Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Neviem co u vas funguje naopak. Ale v tej rozpravke je vzdy hlupakom otec, ktoremu sa smeju aj deti, vtej rozpavke jeho deti. Vlastne ukazuju ze to je normalne.

A ja som sa rozhodol ze som zrusil TV. K#### madaric chce ponechat koncesionarske poplatky. Ja som to UPC ci ako sa vola si nastavil a platil len kvoli zastrckovemu zakonu. ale mi je to jedno u nas telka nebude.

Zverejnené

jeden článok - pamätáme si zrejme mnohí obrovské haló okolo knihy Muži sú z Marsu, ženy z Venuše ... to bol bestseller, ktorý sa požičiaval, išiel z ruky do ruky, a dokonca ho prečítalo aj zopár mužov ...

čitatelia sa vrhali na knihu, akoby muži a ženy nežili odjakživa spolu ... žijú, nielen spolu, ale mierne vedľa seba, myslenie a potreby majú trochu rozdielne / možno to niekto nenazve "trochu" / ... a zrazu čítali knihu, ktorá im hurá! vysvetlila, čo už dávno vedeli :)

veľmi v rozpakoch priznávam, že tú knihu som nečítala nikdy, len recenzie a počúvala reči tých, ktorí ju čítali ... ale zato som prečítala ďalšiu, s názvom "Prečo muži nepočúvajú a ženy nevedia čítať v mapách" ... podstata tej knihy je úplne rovnaká :)

podľa odpočutých "recenzií " pochybujem, že dobré predsavzatia chápať to druhé pohlavie vydržalo dlhšie, než deň po prečítaní knižky ... : :reading:

jeden článok, spracovaný úryvok z danej knihy, aby sme znovu došli na to, že jéj ... :)

podľa knihy J. Gray: Muži sú z Marsu a ženy z Venuše : http://www.dimenzie....01/12vztahy.htm

Zverejnené

jeden článok - pamätáme si zrejme mnohí obrovské haló okolo knihy Muži sú z Marsu, ženy z Venuše ... to bol bestseller, ktorý sa požičiaval, išiel z ruky do ruky, a dokonca ho prečítalo aj zopár mužov ...

čitatelia sa vrhali na knihu, akoby muži a ženy nežili odjakživa spolu ... žijú, nielen spolu, ale mierne vedľa seba, myslenie a potreby majú trochu rozdielne / možno to niekto nenazve "trochu" / ... a zrazu čítali knihu, ktorá im hurá! vysvetlila, čo už dávno vedeli :)

No ja som si prečítal 2 - 3 knihy série muži sú z Marsu a ženy z Venuše. A pokiaľ ja viem, tak tie knihy si prečítalo pomerne dosť mladých a aj starších mužov.

Hm, neviem čo znamená v prípade mladého muža vo veku 23-24 rokov, že "už dávno vedel". Od akého veku? 10-12?

Tie knihy celkom pekne pomenovali a z laického pohľadu vysvetlili niektoré veci a spôsoby chovania ako mužov tak aj žien (ženy sú ako vlny, muži chodia do jaskyne a nasadzujú si čiapku opravára). Najmä tie prvé ....

Zverejnené

No veď práve to, že sme muži a ženy takí rozdielni je také krásne . :agree:

"Ak nájdete cestu bez prekážok, určite nikam nevedie." :)

Zverejnené

no neviem ale nejako sa mi to nezdá takto to jednoducho a rázne oddeliť kto čo potrebuje ... ak by som mal ísť bod po bode ...

Ženy potrebujú 1. Záujem 2. Pochopenie 3. Úctu 4. Oddanosť 5. Uznanie 6. Ubezpečenie

Muži potrebujú 1. Dôveru 2. Prijatie 3. Ocenenie 4. Obdiv 5. Súhlas 6. Povzbudenie

u mňa by skôr patrilo dôvera, pochopenie, úcta, oddanosť, uznanie, povzbudenie ... tak buď som hybrid alebo to dakto zle napísal :D

Zverejnené

Čo lopatka, nikto ťa nechápe a všetci na teba kašlú??? :zubiska:

Zverejnené

No ja som si prečítal 2 - 3 knihy série muži sú z Marsu a ženy z Venuše. A pokiaľ ja viem, tak tie knihy si prečítalo pomerne dosť mladých a aj starších mužov.

Hm, neviem čo znamená v prípade mladého muža vo veku 23-24 rokov, že "už dávno vedel". Od akého veku? 10-12?

Tie knihy celkom pekne pomenovali a z laického pohľadu vysvetlili niektoré veci a spôsoby chovania ako mužov tak aj žien (ženy sú ako vlny, muži chodia do jaskyne a nasadzujú si čiapku opravára). Najmä tie prvé ....

ale áno, veď som písala, že tú knihu čítali aj muži ...

"už dávno vedel" znamená v podstate aj skôr, než 10 -12 rokov veku ... nikto z nás nežije vo vzduchoprázdne, a od mala vidíme a vstrebávame vzorce správania, sme spoločenské tvory ... odhliadnuc od rodinných zvykov, kde sa samozrejme výnimky dejú, ale základné vzorce zvyčajne zostávajú - všetci sme chodili do škôlky, do školy, poznali tety, mamy, uličanky, otcových kolegov, svojich otcov, a x ľudí okolo ...

takto to bolo pred nami, a takto bude viacmenej vždy.

kniha popísala, čo skutočne každý, kto mal oči, videl - že dievčatá sa rozbrečú, že sa grupujú, že chlapci vytvárajú party na iných základoch, že ako na vzniknuté situácie reaguje otec a ako mamka, že sa mi smial spolužiak, lebo som nemala predstavu, ako natočiť buzolu, ... že ženy sú iné. a že muži sú iní.

kniha to dala všetko dohromady, pomenovala a pustila do sveta. mala obrovskú čítanosť, akosi sa ujasnilo, že no dobre, ženy z atavistických dôvodov prastarých, vývojových,nemusia mať dobrý orientačný zmysel, lebo strážili jaskyňu a potomstvo, kým muži museli mať skvelý orientačný zmysel, lebo sa z lovu potrebovali aj vrátiť ... a xy ďalších vecí, jemných a väčších rozdielov, dávno známych, ktoré zrazu dostali meno.

čo všetko sa tým zmenilo ? v podstate to, že si jedna generácia knihu prečítala. že sem tam človek počuje: no jasné, muži sú z Marsu ... alebo pravdaže, MUŽI ! alebo no žena za volantom !

čo je tam iné, než bolo pred knihou ? jasné: hovorí sa to s odborným prehľadom, veď čítali :)

Zverejnené

ale áno, veď som písala, že tú knihu čítali aj muži ...

To je v poriadku, ja som mal len výhradu voči definovaniu množstva slovíčkom "zopár". Myslím, že ich bolo oveľa viac.

Nechcem veľmi tie knihy rozoberať, ale boli v nich jednoducho pomenované a rozobraté veci a charakteristiky zo vzťahu muž-žena. To, čo je v tých knihách uvedené sa isto nedá brať doslova, záleží od jednotlivých príkladov. Zaujímavé boli tak prvé 2-3 knihy z tejto edície. Vyšlo ich ale viac, tie ďalšie už asi len zo zotrvačnosti, alebo len s ohľadom na predaj a zárobok autorov.

Inak spomínam na jeden moment, keď sme išli gratulovať jednej kamarátke. Kúpili sme jej jednu knihu z tej edície. No skákala 2metre 10 od radosti. A asi to bol najlepší darček, ktorý v to poobedie dostala.

No skúsim uviesť nejaký príklad aplikácie toho čo tam bolo uvedené:

Muž potrebuje: 3. Ocenenie 4. Obdiv 6. Povzbudenie

Minulý týždeň kandidoval Frasier na "Korok majstra". Na jeho smolu začala priateľka lakovať Nilesa, aby aj on kandidoval.... A fungovalo presne podľa toho vzorca Ocenenie - Povzbudenie... :) Nuž, za koľkými úspešnými a vpyvnými mužmi stoja v pozadí ich manželky, ktoré ich "trochu" postrčili.

Zverejnené

ja by som neskákala ani meter dvadsať, ale to je o prioritách v čítaní, a sčítanosti, hlavne ... :)

prvú knihu som nečítala vôbec, jednu z ďalších áno, píšem o tom vyššie ... a vlastne až teraz od teba sa dozvedám, že vyšli aj ďalšie a ďalšie ... a klasicky to dopadlo tak, ako pri umelých pokračovaniach kdečoho, keď sa varí z už uvareného, nič nové, len sa mieša a prichucuje ...

ale toto nie je o knižke, toto takto funguje ... :)

podstatné je, že dávno pred napísaním knižky poznali dejiny a rodiny x párov, kde manželka postrčila manžela na ceste za úspechom, za poznaním, slávou a neviem čím ešte ... nič nové pod slnkom ... aj rodinné almanachy aj história je toho plná ... rozumné dámy vedeli po stáročia bez knihy, ako na to.

a rozumní páni vedeli, ako na svoje polovičky ... kniha to pomenovala.

a x párov, kde to nefungovalo, nefunguje a nefungovalo by to ani s knihou, ani s osobným radcom za zadkom ... kniha pomenovala veci, ktoré rozumní ľudia vedeli dávno, menej rozumní s knižkou či bez nej prerážajú hlavou múr, alebo ich nejaké nuansy prenesené z dávnoveku nezaujímajú, a dovidenia.

Zverejnené

ja by som neskákala ani meter dvadsať, ale to je o prioritách v čítaní, hlavne ... :)

Nie o prioritách v čítaní, hlavne o veku. Vtedy mala tak 23-24 rokov. Dnes je už vydatá a s iným zrelším pohľadom na svet.

podstatné je, že dávno pred napísaním knižky poznali dejiny a rodiny x párov, kde manželka postrčila manžela na ceste za úspechom, za poznaním, slávou a neviem čím ešte ...

No hlavne tá žena si všimla, že čo na jej muža platí, a čo nie. A hlavne sú to prípady ambicióznosti tej ženy.

a x párov, kde to nefungovalo, nefunguje a nefungovalo by to ani s knihou, ani s osobným radcom za zadkom ...

A možno by sa s knihou či už spomínanou alebo inou podobnou dozvedeli, že im to asi ani nikdy fungovať nebude. Tak zbytočne strácať čas.

kniha pomenovala veci, ktoré rozumní ľudia vedeli dávno,

Hm, ťažko písať rozumní... To evokuje, že tí ostatní sú nerozumní? To snáď nie, predsa nemôže byť nerozumom si niečo prečítať, čo človeka obohatí.

A inak...

čitatelia sa vrhali na knihu, akoby muži a ženy nežili odjakživa spolu ... žijú, nielen spolu, ale mierne vedľa seba, myslenie a potreby majú trochu rozdielne / možno to niekto nenazve "trochu" / ... a zrazu čítali knihu, ktorá im hurá! vysvetlila, čo už dávno vedeli

Ale isteže ženy a muži žijú vedľa seba odjakživa. Lenže mladý človek, ktorý začne dospievať a hľadať sám seba sa ti na podobne banálne reči vykašle. On sám zisťuje, prečo sa opačné pohlavie chová tak , ako sa chová, a napríklad mladé dievča sa v tomto čase môže od skúsenej kamošky (prípadne matky, alebo babky) alebo z knižky dozvie, že môže niečo dosiahnuť, keď bude chalanom trochu masírovať ego.
Zverejnené

čiže to fungovalo aj bez knižky. knižku vydali pred nejakými čo ja viem, zbrucha 15 rokmi, ako fungovali pohlavia dovtedy ?

na vlastnej koži, rovnako ako po knihe ...

kniha to pomenovala, môže napomôcť vnímavému čitateľovi, ale skúsiť si to musí tak či tak každý sám.

vždy to budú ženy na jednej strane, muži na druhej ...

chlap nechá ponožky pod stoličkou, kniha nekniha. žena ich odprace s komentárom alebo bez neho, kniha nekniha. jediný rozdiel bude v tom, že keď čítali knihu, možno sa na situácii viac zasmejú. a možno nie ... hm ?

Zverejnené

chlap nechá ponožky pod stoličkou, kniha nekniha. žena ich odprace s komentárom alebo bez neho, kniha nekniha. jediný rozdiel bude v tom, že keď čítali knihu, možno sa na situácii viac zasmejú. a možno nie ... hm ?

Schopnosť robiť bordel, resp. neschopnosť po sebe upratať nie je charakteristickou črtou jedného pohlavia, ale skôr črtou konkrétneho jednotlivca a je absolútne jedno či je to žena, alebo muž. Knihy muži sú z Marsu a ženy z Venuše sú o úplne iných veciach ako rozhadzovaní ponožiek, či nezavieraní zubnej pasty....

Zverejnené

dobre, tak ty nehádžeš ponožky pod stoličku, tak :)

na odľahčenie témy tá schematizácia ale stačila, či ? :)

myslím, že snáď okrem práve dospievajúcich pubertiakov, pardon, teenagerov, ktorí boom tej knihy / a nespočetných odvarov / nezachytili, každý vie, o čom tá kniha je, a samozrejme aj jej nasledujúce pokračovania, už sme o tom písali aj vyššie, ale nevadí ... / hovorí sa o nich dodnes, a Mars a Venuša sa "citujú" dodnes, je to taká všeobecná odpoveď na Všetko, čo je rozdielne v bežnom hovore ... písali sme vyššie : ) /

aj ponožky k tomu patria, nie že nie, ale tak si to povieme polopate znovu :) :

autor bestseleru Muži sú z Marsu, ženy z Venuše, John Gray

v tejto vtipne napísanej, pritom v podstate vážne mienenej, /ale nie zasa priveľmi vážne/ knižke vidí príčiny partnerských problémov v nesprávnom chápaní rozdielov medzi mužmi a ženami - muži a ženy sú odlišní vo všetkých oblastiach života, / čo celé generácie ľudí, partnerov vedeli, žili s tým, /autor to pomenoval vtipne a popísal :

ženy a muži inak komunikujú, inak rozmýšľajú, cítia, vnímajú, reagujú či milujú, inak myslia, inak si predstavujú abstrakcie, ich "duša" reaguje na iné podnety, potrebujú k svojej pohode iný prístup od partnera opačného pohlavia ........ čo samozrejme platí v hrubých rysoch a všeobecne - obmeny tam možné sú a obmeny aj existujú, ale podstata rozdielností je popísaná trefne a s humorom.

asi tak, akoby muži a ženy pochádzali z iných planét ... preto z Marsu, čo je samozrejme mužský boh vojny, a z Venuše, čo je ženská bohyňa ....

to je gro.

odvary tejto pôvodnej knihy už varia z toho, čo bolo povedané v prvej knihe.

ďalšia kniha, ktorú napísal autor Allan Pease spolu s manželkou, je zaujímavá, útlejšia, vtipná, čtivá, a ide do hĺbky vekov, do atavizmov, prečo sa počas formovania človeka počas státisícov rokov vyformovalo myslenie a potreby a cítenie dvoch pohlaví rozdielne / Prečo muži nepočúvajú a ženy sa nevyznajú v mapách (Allan Pease, Barbara Pease) / - k tomu humoru patria aj ponožky ... :)

Zverejnené

wyskáč, ty nerobíš bordel a nehádžeš fusakle pod stoličku? Uff, byť tak mladšia a nezadaná, hneď ťa balím... :)

jasné, že sme iné. Máme iné schopnosti, ktoré vám chlapom chýbajú, ale aj naopak, vy máte vlastnosti, ktoré zas my nemáme.

Keby sme boli ako vy, chceli by ste nás? Môžem za seba povedať, že chlapa s vlastnosťami ženy by som nechcela ani na zlatom podnose...

No fakt, ani ten môj ma nikdy nepočúva... a ja sa v mapách síce vyznám, ale zato mám slušný orientačný nezmysel...bez mapy to mám ťažké.

Viem čítať technické výkresy, ale záchod neviem opraviť. Zato som mala kolegyňu, ktorá aj také veci vedela.

A zas ten môj vie variť a dokonca aj piecť. A zvládol aj šijací stroj...ale štrikovanie nie.

Zverejnené

Ja potrebujem aj pochopenie. A je mi to jedno. Kaslem na vsetkych. Nechapu ma. Prim hraje len zena a deti.

Zverejnené

kto ťa nechápe? To o kom teraz píšeš? To čo ťa tak chytilo? Aj v inej téme som si od teba také čosi negatívne prečítala, a to kukám! Od teba som bola zvyknutá na inší.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

muži a ženy sú čím ďalej tým viac téma ... mno, v prvom rade kdekto o tom premýšľa. aj ten, kto tvrdí že nie, aj ten o téme premýšľa.

téma "muži a ženy" je zrejme stará ako ľudstvo, a ďakujme nebesám, že sú len dve pohlavia ... raz dávno pradávno som čítala jednu sci-fi o planéte, kde bolo pohlaví sedem ... :)

jeden blog, z pohľadu muža : http://www.zpovedka.cz/001638.php

Byl jsem v IKEA, sežral jsem švédské masové kuličky a slepici na červeném oleji a bylo mi blbě .. ale opět jsem viděl spoustu maminek, mladých rodin, kočárků, řvoucích dětí a prohlížel si severské modely dětských pokojíčků a byl rád za to, co jsem stvořil, že se to těmhle nevkusným hrůzám ani trošku nepodobá.

Ale jak jsem si tak prohlížel ty ženské, všiml jsem si jednoho.

Všechny furt po těch svých samcích něco chtěly. Přines tohle, odnes támhleto, co tohle, vem dítě, pober balíky, jdeme. Kde máš auto ? Odvezeš mne ještě támhle a támhle.

Chlapi pořád něco tahali a ty ženské byly vesměs fakt spokojené.

Pak jsem viděl jednu ženskou bez chlapa s dětma, strhanou, ustaranou, nervní, nemohla to pobrat, prostě byla úplně v pr.

Pak jsem tam viděl chlapa bez ženský, byl naprosto v pohodě, pobral co potřeboval a šel.

A ono to není jen o prodejně IKEA, ono je to o celém životě.

Vidím to i doma, vidím to všude.

Ženské si v dnešní době totiž vůbec neuvědomují to, co si jejich babičky a jejich babičky a jejich babičky vždy uvědomovaly velmi dobře, že vdát se, je pro život to nejdůležitější a přijít o svýho muže je pro ženu ta největší tragédie.

Bylo to jasné jak facka. Chlap a ženská k sobě patří, mají dělbu práce a všeho a doplňují se. Chlap bez ženský přežije a může být i docela v pohodě, ženská bez chlapa je naprostej chudák ve všech směrech.

Dřív rozvody prakticky nebyly.

Která bláznivka by si taky troufla bejt na všechno sama.

Dnes si to frajerky troufnou.

Ale když tak rozeberu ženský, který se rozvedly a který znám, tak kromě těch opravdu pěknejch, co vzápětí někoho klofly, tak ty normální (90%), co se pak potácej dál životem víceméně samy nebo to střídaj a nikdo už je nafurt nechce, tak přestože si namlouvaj co to jde a realitu ignorujou do roztrhání těla, je jasný, že prohrály úplně všechno.

Pokud je ta ženská normální a ne magor, je jí vždycky vedle chlapa tisíckrát líp než samotný. Na spoustu věcí nestačí, spoustu věcí neumí, kupu věcí ani fyzicky nezvládá.

Ženská je od přírody reprodukční zařízení a chlap je údržbář aby to fungovalo.

A pokud se jde proti přírodě, nikomu to nikdy žádné štěstí nepřinese.

keby náhodou nejakým činom zmizol, aby tu nezostal len prázdny link, tak to sem skopírujem, aby sa vedeli k veci vyjadriť MUŽI aj ŽENY :) :
Zverejnené

trochu od veci - Game, tych sedem pohlavi, neboli to take velke chrobaky, ktorych pohlavie sa casom menilo a navyse uz vyhynuli? spominam si, ze som take cosi citala... :-)))

co sa tyka tej IKEI, neviem, ci to funguje takto jednoducho... ono nestaci mat chlapa, treba mat DOBREHO chlapa... kedysi neboli rozvody, lebo jednoducho neboli rozvody, ved sme "katolicka" krajina, a zeny boli vychovavane tak, aby drzali hubu a krok aj vtedy, ak ich mali doma ozrana, tyrana, lenivca, nevernika... zeny predtym neboli ekonomicky sebestacne, nemali tolko moznosti zarabat si, takze zostavali s muzom z financnych dovodov... ani dnes sa mnohe zeny nerozvadzaju, ak si nedokazu zaistit aku-taku financnu sebestacnost...

• Pridať bod 1
Zverejnené

Precital som si ten posledny trinitin prispevok, neviem ci stoji za nieco, ale... s lenivcom sa dufam da zit.

Je lenivec a lenivec, lenivec naurcitu situaciu (nema motivaciu). Som lenivec a velmi ale keby si videla co som dnes na tenise chytil(kvoli dobehu na sieti). Chlapci 10 rocny tak tlieskali od seba ako by videli Federera. Chcem stavat dom, ja si sam vykopem aj zaklady, som lenivec, ale v minulosti som vykopal daleko viac a tie zaklady su brnkacka.

Zverejnené

Slimak, sorry, ale ten dom ti uz asi lezie trochu na mozok, sa mi zda... :-) Uz tusim neexistuje pripevok, v ktorom by si nespomenul dom, co postavis...

vies co, ak by si bol ženou a mal doma chlapa, co len sedi niekde pred telkou a neurobi zhola nic, pripadne chlapa, ktory je nezamestnany a vyhovuje mu to a neustale len rozprava o tom, ako bude podnikat a kolko zarobi prachov, ale nie je schopny ani poriadne vyliezt z postele ci umyt po sebe hrncek od kavy, tak by si asi potreboval sakra vela trpezliosti a dobrej "zenskej" vychovy, aby si povedal, ze sa s nim da zit... napriklad... to nie je o dobehnuti ci nedobehnuti lopticky na sieti...

Zverejnené

Trinita ty si ma opisala(ale kvoli tomu aby som len nebol len ten panelakovy trt chcem sa pokusit si postavit dom) a ten dom je ciel. Ten dom je dvolezity pre mna,ale ten dom mozno moze mat kazdy, schopny, Ale okolo mna niesu si to ochotny uvedomit. Aj ti co by ho mohli mat.

Preco dom?, lebo uz neviem kvolu comu setrit. Keby nesetrim tak chodim 4 krat do roka na dovolenku, A to rozumne tiez nieje aj ked zaujimave. Niesu to vyhodene peniaze.

mam otca ktory chcel stale dom alebo stale nieco chce. NIe ze by nevedel robit, robotnejsii dvakrat ako ja aj ked uz ma 70 rokov. Postavil dom a pekny(okal). A teraz sa snazi pestovat paradajky, nie dnes,snazi sa 10 rokov. Nepochopil rastliny ma aj sklenik ma aj hocico ale mu to nejde, keby mal trosku rozumu mal by dvakrat take urody.

Ale sa snazi 10,20,30 rokov stale sa snazi aj ked hluposti, ktore mu nevies vyvratit.

Ked on dokozal postavit dom, nieje boha aby som to nedokazal aj ja.

ziadny dom by som uz nemusel stavat lebo mam ten rodicovsky, ale mohol by som chodit na 4 dovolenky. Ale ten rodicovsky uz nechcem, skusim postavit svoj.

Zverejnené

trinita,

k tomu off topic : pamätám si z toho tých sedem / presne sedem pohlaví / - a okolo toho zložité párovacie metódy, vôbec nebolo jedno, ktor sa s kým smie a môže spáriť a nejaké klanové záležitosti v tom boli a tabu a podobné ... toto si pamätám, lebo viem, že som to podľa knihy skúšala predstaviť si, ako to asi je a ako to funguje ... mohla som mať tak desať rokov, a mierne ma to vykotilo ... vôbec si nepamätám, či to boli chrobáky, ani ako skončili ... a napísal to tuším nejaký Rus ?

topic on.

k tomu blogu :

preto, čo píšeš, je veľmi ťažko porovnávať "vtedy a dnes" ... s čím sa hodne páni oháňajú.

nie je ani dnes jednoduchý život, ani pre pánov, ani pre dámy, dnešná doba má iné úskalia, občas sa skutočne zdá, že do rozvodu sa vrhnúť je liek na všetko.

ale na druhej strane je hodne manželstiev, do ktorých nevidíme, a presne tak fungujú všetky neduhy medzi ľudmi ako fungovali. len je jednoduchšie rozviesť sa.

to, čo tam v tom blogu opisuje pán bloger, je jedna strana mince, druhá je tá, kde skutočne nastupujú vážne problémy, od týrania po alkoholizmus a gamblerstvo ktovie čo všetko ešte. a v iných nejde rozviesť sa ... z tisíc iných dôvodov,

Zverejnené

Raz som bol nasraty na zenu, skakala do mna , mozno neskakala, je to jedno, zobral som hodiny zo steny ######ol o stenu a boli sme spokojni aj ja aj ona. Od vtedy sa asi nehadame. Ani nieje o com. inak tie hodiny som potom na stenu aj dal ani nezliepal(nieco tam bolo treba opravit ci napravit), mozno dal len baterky a isli. mne sa pacili aj take, ale vymenila ich moja matka, kupila ine, nevedela sa asi na to pozerat.

Niekedy aj rad pozeram na jojke tu sudnu sien a rozvody. Aby som to pochopil, ci pripravil sa .-) Ja som pritom rozurenejsi(viacej nadavam, hlavne ked zena chce peniaze) ako ked vidim Fica. Nechapem to. Ti ludia by sa mali vediet dohodnut, pre mna by bola velka hanba aby som na taky sud isiel. Na ziadny sud by som nesiel.

Keby ma zena chcela opustit rozvediem sa sam. Aj pikat budem,kedze som to dopustil. Ak som si vybral sprostu zenu, tak mi treba, ked som bol hlupak.

Zverejnené

Slimak, co tak radsej setrit peniaze na studium pre deti? Byvat v dome je fajn, ale stavat ho len preto, aby si staval, aby si do niecoho vrazil prachy a napriek vsetkemu a vsetkym musi byt sialene unavne...

Game, suhlasim, neda sa porovnavat vtedy a dnes, je jednoduche povedat, ze kedysi zeny vedeli, ze je dolezite mat chlapa a nerozvadzali sa... a mnohe zili a trapili sa s chlapom, od ktoreho dnes jednoducho odidu a maju pokoj... na druhej strane je jednoduchsie rozviest sa kvoli hocakej hluposti a mnohi/mnohe sa uz ani nesnazia riesit problemy... ale urcite svet a manzelske suzitie nie je take jednoduche, ako nakupovanie v Ikei ocami uja bloggera :-)

a este of topic - hej take nieco to bolo, ale ani len netusim, kto to napisal...

Zverejnené

Ja som setril detom, len naoko,kvoli stavebnej premii. Na studium ved maju 2 a 4 roky. Neviem co stoji najdrahsie studium. Ale 15000 eur za to nedam, mozno v budusnosti, radsej si postavim dom.

Moja zena som nou je nespokojna(na oko) teraz urcite,alebo spi. A manzelske suzitie je jednoduche. Z coho robite taku vedu? Ja so zenou zijem uz 12 rokov(pzname sa).

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov