doll Zverejnené 3. December, 2015 Zverejnené 3. December, 2015 Snad to tu uz niekto v minulosti nedal, nerada by som sa opakovala :) No, nemali by sme tych chlapov radsej provokovat blbymi otazkami :zubiska: vrrrr, znova mi to nezobrazuje ako video.... 1
slimak Zverejnené 5. December, 2015 Zverejnené 5. December, 2015 Vcera som sa ostrihal - predchvilou si to zena vsimla.
game Zverejnené 5. December, 2015 Zverejnené 5. December, 2015 slimak, to je v pohode ... mne musí zvyčajne oznámiť, že bol u kaderníčky, alebo že konečne mala voľný termín, alebo tak nejako ... potom mi dopne, že jej, fakt, si ostrihaný :innocent:
slimak Zverejnené 5. December, 2015 Zverejnené 5. December, 2015 Ved OK - ja ale po styroch mesiacoch som ako tarzan. Inak si to nevsimla ani dcera - iba syn. Ved OK,ale ked zena zajde za kadernikom a si to nevsimnes - si ju nevsimas. A je pruser - a teraz rozmyslam ci by ten pruser nemal byt aj opacne. 1
D'Ady Zverejnené 6. December, 2015 Zverejnené 6. December, 2015 nie je lahke napisat predhovor ku knizke vlastnej zeny...
Vilma Flinstonova Zverejnené 12. December, 2015 Zverejnené 12. December, 2015 Dady. a bude aj krst knižky?slimak: tak to teda ja teda hneď vidím, kedy Flinstoine bol u kaderníčky. A pekne ho aj pochválim, aby náhodou nabudúce nechcel, aby som ho ja ostrihala. Zato opačne to neplatí, všimol by si asi len keby som došla dohola alebo na zeleno prefarbená. Skrátka on si takých vecí nevšíma.(dnes som strihala segru a bola spokojná aj ona, aj Flinstone povedal, že to má dobred, a dokonca po obligátnom vtipkovaní na mopju adresu aj švagrovi sa jej nová frizúra páčila).
D'Ady Zverejnené 12. December, 2015 Zverejnené 12. December, 2015 ad krst knizocky - Bude koncom maja v Cechach na jednej akcii.
game Zverejnené 19. December, 2015 Zverejnené 19. December, 2015 " sotva narodené dievčatko sa pozerá na ľudské tváre ... sotva narodený chlapček sa snaží pozerať na všetky veci okolo, tváre ho nezaujímajú " samozrejme to nie je všetko také jednoduché, ale sú tam podivuhodné veci ... tento miniseriál BBC o tajomstvách rozdielov medzi mužmi a ženami je vskutku fascinujúci ... odporúčam pozrieť si :)a okomentovať ... :) 2
flora Zverejnené 20. December, 2015 Zverejnené 20. December, 2015 Game výborné. Pozrela som všetky tri. Veľmi zaujímavé.Ten prvý bol asi najlepší. To že nás ovládajú hormóny je jasné, ale že to má až taký vplyv.A dĺžka prstov? Úžasné. 1
doll Zverejnené 20. December, 2015 Zverejnené 20. December, 2015 Mam rada tento typ dokumentov :)Kedysi som tuto seriu uz videla, ale pozrela som si to znova.Ano, prvy bol velmi zaujimavy, ale ten treti, o laske, vnimam teraz akosi intenzivnejsie. 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 20. December, 2015 Zverejnené 20. December, 2015 tiež mám také a podobné dokumenty rada. ja som kedysi pozerávala zas čosi podobné ako je to 2. video.
secretka Zverejnené 21. December, 2015 Zverejnené 21. December, 2015 Či naozaj malinké dievčatká sledujú tváre a malinkí chlapčekovia všetko okolo?! :hmmm: Neviem, moji synovia sa narodili už dávno a pre mňa bolo na nich dôležité všetko, nevšímala som si iba ich prípadný záujem o okolie, ale moja vnučka sa skoro na všetkých fotkách uprene pozerala či už na maminku, alebo ocinka. Skôr som to však brala tak, že ten očný kontakt je tam preto, lebo rodičia sa jej prihovárajú a ona "ide" za hlasom, nie za tvárou. Či môže veľkosť prstov ovplyvňovať rýchlosť bežca?! Však ak by to bola pravda, stačilo by porovnať prsty už deťom pri zápise do školy a na šport vybrať iba tie, ktoré týmto kritériám "vyhovujú". Načo sa majú tréningami trápili deti, ktoré by dosiahli výsledky maximálne tak v školských kolách, ale už v okresných pretekoch by iba uzatvárali pole pretekárov. To nech sa radšej venujú niečomu inému ako behu ... Ako sa teraz tak pozerám na svoj prstenník, je síce o niečo väčší ako ukazovák, ale vidím, že je veľmi dobre, že som beh zo svojich športových aktivít vyradila. :) Len tak medzi nami, ja som zo svojich aktivít vyradila šport všeobecne, nielen beh. :zubiska: Že zamilovanie a život akoby s ružovými okuliarmi trvá zhruba dva roky, to je väčšine z nás veľmi dobre známe, to sa vedci v Británii nemuseli ani trápiť. A keď nám ružové okuliare spadnú, pozeráme sa na svet triezvejšie, a toho, čo sme si doteraz nevšímali je zrazu akoby veľa. Ako sa s tým vyrovnáme, to už je iba na nás. Prezrela som si všetky tri časti, ale nie naraz. Aj keď je to celkom zaujímavé, po určitom čase mi to prišlo dosť zdĺhavé. Možno by som celý ten dokument "priradila" k "britským vedcom" ... je to také "neškodné" skúmanie pre skúmanie. Niečo z "vyskúmaného" je u nás známe už dávno ako veci overené časom. :) Zaujímavé pri tých výskumoch je, že ak sa aj predpokladaný výsledok výskumu nepotvrdí, nič sa nedeje. Môže sa skúmať ďalej ... radosť pracovať na takýchto výskumoch. :smile2: 1
slimak Zverejnené 21. December, 2015 Zverejnené 21. December, 2015 Že zamilovanie a život akoby s ružovými okuliarmi trvá zhruba dva roky, to je väčšine z nás veľmi dobre známe, to sa vedci v Británii nemuseli ani trápiť. A keď nám ružové okuliare spadnú, pozeráme sa na svet triezvejšie, a toho, čo sme si doteraz nevšímali je zrazu akoby veľa. Ako sa s tým vyrovnáme, to už je iba na nás. Podla mna to je taka ochranna doba(povodne som chcel nieco ine napisat) - u mna to trvalo dlhsie - vlastne kym sme nemali -dvoj troj rocne deti? Prve dieta. Teda je to ochranna doba pre dieta - my sme ich nemali preto to trvalo dlhsie. U tych co nechcu spolu mat deti - ci nechcu vobec - ci spolu to opadne ovela skor a to asi je ako ladovy dazd. Preberie ta hned - na zenu zatial neprisiel ladovy dazd - lebo v takej situacii nebola. Zamilovanost - uz aj zena sa inak prebudza ako ked mala dvadsat pat - strhana do prace(ja este spim). Zazvoni budik - unavena a musi. Predtym to bola macka co sa patnast minut natahovala. Teraz mi to nahradza dcera - ten pohlad. Ziav. Odprevadzam ju do skolky - stavame mozno o hodinu neskor ako zena a syn.
doll Zverejnené 1. Február, 2016 Zverejnené 1. Február, 2016 Dufam, ze takto nedopadnem :zubiska: https://www.facebook.com/PrimaZeny.cz/videos/909185605863610/
alarm Zverejnené 1. Február, 2016 Zverejnené 1. Február, 2016 Ani ju nemusí bolieť hlava....je to hnusoba, takto zneužiť dieťa :)
game Zverejnené 7. Marec, 2016 Zverejnené 7. Marec, 2016 hohó :) nechcela som týmto zaofftopicovať tému o parlamentných voľbách ... ale je to skvelý nález, len sa neviem rozhodnúť, či to autor myslel ako satiru či realitu či túžobný stav: / rekacia na Axelvou poznámku zo štatistík parlamentých volieb, že bude v parlamente málo žien, konkrétne najmenej v Smere/ : Lebo ženy patria za sporák a nie do parlamentu! hehehe asi len vtip :)
Tomáš Zverejnené 10. Marec, 2016 Zverejnené 10. Marec, 2016 Ano vtip... Niekde som to cital a axel iba nahral. no tak pre mňa práve tieto veci by určite neboli dôvodom na rozvod, aj keď tá doska na záchode by mi išla na nervy, ale rozvod pre to, určite nie... Pre mňa by dôvodom na rozvod bolo:- surovosť partnera- chorobná žiarlivosť- drogy, alkohol, gamblerstvo- citové vydieranie spojené s vyhrážaním sa samovraždou, týraniea podobne Ale zaujimave je ze prave k tymto muzom sa zeny stale vracaju alebo vymenia tych slusnych, milych a nudnych za takychto! Ja sa hrám na Angličana, keď ma na stanici otravujú bezdomovci. Funguje to. A toto si mi v mojej teme neporadil...
Vilma Flinstonova Zverejnené 11. Marec, 2016 Zverejnené 11. Marec, 2016 Ale zaujimave je ze prave k tymto muzom sa zeny stale vracaju alebo vymenia tych slusnych, milych a nudnych za takychto! keď nemajú rozum, čo s nimi...niekto sa zo svojich chýb poučí, iný sa poučí z chýb druhých ľudí, a dakto sa nepoučí čo živý jest. Ale čítala som, že niektoré ženy skrátka to samé priam ťahá k rovnakému typu chlapa, ako keby to v nich bolo priam zakódované. Neviem, neviem, mne sa teda páčili rôzne typy s rôznymi povahami, rôznym temperamentom, ku každému z nich ma ťahalo dačo iné.
Tomáš Zverejnené 23. Máj, 2016 Zverejnené 23. Máj, 2016 Ženy majú viac výhod. Skôr im zastavia keď stopujú. Muži preto že je to nežné pohavie a ženy preto že ženy držia spolu a pomáhajú si... Keď stopuje chlap tak mu nezastavia. Muž preto že kašlať naňho keď neni žena, a žena preto nie lebo sa bojí a drží odstup. Potom aj obecne ženám každý rád pomôže lebo chce byť gentleman. Nemajú problém pri zoznamovaní. Chlapi idú sami ona si len vyberá. Muž má len tú výhodu že nemá měsíčky ale inák všetko samá nevýhoda. Byť ženou radosť žiť.
Hellé Zverejnené 23. Máj, 2016 Zverejnené 23. Máj, 2016 Ženy majú viac výhod. Skôr im zastavia keď stopujú. Muži preto že je to nežné pohavie a ženy preto že ženy držia spolu a pomáhajú si... Keď stopuje chlap tak mu nezastavia. Muž preto že kašlať naňho keď neni žena, a žena preto nie lebo sa bojí a drží odstup. Potom aj obecne ženám každý rád pomôže lebo chce byť gentleman. Nemajú problém pri zoznamovaní. Chlapi idú sami ona si len vyberá. Muž má len tú výhodu že nemá měsíčky ale inák všetko samá nevýhoda. Byť ženou radosť žiť. tolko mudrosti na tak malom priestore...mas, samozrejme pravdu..skoda, ze si to nemozes aspon na tyzden vyskusat..hoci v kozi zamestnanej matky troch deti :zubiska: /a v case menstruacie/ 1
doll Zverejnené 23. Máj, 2016 Zverejnené 23. Máj, 2016 Tomas, ty si genius. Prave si vysvetlil mnozstvo doteraz neznameho. Si proste chlap. Preto sa mas tak zle.To uplne staci. Hmm, ja som zena, tym padom sa mam lepsie.Idem sa nad tym hlbsie zamysliet...Len taky detail...slaka, kde je ten zastup z ktoreho si mozem vyberat? :D 1
Tomáš Zverejnené 23. Máj, 2016 Zverejnené 23. Máj, 2016 Vsade naokolo len sa pozri. Ked ako zena prides na pokec RP ti chodia sami s ponukami. V skole/praci ak si zena chlapi sa sami tlacia aby ta mohli odprevadit, ist spolu na kavu atd. Zeny tieto veci maju ovela lahsie. Mam o tom aj blog s dokazmi len neviem ci je sem nakopirovany lebo blogy pisem na inej stranke sem len prekopirujem clanky zneho.
member2793 Zverejnené 23. Máj, 2016 Zverejnené 23. Máj, 2016 Tomáš nekecaj...som príliš unavený písať nejaké obšírnejšie príspevky, ale nedá mi nereagovať.ja som len obyčajný chlap v strednom veku, žiadny krásavec, ale ani Hirošima /aby som sa držal tvojej terminológie/, a na nedostatok záujmu sa sťažovať nemôžem, skôr by som povedal že ma to otravuje :( ešte aj môj kolega mi začal dohadzovať nejakú jeho susedu :doh:dokonca ešte aj na tom priblblom pokeci, kam občas nakuknem, ma asi štyri baby oslovili behom troch mesiacov /jedna dokonca celkom pekná/. a potom aby som špekuloval ako slušne ukončiť debatu, aby som nebol za hulváta :hmmm: ... teda oslovila ma vlastne ešte jedna, ale tá ponúkala "služby", tak tá sa nepočíta... :D
slimak Zverejnené 23. Máj, 2016 Zverejnené 23. Máj, 2016 Nie Tomas , zeny to nemaju lahsie - ani tazsie - v priemere . Ale ty nepoznas ani chlapov co makali , ani zeni co makali .. ty si ujo. 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz