alarm Zverejnené 28. December, 2012 Zverejnené 28. December, 2012 kedysi som skúšal niečo kresliť., ale dnes to už neviem otvoriť...malo to koncovku tuším .cpt...........ponúkam fantasmagóriu 2
D'Ady Zverejnené 29. December, 2012 Zverejnené 29. December, 2012 pridavam synovu kresbu, vo veku 6 rokov 1
game Zverejnené 4. Január, 2013 Zverejnené 4. Január, 2013 starý dobrý artpad. a starý dobrý Jackson. Inšpirácie I. : Jackson Pollock©game 2
game Zverejnené 25. Január, 2013 Zverejnené 25. Január, 2013 zmena ... nejaký ... vyberte si .... art.
game Zverejnené 6. Február, 2013 Zverejnené 6. Február, 2013 nenechali ma na pokoji saharove hongkongské paneláky ... za riekou 2
Abby Zverejnené 18. Február, 2013 Zverejnené 18. Február, 2013 pridavam synovu kresbu, vo veku 6 rokov Tak mně by se to asi nepovedlo ani tužkou. Má talent.
alarm Zverejnené 19. Marec, 2013 Zverejnené 19. Marec, 2013 našiel som v mojom archíve... už som si myslel ,že sú stratené, takže ma to potešilo, kreslil som asi pred 10- timi rokmi. keď sme hladali abstraktný obraz.... 2
trinita Zverejnené 25. Marec, 2013 Zverejnené 25. Marec, 2013 a ešte jeden modrý abstrakt - deep blue 1
game Zverejnené 30. Marec, 2013 Zverejnené 30. Marec, 2013 lila tulip ... príjemné krásne teplé slnečné sviatky jari vám prajem ;) 1
game Zverejnené 3. August, 2013 Zverejnené 3. August, 2013 roztrasenou rukou :) : ( inšpirácia: saharova záľaha macúchov :-) )
trinita Zverejnené 3. August, 2013 Zverejnené 3. August, 2013 keby mala na chrbte čierny fľak, je presne ako naša... hlavne s tou packou cez oči :-)
NStyling Zverejnené 31. Október, 2013 Zverejnené 31. Október, 2013 Pridávam sem odkaz na bratovú prácu tabletom ;) http://joky153.deviantart.com/gallery/39520518
game Zverejnené 31. Október, 2013 Zverejnené 31. Október, 2013 morbídne témy, tie sú ok - taká melancholická depresia má na tomto fóre melancholikov zvyčajne úspech ...tie cintorínske obrázky sú fajn - smutné melancholické depresívne obrazy, realistické aj abstraktné, môžem, tie fantaskné tvory nie sú moja šálka kávy :) ( dve poznámočky na okraj : páči sa mi atmosféra cintorína v daždi - len za takého prudkého lejaku nebudú horieť sviečky ... ten obraz je ináč skutočne dobrý - čítala som diskusiu pod ním, niekomu tam prekáža nevýrazné tmavo v pozadí ... naopak, to dodáva atmosféru, za dažďa je na cintoríne proste zamračené a tma, ani mesiac, ani sviece ...a páči sa mi tá žltá africká krajinka, africké horizonty sú vždy pôsobivé - len takto na stromoch odpočívajú zvyčajne bratranci levov, leopardi, levy v skutočnosti vylezú na strom len výnimočne, za istých podmienok, aj to len ojedinelé jedince, na konár nevysoko nad zem :) )
trinita Zverejnené 15. December, 2013 Zverejnené 15. December, 2013 pri preskúmavaní možností môjho malého tabletíku som narazila na smiešnu appku, kde sa dá kresliť a písať rukou :-)tak som si hneď skúsila napatlať niečo pozitívne... Láska je... kreslené prstom :-) 1
game Zverejnené 29. December, 2013 Zverejnené 29. December, 2013 reakcia na včerajšie staré dobré školské stretko na úplne mliečne zahmlenej Babe ... a starý dobrý artpad. len tak ... farby v hmle
game Zverejnené 4. Február, 2014 Zverejnené 4. Február, 2014 programík na 3D kreslenie myšou ... len treba prísť na finesy, a človek dokáže poriadne čudá :) http://stephaneginier.com/ http://stephaneginier.com/sculptgl/ moje úplne prvé čertíča s výdatnou synovou pomocou používania tých fines :) : 2
game Zverejnené 28. Máj, 2014 Zverejnené 28. Máj, 2014 1. rýchlovka na neznámom tablete v neznámom programe ... 2. rýchlovka na inom tablete v inom programe s inými nástrojmimusela som odskúšať : )
game Zverejnené 31. Máj, 2014 Zverejnené 31. Máj, 2014 strčili mi do ruky tablet, tak prstom skúšam len tak spamati, to perečko na tento tablet akosi nem funguje ... a práve mám orchideové ružové obdobie ... skúste to prosím vydržať :innocent: -_-
game Zverejnené 1. Jún, 2014 Zverejnené 1. Jún, 2014 ďalší prstový zúfalý tabletový pokus ... orchid beige ...
D'Ady Zverejnené 11. Jún, 2014 Zverejnené 11. Jún, 2014 nááá, ale vsak to je velmi pekne... a precoze ti perecko nefunguje ? len jedno alebo vsetky ? oni totiz su aj rozne druhy na rozne typy displayov
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz