Sniper Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Počas finále hokejovej extraligy (Žilina - Poprad), Slota mal príhovor žilinským hokejistom. Vypočuť si to môžete tu: https://media.freespace.sk/temy/971/slota.mp3 :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 prejav hodný štátnika, jedného z trojice "otcov vlasti" ... :) :lol: takto sa povzbudzujú hokejisti ... ten chlap nie je normálny ... toto bol vážne schopný niekto voliť ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 A to môžeme byť radi, že Poprad nie je južnejšie - to by (sme) sa mali napočúvať zas aj o Maďaroch v tom motivačnom prejave... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Bol to síce preslov medzi hokejistami, toto čo predviedol však nebola motivácia, ale skôr mi to pripomínalo neskutočne skúseného hokejového taktika, ktorý ma za sebou už nejakú tu borovicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted July 2, 2006 Author Share Posted July 2, 2006 Včera som bol na futbale u kamoša, nebyť jeho tak o tom neviem. Dal mi Nový čas aby som si o tom tam prečítal. Najviac ma však pobavil palcový titulok na nejakej zo zadných strán: Ktorá špina to nahrávala?! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 že: Ktorá špina to nahrávala?! :lol: :) ;) :) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 ... ale zas netreba zas byť príliš mäkký, lebo potom vyzeráme jak skutočne jak .... :lol: Jano je svojrázny člen :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 No až teraz som mal čas si to vypočuť .................. no toľko nadávok v priebehu troch minút som už dávno nepočul ................... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postarik Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Slota prisposobil svoj prejav k prostrediu. Medzi hokejistami sa presne tak vyjadruje. Medzi krasokorculiarkami nie. Politika ma blizsie k hokeju ako krasokorculovaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Darkman Posted May 28, 2010 Popular Post Share Posted May 28, 2010 Tak podla tejto logiky ma Slota asi furt pocit, ze je na stadionovych hajzloch 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
majuska Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 aky je rozdiel medzi krasokorculiarkou a policajtkou postarik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postarik Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Obcas mame chut vynadat policajtom ci policajtkam. Na rozdiel od Slotu si to nemozme dovolit, ale na jeho mieste by sme mozno konali takisto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 rozdiel, majuska,je v tom, že nie všetci sme hajzlíci s poslaneckou imunitou a slovníkom najväčšieho Slováka, vieš ? : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
majuska Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 postarik to nebolo o policajtoch ale o zenach. Fakt je ze Slota je chrapun na kazdej urovni, ci ide o krasokorcukiarky, policajtky, alebo fanusikov na stadione Mimochodom, ta policajtka si plnila svoje ulohy, a nedala sa zastrasit tym ze je chrapun, ani tym ze je poslanec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 mimo tému Mimochodom, ta policajtka si plnila svoje ulohy, a nedala sa zastrasit tym ze je chrapun, ani tym ze je poslanec. bolo mu to nakoniec dokázané či nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majuska Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 nebolo komu co dokazovat, ma poslanecku imunitu ako game napisala. ona spisala zapisnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 No, a nakoniec mala z toho policajtka aj problemy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 tu nebolo čo dokazovať napr. aj taká Hedviga Malinová sa zbila sama, či nie, či áno, či nie, či . . . ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majuska Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 deju sa zvlastne veci v state tomto :-))) tisic malickosti a nerozumiem tomu ako sa daju zapchat usi a nepocut to, zatvorit oci a nevidiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Vulgarnost je jednou z mala deviz, na ktore sa SNS moze spolahnut. Hovado budu volit iba hovada a zo spravania predsedu je evidentne, ze nechce prist o ten starostlivo pestovany elektorat. Ospravedlnovat take spravanie bachorkami o tvrdej politickej realite (akoby sportu pre chlapov) je zbytocne. Politika je vec verejna a politik ako verejny cinitel je zodpovedny nielen za stat, ktory svojim mandatom spravuje, ale aj za nazory a verejnu mienku, ktoru ma moznost formovat. Do toho chlievika /v pripade SNS doslova/ spada aj kultura prejavu. Rozmyslam, na co je dobre systematicky vyvolavat nenavist, plut /na ludi/, nadavat a urazat pri kazdej prilezitosti. Asi je to len sposob ako uputat par percent masochistov a dufat ze sa za styri roky nezmenia a budu stale takymi hovadami ako on. Ano som vulgarny, inak by mi nerozumeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts