doll Zverejnené 15. September, 2015 Zverejnené 15. September, 2015 ...a vsak ja som nepovedala ze mi to vadi....len, no, ...vsak nazor :) Jj, Doll je nazad [emoji23] ...tak urcite zastavaju takyto nazor aj ine slecny, panie, damy....len vam chlapom to akosi nevedia to, ...naznacit :P
D'Ady Zverejnené 16. September, 2015 Zverejnené 16. September, 2015 ehm, to video je tusim o plavkach... a pokial si obliekam plavky, tak to znamena, ze idem plavat, kde potrebujem co najvacsiu volnost pohybu... kedze nuda je vacsinou obmedzena, tak na plavanie jedine plavky slipoveho strihu ... ;) 4doll - no zaujimave myslienkove pochody :D
doll Zverejnené 17. September, 2015 Zverejnené 17. September, 2015 ...ja som vedela ze mam byt ticho :) ... vsetky mlcia, kamenom je hadzane do mna :)A nahodou, ste dvaja co ste sa ozvali, to mi je len repre vzorka :) Chcela som uviest dalsi priklad, ale vsak zacalo by sa hadzat este vacsimi kusmi, tak sa radsej stahujem... :bejby:
game Zverejnené 17. September, 2015 Zverejnené 17. September, 2015 veď ale "muži a ženy", to musí iskriť :)
slimak Zverejnené 17. September, 2015 Zverejnené 17. September, 2015 Ved ty doll si mala prvy nazor co som zazil ,ze sa slipy nepacia zenam. Mal som od kamarata - ale u neho bolo to kvoli tomu ze nechce aby sa mu parili gule - ci aby boli stiesnene. Podla mna realne to moze byt aj to aj to a mozno nieco ine - moda.
doll Zverejnené 17. September, 2015 Zverejnené 17. September, 2015 ...100 ludi, 100 chuti ... vyjadrila som svoj nazor, to neznamena, ze to tak vnimaju vsetky zeny ;)
Hellé Zverejnené 17. September, 2015 Zverejnené 17. September, 2015 :zubiska: ehm..to ktorej sa slipy pacia??..sak v tom este aj Beckham vyzera jak sliz a Messi s Ronaldom jak dilinovia..ziaden chlap starsi ako 5 rokov by slipy nosit nemal :happyroll: 1
slimak Zverejnené 17. September, 2015 Zverejnené 17. September, 2015 Ja som od vas narodeni asi 10 -15 rokov skor - ci inde- kde bola skor ina moda. A somm asi ten posledny co mu slipy nevadia. Ja od decka som videl len slipy. A nevadia mi. NIeco podobne je baranica - ci chlpy zien vytrcajuce. Ci chlpy. Ja sa neholim pod pazuchami - priklad vraj brat hej. Holite si pindulu a ci kokosi a vadia vam chlpy - vadia aj mne - ale mne sa paci hocico - teda tolerujem aj chlpy - a pacia sa mi. Ale su aj chlpoteroristi co povedia fuj. Ci podpazusi u zeny u muza -ci na int. miestach. Mne to nevadi - a ja si ani pod pazuchou ,ani pri vtakovi holit nic nebudem. Na xsichte to robim raz za dva - tri tyzdne. Vpodstate je to koko.. nic podstatne. Dolezitejsiie je ci vies navarit a ako. AKo sa ti aj chce. MIlion inych veci. Ved nech tu da nazor niekto co ma usporiadany zivot - co je podstatne. Ten co sa tam dostal. Byvanie, praca, deti - chlpy,plavky ? 2
D'Ady Zverejnené 18. September, 2015 Zverejnené 18. September, 2015 Helle, ak nevies, na co su dobre slipy, alebo ine obtiahnute spodne gate, tak si skus niekedy privrznut gule medzi vnutornu stranu stehna a nohavicu :P
chlapeczjuhu Zverejnené 18. September, 2015 Zverejnené 18. September, 2015 Boxerky pani, cierne elasticke boxerky su naj [emoji4]Helle, ak nevies, na co su dobre slipy, alebo ine obtiahnute spodne gate, tak si skus niekedy privrznut gule medzi vnutornu stranu stehna a nohavicu :PTy musis mat ake vajciska, toto sa mi este nestalo... 1
Sniper Zverejnené 18. September, 2015 Zverejnené 18. September, 2015 Zrejme export sa už dávnejšie zastavil, ale výroba stále beží.
doll Zverejnené 18. September, 2015 Zverejnené 18. September, 2015 Vpodstate je to koko.. nic podstatne. Dolezitejsiie je ci vies navarit a ako. AKo sa ti aj chce. MIlion inych veci. Ved nech tu da nazor niekto co ma usporiadany zivot - co je podstatne. Ten co sa tam dostal. Byvanie, praca, deti - chlpy,plavky ? Jedine co nemam, su deti :) Mam narok prispievat do tejto temy a vobec, na tomto fore? :)Boxerky pani, cierne elasticke boxerky su naj [emoji4] ...prijemne zistenie.. Samozrejme o nicom to nevypoveda, ale uz som sa zlakla, ze ja jedina na svete som anti-slipova....vdaka Helle :D SLIMAK, a si v sekcii relax, tak klud...slipy z Teba nerobia lepsieho ani horsieho cloveka ;) Rovnako ako nazor na ich (ne)nosenie
game Zverejnené 18. September, 2015 Zverejnené 18. September, 2015 dokonca aj hermafroditi majú nárok prispievať, aj marťania, svoj názor si môže povedať každý, aj slimak po desiatich pivách :)/ asi som slimaka teraz podhodnotila, možno ich bolo 15, ospravedlňujem sa :) /a nemôžem si pomôcť, mne sa tie plavky spred sto rokov páčia ... po serióznych celotelových oblekoch do mora hodne sexi, nie? :D
member2793 Zverejnené 18. September, 2015 Zverejnené 18. September, 2015 a čo je na slipoch vlastne zlé? mám aj ja nejaké ešte v skrini, a keď mi prídu pod ruku tak si ich oblečiem... však je to úplne jedno, pod riflami ich aj tak nikto nevidí. postupne, ako sa derú, ich vyhadzujem. ale nevidím dôvod vyhodiť tie ešte nositeľné, len kvôli tomu že sa zmenila nejaká priblblá móda...také podružnosti sa riešia asi fakt len na slovensku. rovnako ako ponožky v sandáloch. ak sa mi zdá praktické si tie ponožky do sandálov obuť, tak to urobím a nerobím si hlavu či je to "trendy". napríklad v taliansku takéto nezmysly nerieši nikto, vidieť tam večer v podniku slečnu v čiernych minišatách a obutú v teniskách, nie je až také nezvyklé, a nezdalo sa mi že by na to zvyšok domácich pozeral s hrôzou v očiach :smile3: ponožky v sandáloch detto... to isté aj v IRL, pred štvorhviezdičkovým hotelom zaparkuje BMW Z3, vystúpi z neho chalan v zodratých rifliach, vyťahanom tričku, a obyčajných lacných teniskách...a pohoda, u nás sa v takých autách vozia zásadne len nagelované bukvice :lol: a pokial si obliekam plavky, tak to znamena, ze idem plavat, kde potrebujem co najvacsiu volnost pohybu... kedze nuda je vacsinou obmedzena, tak na plavanie jedine plavky slipoveho strihu ... ;) tie "moderné" plavky to je ďalšia vec ktorú som nepochopil. v lete som nemohol nájsť svoje staré plavky, tak som si k vode zobral tie "moderné" čo vyzerajú ako kraťasy, a ku ktorým som prišiel ani neviem ako... JMK, však v tom sa vôbec nedá plávať. otázka za 100 bodov znie: na čo sú dobré plavky v ktorých sa nedá plávať? to že sú v súlade z módou je dosť blbý argument, keď sa nedajú použiť na to k čomu sú primárne určené... môjho "zoznamkového" kamoša už oblieka tá jeho **** čo ho ulovila. no katastrofa-kokaín :zubiska: v lete som ho stretol natiahnutého v ružovom tričku! vyzeral ako čestný predseda gay klubu :D keď som sa ho opýtal či sa nejak zmenila jeho orientácia, vyliezlo z neho že to ho tá jeho núti sa tak obliekať :doh: nepoznám, okrem neho, žiadneho normálneho zdravého chlapa, ktorý by si bol ochotný obliecť ružové tričko... ale aby som neriešil len chlapov... z bývalej roboty som sa dostal služobne do talianska možno viackrát ako by mi bolo milé. a čo ma sprvu dosť zarážalo, bolo to že síce sa o slovenkách hovorí aké sú pekné, bla bla bla... ale talianky vyzerali lepšie. nie že by boli krajšie, ony vyzerali "ženskejšie". potom som začal sledovať detaily, a kápol som na to. jednak to bolo oblečením, ale čo je dôležitejšie: vlasmi! prevažujúce účesy boli dlhšie rozpustené vlasy, ak aj boli farbené, tak zásadne len jedným odtieňom prirodzenej farby! také ohavnosti aké sú bežne k videniu na slovensku, ako napríklad vlasy na jednej strane kratšie ako na druhej /kaderníčka sa zrejme niekam ponáhľala, tak nemala čas to dostrihať/, alebo vrch hlavy tmavý a okraje blond /nositeľka potom vyzerá ako by mala nasadenú prilbu :smile3: /, v taliansku prakticky nevidieť... vedela by mi teda nejaká fórumáčka vysvetliť dôvod tých šialeností na hlávkach sloveniek?ale možno je to celé inak, možno je to tým že väčšina talianov vyzerá ako bukvice, a preto sa talianky snažia vyzerať ženskejšie aby zaujali tých "nerozhodnutých"... :lol: :D
tyso Zverejnené 19. September, 2015 Zverejnené 19. September, 2015 hm, tak skusme kompromis :) , ja slipy nosim pretoze sa v nich citim najpohodlnejsie. Ale pod nohavicami ich nie je vidiet, a pre doll slubujem ze ked dam dole nohavice, tak hned aj slipy :)
doll Zverejnené 19. September, 2015 Zverejnené 19. September, 2015 ...ehm, na zaciatku bola rec o plavkach, slipoidnych .. nie o slipoch ako spodnom pradle Ak da chlap dole nohavice, a tam slipy, tak zas neposlem ho domov :D :D
iskra Zverejnené 19. September, 2015 Zverejnené 19. September, 2015 mňa by asi "zaskočili" na mužovi oblečené tangá :Pinak v pohode na mňa "vplývajú " boxerky, a nemám dilemu ani zo slipov :smile3: hľa, boxerky, slipy - pohoda :)
doll Zverejnené 19. September, 2015 Zverejnené 19. September, 2015 Kiez by chlapi nosili take slipy ;)A mali v slipoch take telo :) Ako celok to nasledne vyzera uplne inak ;) Ale riesime asi naozaj hlupost (pouzila som slusnu verziu slimakovho vyrazu) :D :D
chlapeczjuhu Zverejnené 20. September, 2015 Zverejnené 20. September, 2015 Ja nosim tie prve [emoji1]
Vilma Flinstonova Zverejnené 21. September, 2015 Zverejnené 21. September, 2015 slimak. a to máš nebodaj aj tie z r. 1915, čo tam boli také tie modro-bielo pruhované? :zubiska:Mne je to jedno, či má chlap plavky slipové alebo boxerkovité, ale teda vadí mi, ak má krátke tie nohavice na tých boxerkách a vercajch mu pri každom zdvihnutí nohy alebo inom neopatrnom pohybe lezie von. Či je chlap chlpatý alebo oholený, je mi tiež srdečne jedno, ak má iskru a šmrnc.
D'Ady Zverejnené 23. September, 2015 Zverejnené 23. September, 2015 Ty musis mat ake vajciska, toto sa mi este nestalo... Zrejme export sa už dávnejšie zastavil, ale výroba stále beží. vadí mi, ak má krátke tie nohavice na tých boxerkách a vercajch mu pri každom zdvihnutí nohy alebo inom neopatrnom pohybe lezie von.no vidite frajeri aj s vasimi srandapoznamkami, Vilma ma zivotne skusenosti...a ja vacsinu roka chodim v kratkych nohaviciach :D
iskra Zverejnené 23. September, 2015 Zverejnené 23. September, 2015 Kiez by chlapi nosili take slipy ;)A mali v slipoch take telo :) Ako celok to nasledne vyzera uplne inak ;) Ale riesime asi naozaj hlupost (pouzila som slusnu verziu slimakovho vyrazu) :D :Djj, sú aj takí chlapi, jedni nosia slipy, iní boxerky... aj také, aké sú na obrázkoch, to je fakt. :) a čo, ak by nemali také vytehličkované telo, ako na tejto foto? nevidím to, ale vôbec negatívne, dôležité je, že chlap sa stará aj o svoje fyzično, že nie je lenivý, športuje, aby si udržal fyzično.. aj psychicky bol fit, aby bol temperamentný, milý, mal zmysel pre humor, inteligentný, zodpovedný, mal iskru v sebe :)nie, dáky lenivec, alebo namyslený, arogantný chlap, ako v boxerkách, tak aj v slipoch, a nie len s takou postavou kľudne môže byť veľmi príťažlivý, žena keď miluje, tak miluje na chlapovi aj jeho každý cm navyše , následne to vyzerá inak, ale vôbec nie negatívnejšie :smile3: iskrivejšie. Nie sú to hlúposti, ale voľná priateľská komunikácia, to je proste život, správny chlap sa chce páčiť žene, tak isto ako aj žena chlapovi, jak vnútornou krásou, tak aj aj vonkajšou.Žena si oblečie to, v čom sa dobre cíti, ale chce sa páčiť aj chlapovi, tak isto myslím si, že aj chlap si oblečie to, v čom sa cíti fajn, ale tiež sa chce páčiť žene.Nebude asi v tom prípade chodiť v rozťahaných slipoch, rozťahaných boxerkách, ale bude pre neho samozrejmosťou dbať, čo si na seba oblečie, na hygienu.Muž a žena chcú sa sebe páčiť, byť si navzájom, čo najviac príťažliví, fyzično, duševno.. súlad samého so sebou, súlad dvoch spriaznených, harmónia vzťahu, rovnaké priority
doll Zverejnené 23. September, 2015 Zverejnené 23. September, 2015 Iskra, pekne a vystizne napisane.To co si citovala, to bolo chapane ako "slintanie" nad postnutymi obrazkami :-)
Sniper Zverejnené 23. September, 2015 Zverejnené 23. September, 2015 Ak da chlap dole nohavice, a tam slipy, tak zas neposlem ho domov :D :D Ja som raz dostal ultimátum, ak budú slipy tak nebude sex.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz