Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Bohužiaľ! Ale s tou s VŠ to vyzeralo zo začiatku veľmi sľubne. No čo už, je zbytočné to ďalej riešiť. Možno stretla niekoho iného. Žien je dosť.

Zverejnené

Tak tak. Charakter cloveka nezalezi od vzdelania ale od povahy samotneho cloveka. Ale v globale plati ze zeny su obvykle mierumilovnejsie, slusnejsie, vzdelanejsie a zase nieje to len o IQ ale celkovo tym ze zeny su usporiadanejsie, zodpovednejsie a preto su obvykle biflosky lebo pristupuju k tomu zodpovednejsie.

Zverejnené

ale Axel, to vôbec nie je o vzdelaní, ale o povahe. Ak je žena nafúkaná opica, tak môže mať aj "len" učňák, a myslí si o sebe, že nad ňu niet. A naopak, môže mať tituly pred menom i za menom, ak je to skutočná osobnosť, nemá potrebu zhadzovať tých s nižším vzdelaním či nižším spoločenským či pracovným postavením.

za svoj život som mala možnosť stretnúť ľudí (mužov aj ženy), ktorí mali síce hlavu prázdnu a bolo im treba polopate vysvetľovať skoro všetko, a pritom sa nosili jak hovno na palici. zato som mala vo veľkej úcte nebohú pani profesorku, pre ktorú som mala česť pár rokov pracovať, to bola osoba!!! A osobnosť! Napriek tomu, že mala európske meno vo svojom odbore, a publikovala aj v amerických odborných časopisoch, pre ňu sme my, čo sme jej ani po členky nesiahali, boli kolegovia, spolupracovníci, ktorých podporovala v raste ako najlepšie vedela. pre ňu sme neboli niečo menej, ale rovnocenní partneri na diskusiu pri riešení úloh. A nebola som to len ja, kto si ju ctil. Nielen pre jej obrovské vedomosti a ochotu pomáhať, ale aj pre jej prístup k spolupracovníkom.

Podobne je to aj v partnerskom vzťahu. Človek sa môže dobre cítiť s iným len vtedy, ak nie je neustále zhadzovaný a nedáva sa mu podchvíľou najavo aký je nemožný.

Osobne si vôbec nepotrpím na nejaké titulovanie, mám radšej neformálne vzťahy, tak sa mi lepšie pracuje i žije.

:) Flinstone kedysi ešte na začiatku nášho spoločného života zo srandy natáral otravným kolegom, že ma musí doma volať Pani Inžinierka - či mu aj verili, to neviem, ale boli to takí srandisti, čo si neustále jeden z druhého uťahovali, tak asi nie.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Zaujímavé, že tie povahovo "imbecilné" stretávam prakticky len medzi vysokoškoláčkami. Už som sa prichytil pri tom, že keď na nejakej "zoznamke" kliknem na profil a vidím VŠ, tak len nad tým mávnem rukou a zatváram kartu :D

Charakter cloveka nezalezi od vzdelania ale od povahy samotneho cloveka.

No vidíš, ďalší dôvod, aby si si predsa len nemusel spraviť tú vysokú školu, lebo tebe by k ničomu nepomohla.

Zverejnené

Zaujímavé, že tie povahovo "imbecilné" stretávam prakticky len medzi vysokoškoláčkami. Už som sa prichytil pri tom, že keď na nejakej "zoznamke" kliknem na profil a vidím VŠ, tak len nad tým mávnem rukou a zatváram kartu :D

No vidíš, ďalší dôvod, aby si si predsa len nemusel spraviť tú vysokú školu, lebo tebe by k ničomu nepomohla.

Presne tak. A aspon v tomto som axel dobry ze mam tolko sebavedomia ze aj ked vidim v profile VS a v kolonke profesia manazment ajtak ich hlava nehlava oslovujem a samozrejme vacsina to ukonci velmi rychlo ale najdu sa aj tale s ktorymi debata sla pekne dalej. A zase aj VS treba delit na rozne typy lebo su baby co vystuduju socialnu pracu a pracuju pre nejake nadacie bud ako dobrovolnicky alebo za mensie mzdy a niesu materialne zamerane, pomahaju bezdomovcom, chodia do kniznice, hulia bongo, chodia do cajovne, take pohodarske typy ze proste neriesia... Ale patri to aj medzi lahsie VS odbory. Potom mas doktorky lekarky co je zo stranky ucenia sa medzi najtazssimi ale potom idu do afriky pomahat, beru to ako poslanie, chodia na bicykli alebo im staci Fabia v zakladnej vybave, neriesia proste ze musia mat Land Rover vo full vybave ci kabelku od Gucciho. Potom su tie karieristicke typy ze sa len ukazovat, povysovat, vsade zdoraznit ze je manazerka, obliekat sa, ukazovat aka je narocna, ako je nad kazdym, zdoraznovat stale co dokazala a ini to nedokazali... No to su presne tie typy!
Zverejnené

A aspon v tomto som axel dobry ze mam tolko sebavedomia ze aj ked vidim v profile VS a v kolonke profesia manazment ajtak ich hlava nehlava oslovujem

Nauč sa rozlišovať dva pojmy: Sebavedomie a Zúfalstvo. Potrebuješ to.

To ostatné... nemusíš mi to vysvetľovať ako absolventovi z pomocnej školy.

Zverejnené

A co znamena "imbecilna"? To ze Ta nechce znamena ze je "imbecilna"?

Lebo mam z Teba taky pocit.

Mozno si ty imbecilny pre ne. A nemusia mat prave VS vzdelanie.

Ak si taky agresivny v konverzaciach ako tuna na fore, tak sa ani niektorym zenam necudujem, ze sa odmietaju s Tebou bavit tak ako by sa Ti pacilo.

Si velmi povysenecky, chyba Ti pokora, povedal Ti to uz niekto?

Samozrejme, mozem sudit iba z prispevkov. Takze je mozne ze sa mylim.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ano asi sa mýliš :)

Ja pripúšťam, že píšem tak, že napr. takému Tomášovi zo mňa už muselo viac krát cvrknúť, ale to je tým, že text vyzerá úplne inak ako hovorené slovo. Môj slovný prejav môže vyznievať odmerane až "agresívne".

V tejto súvislosti som si spomenul, že asi mesiac dozadu som mal jedno stretnutie, spoznali sme sa na nete, obaja blízko sme bývali, tak sme sa stretli, klasické stretko "stretneme sa a uvidíme". Akože v pohode baba, ale sama mi povedala, že čakala niekoho "tvrdšieho", nie takého slušného pohoďáka ako som ja. No ak keďže hľadala skôr také "hovado" ktoré by sa hodilo k jej tvrdej povahe, tak sme sa rozišli. Nemám problém doložiť text, ktorý som jej napísal na rozlúčku a nemám problém doložiť text, ktorý dostala moja známa, keď odmietla návrh na stretko (toľko vulgarizmov čo je prišlo na jednej strane A5, toľko sa neobjavilo na tomto fóre za 10 rokov), ale nebudem vyťahovať súkromie.

Ak niekedy dôjde k odmietnutiu, tak nemám problém sa rozísť civilizovane.

A čo znamená "imbecilná"........ no to, čo som napísal na predchádzajúcej strane. Ale asi sa pohybujem v nesprávnych vodách.

Apropo, fakt nesúď podľa príspevkov, svojho času si si ty tiež vyžiadala, aby nesúdili tak teba ;) :kvet:

Zverejnené

Ja sa tu ale prezentujem taka, aka v skutocnosti som. To ze som pred 10timi rokmi vypisovala veci, z ktorych s odstupom casu clovek vyrastie, a niektori clenovia fora mali neustalu potrebu sa k tomu vracat, zacala som "odznova", nakolko neboli schopni pozerat sa aj inou optikou, trosku zrelsou. Ale to nie je moj problem.

To ze sa nejak prezentujeme navonok, chtiac nechtiac vysielame okoliu signaly, na zaklade ktorych nas hodnotia.

Ja Ta vnimam na zaklade Tvojich prispevkov. Nie je to moja vina, ze Ta vnimam tak ako vyssie pisem. Je to Tvojim pricinenim. Ty pises takym stylom, nie ja.

To nie je sudenie, len konstatovanie. Niekedy je lepsie pouzit nieco ako "pauza", rozdychat to, a nebyt voci niektorym ludom tak velmi negativny, mne osobne to pride az agresivne. Myslis ze nas Tomas nestve? Ale ano, len to davame najavo svojim sposobom, tak ako ty svojim. A na zaklade toho si ludia mozu tvorit mienku.

Samozrejme mozes si o tom mysliet co chces, aj nic.

To bola mozno len dobre mienena rada na "zvolnenie"...

A len taky detail, Tvojim prvym prispevkom po navrate som si pomyslela ze wau, novy Axel.

Mylila som sa. Aspon tu na fore.

Zverejnené

V čom si sa mýlila? Však si všimni, že "agresívne" píšem len v ohľade Tomáša. Áno a to preto, lebo som tu asi jediný, ktorý mu statočne nakladá pri každej príležitosti, ale on si to zaslúži. Z toho môjho prvého príspevku si prakticky nič nezobral. Tak keď to 10 rokov nešlo v dobrom, musí to ísť takto. K ostatným témam sa nevyjadrujem, prakticky ich ignorujem. Nemusím zdôrazňovať ktoré.

No OK, ale toto už je fakt asi choré, keď sa ďalšia téma točí zase len okolo Tomáša :D

Zverejnené

ked sme tu hovorili o tých nafúkaných a skromných, tak ešte v špitáli...naša bývalá rpednostka chodila do roboty MHD a nikomu to neprekážalo. Aj vtedajší pán primár chodil MHD a v MHD som stretávala staršieho pána, ktorý vyzeral taký kultivovaný, po čase ma začal aj zdraviť, a nakoniec sa z neho vykľulo eso detskej psychiatrie. Tiež som sa stretla s ľuďmi, ktorí mali fáro a postavenie, ale ked videli na azstávke MHD ráno po ecste do práce hocikoho z nás, zastavili a zviezli nás. A naopak, iní by radšej do svojho tátoša zobrali atentátnika ISIS ako niekoho z nás obyčajných...a pritom stáli možno tak o jeden stupienok nad nami, ale nosili sa jak ho-no na palici.

Také vlastnosti sú aj v partnerskom vzťahu nemilé, tu isto neplatí, že protiklady sa priťahujú. určite nie je vôbec dobré, ked jeden je skromný a príjemný a druhý iné nerobí len mu dáva najavo svoju nadradeosť a zhadzuje ho - a ešte s väčším gustom v spoločnosti. Tiež nechápem mužoiv, ktorí ak náhodou majú ženu s vyšším vzdelaním a lepšie zarábajúcu, tak ju nútia vzdať sa svojej práce len aby sa pri nej necítili menej - a pritom ona im vôbec nemusí dávať pocítiť, že je v niečom lepšia. Podľa mňa by sa mal jeden tešiť aj z úspechov toho druhého, a nie ho zrážať dakde podm čiernu zem. Preto som uviedla takýto príklad, lebo žena obvykle neprotestuje, ak muž dobre zarába a má dobré postavenie, my väčšinou nie sme natoľko ješitné.

Zverejnené

Vilma, prednostka nasej nemocnice chodi peso do prace, a sportovo oblecena ze navonok by nikto netusil ze ma take postavenie, aj hore/dole chodila schodmi nie vytahom. Ale nedavno trnavsky kraj predal nasu a dunajskostredsku pente a ta tam dosadila svojich tak neviem ci este je ale tym som chcel povedat ze dobre viem o com hovoris a normalne bavila snami. Brat videl ze v Holandsku aj bankari v obleku chodili na bicykli. Moje byvalky vsetky zarabali viac ako ja a nic som nemal proti tomu. Kto mal prave prachy ten tahal...

Zverejnené

Všetky "tvoje bývalky" (teda tie, čo ti odzdravili cestu zo šatne) zarábali preto viac, lebo pod tvoju minimálnu mzdu sa už nedalo zákonne klesnúť a keďže ty sám si s tým nemohol nič spraviť, tak preto si sa s tým zmieril tak, že ti to nevadilo. Prečo nezačať nazývať veci pravými slovami?

Zverejnené

Lebo axel uz prehana. Normalne so mnou chodila boli sme par. Ale ja som bol v SBS a ona u nejakej nemeckej firmy co bola dodavatelom pre automobilky robila na smeny na pase robotnicku ale mala v cistom aj 500€ lebo sa tam nazbierali nocne priplatky, sobotne smeny priplatky atd... Takze mala viac lebo rozdiel v plate muza a zeny zalezi aj od toho ze kto kde pracuje. Darmo su dvaja rovnako vzdelani ked jeden robi sbs alebo upratovacku kym druhy ide do nemeckej fabriky a ta ci onaka firma dava iny plat.

Alebo dalsi priklad. Bol v samsungu jeden manzelsky parik. Obaja mali ucnovku, pracovali na rovnakom oddeleni, na rovnakej pozicii ale ona bola cez agenturu ktora platila 600 a on bol cez inu agenturu ktora platila 450 a mali rovnako hodin atd. Len to ze nie kazda agentura plati rovnako.

• Pridať bod 1
Zverejnené

najlepšie je ísť priamo, a nie strkať mesačne časť zarobených prachov dajakej agentúre. OT, sorry.

prd na tom záleží, kto zarobí viac. Vždy je to o vlastnostiach a nárokoch tých dvoch. teraz Flinstone zarobí viac ako ja, ale nejaký čas som zarábala viac ja. Nám je to jedno, hlavne že máme na živobytie. Akurát že Flinstone je Otec Goriot a nemyslí na zadné kolieska, kým zo mňa Matka Pôstková napriek tomu, že nie som nejaký držgroš, nie je a nebude. Ocát pocát.

Zverejnené

Čisto subjektívne - je fajn byť mužom. Žiadne krámy, málo hystérie.

A to kde beriete ze histeria je len o zenach? Ved aj muzi histercia.

Vilma & OT tak uplne ani nie lebo to nemalo byt o praci len porovnanie zeny a muza ze zena moze mat vyssi plat len tym ze je u ineho zamestnavatela... Tema je o rozdieloch medzi muzmi a zenami to je v poriadku a zarobok muza a zeny je len na par slov a neoplati sa aj o tom zakladat temu tak vsetko co sa tyka muzov a zien z kazdej oblasti semsa.

A vsimam si casto u zenach (mozno vy tu nie ale u tych z mojho prostredia) jak keby mali problemy so sustredenim a ako keby sa hrali na blbe, uplne nelogicky uvazuju, ako keby aj zabudali, o niecom sa bavime a neskor ze co ako? Alebo utrusi nieco uplne odveci ze by som to ani necakal... Sa mi zda zenske rozmyslanie take nesystematicke, neusporiadane, komplikovane, nelogicke...

Zverejnené

Nie Tomas, ony len nemaju naladu pocuvat Ta. Tipujem ze rozoberas hluposti, ktore zeny jednoducho nezaujimaju. A mozno rozpravas iba o sebe.

Tak ony zatial rozmyslaju nad niecim inym, a zrazu ked sa nieco opytas, posobia zmatene. No ano, lebo Ta nepocuvali :)

Zverejnené

nuž mne sa moje rozmýšľanie vidí celkom logické, mám rada veci usporiadané. Ale ked ma niekto zavalí napriek tomu, že som mu povedala, nech mi to nerozpráva, siahlodlhým prejavom, tak vypnem pozornosť, myslím na niečo iné a odpovedám len občasným uhm, ale čo? naozaj? a podobnými ničnehovoriacimi glupocinami, kým ho to neprestane baviť a nenájde si inú obeť; a ak mi to fakt leze na nervy, a dotyčný nie a nie to pochopiť, tak trepem čo ma napadne, chytám sa úplne nepodstatných vecí odrthnutých z kontextu a tie potom rozvíjam a v duchu sa zabávam, jak ma má za blbú a dúfam, že nabudúce mi dá pokoj. Pekne si to povedal, že sa HRALI na blbé. Dobrý postreh. Aj ja som to robila, ked ma dakto otravoval. Ak nereagoval na priame slovo.

A my ženy - teda aspoň ja určite - dokážeme súbežne robiť niekoľko vecí naraz a vieme si to tak zorganizovať, že pekne stíhame, a to vie máloktorý chlap. A veru sa na to, čo robíme, sústredíme, a ešte aj počúvame táraniny okolo nás či už v rádii alebo naživo :)

vôbec sa mi nezdá, že by sme paušálne nevedeli logicky uvažovať. A tiež sa mi nezdá, že by sme boli paušálne hysterky. Nuž niektoré sme temperamentnejšie a vybubleme, ale to robíte aj vy chlapi. A videla som a zažila viackrát hysterický záchvat chlapa, to bolo čosi!!! radšej riešiť 3 hysterické ježibaby ako jedného hysterického chlapa.

Zverejnené

Normalne so mnou chodila boli sme par.

To máš na mysli tú, ktorú si prinútil, aby sa s tebou vyfotila, ako sa spolu bozkávate? Lebo ja si fakt na inú nespomínam, to by si sa predsa pochválil na všetkých tvojich 150 fórach, ktoré si založil :D

A ty čo tak histericky reaguješ na 10 rokov starý príspevok? Keby si aspoň to slovo vedel poriadne opísať.

Zverejnené

Nezalozil som ziadnych 150 for (memam na to znalosti) a mal som 3 vztahy. A o vsetkych som pisal, hovoril. Reagoval som na ten prispevok lebo nielen zeny hystercia. Ale tema o mne je vedla. Vilma vdaka za reakciu ze ,,robili sa blbe" co znamena ze ich nezaujimam tak ich mozem skrtnut z okruhu znamych.

Zverejnené

niekedy je lepšie nedávať najavo a neukazovať, čo všetko vieme, lebo potom by sa to po nás chcelo furt.

Ale zasa ani musieť neustále dakomu dokazovať, že nie sme také hlúpe za aké nás dakto považuje, nie je ktoviečo a vie to pekne ísť na nervy. lenže to zas vidím tak, že ten, komu musíme dokazovať, že nie sme úplne blbé, si na nás lieči nejaké svoje komplexy z pozície sily, postavenia a podobne. Alebo sa obáva, aby sme ho náhodou "nepredbehli".

• Pridať bod 1
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Tuto temu som necital.

Ale nasiel som nieco co do tohto asi zapada.

http://www.tyzden.sk/casopis/34101/co-zeny-chcu/?z=1&p=3&t=9e79e7a&v=6785

neviem co ktomu povedat. Ja som to len cital.

Ja osobne - moja dnesna zena je posledna zena co jej podam ruku  s niecim viac.Teda mna ine nezaujimaju. Inym zenam pomozem ale niie sexualne. Uz ma to nebavi.

Teda milovat sa budem len s mojou zenou. Ine ma nezaujimaju. Inak je to dost dlho u mna ai aj bude, tento slub asi neporusim.

• Pridať bod 2
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

:zubiska: ehm..to ktorej sa slipy pacia??..sak v tom este aj Beckham vyzera jak sliz a Messi s Ronaldom jak dilinovia..ziaden chlap starsi ako 5 rokov by slipy nosit nemal  :happyroll:

nedá mi nevrátiť sa k /v tejto téme/ toľkokrát prepieraným slipom :smile3:

čo je na nich vlastne také zlé? :o však napríklad tuto ľa sú všetci chlapi len v slipoch, a aké baby sa okolo nich vrtia :thumbsup:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

...

Tomáš, pravdaže aj chlapi hysterčia, a ešte ako!

Môj bývalý šéf keď - ako sme tomu my hovorili - mal krámy, nikdy sa nedalo dopredu vedieť, čo u neho vyvolá doslova hysterický záchvat, niekedy som naozaj čakala, či len vyskočí do dvoch metrov, alebo mi aj jednu vrazí.  Vtedy mu bolo úplne jedno, či ho počuje celá chodba alebo kto sa ešte prizerá, jačal jak viktorka, až bol celý červený, vyhrážal sa vyhadzovom a neviem čím ešte, skrátka sa vôbec nenamáhal s nejakou sebakontrolou...a na druhý deň zas bol celkom v pohode, celkom milý a decentný pán - kým ho zasa niečo nevytočilo. Hocaká hysterická ženská by sa mohla hystérii priam učiť od neho.

• Pridať bod 1
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Myšlienka dňa:

Najsilnejší a najstatočnejší muži sú tí, ktorí dokážu zvládať ŽENSKÉ NÁLADY.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov