trinita Zverejnené 24. Máj, 2012 Zverejnené 24. Máj, 2012 Slimak, stredoskolaci napriklad chodia na rok na zahranicnu strednu skolu a to veru stoji 5-6 tisic ecok, aj viac... moj synovec sa za nejake tri tyzdne vracia domov, som zvedava, na kolko ich to vyslo cakumprask... ak by si chcel toto poskytnut svojim detom, tak hadam aby si zacal zase setrit... :-) hovoris, ze manzelske suzitie je jednoduche - ano, niekedy ano, niekedy nie... prave dnes som sa dopocula o dalsej mladej dvojici, co sa ide rozvadzat po 7 rokoch manzelstva, a taka velka laska to bola... a ja som nepovedala, ze manzelske suzitie nie je jednoduche, ale ze to nie je take jednoduche (v zmysle bud-alebo, black-and-white), ako to vidi ten bloger v uryvku, co sem postla game...
slimak Zverejnené 24. Máj, 2012 Zverejnené 24. Máj, 2012 Sestra ma syna 15 rocneho vo Svedsku, ta suma sedi asi(neviem ci som zachytil 3000 eur,ale mna to nezaujimalo) aj ked tam bol iba polroka(realne od polky januara do polky juna). Ale on tam siel kvoli hokeju. Mal ponuku od tej rodiny kde byva,inak maju tri deti a syna v jeho veku a nehra hokej, na dalsi rok. Podakovali za ochotu,ale sestra s rodinou tam ide tiez zit(len kvoli hokeju ako zili v Trencine kvoli hokeju) . Ja by som stredoskolaka do sveta na rok nepustil. Aspon nie takeho "mladeho" naco? Inak ten sestrin syn chodil na jazykove dovolenky aj do chorvatska mozno ked mal 7,8 rokov. nasadili ho do autobusa z nejakymi dospelymi turistami co sli dovolenkovat a on isiel do tabora. Aj sa vratil. Neskor bol aj v anglicku.
Eiensama Zverejnené 14. Jún, 2012 Zverejnené 14. Jún, 2012 Idem opat dokazat, ako som povahovo muzatka (plus, tato tema, och - stare dobre casy... no proste - ked ju milujes, nie je co riesit); Ženy potrebujú 1. Záujem 2. Pochopenie 3. Úctu 4. Oddanosť 5. Uznanie 6. Ubezpečenie Muži potrebujú 1. Dôveru 2. Prijatie 3. Ocenenie 4. Obdiv 5. Súhlas 6. Povzbudenie Osobne v mojom pripade by som povedala, ze skor som... Muz. Len penis mi chyba. :ermm: Zaujem, pochopenie - to ano, to sedi, a aj co zijem medzi zenami (co mi znie ako tabor ale OK, chapeme sa), tak vacsinou prave to ziadaju; pochopenie, zaujem, a to ubezpecenie by som skor chapala ako bezpecie; emocionalne zabezpecenie, schopnost partnera byt pri nej, rozumiet jej pocitom, nech uz su akokolvek zhyrale a na hlavu trafene, ale to sa opat vraciam k "pochopeniu". Ale ked tak citam, co potrebuju muzi, miestami mi to viac sedi na mna. Kamaratky mi povedali sice, ze predsa len je na mne nieco zenske, cize az taky pripad nie som, ale ta dovera, prijatie, ocenenie... Obdiv nemusi byt, ja neviem, co mam s obdivom robit (aj lichotky sa odo mna odrazuju ako od steny). No ale som zenska. Podla nich. Juchu. Slavnostne oznamujem, ze penis nemam a ani mat nebudem :) Cim viac sa inak zaoberam tymito rozdielmi medzi pohlaviami, tym viac vidim vsetky tie pravzory; muz, ochranca a lovec uz od davnych cas potreboval obdiv svojej zeny, kt. sem-tam povlacil za vlasy po zemi, a ona vyzadovala pochopenie, oddanost... Parodujem to, no dnes mi ta fabulacia ide, ale su to zaujimave rozdiely. Nech uz ma vsak fascinuju akokolvek, stale trvam na tom, ze na samotnych rozdieloch nezalezi, hlavne nech sa respektujeme ako ludske bytosti. Len take male PS: keby lopatkove slova boli pravdive (odkial to mas, inak? nepamatam si zdroj), no nebol by kazdy vztah teoreticky ako gombicka? Ved - je problem? Staci si precitat kratky zoznam, a zrazu vieme hned, co nasa polovicka potrebuje, ci uz je to chvala, pripadne ponuka sadnut si a porozpravat sa. Pani, kto by si rad so mnou pokecal a vypocul si slova chvaly? :spiteful: 1
Sniper Zverejnené 28. Jún, 2012 Zverejnené 28. Jún, 2012 Grilovačka Je to jediný druh varenia, na ktoré sa "skutočný muž" podujme, pravdepodobne preto, že v sebe obsahuje prvok nebezpečenstva. Ak sa muž podujme grilovať, uvedie do pohybu nasledujúci sled udalostí. Bežný postup:Žena nakúpi všetky potraviny.Žena pripraví šalát, očistí zeleninu a pripraví dezert.Žena pripraví mäso na grilovanie a uloží ho na podnos spolu so všetkými nástrojmi a omáčkami a prinesie to mužovi, ktorý sedí pri grile s pivom v ruke. Teraz prichádza to podstatné:MUŽ DÁ MÄSO NA GRIL.Žena ide do vnútra pre taniere a príbory.Žena vyjde von aby mužovi oznámila, že mäso sa páli. On jej poďakuje a požiada ju aby mu priniesla ďalšie pivo, kým on situáciu vyrieši.MUŽ VYBERIE MÄSO Z GRILU A ODOVZDÁ HO ŽENE.Žena pripraví taniere, šalát, chlieb, riady, servítky, omáčky a prinesie ich na stôl.Po jedle žena odprace zo stola a umyje riad.Každý POCHVÁLI MUŽA a poďakuje mu za jeho KUCHÁRSKE UMENIE.Muž sa spýta ženy, ako si užila svoj voľný večer bez varenia. A po jej nevrlej reakcii si urobí záver, že niektorým ženám proste nikdy nevyhoviešAsi tak :zubiska: 1
littlewitch Zverejnené 20. August, 2012 Zverejnené 20. August, 2012 Ked pises Axel o tej grilovacke ako o jedinom druhu varenia u chlapov, mno ciastocne je to pravda :). Avsak mam medzi kamaratmi chlapov, ktori ked robia grilovacku, tak sa o vsetucko postaraju sami, ziadne, ze zena nachysta zeleninu, nalozi masko, ee! To by nedopustili, proste si to chcu urobit sami a podla seba. Aj pivko si podaju sami :D
D'Ady Zverejnené 21. August, 2012 Zverejnené 21. August, 2012 nuz, taku grilovacku som este nezazil;a vo vseobecnosti, ked varim, tak varim, vsetko si pripravujem sam a uz vobec nemam rad, ked mi do toho niekto zasahujepravda, o mojej manzelke plati detto, ked je pri sporaku, tak sa pracem z dohladu :lol:
trinita Zverejnené 21. August, 2012 Zverejnené 21. August, 2012 nuz, bola som u kolegyne na navsteve, ked bola na materskej - muz sa mi z kuchyne chvalil, aky je on dobry manzel, ze jeho zena nemusi robit nic, len sa starat o malu, lebo on vari, a v obyvacke mi to zena tisko komentovala - on vari, ked mu ja pripravim nakrajane mäso aj cibulu, dam do hrnca mast a nakoniec poumyvam riady :-)
iskra Zverejnené 22. August, 2012 Zverejnené 22. August, 2012 Muži a ženy Som šťastná, že som sa narodila ako žena. Je nádherne byť ženou. Neviem, aké je to byť mužom, ale viem, že bez nich život, šťastie si neviem predstaviť . Muž a žena sú tak rozdielne dve bytosti, a dokážu napriek tomu perfektne splývať, nájsť spoločné spriaznenie duší. 1
secretka Zverejnené 23. August, 2012 Zverejnené 23. August, 2012 Muž a žena sú tak rozdielne dve bytosti, a dokážu napriek tomu perfektne splývať, nájsť spoločné spriaznenie duší. No určite to musí tak byť, však inak by tieto "lásky" asi neexistovali ... :smile2: 1
slimak Zverejnené 24. August, 2012 Zverejnené 24. August, 2012 Muž a žena sú tak rozdielne dve bytosti, a dokážu napriek tomu perfektne splývať, nájsť spoločné spriaznenie duší. To tak je aj inak. Ak mam pravdu povedat, neviem kvoli comu moja zena som mnou zije. Bud som dobry(a niezeby som nevedel ze v com - nemyslim sex). Aspon relativne,ale bo to vyssie. Ja so zenou ci sme rozdielni?, zrejme nie. Postupom casu si zacnem rozumiet aj s jej mamou, a unikne mi jej otec, s ktorym som si 10 rokov vedel dobre vypit. Mna vzdy zaujalo kvoli comu su ti taki rozni - tucny a chuda, ci stara a mlady. Je to kvoli prachom.
slimak Zverejnené 11. September, 2012 Zverejnené 11. September, 2012 -------Je to rozdiel medzi etnikami. Tu som nechcel pisat(nenasiel tu temu aj ked viem ze ta tu je), mam dvoch kamaratov 35 a 45 rokov a oni ziju u nas "na dedine" s matkami. Ale oni ani nepiju. a su normalny(vtipnejsi ako ja spolocenskejsi ako ja .. nechapem, jeden este aj pracovitejsi). Obydvaja vysokoskolaci aj zarabaju dobre. Viac ako ja. A maju to v pi.. Ja byt zena by som po nich siel. Kamaratovi som povedal ze ked umrem je tvoja a sa staraj.Nechapem to. ------------------Priklad zena - ideme z dediny domov do "mesta" na aute ja soferujem, teda nemam viac ako tri piva. Nejaky chlap hore proti nam a ze ktoby ho chcel. Ved bola sutaz hasicka ci fubal ,niekedy si chlap vypije. Ok pijem skoro tolko mozno aj daleko viac len zena to nevidi. Alebo v minulosti som to maskoval. ------- Mne je cudne ako to je. A tych chlapov co nemaju a nemaju zaujem o zenu - mozno nieje na vyber. Nechapem.
slimak Zverejnené 11. September, 2012 Zverejnené 11. September, 2012 Doslo pivo, a vidim ze nikto ani diskutovat nechce. Idem sa milovat. inak ja mam velmi krasnu zensku. 9/10 by nechapalo preco to nerobim furt - no furt a uz ani sa mi nechce. Ale dnes idem. 2
slimak Zverejnené 3. Október, 2012 Zverejnené 3. Október, 2012 A to je tema kto sa ma lepsie? Normalne chlap a vzdy chlap. Ale niekedy to moze byt vyrovnane a mozno v 15 percentach dominuju zeny,ale mozno z toho v 5 percent ti chlapi si mozu gratulovat. Alebo realne je to pol na pol. Je jedno ci ten rozumnejsi ma pindika ci cikulu.
Sniper Zverejnené 19. December, 2012 Zverejnené 19. December, 2012 Muž: myslí na A, povie A, chce A. Žena: myslí na A, povie B, chce C, dúfa v D, hoci uvažuje aj nad E a F. nie je dôležité či dostala A, B, C, D, E alebo F, pretože v tej chvíli vlastne chce G, ale tak pri takom prístupe dostane akurát tak veľké H!Svätá pravda.. 2
iskra Zverejnené 19. December, 2012 Zverejnené 19. December, 2012 muž: myslí na A, povie A, chce A. neviem kto to napísal, že: "muž sa domnieva, že si vybral ženu. v skutočnosti si žena zvolila muža a ten si ju potom vybral."
secretka Zverejnené 19. December, 2012 Zverejnené 19. December, 2012 nie je dôležité či dostala A, B, C, D, E alebo F, pretože v tej chvíli vlastne chce G, ale tak pri takom prístupe dostane akurát tak veľké H! Dovolím si "trošku" ti oponovať, pretože ak žena dosiahne bod G, už bude spokojná … :smile2: A vieš kde žena ten bod G má? … … no predsa na konci slova shopping. :spiteful:
xenocide Zverejnené 19. December, 2012 Zverejnené 19. December, 2012 ...moc komplikovane. A zbytocne. Naco nad tym premyslat a analyzovat to? Je to ako povoden. Uragan. Lavina. Proste zivelna pohroma. Ono sa to deje, rovnako ako sa "deju" zeny. Velmi casto bez zjavnej priciny, velmi casto bez toho, aby k dianiu obet akokolvek prispela. A ked sa na cloveka sype lavina, je jedno kde sa vzala - zakladne je prezit !!! :w00t: :wall:
game Zverejnené 19. December, 2012 Zverejnené 19. December, 2012 deje sa to presne rovnako, ako koruny tvorstva, muži ... ženy musia lavínu chlapských riešení a zlozvykov prežiť, to je základ ! :)
iskra Zverejnené 19. December, 2012 Zverejnené 19. December, 2012 :).. nevidím žiaden problém ak žena chce G, dostanú sa tak Muž aj Žena ku veľkému H - veľký Hviezdny obláčik :-)) muži, ženy, "jedno kopyto" :-) ale krásne .. a je to super! muži a ženy .. aj keď v niečom ako rozdielni..., ale pritom rovnocenní...:)
slimak Zverejnené 19. December, 2012 Zverejnené 19. December, 2012 Zenina matka klame - klame aj moja matka aj zena. proste tara nieco co nieje pravda. naco? U matky som na to zvyknuty poviem jej,nech mi da pokoj. U zeny,jej to vytknem - nech hluposti mi netara ale co so svokrov, nic. Takto klamu vsetci - aj moj otec - ja. Vlastne som skoncil.
David Zverejnené 21. December, 2012 Zverejnené 21. December, 2012 muži a ženy .. aj keď v niečom ako rozdielni..., ale pritom rovnocenní... muž a žena - tak trochu zábavný kabaret vykonáva americký pastor Mark Gungor (pre tých, ktorí rozumejú anglicky, alebo poľsky) :) Czym się różni mózg mężczyzny od mózgu kobiety ( Aký je rozdiel medzi mozgu muža a mozgu ženy )
game Zverejnené 14. Október, 2013 Zverejnené 14. Október, 2013 staré dobré časy, socistické MDŽ vs. nové časy, bežný deň, milujúce manželky a zbožňujúci manželia sa nemenia ... zdá sa :)
slimak Zverejnené 14. Október, 2013 Zverejnené 14. Október, 2013 muž: myslí na A, povie A, chce A. game sa to uz citovalo a multi citovat to neveviem. Takto to nikdy nebude fungovat. Sme uz 21 storoci. Alebo, to funguje ked ja nechcem A. Ale ked chcem A tak to vysvetlim o co mi ide a A bude. to nieje na ukor zeny.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz