doll Zverejnené 23. September, 2015 Zverejnené 23. September, 2015 Moj ex nosieval iba slipy. Lebo mama tak kupovala :) Ja som nakupila boxerky od vymyslu sveta a bolo. Nebranil sa ani kuscok :) Rozmyslam ci dostal na vyber :D ... Ale nie, to co mu kupovala mama, ehm, OK, mozno tam som ziskala antipatie voci slipom :D :D :D
D'Ady Zverejnené 24. September, 2015 Zverejnené 24. September, 2015 co uz je to za chlapa, ktory si nechava kupovat spodne pradlo od zeny ? od mamy, no dobre, tak do puberty...
doll Zverejnené 24. September, 2015 Zverejnené 24. September, 2015 ...mamickin milacik... :-) Ked byval s rodicmi, starala sa onho maminka...ked sme zacali spolu byvat, bolo na case zmenit zauzivane veci :D
chlapeczjuhu Zverejnené 24. September, 2015 Zverejnené 24. September, 2015 co uz je to za chlapa, ktory si nechava kupovat spodne pradlo od zeny ? od mamy, no dobre, tak do puberty...jj, to nie je normalne :-)
doll Zverejnené 24. September, 2015 Zverejnené 24. September, 2015 Tak mam kupovala vsetko, nielen slipy :)
D'Ady Zverejnené 25. September, 2015 Zverejnené 25. September, 2015 mne manzelka kupuje akurat tak ponozky...
Vilma Flinstonova Zverejnené 26. September, 2015 Zverejnené 26. September, 2015 nuž také veci ako spodné prádlo nechávame pekne nech si kupuje každý sám.Ale keď sme už aj u tej erotickej stránky, tak na mňa pôsobí úplne ako zabiják, ktorý vo mne úspešne vykynoží všetky zvyšky erotického cítenia, ten taký trikotový overal či už tenký alebo z tej takej bombišovej látky, s gombíkmi ako bývali na návliečkách na periny, od vrchu až po spodok, s dlhými gaťmi a dlhými rukávmi (ale na tej dĺžke gatí a rukávov vlastne až tak nezáleží). A tiež spodky. Tak pri pohľade na mužského v takom odetí sa mi zježia všetky chlpy, ale nie od dobroty. Brrrr.To je asi ako žena v bombarďákoch pre chlapa...
game Zverejnené 26. September, 2015 Zverejnené 26. September, 2015 a toto všetko vyprodukovalo video o sto rokoch pánskych plaviek :D poďme sa pozrieť na pánsku módu posledných sto rokov - pri všetkej parádnosti vyšportovaného mladého pána ma fascinuje vývoj módy, a opakovanie vzorov ... takže mladý páni a 100 rokov v móde - muži 1915 - 2015 :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 26. September, 2015 Zverejnené 26. September, 2015 - Babi, ideš s nami na kúpalisko?- nemôžem, zlatko, moje plavky majú na kolene dieru...
lopata555 Zverejnené 26. September, 2015 Zverejnené 26. September, 2015 Žena: „Dala bych si chipsy.”Muž: „Nejez to, zase budeš brečet, jak vypadáš.”Žena: „Jak vypadám?”Muž: „No jak bys vypadala.”Žena: „To se Tě právě ptám. Ptal ses mě, jak vypadám.”Muž: „Já že se Tě ptal? Mně je to přece jedno.”Žena: „Tobě je jedno, jak vypadám?”Muž: „Ale není mi to jedno, co furt máš?”Žena: „Já nic nemám, jen že jsi říkal, že blbě vypadám.”Muž: „Cože jsem říkal?”Žena: „No že blbě vypadám.”Muž: „To jsem neříkal, vždyť víš, že se mi líbíš.”Žena: „Jak moc?”Muž: „Co jak moc?”Žena: „Jak moc se ti líbim?”Muž: „No normálně - moc.”Žena: „Tak normálně nebo moc?”Muž: „No moc, no.”Žena: „A jak moc?”Muž: „Šmarjá, moc moc. Necháš mě dívat?”Žena: „Já tě ruším? Tak já tě ruším a blbě vypadám, že jo. Já tady taky nemusim být.”Muž mlčí. (Nemusíš)Žena: „Ty mlčíš? Takže tu nemusim být?”Muž: „Cože? Ale jistě že tu musíš být.”Žena: „Musím? Tak já musím? Jistěže musím! Kdo by ti pral a vařil, že?”Muž: „Ale přece víš, že Tě miluju.”Žena: „Nevim. Jak to mam vědět? Jak mě miluješ?”Muž: (Rosberg se tlačí na Hamiltona) „Co? Cože? Jo, miláčku, určitě máš pravdu.”Žena: „Jak cože? Ty mě vůbec neposloucháš!”Muž: „Počkej prosimtě chvíli. Jedou devětačtyřicátý kolo, ještě tři a budeme si povídat.”Žena: „Musím ještě žehlit.”Muž: „Tak běž žehlit.”Žena: „Jistěže, já můžu jít žehlit a ty se budeš dívat.”Muž: (Úpění) „Tři kola miláčku, tři kola, potom klidně vyžehlím já.”Žena: „Jistě, ty určitě vyžehlíš. Ty něco uděláš. To bych se dočkala. Kdy jsi tady naposled něco udělal? Cokoliv?”Muž: „Nikdy.”Žena: „No jistě, to jsi celej ty.”Muž: „Dáš už pokoj, prosím Tě? Za chvíli bude konec.”Žena: „Ne za chvíli. Hned je konec. Mam toho dost. Jdu pryč. Nebudu utrácet svý mládí s někym, jako seš ty.”Muž: „Cože nebudeš utrácet? Mohla bys prosím Tě chvilku mlčet?”Muž odevzdaně vstává, přináší z kuchyně chipsy a podává je ženě. Žena naštvaně bere pytlík a cpe si do pusy plnou hrst chipsů.Žena: „Myslíš, že jsem tlustá? Asi bych to neměla jíst, co?”Muž zoufale chytá hlavu do dlaní. 1
Sniper Zverejnené 6. Október, 2015 Zverejnené 6. Október, 2015 Modelová situácia:Majú výročie On doma prichystá večeru a nachystá prekvapenie Ona zatiaľ chlastá s kamarátom, neskôr si náhodou spomenie, že úplne zabudla Príde rýchlo domov, ona tam znechutený a bez nálady sedí, prečo mešká Ona si vymýšľa omáčky v snahe zachrániť situáciu Ona ho pošle do spálne, že príde za ním a 'oslávia to' On odíde do spálne, ona sa dá do erotického prádla Ona príde do spálne, ale zistí, že on zatiaľ od únavy, ktorá na neho prišla počas čakania, zaspal Na druhý deň ho ona zbuzeruje, že pokazil celé výročieBoha povedzte mi ženské, čo ste to vy za bezcharakterné tvory!!
game Zverejnené 6. Október, 2015 Zverejnené 6. Október, 2015 ... a prípadne naopak ... muž sa zabudne tradične s kamarátmi, zabudne na akékoľvek výročie, príde ochmelený a osladí výročie tak, že žena zasa raz celú noc nespí, kým on blažene vychrapkáva pivné výpary ... tiež bežná modelová situácia bežného slovenského páru :klobuk: obé platí, obé ... a všetky ostatné variácie na túto situáciu tiež : )
lopata555 Zverejnené 6. Október, 2015 Zverejnené 6. Október, 2015 a žili šťastne.... až kým sa nespoznali ...
Vilma Flinstonova Zverejnené 7. Október, 2015 Zverejnené 7. Október, 2015 Flinstone si dáta nepamätá a na nejaké naše výročia si s prehľadom nespomenie, a ja mu to nepripomínam. Niekedy si zmyslí tak 2 týždne po, stalo sa aj že vôbec nie, lenže moja máti mi to pokazila, lebo mu to vždy pripomenula. U nás som aj dáta jeho rodiny mala v hlave ja a pripomínala mu také veci. je už raz taký, ale to neznamená, že by bol zato zlým človekom. Nemá na také veci pamäť, čo mám robiť. Prvé roky mňa romantickú dušu to škrelo, ale jakživ som mu za to nenadávala. Potom som si zvykla. lepšie ako keby chodil domov ožralý alebo behal za ženskými.
member2793 Zverejnené 9. Október, 2015 Zverejnené 9. Október, 2015 Ja som raz dostal ultimátum, ak budú slipy tak nebude sex.mal si argumentovať že slipy má aj Superman. ten ich dokonca nosí na teplákoch, ale to iba preto lebo sa stavil s Chuckom Norrisom, že kto prehrá bude ich tak nosiť...
flora Zverejnené 10. Október, 2015 Zverejnené 10. Október, 2015 keďže tu bola na pretrase mužská bielizeň. čo táto, páči-nepáčí? :) http://www.topky.sk/cl/1000125/1493715/Novinka-v-panskej-mode-vyvolava-zmiesane-pocity--FOTO-bielizne--ktoru-nepochopite 1
doll Zverejnené 10. Október, 2015 Zverejnené 10. Október, 2015 to sa snad bude pacit iba muzom a ak nejakemu, bude jasna jeho orientacia :D 1
game Zverejnené 10. Október, 2015 Zverejnené 10. Október, 2015 keďže tu bola na pretrase mužská bielizeň. čo táto, páči-nepáčí? :) http://www.topky.sk/cl/1000125/1493715/Novinka-v-panskej-mode-vyvolava-zmiesane-pocity--FOTO-bielizne--ktoru-nepochopite doll, nielen orientácia ... pripomenulo mi to jednu prastarú historku, z čias, keď sme mali 18 ... kamarátkina kamarátka načala začiatkom roka oslavovať, mala dvoch nápadníkov ...jedného solídneho milého a tichécho chlapca, ktorý do nej bol zamilovaný po uši, druhý bol takmer rovnako vysoký ako ona, pôžitkár, hodne hlasne dával najavo, že je ...to dievča ... bolo také jednoduchšie, a ani mimoriadna krásavica nebola, ale bola presvedčená, že je, ... a tak. tento druhý chlapec jej na narodeniny daroval obrovskú kyticu s 18 červenými ružami ... dal to spraviť tak, že to bolo tak na pol izby... okrem toho jej sľúbil, že má pre ňu ešte jeden darček ... ale to neskôr ...nevedela vydržaťbola som na tej oslave, ja som zvyčajne sledovač ... sledovala som, že to "tajomstvo" začalo preklápať priazeň dievčaťa na stranu krikľúňa ... asi o týždeň som sa dozvedela, čo bolo to tajomstvo, ktoré mal pre ňu pripravené:na otcovom aute sa zaviezli kamsi do zimnej prírody, a po začatí techtle-mechtle ... po stiahnutí zipsu na gaťoch sa objavilo tajomstvo: mal na sebe natiahnuté červené čipkované dámske nohavičky ... ako super seksííí vec, mala byť očarená : ) otrlá dievčina, aj sa rehnila, ale aj takmer odpadla, ... ale aj tak si ho po mature vzala.aby sme vedeli aj koniec - dopadlo to: na 22 narodky bola rozvedená, za tri roky dve deti a rozvod, adieu.
D'Ady Zverejnené 10. Október, 2015 Zverejnené 10. Október, 2015 keďže tu bola na pretrase mužská bielizeň. čo táto, páči-nepáčí? :) http://www.topky.sk/cl/1000125/1493715/Novinka-v-panskej-mode-vyvolava-zmiesane-pocity--FOTO-bielizne--ktoru-nepochopiteteda, ja som dost tolerantny, ale odtial potial :D mimochodom mi to pripomenulo kamaratovu historku, ako sa raz rano zobudil (vo vlastnom dome), presiel do kuchyne a tam - holy chlap... az o niekolko dlhych sekund sa ukazalo, ze je to jeho (vtedy este velmi cerstvy) svagor, ktory ma na sebe tangace (podotykam - muzske)
Vilma Flinstonova Zverejnené 11. Október, 2015 Zverejnené 11. Október, 2015 Floraježkovy voči, v tomto keby Flinstone vkráčal na miesto našich orgií, asi by som sa začala nezadržateľne rehotať. Údesné čosi. prebúdza to vo mne všeličo, ale erotické chute teda isto nie!
flora Zverejnené 11. Október, 2015 Zverejnené 11. Október, 2015 :D veru, niektoré sú fakt sila. No to by asi skončilo smiechom, pozerať sa ako chodí chlap po dome v čipkovaných nohavičkách. Strašne smiešne mi to príde.
doll Zverejnené 17. November, 2015 Zverejnené 17. November, 2015 Toto som dnes zhliadla, a dost hot :)Odporucam, muzom sa bude urcite pacit ;) Aj zenam urcite :) Skoda len, ze poznam iba FB odkaz.../netreba mat FB ucet https://www.facebook.com/concierge4fashion/videos/1841365812756337/
Ryan Giggs Zverejnené 17. November, 2015 Zverejnené 17. November, 2015 S mukou sa daju robit vselijake veci...
flora Zverejnené 17. November, 2015 Zverejnené 17. November, 2015 je úžasná to je istéale práve som myslela na to aké nepríjemné ta múka, či čo to je. ako sa toho nadýchala fúúj.
Ryan Giggs Zverejnené 17. November, 2015 Zverejnené 17. November, 2015 Mozno je to kokain. Vtedy by sa toho nadychat oplatilo.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz