Ryan Giggs Zverejnené 29. Jún, 2016 Zverejnené 29. Jún, 2016 himbajz doll, tebe to uz riadne lezie na mozog...Nad tym sa nepozastavuj, to lezie všetkym nezadanym tridsiatničkam. O tom by som vedel napisať knihu. Prosto biologia. Potrebuju sa "združovať" nech je dôvod akykoľvek.
doll Zverejnené 29. Jún, 2016 Zverejnené 29. Jún, 2016 Ano, odbornik na vsetko to zhodnotil...uzavrel...dobru noc :D :D :D :D
D'Ady Zverejnené 29. Jún, 2016 Zverejnené 29. Jún, 2016 myslím, že slimak práve toto myslel. Keď sú ľudia mladí, nejaké rozdiely v IQ, ak len nie sú priepastné, neriešia. Ale ak už je človek okolo 30 a nemá stáleho partnera, tak je náročnejší a viac premýšľa pri zoznámení, rieši veci, ktorých by si pred 10 rokmi ani nevšimol. teda aspoň myslím, že toto chcel slimak svojimi príspevkamy vyjadriť.co ti ja viem, ked som mal nejakych 20+, tak mi vacsina dievcat pripadala prilis kuracia (na sliepku este nedorastli...)
Ryan Giggs Zverejnené 30. Jún, 2016 Zverejnené 30. Jún, 2016 Ano, odbornik na vsetko to zhodnotil...uzavrel...dobru noc :D :D :D :DTomu ver ze som. ;) Toto co si napisala pocuvam skoro denne asi od 20-tich zien. Tak asi to nebude nahoda.
doll Zverejnené 30. Jún, 2016 Zverejnené 30. Jún, 2016 Doll ty si anjel?Ano, vsak inak by som si nedavala taky obrazok.Chces vidiet...kridla? :D
Tomáš Zverejnené 30. Jún, 2016 Zverejnené 30. Jún, 2016 Vsak vidim preto sa pytam... Inac bola zena pilotka lietadla a to este aj z muzov maloktory prejde skuskami.
doll Zverejnené 30. Jún, 2016 Zverejnené 30. Jún, 2016 Tomas, len tak mimochodom, na tom obrazku nie som ja, taka je pravda :)
tyso Zverejnené 30. Jún, 2016 Zverejnené 30. Jún, 2016 chces povedat ze si mi prave zrusila iluzie ? :) Co budem teraz robit ? 1
Hellé Zverejnené 30. Jún, 2016 Zverejnené 30. Jún, 2016 a keby len ty. :zubiska: .no mozme si predstavovat, ze v skutocnosti vyzera doll lepsie ako tento obrazkovy kridlovec..co ine nam ostava? :neviem: :crazy: 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 30. Jún, 2016 Zverejnené 30. Jún, 2016 co ti ja viem, ked som mal nejakych 20+, tak mi vacsina dievcat pripadala prilis kuracia (na sliepku este nedorastli...)možno si sa stretával s takými, u ktorých to priam bilo do očí...
tyso Zverejnené 30. Jún, 2016 Zverejnené 30. Jún, 2016 vilma ale naletel na hru :), take co sa takto netvarili nezapadli do kolektivu:) V case 20 rokov len par dievcat sa odvazilo porusit konvencie, nehovorit o mode, nechichunat sa a pod. A hned boli z kolektivu vylucene ako cierne ovce, podobne ako sprti medzi chlapcami. Takze sme nasadzovali mimikry :) aj chlapci aj dzivcence.
Tomáš Zverejnené 30. Jún, 2016 Zverejnené 30. Jún, 2016 Tyso to je zaujimav myslienka. Aj my sme s kmosom tak zosrandy preberali ze by bol v krcme pyktogram (podobne ako preskrtnuta cigareta) ze zakaz fajcit a bolo by ze preskrtnuta lopta a ze zakaz o futbale. Uz mu liezlo na nervy ze vsade kazdy len futbal a on je zase taky intelektual ze vesmir a scifi a take... Ze su neni take zeny. No to este nepozna klingonku. Stretli sme aj taku ze informticka zamerana na programovanie astrologickych softverov. Aj to uz patri niekam do antickeho orientu ze zeny nemozu, ale mozu vsetko mozu aj lepsie ako chlapi.
game Zverejnené 30. Jún, 2016 Zverejnené 30. Jún, 2016 jedna krásna malá perlička k téme ...nedávno mi to vyhodil google, ja som len preložila text, ktorý už bol preložený z ktoviekoľkých jazykov ... tak prosím pekne - Muži a ženy: http://canadahun.com/attachments/image-jpeg.1469830/ 2
tyso Zverejnené 30. Jún, 2016 Zverejnené 30. Jún, 2016 tomas, neser ma. Dobre ty vies ze sa pise piktogram, tak tu nehraj trula 2
Vilma Flinstonova Zverejnené 1. Júl, 2016 Zverejnené 1. Júl, 2016 hmmm... vilma ale naletel na hru :), take co sa takto netvarili nezapadli do kolektivu:) V case 20 rokov len par dievcat sa odvazilo porusit konvencie, nehovorit o mode, nechichunat sa a pod. A hned boli z kolektivu vylucene ako cierne ovce, podobne ako sprti medzi chlapcami. Takze sme nasadzovali mimikry :) aj chlapci aj dzivcence. neviem, či to tak môžem nazvať, ale asi som mala to šťastie, že tam, dke som sa ocitla, si spolužiaci celkom považovali osoby, ktoré boli v niečom dobré (a nemyslím tým slopanie, taroky a podobne). Ale mimikry som naozaj nasadzovala, zhodila som ich tak v 17 - 18...to už neboli potrebné.
tyso Zverejnené 1. Júl, 2016 Zverejnené 1. Júl, 2016 mala si stastie:) ja ako introvertny intelktual mam doteraz komplexy:)
dead Zverejnené 1. Júl, 2016 Zverejnené 1. Júl, 2016 keby som bol moderator, tak napisem nechatujte tu ale ze nie som, tak nenapisem :)
game Zverejnené 1. Júl, 2016 Zverejnené 1. Júl, 2016 pridávam sa k Vilme ... : )za našich blahých čias to v škole zďaleka nebolo medzi deťmi tak divoké. bez nejakých väčších ceremónií sa bral viacmenej každý, aj prepadajúci, aj jedničkár, aj kdekto iný.mali sme homosexuálnych spolužiakov, báječných ľudí, najkamarátov, aj na základke, aj na jednej strednej. okrem pár poznámok od machov z inej triedy nemal s nimi nikto problém.nehovorím o nejakom extra výslní, ale ani o extra zatracovaní - asi sme mali na seba dlhodobo šťastie ... a to sme boli kdejaké triedy na základke, poprehadzované x krát, dve stredné školy ... ja ako ťažký introvert a intelektuál s nosom zaboreným večne v knihách s pramalou schopnosťou komunikovať zodpovedne prehlasujem, že som trpela sama pre seba, hnevala som sa na seba preto, že som sa musela pracne učiť byť počuť, ale nikdy som nepocítila nejaké odsudzovanie za to, aká som.asi som mala šťastie, čo ja viem. asi sme mali všetci na seba šťastie. chlapci, dievčatá - prvé problémy nastali, keď sa kdekomu začali zapaľovať lýtka, ale to už je trochu o inom ... to už je viac o mužoch a ženách : )
Vilma Flinstonova Zverejnené 2. Júl, 2016 Zverejnené 2. Júl, 2016 vlastne od prvej triedy som mala super kamošku, s ktorou sme spolu štrikovali na bábiky, háčkovali a kdečo iné, boli sme na také deti šikulky na ručné práce, a jej sa potom začali zapaľovať lýtka, v 6. triede už kukala po chalanoch, už sme neboli najlepšie kamošky. A jedného, s ktorým do seba vzájomne zabŕdali, si potom v 18 aj vzala. Ako dopadli, neviem. Počula som kadečo, ale jeho som videla nedávno v televízii v nejakom šote v správach, a vyzeral celkom v pohode, podľa toho, čo v tých správach bolo a čo hovoril, to vyzeralo, že nakoniec je to celkom normálny človek, a nie grázel, ako to vyzeralo dakedy v deviatke. Či sú spolu, netuším. Väčšina takých mladých párov spolu nevydrží. Ale poznám aj takých, ktorí vydržali. Je to o ľuďoch, nie o veku, kedy sa do seba zakukali.
Sniper Zverejnené 8. August, 2016 Zverejnené 8. August, 2016 Co si myslite o rozlicnej urovni vzdelania medzi partnermi? Moze to fungovat? Napr. zena/muz bez matury, a partner/ka s VS vzdelanim.Ja osobne si myslim, ze aj ked zo zaciatku moze byt vsetko krasne (aj ked otazne ci budu vediet debatit o vsetkom podobne), casom to zacne byt problem.Alebo mam len cudny nazor a mala by som vediet rozlisovat medzi mudrostou a inteligenciou? Asi teraz vytočím veľa ľudí, ale moje skúsenosti sú v tejto oblasti dosť bohaté. Osobne nepozerám na vzdelanie, nemá zmysel sa na toto upínať. Ak si dvaja sadnú s povahami je úplne šumafuk, kto má aké vzdelanie. Ak má muž učňovku, je v niečom horší od vysokoškoláčky, keď ona robí na úrade za 500€ v čistom a on má živnosť s príjmom 2500 pravidelne každý mesiac? Práca je len jedna vec, tak poďme k tým názorom na život. OK, takže konkrétne, doll hoci citujem teba, nepíšem rovno k tebe, ale všeobecne k ženám s VŠ, s ktorými som mal do činenia. Sú extra premúdrelé, dôležito sa tvária, neznesú konkurenciu, neznesú, keď chlap ukáže, že je múdrejší či inteligentnejší. A neskutočne falošné. Za chrbtom vedia človeka neskutočne ohovárať. Ja osobne mám lepšie skúsenosti so ženami so strednou školou, sú povahovo proste normálnejšie. Nepotrebujem mať po boku dôležitú fiflenu, ktorá má Ing., Mgr., či PhDr., a má pocit, že je niečo viac. Poznám už celkom dosť vysokoškolsky vzdelaných skoroštyridsiatničiek. Všetky majú jednu vec spoločnú: staré bezdetné dievky, ktorým vzťahy krachujú krátko po tom, čo chlap odhalí ich pravú povahu. S jednou som mal osobnú skúsenosť asi dva mesiace dozadu. Rande naslepo, ani neviem či som kedysi také mal. Sympatie v pohode, kecať sa dalo, prvé dve stretká super, tešila sa na tretie, dokonca sme plánovali dovolenku. Až pokým som sa nedozvedel, že za chrbtom ma brutálne ohovára. Asi nezniesla, že som bol od nej inteligentnejší. Už som sa jej viac neozval. Načo? Nepotrebujem takú :) Ťahá jej na 40, tak nech si verí, že ju ešte niekto bude chcieť. Viac neriešim. Nedávno som spoznal jednu mladú devu, myslím, že nemá ani 30, určite nie. Neviem či teraz cez leto brigáduje ako čašníčka (možno popri VŠ, ťažko povedať) alebo sa tým živí, ale to neriešim. Je neskutočne sympatická, tak uvažujem čo s tým, keďže akosi dosť po mne pokukuje... (pre Tomáša by to bola už polofrajerka).
doll Zverejnené 8. August, 2016 Zverejnené 8. August, 2016 Zeny co spominas vyssie, to je o charaktere. Zhodou nahod si narazil na zeny, ktore maju VS vzdelanie.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz