Flash Zverejnené 27. Február, 2008 Zverejnené 27. Február, 2008 Arwiel, dosť pekné nato, že v obyčajnom skicári namaľované...
arwiel Zverejnené 28. Február, 2008 Zverejnené 28. Február, 2008 len si zas nemysli, to je podľa predlohy, sama animu kresliť neviem....
Andulqa Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 co keby sme si spravili taku "hru" ze by sa zadala tema a kto by chcel mohol by na nu nieco namalovat, nakreslit a zverejnit na fore? :lol: nebola by to ziadna sutaz ani nic take, len tak pre potesenie :)
game Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 Andulqa, myslíš niečo ako tému so Slniečkom ?
Andulqa Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 no ano, v podstate nieco take, ale nemuseli by sa kreslit len konkretne veci, ale aj nejake abstraktne a tak :lol: nejako by sme sa striedali v zadavani tem a tak :) treba to nejako domysliet :) raz tyzdenne by sa napr dala nova tema, alebo raz za dva tyzdne, alebo tak nejak ;)
Nox Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 Není to tedy myší, ale tabletem, tak snad to může být (nebo jiná sekce?) 1
hisham Zverejnené 30. Marec, 2008 Zverejnené 30. Marec, 2008 game, to je úžasnéé :lol: A celkovo tieto tvoje výtvory :)
game Zverejnené 30. Marec, 2008 Zverejnené 30. Marec, 2008 no ... tie moje výtvory : ) ... :lol: aj tak ti ďakujem hish :)
Duda Zverejnené 12. Apríl, 2008 Zverejnené 12. Apríl, 2008 No toto sa mi veľmo ľúbi asi to tám na desktop ak dovolíš :lol:A pre mňa jednoznačne zapadá
game Zverejnené 12. Apríl, 2008 Zverejnené 12. Apríl, 2008 ehm ... dovolím :lol: :D mohla som to dať ako anketu ... vychádza či zapadá :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz