haffen Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ahojte, neviete kde by som kúpil stôl na kreslenie? Chcel by som niečo podobné: http://www.studiodes...?catalog_id=581 Dikes za pomoc...
game Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 neviem, kde sa dá kúpiť, ale poznám profesionálneho animátora a grafika, / ktorý síce tvorí prevažne v pc, ale kresby a klasické animované filmy stále vznikajú aj tradične a ručne stručne /,ktorý to má vyrobené doma a prenosné. čo je celkom praktické, prenesie si to do inej polohy, položí na stôl, na kolená, prenesie inam, cestuje to s ním, kamkoľvek, používa to roky. formát cca na A3, drevený rám, vložené mliečne sklo, / skvelo je možné vyrobiť takéto sklo : klasické okenné sklo podložené pauzákom / a pod tým neonky, šnúra do elektriky. stôl je elegantnejší, samozrejme, keď je na taký stôl miesto, ale rám sa osvedčil. 1
trinita Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 aj my mame v praci takymto sposobom robeny presvetlovak, akurat ze je trochu väcsi nez A3 a nie je prenosny... dobre pri skenovani... :-) 2
haffen Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 No tak som nakoniec našiel človeka, ktorý by to dokázal vyrobiť v odpovedajúcej kvalite za normálnu cenu. Až ho budem mať, tak tu capnem foto.
Recommended Posts