je váš názor na svetovládu a na túto knihu? Jedna z pouciek sedej a ciernej propagandy hovori, ze ked treba nieco utajit, tak su dve zakladne moznosti: utajit vsetko co sa danej veci tyka a potierat akukolvek zmienku o tom, pravdu schovat co najhlbsiehovorit o danej veci co najviac, vytvorit bludisko tvrdeni, ktore sa co najviac potieraju navzajom, a to tak, ze vznikne dokonaly chaos, v ktorom sa pravda schova, lebo je vystavena na mieste, kde ju moze vidiet kazdyVzdy ked zacne autor tvrdit, ze mu ide o fakty, ktore sa clovek inak nedozvie a ze mu ide o informovanost ludi, tak prestavam takej knihe verit, alebo zacinam byt ostrazitejsi a kritickejsi Ked to zoberiem, podla mnozstva odhalenych neodhalitelnych tajomstiev, tak vlastne ziadne tajomstva neexistuju, lebo vsetko uz niekto niekde vykecal ...
game Zverejnené 19. December, 2012 Zverejnené 19. December, 2012 a netvrdil som, že tá budova sa kamsi stratila...ale že cez Google Earth ju nie je možné zamerať... tá budova tam stojí už roky, len jej účel a funkcia sa popiera...vláda Austrálie vraj celé desaťročia klamala vlastných obyvateľov o skutočnom účele tejto budovy a prezentovala tú budovu ako sídlo Telecomu...ale šikovní investigatívni novinári zistili, že to nie je pravda a že v suteréne tej budovy sa nachádza počítačové centrum, ktoré zhromažďuje údaje o dôverných dátach obyvateľstva celého sveta... čo myslíš, prečo niekomu záleží na tom, aby nebol známy skutočný účel tej budovy a dokáže cele desaťročia klamať vlastných obyvateľov? Hm? dnes sa mi zrazu vynorila spomienka - vlastne dve, a spojili sa dohromady :) spomenula som si na túto tému, a suterén tajnej-na-googli-nenájditeľnej-budovy, kde sa nachádza počítačové centrum, kde sa zhromažďujú .dôverné dáta o obyvateľstve celého sveta ... a spomenula som si na nedávne prezentovanie google a jeho serverovní - nekonečných fariem na viacerých miestach sveta http://tech.sme.sk/c/6572653/v-obrazoch-nahliadnite-do-datovych-centier-google.html dobre, dobre, k tajným dátam o všetkom obyvateľstve netreba celkom iste také obrovské farmy, je to jasné :) :smile2:
xenocide Zverejnené 20. December, 2012 Zverejnené 20. December, 2012 Co uz je tajne na tom, ked si to mozes najst na nete..... :crazy: A uprimne - vies si predstavit nejakeho idiota, ktory by chcel vladnut celemu tomuto svetu? Kua, preco??
xenocide Zverejnené 27. Február, 2013 Zverejnené 27. Február, 2013 Trojka, neblazni...naco? Preco? Keby si tomuto vsetkemu vladol, tak by si musel riesit vsetky tie zaprdene problemy vsetky zaprdenych miliard ludi.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz