Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

jakad's Blog

  • zápis
    1
  • komentár
    1
  • zobrazení
    6 065

Masívny štrajk na Slovensku


jakad

4 067 zobrazení

Máme toto dosť, ideme hromadne štrajkovať

Resumé 25 rokov Slovenského štátu alebo dôvody prečo idú Slováci štrajkovať za lepší život

Roky plynú a na Slovensku sa nič nezmenilo, teda aspoň nie k lepšiemu, nedá sa tu podnikať, pretože každá vláda sľubuje reformy ale ani jedna ich skutočne nerealizovala, ekonomicky sme na tom ako výrobňa pre bohatšie štáty, sme vlastne otroci, ktorí sú používaní na prácu, ktorú by nikto nerobil, najkrajšie na tom je, že aj tí, čo by mohli niečo zmeniť sú ticho. Máme tu rozkradnutý štát, ktorý ovláda mafia, finančné a záujmové skupiny, žijeme tu ako v chlieve, pretože nikoho nenapadlo zmeniť svoj spôsob myslenia, ktorý sme tu mali pred revolúciou a každý len čaká na zázrak, namiesto toho aby niečo robil, väčšina obyvateľov robí za podradnú mzdu, pretože sa nevedia spojiť a ísť si vyštrajkovať vyššie platy, nemáme diaľnice a cesty a ani cesty, veda a výskum je na úrovni tak nízkej, učitelia robia za plat menší ako ľudia so základnou školou,s me bilboardová republika, všade na každom mieste je nejaký krásny bilboard, naše zdravotníctvo je v krachu, politici kradnú a rozkrádajú tento štát a ľudom sa smejú do tváre.

Je čas povedať dosť a spojiť sa za lepšie Slovensko, kde ľudia budú niekoľkokrát ročne štrajkovať za vyššie platy, kde ľudia budú dávať pripomienky a návrhy politikom ako riešiť problémy náš všetkých, kde ľudia sa naučia nespoliehať sa na druhých ale budú robiť na seba a nie na druhých, kde sa vytvorí kvalitná zdravotná starostlivosť, ľudia začnú žiť a nielen prežívať, budú mať čas sa učiť a vzdelávať a hlavne kde budú môcť svoje administratívne záležitosti na jednom mieste. Je tiež dôležité aby sa ľudia zo zahraničia vrátili a začali rozvíjať svoju krajinu, pretože kto si nectí svoju vlasť tak ten jej nie je hoden, tiež je potrebné aby sa vytvárali centrá celoživotného vzdelávania, aby si ľudia mohli doplniť vzdelanie, prípadne sa preškoliť ak je treba, je tiež dôležité aby sa šírila osveta a ľudia si musia jednoducho uvedomiť, že tým že hádžu smeti po uliciach škodia vlastne len sebe a vždy to zaplatia len z vlastného vrecka, tiež treba chodiť voliť a to hlavne mladých ľudí, treba zmeniť systém nášho vzdelávania aby ľudia po odchode zo školy začali podnikať a nestali sa len zamestnancami .

Nastal čas na zmenu a musia sa do nej zapojiť úplne všetci, jedine tak bude Slovensko prosperovať ako krajina a ľudia zo zahraničia sa k nám radi potom aj vrátia

1 Komentár


Odporúčaný komentár

Presne tak súhlasím a podporujem vás! Už je to neúnosné že stále musíme byť chudobní! Nám by najradšej nepridali ani cent k platu ale oni si kúpia jachtu a 10 áut! Toto nesmieme tolerovať a treba proti ním bojovať! Robotnícka revolúcia začína! Pridajte sa!

Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov