Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

s menšími obmenami, ale musím súhlasiť s trinitou :) :innocent:

a keď už sme v tom hodnotení, tak teraz naopak - lopatka to sem postol už pred časom, ale akosi to zapadlo, lepšie sa cepujú ženy ;)

Desať vecí, ktoré žena na mužovi nikdy nepochopí

1. Dlho okupujú WC

2. Rozprávajú počas filmu

3. Ach tie ponožky

4. Ako sa vyzná v neporiadku

5. Vždy slintajú po iných babách

6. Nikdy sa nepoučia

7. Berú deťom hračky

8. Nepočúvajú čo majú a počúvajú čo nemajú

9. Milujú šport

10. Robia si to sami

mno, tak teraz je tu chvíľa pravdy :)

Zverejnené

1. Dlho okupujú WC - nevidim rozdiel podla pohlavia, niekedy treba WC pouzit ako azyl pokoja

2. Rozprávajú počas filmu - aj ja, obcas... ale ak je ten film zaujimavy, tak nie

3. Ach tie ponožky - a co s nimi?

4. Ako sa vyzná v neporiadku - nevyzna sa :-)

5. Vždy slintajú po iných babách - nevsimla som si

6. Nikdy sa nepoučia - mudri sa poucia, nemudri...

7. Berú deťom hračky - aj ja! :-)

8. Nepočúvajú čo majú a počúvajú čo nemajú - ano, obcas, niektori vzdy

9. Milujú šport - ako kto, ako ktory

10. Robia si to sami - to skoro vsetci, bez rozdielu pohlavia... nekontrolujem! :-)

Zverejnené

dobre, tak idem.

1. Dlho okupujú WC - blbosť, kto by tam v tom smrade finálneho produktu sedel :zubiska:

2. Rozprávajú počas filmu - ak je to dobrý film tak nie, zlé filmy zásadne nepozerám :yes_yes:

3. Ach tie ponožky - použité ponožky vždy dávam v kúpeľni do koša na prádlo, biologické zbrane zásadne nepohadzujem len tak po dome :zubiska:

4. Ako sa vyzná v neporiadku - poriadok je pre blbcov, inteligent zvláda s prehľadom aj chaos :zubiska:

5. Vždy slintajú po iných babách - máme to v génoch milé dámy, presne tak ako vy máte to že nákup oblečenia ktorý sa dá spraviť za 10 minút vám trvá 3 hodiny :happyroll:

6. Nikdy sa nepoučia - ako ktorí

7. Berú deťom hračky - blbosť, máme vlastné :zubiska:

8. Nepočúvajú čo majú a počúvajú čo nemajú - celkom ako ženy, však? :ahooj:

9. Milujú šport - ja osobne príliš nie, ako tak zvládam chvíľu sledovať ženský plážový volejbal. celkom pekné prdelky tie volejbalistky majú :thumbsup:

10. Robia si to sami - no a čo má byť? a tí čo hovoria že nie, si to robia denne :ahooj:

Zverejnené

:)

1. Dlho okupujú WC - áno

2. Rozprávajú počas filmu - áno!

3. Ach tie ponožky - áno! + veškeré ostatné šatstvo!

4. Ako sa vyzná v neporiadku - nijako, len ho vyrába !

5. Vždy slintajú po iných babách - občas, ale nech si poslúži : )

6. Nikdy sa nepoučia - súhlasí!

7. Berú deťom hračky - lego a vláčiky, ja korálky a lego, takže tak -tak : )

8. Nepočúvajú čo majú a počúvajú čo nemajú - stopercentne :)

9. Milujú šport - pozeranie ? ani nie, nie výrazne, bežne, vlastne ja viac! : )

10. Robia si to sami - nemám šajn, nekontrolujem : )

Zverejnené

ked citam " Ako sa vyzná v neporiadku" napadlo mi, ze vcera na exprese mali ludia esemeskovat, ako prisli na to, ze ich partner ich uz nemiluje... a prva sms prisla, ze "prestal upratovat".. sa posmiali moderatori a prisla dalsia, ze "zacal upratovat" :D

Zverejnené

:)

1. Dlho okupujú WC - nie

2. Rozprávajú počas filmu - keby len rozprával

3. Ach tie ponožky - áno... a ešte, ak každá tretia ponožka "netvorí pár".. alebo, keď športová z futbalu nižšia, je zastrčená v podkolienke :-)

4. Ako sa vyzná v neporiadku - občas mám pocit, že sa práve prisťahoval, keď sa pýta, kde čo má :-)

5. Vždy slintajú po iných babách - neslintá, ale keďže je zdravý, tak rád sa pozrie na peknú ženu

6. Nikdy sa nepoučia - v niečom áno, v niečom nie

7. Berú deťom hračky - s loptou sa veľmi rád hrá... a veľmi rád vyhráva

8. Nepočúvajú čo majú a počúvajú čo nemajú - asi tak, ako aj ja

9. Milujú šport - áno

10.Robia si to sami - ako sa to vezme :D

Zverejnené

1. Dlho okupujú WC - Pravda, a s kazdou generaciou smartphonov sa to len zhorsuje

2. Rozprávajú počas filmu - Nie pri kazdom... pri niektorych aj slusne zaspime :D

3. Ach tie ponožky - Za to moze pracka, ze mi ich poziera

4. Ako sa vyzná v neporiadku - Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos... ale vazne, vyzname... ja vzdy viem v ktorej kope, kde co mam.

5. Vždy slintajú po iných babách - To, ze som syty neznamena, ze si nemozem pozriet jedalny listok :)

6. Nikdy sa nepoučia - "Ja verim, ze sa zmeni" nieje nasa veta ;)

7. Berú deťom hračky - Keby len detom, ale aj medzi sebou si ich kradneme

8. Nepočúvajú čo majú a počúvajú čo nemajú - Vy nerozpravate, co si myslite...tak naco vas pocuvat? :P

9. Milujú šport - A?

10. Robia si to sami - Tak, ked nam nechcete pomoct, co ine nam ostava :D

• Pridať bod 1
Zverejnené

ja sa este vratim k tomu predtym :)

1. Koketujú aj keď nemusia - ako trinita pisala, kto kedy musel? ale ja to nerobim... :blush:

2. Sú k sebe ako počasie - nie len k sebe...ked ako pocasie, tak ku vsetkym, ked inak, tak inak, ale zas ku vsetkym...

3. Robia vedu bez diplomu - niee..

4. Nevedia čo chcú - viem, co chcem..a ked nahodou nie, tak to zase tak strasne asi nechcem :)

5. Čo majú povedať z nich lezie ako z chlpatej deky - jak kedy

6. Veria každému okrem mužov - nie, a priori neverim nikomu

7. Šatník uprednostňujú pred jedlom - nie je pravda, vsak preto si nikdy nemam co obliect :D

8. Predmenštruačný syndróm - poznam

9. Vedia oceniť krásu ženy - iba kym neziarlim

10. Chodia na WC vo dvojici - ja osobne si na to nepotrpim, ale viem, ze je to bezne

a Desať vecí, ktoré žena na mužovi nikdy nepochopí

1. Dlho okupujú WC - neviem, nesledujem ako dlho..kym to wecko nepotrebujem ja, nech

2. Rozprávajú počas filmu - to obcas aj ja

3. Ach tie ponožky - ?

4. Ako sa vyzná v neporiadku - bodaj by sa nevyznal, ked je jeho...

5. Vždy slintajú po iných babách - kym to nerobi predo mnou, a neciti potrebu ma o tom informovat...ale inak ano, toto nechapem -_-

6. Nikdy sa nepoučia - praveze mam pocit, ze aj hej,nepoucit sa je skor moja parketa

7. Berú deťom hračky - aj ja, ked stoja za to :D

8. Nepočúvajú čo majú a počúvajú čo nemajú - ako kedy

9. Milujú šport - tak miluju sport, co mam na tom chapat alebo nechapat? kazdy ma to svoje..

10. Robia si to sami - a?

Zverejnené

Vy nerozpravate, co si myslite...tak naco vas pocuvat? :P

Nezovšeobecňovať, práveže často rozprávame, čo si myslíme, a ak občas nerozprávame, čo si myslíme, tak to je pre vaše dobro... :P
Zverejnené

1. Dlho okupujú WC - ano, okupuju, ono to ma preventivny ucinok na vznik hemeroidov :D

2. Rozprávajú počas filmu - hm, skor nie, to skor ja :D

3. Ach tie ponožky - hmm, na tom nieco je

4. Ako sa vyzná v neporiadku - neviem posudit

5. Vždy slintajú po iných babách - no neviem ci prave slintaju, ale je prirodzene ze sa pozru po peknej zene, ved aj zeny po peknom muzovi :) hlavne nenapadne, potom je to OK

6. Nikdy sa nepoučia - tak toto potvrdzujem, chlap je ten, ktory chce mat vzdy pravdu, a boh chran ak ho pouca zena

7. Berú deťom hračky - :) ano, dokonca aj ja, pristihla som sa pri tom, ako "kradnem" malym detom a skusam, hram sa .. nostalgia :)

8. Nepočúvajú čo majú a počúvajú čo nemajú - no skratka bod 6

9. Milujú šport - aktivnejsi ano, lenivi samozrejme iba pasivne

10. Robia si to sami - vsak aj zeny, nie? :) ale u chlapov je to asi vyssia frekvencia, tos, zalezi aj od partnerky

Zverejnené

je zaujímavé pri pohľade na top 10 nepochopiteľných mužských vlastností že k tomu ešte žiadna fórumáčka nedoplnila jeden z najväčších chlapských hriechov: Nepamätáme si dátumy! :zubiska:

nepamätáme si kvantá kadejakých nezmyselných dátumov a výročí - zoznámenia, prvej pusy, prvého rande, prvého sexu, svadby, narodeniny, meniny, narodeniny partnerkiných rodičov, partnerkinho psa, mačky, akvarijných rybičiek....doplňte čo som ešte zabudol :zubiska:

to tu vážne nikto nič negarantuje?!

• Pridať bod 2
Zverejnené

no ... že som to nenapísala ja, na to je ospravedlnenie ... :innocent:

v tomto som nie veľmi typická žena, ja si ich nepamätám tiež, alebo sú to len také vnuknutia, že jéj, tuším bolo ...

pamätám si výročie svojho vstupu na moje úplne prvé PF fórum, narodeniny tohto miláčikovského fóra, ale narodeniny ani len svoje vôbec neevidujem ... :)

zoznámenie, pusa, výročia, rande, narodeniny všetkých ostatných v rodine ... meniny len keď mi zrak padne náhodou na ktoromsi médiu na nete na príslušný deň ... kdeže ... -_-

ano, ja viem, idem sa zakopať dobrovoľne :)

Zverejnené

Mne sa ráta aj to, čo si pamätá (dátum zoznámenia, svadby, narodenín, menín...) :) a nemôžem mužovi predsa vyčítať iné dátumy, ktoré si ani ja nepamätám. :D

Zverejnené

ja si tiez nepamätam datumy, a ked si aj nejaky pamätam, tak urcite zabudnem kuknut do kalendara a zmeskam to :-) a ked chcem mat istotu, ze moj drahy na nieco naozaj dolezite nezabudne, tak mu to proste vcas pripomeniem...

Zverejnené

a ked chcem mat istotu, ze moj drahy na nieco naozaj dolezite nezabudne, tak mu to proste vcas pripomeniem...

:D ráno som svojmu drahému pripomenula, aby si náhodou nezabudol mobil, keď vysedával netrpezlivo na gauči a čakal na mňa .. zabudol :D
Zverejnené

stava sa, ale ja som mala n amysli datumy - takze sa ho dostatocne zavcasu spytam, co mi kupi n anarodky, napriklad... a dnes uz mobily maju velmi peknu funkciu pripomienkovania

Zverejnené

viem, že si mala na mysli dátumy - pokračovala som, čo ešte treba pripomínať niektorým mužom - napr. mobil ...

vie, že má v ňom funkciu pripomienkovania, len mu asi musím pripomenúť :-)

:) narodky partnerovi včas pripomeň , a nechceš sa radšej prekvapiť, čo ti daruje? alebo si rada, keď si sama niečo vyberieš ..?

Zverejnené

Som pohorseny,sklamany a uz do tejto temy nevleziem. Nic rozmne. Pravdive mozno.

Zverejnené

pravdivé hlavne, celá téma je pretkaná nadhľadom, a to nie je zle ... rozdiely medzi nami poháňajú svet, zatiaľ je dobre, kým je to nadhľad.

sme dve pohlavia, ktoré sú rovnaké a rozdielne, a odkedy je človek človekom, si navzájom vyčítajú, kto čo a prečo, je to stále lepšie, ako pohľad na ženu ako na menejcenného tvora ... ako vieme, že sa kdekade činí.

nikto tu ešte nemal dôvod byť pohoršený, kým je to pohodový nadhľad. tak radšej ten humor s nadhľadom, mierny a pravdivý.

toto je tak krásne výstižné ... nech mi niekto nepovie, že nikdy takto nerozmýšľal, pokiaľ je žena ... a že rozumoval nad vzťahom ako žena, pokiaľ je muž :)

post-3-0-39846600-1335649520.jpg

Zverejnené

Ja neviem ci na jim jam ci na akom kanaly ide rozpravka kde otec je uko. Ked robi palacinky vylepy to na povalu, ked idu kempovat sa nezmesti do stanu. Celu tu rozpravku mohol robit len buzerant. Ja som tie rozpravky videl asi 4 a stale ten otec bol len k####.. Zvieratka boli svinky.

Pri prvej som vycitil aj zene povedal o co ide. A nie ze deti to tak nechapu. Najdem link na to prasa co to robi.

Zverejnené

zapnite iný kanál, neviem čo ide na nejakom jim jam, pozerajte inú tv. decká tiež nemusia vidieť všetko, ani len Tom a Jerry nie sú práve pravzor lásky medzi božími tvormi.

Zverejnené

isté je, že malé deti nemusia vidieť všetko za každú cenu, hlavne pokiaľ je to možné vyvážene ... to je fakt. berú si vzory od mala, a vzory správania sa medzi pohlaviami k tomu patria tiež.

rolu muž - žena tiež. lásku, láskavosť, trieskanie sa panvicou po hlave ako v Tom a Jerry tiež.

ale to už sú skôr také rozdiely v rámci rodiny ... u nás to funguje naopak

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov