game Zverejnené 12. Apríl, 2008 Zverejnené 12. Apríl, 2008 strašná citrónovožltá obloha / mám doma jednu knihu, ktorá má tento názov ... nevedela som si to nikdy predstaviť, ale fascinovalo ma to ... až som to raz uvidela na fotkách dvoch fórumákov ... fascinuje ma to stále / 1
valcik Zverejnené 12. Apríl, 2008 Zverejnené 12. Apríl, 2008 vychádza či zapadá :lol:pre mňa zapadá. : ) game, môžeš prezradiť, v akom programe svoje obrázky tvoríš? ja teda nie som veľký umelec, ale chcel som skúsiť nakresliť slnko do vedľajšej témy a neviem v čom. už som aj otvoril MS Paint, ale hneď som ho zas zavrel. ;-
game Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 husacie krky ... inšpirovala ma Danubiana ... :lol: 1
game Zverejnené 28. September, 2008 Zverejnené 28. September, 2008 ranná rosa, rovina, pre dolniaka 1
game Zverejnené 28. September, 2008 Zverejnené 28. September, 2008 tehlovočervená raz som kdesi videla jednu fotku ... stena domu takejto farby, mexiko, opretý rebrík, sušiace sa chilli ... trochu mi to evokuje vidiek, mexiko, indiánske vzory ... a trochu Rothka ... a niekto mi povedal, že ploštice pod perinou : )
Flash Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 cesticky / alebo co v tom vy este vidite
Flash Zverejnené 5. Október, 2008 Zverejnené 5. Október, 2008 Game toto je nadherne... To mi pripada ako nocna obloha kusok zakryta oblacikmi asi ako kazdemu ale nieco na tom je uzasne.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz