doll Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 tak aby dievcata tohto fora neboli pozadu, oznamujem ze idem do 43 kola :lol:fuuuuuh....ale hram to uz v kuse tri hodiny :) ... hram to prvy a posledny krat...tolko casu kvoli tomu zabiteho :) a sice teraz kukam, baba ryba je tiez vykonna ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 mozete mi dat nejaky hint? ja sa za tu 20ku nie som schopny dostat ... ... maniaci :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 pomozte mi :lol: chcem v tom pokracovat dajme tomu zajtra...som v 52 leveli a nerada by som o to prisla :) ako si to ulozim, alebo nieco podobne? weirdo.... :) ja si neviem pomoct, ale aj ten 51 level mi pride rovnako lahky ako prvy ;) ... len keby to nezere tolko casu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 kwa vcera som bol v 40ke a padol mi firefox (kvoli inej stranke). slak nech to trafi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 hmm, takze moje vcerajsie zapolenie s bublinkami....hru som vzdala, sla som divat osadu :lol: ale stve ma to, bohvie kam by som sa az dopracovala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aikaterine Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Level 39 a to som pri tom strávila celý deň.Je to návykové :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 po 52ke som to vypol. firefox mi zral 370MB RAMky a este aj songy vo winampe mi sekali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 už po tridsiatich omrzelo....ale snažil som sa :lol:...len, nezvládalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 márnosť, toto som objavila až teraz ... teda ďalšie bublinové oné, len dúfam, že to nebude až také návykové ako to druhé bublinové oné :blush: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts