elfant Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 tak ak by som bol zamestnaný mal by som aj ja ale kedže som mal obmedzený rozpočet som musel peniaze dávať iba do rozumných a potrebných vecí ked som bol nezamestnany, tak som si vdaka internetu nasiel miesto z tohto pohladu bol internet rozumna a potrebna vec Co sa Slotu tyka, dava tolko dovodov na podobne vytvory, ze sa jednoducho neda nereagovat.
Darkman Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 http://www.sme.sk/c/5197999/podla-sns-slovencinu-ohrozuju-anglicizmy-a-amerikanizmy.html BRATISLAVA. Predstavitelia koaličnej SNS Ján Slota, Anna Belousovová a Rafael Rafaj sú presvedčení, že nadmerné preberanie cudzojazyčných výrazových prostriedkov a ich neodôvodnené používanie v slovenských textoch ohrozuje slovenčinu, a preto sa ho pokúsia od mája 2010 eliminovať. Dosiahnuť to chcú novelou zákona o štátnom jazyku s tým, že ohrozujúcim prvkom sú najmä anglicizmy a amerikanizmy. :lol:
elfant Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 rusizmy neohrozuju ?"Neb raději k velikému přiviň tomu tam se dubisku, jenž vzdoruje zhoubným až dosaváde časům. ..."
aljak63 Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 To tým dementom v SNS už načisto ... neviem nájsť slušné slovo ? :) :) :lol: Takže odteraz tu máme Sírs távr v Šikégu, Gejtvej árč v Sentlujs, a Menhétn v Ňú Jorku? Či to sa bude týkať "len" názvov na slovenskom území?
Darkman Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 Tyka sa to slovenska, a vseliakych river parkov, towerov a podobnych developerskych "projektov". Tiez nepovazujem za stastne prenikanie anglickych nazvov do vsetkeho, ale osobne si myslim, ze su na Slovensku daleko dolezitejsie problemy. Nehovoriac o tom, ze podobne premenovanie na slovenske nazvy by prinieslo firmam v nich sidliacich (ktore za nazov nemozu) kopu dalsich problemov a komplikacii spojenych so zmenou adresy.
tomassi Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 tak zmenenie Tokai na Tokajská im už vyšlomôžu sa činiť aj ďalej
weirdo Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 ked uz machrujes s americkymi lokalitami, aljak, Sirs Tavr uz nemas ani v Sikagu :lol:
aljak63 Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 Ja som nemachroval, len som dával príklady vejrdík... :lol: A človekovi za ten čas už ten názov Sears Tower utkvel v hlave, ťažko sa zvyká na nový názov Willis Tower je to tak ako aj mrakodrap Burj Khalifa (po SNSovsky Burdž Chalífa), stále ho kopa ľudí volá aj tak Burj Dubai a neposral by som sa ani keby niekto napíše Anaheim Mighty Ducks, aj keď už sú to len Anaheim Ducks stále je to to isté, a normálny človek to pochopí ale späť k téme o SNS ...
elfant Zverejnené 19. Január, 2010 Zverejnené 19. Január, 2010 Dnes padol na skolskom vybore navrh, aby sa v den Slotovych narodenin na skole povinne oslavovalo :lol: http://www.sme.sk/c/5199732/andrusko-navrhol-slavit-v-skolach-slotove-narodeniny.html je to celkom primerane navrhu zakona o podpore vlastenectva, len sa nikde nepise ci budu ziaci a profesori aj fasovat borovicku na oslavy
game Zverejnené 19. Január, 2010 Zverejnené 19. Január, 2010 Po jeho prednesení opustili dnešné rokovanie výboru o návrhu zákona o podpore vlastenectva z dielne národniarov. „Myslím, že toto sa vymyká poslaniu Národnej rady SR a na tomto cirkuse sa určite podieľať nebudeme,“ odôvodnila odchod Oľga Nachtmannová zo Smeru. Spolu s ňou odišli aj jej stranícky kolega Dušan Galis, Valentín Švidroň zo SNS a Jozef Tarčák z ĽS-HZDS. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5199732/andrusko-navrhol-slavit-v-skolach-slotove-narodeniny.html#ixzz0d4aRIH1X ale to je jednoduché ... nechcú sa zúčastňovať na cirkuse, tak treba šaša už poslať dakam ... alebo zavrieť cirkus
Darkman Zverejnené 22. Január, 2010 Zverejnené 22. Január, 2010 Toto si pozrite, hejslovaci, hlavne ti, co robite vo fabrike z ktorej by vas bez milosti vykopli co i len za zbytkovy alkoholhttp://www.sme.sk/c/5204999/slota-vyzeral-v-parlamente-ako-spolocensky-unaveny.html
tomassi Zverejnené 22. Január, 2010 Zverejnené 22. Január, 2010 akurát som to sem išiel dať hejslovákom to nevadí,oni pri pohľade na toto video začnú žartovať,ako boli vo fabrike nadrbaní oni, aby sme ostali pri ich slovníku,a aká to bola sranda Janino neboj sa ty nič, aj keby toto video strane uškodiloaprílové víťazstvo Fideszu, Ti opäť zabezpečí nejaké tie percentá
elfant Zverejnené 11. Február, 2010 Zverejnené 11. Február, 2010 BRATISLAVA. Koaličné strany Smer-SD a ĽS-HZDS porušili svojim stredajším (10.2.) hlasovaním o novele zákona o vysokých školách koaličnú dohodu. Na dnešnej tlačovej konferencii to vyhlásila prvá podpredsedníčka SNS Anna Belousovová. Iniciatíva Mojmíra Mamojku (Smer-SD) totiž podľa jej slov zasahuje do vecí, ktoré sa týkajú výlučne ministerstva školstva patriaceho SNS. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5236070/belousovova-smer-a-hzds-si-musia-uvedomit-cenu-sns.html#ixzz0fEds6RK5 Dobre rano stara mama Belousova :lol: Aj ked si myslim skor, ze robi blbcov z nas, a nie zo seba
slimak Zverejnené 11. Február, 2010 Zverejnené 11. Február, 2010 Neviem, ale ja som im aj dnes"celkom uveril". nevyznam sa v problematike.
game Zverejnené 2. Marec, 2010 Zverejnené 2. Marec, 2010 Belousovová: Slovenská národná strana dosiahla veľké víťazstvo a bude ich viac Dnešný úspech zákona na podporu vlastenectva pri parlamentnom hlasovaní považuje Slovenská národná strana (SNS) za svoje veľké víťazstvo. "A bude ich viac," povedala po hlasovaní prvá podpredsedníčka SNS Anna Belousovová. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5267246/detom-budu-hrat-v-skole-hymnu-kazdy-tyzden.html#ixzz0h3LUyqs3 všetci svätí ochraňujte túto krajinu. ámen.
game Zverejnené 3. Marec, 2010 Zverejnené 3. Marec, 2010 SNS sa vždy postará o zábavu kdeže je slota ?? ale ani anička nezaháľa / a lenon sa snažíííí / ... dnes som išla do kolien pri tomto článku ... Zatiaľ čo SNS by aj po júnových parlamentných voľbách vyhovovalo súčasné zloženie vlády so Smerom a HZDS, šéf hnutia Vladimír Mečiar by si vystačil aj v dvojkoalícii s najsilnejšou vládnou stranou. "Ak by to nebolo možné, nech si Smer vyberie tretieho," vyhlásil po dnešnom rokovaní Koaličnej rady. "My vás máme radi, aj celé HZDS," reagovala prvá podpredsedníčka národniarov Anna Belousovová, ktorá je presvedčená, že toto volebné obdobie bolo pre Slovensko úspešné a nevidí dôvod, prečo to nezopakovať. "Čo nám bráni?" spýtala sa. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5266631/belousovova-meciarovi-my-vas-mame-radi.html#ixzz0h904LdYa
dead Zverejnené 3. Marec, 2010 Zverejnené 3. Marec, 2010 Teraz sa budu (podla preferencii) tlacit do zadku jeden druhemu :lol: Ta prejavena naklonnost ma aj racionalne vysvetlenie, zlodeji sa musia stretnut este raz, budu si delit lup. Inak sa nafukovacia Anca dost navaza do Radicovej, ale to je uz take narodniarske :)
game Zverejnené 13. Marec, 2010 Zverejnené 13. Marec, 2010 dám to sem, aby sa to nestratilo ... koniec koncov je to na správnom mieste ... blog, Otvorený list Janovi Slotovi Pán Slota, myslím si, že strana, ktorej ste predsedom, nie je vzhľadom na kauzy a škandály, ktoré tak vehementne bagatelizujete a za ktoré nesiete priamu politickú zodpovednosť, kompetentná vládnuť v slušnej participatívnej demokracii. ... Vašu pravú tvár môže bežný človek vidieť, keď ste pod vplyvom alkoholu. Pán Slota, nie len vo víne je pravda, aj v destilátoch a Vy to viete. Mnohokrát ste nám to predviedli. Vždy, keď ste omámený alkoholom, máme možnosť vidieť, aký úbohý a jednoduchý človek v skutočnosti ste. ... Vás však priťahuje moc tak magicky, že ste ochotný urobiť pre jej udržanie čokoľvek, urážať, klamať či kradnúť. Zneužívanie moci a dehonestácia Vašich oponentov je alfou a omegou Vašej primitívnej politickej stratégie. Je komické, že máte vôbec nejakých voličov. ... Nekompetentnosť Vašej politickej strany spočíva v tom, že nemáte svojim voličom v podstate čo ponúknuť. Všetky problémy v spoločnosti nie je možné odstrániť xenofóbnymi a nacionalistickými riešeniami. Sú za Vami len nezmyselné zákony, ktorými ste situáciu ľudí vôbec nezlepšili. Čítajte viac: http://daubner.blog.sme.sk/c/222506/Otvoreny-list-Janovi-Slotovi.html#ixzz0i0jfvnny vôbec si nemyslím, že sa to k nemu dostane, listy od feťákov čítať nebude.
game Zverejnené 10. Apríl, 2010 Zverejnené 10. Apríl, 2010 najnovší objav SNS: SNS: Máme priveľa slobody, treba ju nahradiť Univerzity, súdy a novinári majú podľa SNS priveľa slobody. Strana rozmýšľa o zmene ústavy, ktorá by to napravila. Proti nezodpovednosti súdov, ktoré prepúšťajú na slobodu už raz odsúdených mafiánov, ale aj politikov, ktorí zneužívajú imunitu, vysokým školám, ktoré za peniaze študentov produkujú neupotrebiteľné kádre, ale aj nekorektným novinárom je potrebné vytvoriť v legislatíve mechanizmy založené na ústavnej zmene. Pre TASR to povedal predseda poslaneckého klubu SNS Rafael Rafaj. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5322268/sns-mame-privela-slobody-treba-ju-nahradit.html#ixzz0khVgIsCy teraz pred voľbami prišli na to, že súdy nefungujú alebo po vlasteneckom nezmysle konečne došli na to, že tam majú zlého ducha ? bude v každej redakcii vládny cenzor s červenou ceruzkou ? prinútia ľudí študovať niečo, čo vlastne nechceli ... ako ich prinútia to aj robiť ? či ako ? ... nemá školstvo pod palcom ich minister ? hm.
tomassi Zverejnené 4. Máj, 2010 Zverejnené 4. Máj, 2010 Kobyla dostala priestor a opäť začala kopať,no vyzerá to skôr na smrteľné kŕčenemusela by to vykopnúť nad 5%
game Zverejnené 4. Máj, 2010 Zverejnené 4. Máj, 2010 až dnes čítam najnovšie správy, a čudujem sa, o čom to tu tomassi píše už sa nečudujem bolo to v o 5 minút 12 v tv, a podľa slušného vyjadrenia jedného politika pán predseda "zrejme nebol triezvy" je to ono ? Slota: Pokiaľ SNS nebude vo vláde, je koniec slovenskej suverenity Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5355681/slota-pokial-sns-nebude-vo-vlade-je-koniec-slovenskej-suverenity.html#ixzz0mzILryPZ plus jeden blog
aljak63 Zverejnené 5. Máj, 2010 Zverejnené 5. Máj, 2010 Tak toto bude voda na mlyn SNS vo voľbách ... :lol:
majuska Zverejnené 5. Máj, 2010 Zverejnené 5. Máj, 2010 game pravdaze nebol triezvy, ked vysiel z budovy posadili ho do jeho auta nejaky jeho kumpani, par metrov ho akoze odviezli a potom sadol v takom stave za volant a žžžžžžžžžžžnnn. mozu ho pokutovat len ak niekomu nieco vyvedie. :-((( grazel
elfant Zverejnené 5. Máj, 2010 Zverejnené 5. Máj, 2010 Tak toto bude voda na mlyn SNS vo voľbách ... Madari uz tak dobre nezaberaju a navyse Kotleba im zacal odcerpavat hlasy, tak SNS pritvrdilo ... aj Janko posledne v TV pritvrdil ... Taketo nieco na bilboard dat nemozu, aj ked je to tiez problem spolocnosti, ku ktoremu sa hlasia :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz