Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

po strašne dlhých rokoch som natrafila na reklamu, ktorá má skutočne vtip, skvelú a jednoduchú 3D animáciu,

a dvoch malých škrečkov v rodine a jedného poučujúceho kocúra ...

je to úplne nová reklamná kampaň, na youtube ešte nie, keď bude, dám ju sem

videla som z nej už tri diely, je to na jednu reťaz hypermarketov, ale to nie je podstatné - je to po pätnástich rokoch reklama, kvôli ktorej sa otočím, pozerám a vnímam každý detail chovania tých malých animovaných škrečkov, a každé slovo a výraz tváre

ten, kto to animoval, a dodal nápad, zaslúži minimálne minioscara ...

je to takmer geniálne, každé slovo, gesto, mimika, keď hľadajú svoju mrkvičku a zeleninku ...

vídavam to na Hallmarku, a keď si na to spomeniem, mám chuť sa smiať, cielene ich vyhľadávam a je to nanič, keď nie sú v reklamnom bloku : ) a pokúšam sa tie gestá a mimiku a spôsob reči opakovať, a dostávam záchvaty smiechu ... to sa mne často nestáva : )

škrečkovia a mudrujúci kocúr sú dokonalé.

som na reklamy veľmi kritická, ale toto je malé dokonalé dielko.

:lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Včera ma na JOJ totálne vytočili.

• filmy od 20h do 24h každých 25 minút prerušovali reklamou
  • po skončení prvého filmu hneď dali druhý a reklamu dali keď ten druhý film išiel len 5 minút
Nakopal by som ich všetkých do riti od riaditeľa po vrátnika, magorov.
Zverejnené

Axel

tento trend sa zaviedol nedávno

podľa vzoru "západných" TV

udržia si viac divákov,

keď dajú reklamu 5 minút do konca jedného programu

ako keby mala deliť 2 programy - biznis

potvrdzuje to len fakt,

že klasická TV je na ústupe

a ľudia na pozeranie čoraz viac využívajú internet,

kde si pozrú čo chcú a kedy chcú (s výnimkou priamych prenosov)

inak tento trend sa dal sledovať v USA na prelome tisícročí,

kde kvôli nemožnosti vychutnať si film-seriál v TV

kupovali VHS-DVD

Zverejnené

Kvôli tomuto budem filmy v TV pozerávať ešte menej ako doteraz. Pochopím reklamu v polovici filmu alebo medzi reláciami, ale prerušovať film každú dobre že nie štvrťhodinu kvôli reklamám už považujem za agresívnu formu reklamy. To je podobné ako keď si čítam niekde nejaký článok a cez polmonitora sa mi vyroluje flash reklama na T-Com. Vraždil by som a už len z princípu si ich ponuku ani nepozriem a už vôbec by som si nič nekúpil. Fakt magori.

Zverejnené

Najucinnejsie nasadenie reklamy je uplne necakane, neorganizovane, co najnapadnejsie a s vylucenim selektivneho vnimania. Komercny trend smeruje k reklamam, ktore nebudu zhromazdene v blokoch, ale budu sa zjavovat osve, na lubovolnom mieste, budu agresivnejsie, coraz vacsmi vtierave a budu vysielane k adresatovi tak, aby ich nemohol volou ignorovat.

Zverejnené

Keď nabehne reklama tak prepínam na iný kanál. Myslím, že na to ani netreba silnú vôľu aby som ich ignoroval.

Zverejnené

Na Markize to tiez tak zacali, par minut pred koncom reklama a potom bez prestavky idu filmy jeden za druhym. Zas po par minutach od zaciatku zas reklama. Znizuju riziko ze pri prepinani narazis na nieco co ta zaujme.

Zverejnené

som taký divák, že ocením skvelú reklamu, s vtipom a niečím nad ... nadčasovosťou, animáciou, musí mať čosi

takéto reklamy sa objavujú tak často ako biele vrany.

ale tie si potom pamätám bez problémom roky.

jedna výnimočná bežala kedsysi na Aral, bola to najjednoduchšia, najvtipnejšia a zároveň najcielenejšia reklama, za veľmi dlhé obdobie.

posledný škrečkovia ma nadchli animáciou a výrazivom, prepracovanosťou tvárí a výrazov, a slovným jadrným humorom - ale nemám predstavu, na ktorý reťazec hypermarketov to bola reklama.

rozdiel medzi tými dvomi je nejakých 15 rokov.

medzitým pár dobrých.

agresívne reklamy sa neujímajú ...

myslím, že to je nakoniec palica, ktorá udrie dvakrát, alebo na oboch koncoch ... za tie roky sme už zvyknutí na kdečo, ale odstrašujúcim príkladom stále zostáva a aj sa spomína v recenziách agresívna reklama na Vizír z 90. rokov.

vyvolala protesty, aj u divákov, a vizír aj pomaly dovizíroval.

že zvyšujú sledovanosť vkladaním reklamy do posledných minút filmu ... keď to len nie je detektívka, kde ešte nepadlo posledné slovo na veľkom zhromaždení podozrivých, v pohode tv prepnem. absolútne mi nevadí, že posledné minúty niečoho nebudem vidieť.

alebo prvé.

ináč takto to robí Hallmark už dávno.

reklamy okamžite stišujem, len náhodou som objavila tých geniálnych škrečkov.

ináč od nich odchádzam, obraciam sa ku knihe alebo k pc, riskujúc, že prepasiem začiatok či koniec filmu, ale žily mi to netrhá.

pozerať ako si modelky porovnávajú, ktorá má lepšie oholené nohy, a ako dnešné mladé ženy len lietajú celý deň v pokluse a voňajú pri tom celých 24 hodín, ja oceňujem aj ženskú krásu, ale stupiditu nemusím : )

v poslednom čase ma popudzuje reklama na Rexonu, tuším, hoci ja rexonu používam a neviem si ju vynachváliť, ako celebrita vyzlečie bez slova boya v hoteli, aby vyskúšala, či rexona necháva na čiernom stopy ... ja teda neviem, ale pri takýchto reklamách by som vraždila : )

Zverejnené

Pochopím reklamu v polovici filmu...

...ale prerušovať film každú dobre že nie štvrťhodinu kvôli reklamám

Reklama v polovici filmu tiež nebola vždy samozrejmosť. Zrejme počítajú, že si ľudia zvyknú aj na toto. Asi stále ešte hľadajú kam až možno posunúť hranicu...
Zverejnené

Ja nehovorím, že je niečo samozrejmosť, hovorím, že považujem za normálne keď taký 3-hodinový Ben-Hur je v strede prerušený reklamou, ale nie je normálne keď 80-minútový film je dobre že nie 5x prerušený.

Zverejnené

Axel, suhlasim, nie je to dobre, ale nas divak je zvyknuty len na plienkovu formu tv reklamy .. ked som bol v Kanade, pozerali sme Southpark s dlzkou cisteho serialu 21 minut. Na ich kanali trval hodinu - 5minut SP, 10minut reklama. Ludia to tam brali akoze ok, proste to tam patri, len ja som bol na prasky :lol:

Zverejnené

Najucinnejsie nasadenie reklamy je uplne necakane, neorganizovane, co najnapadnejsie a s vylucenim selektivneho vnimania. Komercny trend smeruje k reklamam, ktore nebudu zhromazdene v blokoch, ale budu sa zjavovat osve, na lubovolnom mieste, budu agresivnejsie, coraz vacsmi vtierave a budu vysielane k adresatovi tak, aby ich nemohol volou ignorovat.

Mysliš podprahovu reklamu?
  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Bleee, tá nová reklama s Rytmusom ... to je na grcanie!!! :lol: :) :)

Zverejnené

Ale stále neviem o akej reklame to tu hovoríte, vy spammeri dvaja.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

do akého smeru myslíš?

v pohode chytľavá reklama :lol:

čo sa týka reklamy počas filmu, seriálu.

absolútne nechápem význam reklamy pár sekúnd pred koncom filmu.

keď nedajú medzi filmami, ale dajme tomu 5min po začiatku, to je logické, človek neodíde od tv a možno sa chytí.

ale dať to pár sekúnd pred koncom je svinstvo.

asi druhý krát som videl CSI NY. nejakých 40min a medzi tým tri reklamy...zlý trend

Zverejnené

hm, tak toto je ten kráľ undergroundu ?

nije. to si zaspal dobu. kontext tohto pocinu je uz davno niekde inde.

Zverejnené

po strašne dlhých rokoch som natrafila na reklamu, ktorá má skutočne vtip, skvelú a jednoduchú 3D animáciu,

a dvoch malých škrečkov v rodine a jedného poučujúceho kocúra ...

je to úplne nová reklamná kampaň, na youtube ešte nie, keď bude, dám ju sem

videla som z nej už tri diely, je to na jednu reťaz hypermarketov, ale to nie je podstatné - je to po pätnástich rokoch reklama, kvôli ktorej sa otočím, pozerám a vnímam každý detail chovania tých malých animovaných škrečkov, a každé slovo a výraz tváre

ten, kto to animoval, a dodal nápad, zaslúži minimálne minioscara ...

je to takmer geniálne, každé slovo, gesto, mimika, keď hľadajú svoju mrkvičku a zeleninku ...

...

škrečkovia a mudrujúci kocúr sú dokonalé.

som na reklamy veľmi kritická, ale toto je malé dokonalé dielko.

:lol:

posledný škrečkovia ma nadchli animáciou a výrazivom, prepracovanosťou tvárí a výrazov, a slovným jadrným humorom - ale nemám predstavu, na ktorý reťazec hypermarketov to bola reklama.

takže moji ospevovaní škrečkovia sa konečne objavili na youtube

je ich tam celý rad

z celej série a samozrejme nejedna paródia, čo je dôkazom úspechu : )

je to v maďarčine, ale tie ksichtíky aj tak stoja za to ... sú nádherní :)

http://www.youtube.com/watch?v=KnZkA6t7eHE&feature=related

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

http://www.youtube.com/watch?v=lSH6wLDoE1w

Spot si nechala vyrobiť organizácia Marie Stopes. Vystupuje v nej niekoľko žien, všetky vyzerajú utrápene. Na obrazovke sa objavujú ich mená s poznámkou „is late – mešká“. „Ak vám mešká perióda, môžete byť tehotná. Ak ste tehotná a nie ste si istá, čo by ste mali robiť, obráťte sa na Marie Stopes International,“ hovorí voice over. V spote priama zmienka o potrate nezaznie. Video malo premiéru včera o 22.10 na Channel 4.

25.5.2010 Utorok

jedno slovo: NECHUTNÉ

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov