Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Myšlienka dňa:

Najsilnejší a najstatočnejší muži sú tí, ktorí dokážu zvládať ŽENSKÉ NÁLADY.

ja som sa považovala za hviezdu dňa, ak sa mi podarilo efektne a bez ujmy zvládnuť bývalého šéfa, keď bol v ráži.

pamätám sa na jednu príhodu, keď ma istý človek XY z príbuzného pracoviska, čo som s ním spolupracovala a čo mi robil aj školiteľa, požiadal, či by som jeho prednášku neodprezentovala na nejakej konferencii ja (bola som v obraze, lebo som sa tiež na tom podieľala). Nuž ja som súhlasila, ale s tým, že sa musím najprv opýtať šéfa, a že mu dám ešte dnes vedieť. tak som zašla za šéfom, nemal ktoveakú náladu, ale ten tajfún som nečakala...účasťou na tej konferencii a prednesením tej práce reprezentovala by som aj naše oddelenie. lenže to jemu bolo fuk. prvá otázka bola, či ja spoluautorkou aj XX (s ktorou sa neznášali), a keď som m u popravde povedala, že áno, rozzúril sa do nepríčetnosti,  :angryfire:    keď sa nadýchol, povedala som mu pokojne, tichučko a s úsmevom, že ja predsa nie som zodpovedná za to, koho všetkého tam XY dal ako spoluautora, a to sa ešte viac nasral - priam sa celý nadul a hulákal tam, že mi to nepodpíše. Nuž som počkala, kým sa vykričí, a keď opäť potreboval prestávku na nádych, povedala som mu, úplne kľudne a milo, že ďakujem, a že už viem, čo som chcela vedieť, a že Dr. XY napíšem, že si bude musieť hľadať niekoho iného, a ten tresol do stola a zasa že mi to nepodpíše a nepodpíše, :vynadaj:len som čakala, kedy vyskočí a jednu mi vrazí, ale ja opäť milo, že ďakujem, už viem, čo som potrebovala, a že už nič iné nepotrebujem, len toľko som chcela, a do videnia, s milým úsmevom...jasné že spojovacie dvere do druhej miestnosti boli otvorené, baby sa priam pučili od smiechu, ako sa Henten chcel hádať a ako som to pekne uhrala.

Zverejnené

Takže Vilma zvláda mužské nálady. Deliť na ženu a muža sa nedá, skôr na náladového a nenáladového (stabilného) človeka ako bola múmia (Zuza č.2)

Zverejnené

nie vždy, ja som dosť temperamentná a tiež rýchlo vybublem, ale s tým človekom nijaká diskusia nemala význam, lebo on poznal len jeden názor, ten svoj, a niekedy naozaj chcel vyprovokovať nejakú hádku len aby mohol urobiť výstup, najlepšou obranou bol kľud a nadhľad. lenže udrž si nadhľad, keď ti robí nervy celý týždeň a nakoniec na teba navrieska za niečo, čo spôsobil on sám...

ale väčšina ľudí nie je ani úplní flegmatici, a ani takí, čo chytajú hneď záchvaty, ale niečo medzi tým.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

veľmi stručne prerozprávaný klasický príbeh "Ja ho zmením".

tento skončil dobre... sú oveľa horšie konce :innocent:

post-3-0-51208800-1490373029.jpg

Zverejnené
nakoniec na teba navrieska za niečo, čo spôsobil on sám...

Ja to mam s kolegom. Spravi chybu(aj ja robim chyby, kazdy) a on to vala na system, ze to nerobime dobre, a nieco vymysla,alebo na mna. Nie tak casto.

Raz som na neho aj zahucal. A mesiac sme sa nerozpravali. Dnes? Ci tento tyzden. Som mu ovela maksou formou povedal,ze ja s tym nemam nic spolocne - tu chybu spravil on. Robime spolu uz skoro patnast rokov. On na chyby ma narok - lebo coskoro bude dochodca. Ale ja by som bol rad aby aspon 5 rokov dalej aspon medzi nas chodil. Robil - aj kludne nech rozhoduje.

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Keď nad tým tak uvažujem, ako sa končia vzťahy kvôli ženskej hlúposti, tak mi vychádza len to, že žena je vlastne bremeno. Keby sme ženy nepotrebovali na množenie a občasné rozptýlenie, skrotili by sme si menej náročnejšiu hydinu.

Zverejnené

Aku ženu si nájdeš, tak sa budeš mať...

Bohvie s akým typom žien sa ty stretávas, keď máš takéto názory...

Zverejnené

okrem toho ale toto všetko funguje aj naopak... žiaľ, ale poznáme tuším všetci obe strany.

keď je chlap nanič, pije, gambluje, má obe ruky ľavé, je niekedy žene lepšie bez neho...

práve dnes som čítala - zrovna o podobných manželstvách tam bola reč, a dnes som čítala:

Mně zrovna píše kamarádka, muž chtěl kopu dětí a teď ječí, že ona se jen válí doma s děckem a nestíhá, rozmazluje malou, že ji nosí, nenaučila ji ani jíst (malá nechtěla oběd, má půl roku), matka na hovno, ve volném čase mu má pomoct ve firmě, aby nemusel mít brigádníky, nemá kojit, ať je to pohodlnější a že byl naivní a neuvědomil si dřív svou ROLI.

Znám třeba situaci, kdy šel otec na mateřskou, teda rodičák, a matka chodila do práce, vozila dítě na hlídání ke své matce a po příchodu z práce obstarávala domácnost.
Muž sklízel obdiv, kdekoli zmínil, že je na mateřské

zdroj: okoun.cz

ono je to občas zlé, aj na jednej, aj na druhej strane... : )

ovšem...

napadlo mi pri tom, ako sa pred časom vyjadroval náš Tomáš:

sused príde z roboty a pofľakuje sa okolo bytovky, všetko robí jeho žena, on to tiež tak chce...

milovať sa nemiluje, Adelu mal poruke, aj tak nie, manuálne nie je priveľmi zručný, doma by najradšej nerobil nič, lebo na to sú zrejme ženy, ženu potrebuje len preto, aby sa mohol ukázať, že má, keď mu to pasuje... vlastne je to hodne podobný prípad ako tí dvaja tam vyššie.

Zverejnené

Ale aby si bola v obraze, netýka sa to žiadnej, s ktorou sa stretávam.

Teda, aby to teraz neznelo tak, že sa stretávam pravidelne s viacerými :D

Zverejnené

Ja som dnes stihol - za otcom prisiel nejaky cech z vojny co sa 50 rokov nevideli bolo to o tretej - som im dal adresu, robil som si kompost ma vyrusili. Zena sa mi ozvala - okamzite mala doniest auto. Bola nahnevana podla mna, prevazne nie na mna. Vybral som dceru z kruzku, chalana odviezol na futbal. Nabral som piliny, kupil si v Tescu pivo. Kupil tri litre benzinu do kosacky - vsetko do asi ci mozno trochu viac hodiny. Inak zena isla naspat do auta - ak mi ho doviezla - ja ze kam ides? 

-

Ona to mala asi dnes tazke - ale nie kvoli mne.

-----

Ja sa v robote nestresujem . Zvladame to.  Zena to moze mat tazsie. dnes ucila  na dvoch skolach a mala mat kruzok. Zrejme to nestihala. Nech si to vyriesi. Inak po mne nie osobne hadzala kluce - teda je uz dost dole. Je unavena a to som nesposobil alebo len ciastocne ja.

Viac penazi? To asi ozaj nevyriesi. Viac penazi do systemu ale ovela viac penazi.

-------------

Moja zena nebude ucitelka.  Bude sa starat len o moje deti a doucovat deti co bdu ich rodicia vediet platit. Dalekoviac ako v skolstve.

Chcete to mate to. Volite to. A vsetky nasledky s tym suvisiace - ina to nic nieje nove.

https://www.tyzden.sk/podlampou/42477/pod-lampou-ma-23-rokov-kupil-gymnazium-a-chce-zmenit-skolstvo/

Zverejnené

Keď nad tým tak uvažujem, ako sa končia vzťahy kvôli ženskej hlúposti, tak mi vychádza len to, že žena je vlastne bremeno. Keby sme ženy nepotrebovali na množenie a občasné rozptýlenie, skrotili by sme si menej náročnejšiu hydinu.

Mam pocit, ze takto hovoria hlavne frustrovany muzi :)

Ja som spokojny, a nemam pocit ze by pre mna priatelka bola bremeno. Samozrejme, ze tie niektore "zenske" podivnosti ma vedia vytocit (tipujem, ze tak isto aj ju moje "muzke" :D ), ale suma sumarum je mi vzdy omnoho lepsie s nou, ako bez nej, a to aj bez "mnozenia a obcasneho rozptylenia".

• Pridať bod 3
Zverejnené

Nie, ja som bol len zvedavý na reakcie :D Ja osobne som so všetkým v pohode, to čo som písal, bolo na margo čoskoro ex-manželky toho kamaráta (čo som tu niekde spomínal), lebo nikto nechápe prečo to spravila, po tom všetkom čo spravil pre ňu on.

Zverejnené

kamarat zacal pred nedavnom na FB postovat basnicky (remeselne dobre, to on vie - pisat), ale vravim mu, s tebou nie je nieco v poriadku... tak ze zena od neho odchadza kvoli inemu chlapovi... blbe po hadam 30 rokoch manzelstva

dufam, ze si to rozumne zrovna v hlave

Zverejnené

Tak po 30 rokoch....... to by chcelo aspoň nejakú menšiu oslavu .... :zubiska:

• Pridať bod 1
  • Odobrať bod 1
Zverejnené

Prvy krat vidim minusove skore za prispevok. Neviem ci je to dobre. Ak nech je vidiet aj kto ho dal- celkovo hodnotenie ci plus ci minus.

Zverejnené

včera som ešte v noci na mobile preberala média, reku čo kde sa udialo - a zrovna mi praštil do očí článok:

meno manželov Heribanovcov v podstate poznám tak, keď po plese v opere preberáme oblečenia, oni sú na plese tuším vždy.

a správa včerajšia bola, že sa po 40 rokoch manželstva rozvádzajú...

to len na margo, ono tých dlhoročných rozvedených manželstiev nie je priveľa, ale dejú sa, čo už... ale neviem si to priveľmi predstaviť, čo sa tam udeje, keď sú ľudia toľký čas spolu, a potom bum.

ale ano, niekedy človek urobí blbosť sám, niekedy pretečie pohár, niekedy vekom človek nemúdrie, je to všelijako.

Zverejnené

Tam moze byt hocico. Moja mama odisla od otca neviem kvolicomu(kludne ako prve by mohol byt alkoholizmus a ine jeho negativne povahove javy ,stavy)). Odstahovala sa - prenajala byt. Teda ona nechcela uz byvat v tom dome - bola je tam zima , ci bolo treba tam vela pracovat, ci to bolo drahe - vykurovanie a pre dvoch nezmyselne. V byte byvaju spolu. Myslim uz nie ten jednoizbovy ale ten moj byvali zaco sme to zamenili. V tom byte tiez nemala chladnicku a normalnu postel a pod..

Teraz ma tri izby - je to menej upratovania - ale ma tam aj umyvacku riadu,pracku ..atd. Tri izby a plno posteli(ked pridu surodenci ci vnucata). A je tam teplo.

Zverejnené

Dnes si zena pustila nejaku pilcherovu ci nieco podobne. Ako romanticky film. Ja to chapem preco to pozera ma mozno malo romantiky v zivote. Ja som sa nepytal jej, ale deti - videli ste vtomto ci podobnych filmoch deti? Ak nie rozmyslajte preco. Ja osobne som si hladal zenu, nie kvoli acke ale kvoli detom. Je to vtych serialoch ci filmoch? Preto je to pre mna ani nie nuda - nezmysel.  To nehovoriac,ze tie deti musis porodit, a starat sa. to tam nieje. Myslim v tych serialoch, ale v kazdom druhom su ovce. Na ceste.

• Pridať bod 3
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ale fakt je to tak! Ja ako fanusik vztahov a televizie potvrdzujem ze tam deti niesu a ak aj su tak len okrajovo. A aj s pracou su na tom tak ze kazdy je rybar (kedze sa jedna o skandinaviu obvykle) predavac kvetov, majitelka kaviarne atd. Ziadne korejske fabriky a decka ktore budu platit odvody do ich uzasneho socialneho systemu. Ale ja tiez nechcem potomkov. Ale su aj take zeny ze nechcu.

Zverejnené

no ešteže tak, neviem si predstaviť tvoju starostlivosť o potomstvo, bez urážky...

náhodou, videla som kedyxsi niečo podobné, tiež romantický film, tuším Steelová to bola, že Otecko, aj kniha bola (tú som čítala skôr ako ten film videla), a tam práve šlo o vzťah otca, ktorého opustila žena a matka dieťaťa,  k tomu dieťaťu.

ja som chcela aj vzťah, aj deti. Ke´d sme sa s Flinstonom ešte len tak oťukávali a sondovali, čo vlastne ten druhý chce, to bola tiež jedna z vecí, ktoré sme si objasnili. Riešili sme aj alternatívu, čo keby sme deti nemohli mať, tak sme sa dohodli, že by sme si adoptovali.

Zverejnené

Ale sranda že keď niekto je neplodný/á tak ako stresujú že nemôžu mať deti a špekulujú nad adopciou, ja by som sa práveže tešil.

Zverejnené

kľudne si môžeš dať spraviť vazektómiu, a máš po probléme

nemiešaj hrušky s jablkami - máš v tom hokej, Tomáš:

tí, čo si pretrpia kdejaké zložité, drahé a komplikované liečby, hormonálne liečby, kúpele, chodenie po lekároch, ležanie celé mesiace v nemocniciach, injekcie, denné infúzie, nekonečné vyšetrovania a umelé oplodnenia a prípadne nakoniec adoptujú dieťa, celkom iste nie je tá istá kategória mužov a žien, ktorí NECHCÚ mať vôbec dieťa.

Zverejnené

presne...s jednou kamarátkou sme spolu boli tehotné v rovnaký čas, obom sa nám začali zdravotné problémy, ale mne bábo zachránili, kým ona potratila, a po vyčistení bola na izbe s babami, ktoré boli po interrupcii, a dosť ťažko to znášala. Ona dieťatko veľmi chcela, a nedarilo sa, a ony by nemali problém s donosením, ale urobili, čo urobili. (nakoniec sa predsa len aj jej zadarilo a mala dve krásne zdravé deti hneď po sebe, takže sa jej splnilo, po čom túžila).

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov