Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

mne sa paci co teraz chodi reklama na kuchyne Ikea kde hra Hot Butter - Popcorn

to je ona

a este toto bola svojho casu super reklama

Sprite

Zverejnené

ďalšia animátorsky premakaná reklama na coca colu, je jedno, že je na colu, je skvele urobená ... maličkosti dotiahnuté nadoraz ...

už na začiatku lienka pristávajúca na vyleštenom vrchnáčiku sa trochu šmykne ... nemá to chybu :lol:

Zverejnené

mne sa strašne páči ten zvuk, čo urobí chlapec z kofolovej reklamy na záver, ten chlapec, čo kričí, že: ahoj, milenci... geniálny zvuk :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Myslíš ten blueee? To je geniálne, ináč ma tá reklama vytáča :lol:

Zverejnené

Ja by som navrhol aby ten chlapec robil "bluuue fuuuj" na koniec každej reklamy.

Zverejnené

ja nenávidím tú otrasnú reklamu "PEREX OXI" :lol:

uaaa tá ma privádza do nepríčetnosti :)

Zverejnené

ešte: nemôžem z tej na Relax džús - Prebuďte svoje zmysly

Mám v tej reklame nehoráznu zálubu, úplne jednoduchý krátky záber ako sa ženská pred celodennou šichtou vyzuje a naplno si vychutná pár krokov naboso po tráve, detaily, rosa, zvuk šlapnutia na trávu, no nádhera... vo mne to teda všetky zmysly prebudilo (ale to asi aj súvisí s tým, že som posledné dni len doma zavretá a makám na práci a jedinou mojou myšlienkou je leto, leto, leto a všetky parádne vecičky s ním spojené - akou prechádzanie naboso v tráve jednoznačne je :lol: )

• Pridať bod 1
Zverejnené

skvelá T-mobile reklama (zvláštne spojenie slov, nikdy by som si nemyslela, že ho niekedy použijem, ale naozaj je tomu tak! T-mobile má dobrú reklamu! :lol:)

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

animácia, vtip a nápad ... skvelá animovaná reklama na žuvačku ... pozrieť do konca :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

v posledných dňoch som pár krát zazrela reklamu na nejaký superšampón, ktorý obsahuje okrem iných zázrakov na svetlé melírované vlasy reflektory svietivosti ... :lol:

to mi pripomína voľakedajšiu reklamu na silan, ktorý silanizoval ... :)

Zverejnené

Najlepsou reklamou urcite bude ta na auto, kde jeden prst zdviha cinky :lol: A pachti. Mini cinky.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

momentálne je úplná špica kajov záchod ... tak by som ho hnala z kajovho záchoda, jáááj ... :lol:

a tá krása s babičkou, ktorá žije sama a cez ulicu má dcéru a momentálne žijú vnúčikom a zavolali annu, aby si kúpili kočík, lebo vždy volajú annu, keď nastanú v rodine nečakané situácie ...

deväť mesiacov čakania na vnúčika je dosť nečaká situácia ... Provident

ach jaj :)

Zverejnené

Ja aktuálne nemôžem vystáť tie reklamy s Bojovníkmi proti kríze, to je strašné niečo :lol:

Zverejnené

:) Kajov zachod, to joooo

Mne poslednu dobu trha nervy ta hlupa reklama na gel/lak/aku hlupost na vlasy, kde ta blondata hviezda s peknym psom vedla brazdi ulicu na svojom drahom auticku, zrazu BUM nahodou na ne asi nakvapka daka ta voda, pes je mokry ako... no, pes, a ona - nic.

:lol: Huby by som im rozbila za tuto sprostost.

Zverejnené

a "lucka, vodný anjel ... môj vodný anjel ... :lol: "

koniec reklamy.

aj keď ich nevidím, ale v prestávkach občas počujem, a niektoré stačí raz .... a človek má chuť kúsať

Zverejnené

reklamy na prací prášok Bonux, to je skutočný bonus

bez nápadu, bez ničoho

tá reklama vyzerá jak od Zdeňka Trošky

Zverejnené

od včera boduje "bambucké maslo"

nivea sprchovací gel či mlieko a neviem čo ešte s bambuckým maslom, ako som videla, každá žena z neho bude opálená, sametová, štíhla, vysoká, dvadsaťročná, neodolateľná pre plážových gigolov a bohatá, bez slovka vysvetlenia, čo to vlastne na seba patlá ...

ano, viem, som zaostalá a tupá, musela som si to vyhľadať : (

ujo google : Bambucké maslo, alebo „shea butter, maslo karité“ sa získava z veľkých plodov afrického maslovníku, ktorý sa nachádza najmä na území Ghany, Libérie a Mali.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

nechutne arogantné reklamy má J&T Banka,

ale treba uznať, že človek si ju po zhliadnutí zapamätá,

čiže účel plní

"Viete čo je najhoršie na tom, byť bohatý?"

"Absolútne nič"

"Myslíte si, že veľa peňazí vám zlepší život?

"Zlepší."

"Hovorí sa, že bohatým nie je čo závidieť.

"Je."

CLiCK

Zverejnené

chce byť šokujúca a je svojím spôsobom pravdivá :lol:

zapamätáš si ju, ale asi rovnako než hociktorú výstižnú a dobrú reklamu

je do istej miery pravdivá čo sa týka bohatstva, ale nehovorí nič o podiele tej banky na získaní toho bohatstva, a čo je väčší problém, pamätám si tie reklamy, ale nie meno banky :)

Zverejnené

hh

myslím, že naj vtip je v tom, že to nie je klasická reklama,

teda reklama, kt. chce predať produkt

táto reklama, chce "len" ukázať SME TU

Zverejnené

Ja by som zabila tvorcov tej sprostej reklamy na, ach, tu mineralku... Bonaqua? Neviem, ci je to presne ona... Poburuje ma fakt, ze si nemohli vymysliet nic ine ako slohnut si Mattov napad z jeho videa

. A este tam s tou flaskou i tancuju. :lol:
Zverejnené

neznasam reklamu na ten jar do umyvacky riadu celkovo. ten pribrzdeny chlap a cela rodina v kuchyni riesi cistotu riadu,ach jaj. ...chcel by som vediet co sa deje vovnutri....ueee, strasne to je

Zverejnené

Už je to dávno ale keď som ešte študoval v Nitre tam určitú dobu bývali také plágáty typu videl dakto ženu inšpektora Colomba ... pasívne fajčenie zabíja ... :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov