secretka Zverejnené 10. September, 2007 Zverejnené 10. September, 2007 game - tento posledny obrazok je velmi smutny... este cernejsi ako cierny. na mna posobi hodne deprimujuco, vyvolava velmi smutnu naladu...Su tieto tvoje obrazky aj odrazom nalad?!?
game Zverejnené 10. September, 2007 Zverejnené 10. September, 2007 no ... aj moje aj iných ... ano sú
jos Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 neviem preco by mal byt dazd smutny... su to pekne farebne kompozicie
game Zverejnené 20. September, 2007 Zverejnené 20. September, 2007 pocitové aj len farebné kompozície, teší ma, že sa niekomu zdajú aspoň trochu pekné... ďakujem. dážď môže byť krásny, tancujúci, veselý, depresívny, smutný, olovený, nekonečný, čierny, farebný, novembrový, pocit nového života a pocit konca a beznádeje .... farby tohto týždňa 2
Cactales Zverejnené 20. September, 2007 Zverejnené 20. September, 2007 Je to zaujímavý a výstižný spôsob vyjadrenia nálady. Len tej bielej je v týždni naozaj veľmi málo. :lol: 1
secretka Zverejnené 26. September, 2007 Zverejnené 26. September, 2007 game, tvoj obrazok sa mi velmi paci... ale ak napises „farby tohto tyzdna“, nadobuda tvoj obrazok uplne iny „rozmer“, pretoze sa to moze vysvetlovat ako „tvoje“ farby tohto tyzdna, tvoje nalady, tvoje tazkosti, tvoje problemy... aspon vo mne to uz potom skor vyvolava strach ako potesenie z obrazku.
game Zverejnené 26. September, 2007 Zverejnené 26. September, 2007 nielen môžezačalo to pôvodne farbami pre niekoho iného ... to sú tie čierne, vlastne z hecu, vyplynulo z jedného rozhovoru, nakresliť čiernu ... postupne sa to pretvorilotie šedé som ja, takmer vždy a teraz výnimočnedosť šedá na tej palete ani nie jenemaj strach, secretka ... to prejde : )
tomassi Zverejnené 14. Október, 2007 Zverejnené 14. Október, 2007 wautak sa mi zdá, že game nepoužila čiernu :lol:
game Zverejnené 14. Október, 2007 Zverejnené 14. Október, 2007 no ... trošku čiernej použila :lol: len ten javor vo mne žiari stále, musela som ho nakresliť, aj keď už medzitým celý chudák opadal ... takmer dva týždne mi rozjasňoval dni ...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 16. Október, 2007 Zverejnené 16. Október, 2007 tato malba mi uplne pripomina jednu sceneriu, ktoru sme nedavno videli na cintorine, ked sme isli zapalit kahance. tma a uprostred cesty, celkom vpredu, male svetielko. hodne vtedy fucalo. a ked sme sa vracali, bolo medzitym uz zatvorene. a niekto nevedel preliezt plot :lol: "nepozeraj sa" lol. cintorin je pietne miesto, ale toto bolo vesele.
miniME Zverejnené 10. November, 2007 Zverejnené 10. November, 2007 uz som kreslila mangu, skusala som aj komix.. tu je vysledok mojho polhodinoveho snazenia na stranke www.artpad.art.com link: http://artpad.art.com/gallery/?jrax8wx7wmg KUKNITE!! prosim ceknite a okomentujte...prosim!!
game Zverejnené 10. November, 2007 Zverejnené 10. November, 2007 artpadom sa kreslí trochu ťažko, treba si naň zvyknúť :)na polhodinové snaženie je to dobré, kresli ešte :lol:
miniME Zverejnené 10. November, 2007 Zverejnené 10. November, 2007 MOJ DALSI VYTVOR... :lol: http://artpad.art.com/?jrbb67aihdw tentoraz asi 40minutovy
game Zverejnené 12. Január, 2008 Zverejnené 12. Január, 2008 na niečo som si spomenula ... vznikla z toho zelená a modrá 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz