Skočiť na obsah

SNS a Slota, Danko a spol.


Jozef50205

Odporúčané príspevky

SNS nie je narod a narod nie je SNS ,

a Slota robi hanbu nielen svojej strane, ale i vsetkym pokoleniam clenskej zakladne , a taky ako bol Martin Razus sa musia v hrobe obracat nad nekulturnostou sucasneho predsedu.

Neviem pochopit ako taky clovek moze posobit vo vysokej politike , ked jeho jazyk nema uroven kočiša z cias monarchie / nech mi prepacia vsetci sucasni kocisi / i ked s mnohym mozno aj suhlasit , ale da sa to povedat krasne, pekne, lubozvucne, nas prekrasny jazyk / ktory aj ja lubim prznit / ma take mnozstvo peknych vyrazov.... a nas divotvorny Janko , ze vraj takto :

 

"Predseda SMK Pál Csáky označil nasho Janka za hanbu slovenského verejného života. "A Janko neostal nič dlžný a na Csákyho adresu nešetril slovnými vyjadreniami , ktoré sa tak ľahko nepočujú: „Keď ja som hanba Slovenska, tak toto indivíduum je chrapúň, jeden zvratok, jedno zhnité lajno.“ No a Pal Csáky , že vraj Slotove slová sú odkazom pre všetkých Slovákov: „Uráža všetkých normálnych Slovákov a je smutné, že tento muž je tretím najobľúbenejším politikom

na nasej politickej scéne.... takže Csaky pre istotu pourazal kazdeho tretieho Slováka / musim teraz zrátať, ktorý som v poradi ... /

No ale my už nečakáme od Janka nič iné, ako takéto a podobné extempore ,i keď mohol podľa mňa Janko Slota použiť tieto výrazy , teda využiť náš prekrásny slovenský jazyk v plnej miere a bolo by to aj diplomatickejšie :

 

" Vážený pán predseda SMK , vyprosím si onálepkovať našu politicku stranu takýmito výrazmi, ako ste prosím pekne použili vo vašom liste adresovanom poslancom Europského parlamentu a dovolím si o vás povedať pan predseda SMK,ako moja reakcia na vaše nevyberané slova na moju osobu: Nestojíte mi za to, aby som sa o vás otrel čo len slovíčkom lebo nie ste hodný ani dvojtýždňového kravinca na našej slovenskej lúke medzi Dunajom a Tatrami a vaše falošné politické hrátky s maďarskou menšinou sú iba dôkazom plytkosti vašho ducha a pán Csáky chce sa mi z toho vsetkého, čo robíte a ako robite len zvracať, ale urcite nie na vás, mal by som obavu, že moje zvratky by sa mohli zašpiniť od takéhoto nehodného individua vasho formátu majúceho mandát poslanca parlamentu Slovenskej republiky."

No Janko asi takto by si mal reagovať a nielen v prípade Pal Csákyho .

 

Táto téma je hlavne a predovsetkym o politickej kultúre na Slovensku, o výrokoch našich politikov pre naše pobavenie, ale aj kritiku , a ako by sme my NORMÁLNI ľudia nezaťažení politickou príslušnosťou vedeli oveľa krajšie, jednoduchšie povedať naším prekrásnym jazykom bez tých všetkých nánosov žoldnierčiny nielen politickej.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale je na mieste jedného z najobľúbenejších politikov už roky

zrejme sa respondentom - aspoň ich časti - páči, ako tých maďarov dáva do laty, ako sa nebojí povedať, ako pestuje slovenský národný zvyk, slopanie, ako mu musia vypípavať v tv jeho preslovy

samozrejme hovorím teraz o Slotovi

ani raz nepresvedčil, že skutočne na úrovni reprezentuje národnú stranu

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

o tomto presne vravel pán Lasica vo svojej bodke na záver v týždeníku .týždeň

 

Dôležité je, že na základe takýchto rečí má jeho strana vo voľbách dvanásť percent a je vo vláde. Na základe takýchto rečí, lebo neviem o ničom inom, čím by sa táto strana prezentovala pred voličmi.

celá Bodka Milana Lasicu

 

bez týchto chrapúnskych rečí by SNS na dvere parlamentu so svojimi preferenciami nemohla ani klopať a nie to ešte sedieť vo vládnom kabinete

 

Slota potrebuje Csákyho politiku , tak ako Csáky potrebuje Slotove výroky

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak je, a nechce sa mi veriť že pri 12% podiele na volebnom úspechu SNS každy volič súhlasi s jeho nevyberaným politickým slovníkom.

Podobný slovník je vlastný viacerým členom tejto strany. Pred časom som sa bavil s jedným voličom SNS o tom, prečo vlastne volil túto stranu a jeho odpoveď bola asi v tom zmysle, že síce sa mu nepáči Slotov slovník, ale mu imponuje jeho úprimnosť a to, "že je náš". Podobne to bude s viacerými voličmi SNS, ktorý dokážu tolerovať slovník jej predstaviteľov a vždy si ešte nájdu dosť dôvodov prečo túto stranu voliť.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Aj napriek vasim tvrdeniam verim v slusnost volicov SNS , mozno az na nejake to % ako priemerna vzorka kazdeho naroda ,kde su hulvati, ale ti sa najdu aj v inych volicskych zakladniach . Horsie je ked predseda strany ako potencialny vzor navonok, dokaze reagovat tak, ze celu clensku zakladnu aj renome svojej strany hodi cez palubu vulgarizmami, nevyberanymi atakmi na politickeho soka a vsetkych ktori s jeho vyjadreniami nesuhlasia oznaci za tupcov a to je uz silna kava, pretoze takto urazil vacsinu Slovakov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Pri komplexnejsom nahlade na dvoch spomenutych, zhodnoteni cinnosti ich materskych stran, principialnosti a trvanlivosti ich postojov k diskutovanym otazkam v politike a schvalovanym zakonom v parlamente, clovek nepochybne pride k viacerym zaverom, ako k jednej jednoduchej formulacii :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jozef,

je vcelku úplne ľahostajné, či Csaky obháji alebo neobháji stolec. Lebo ak ho vykopnú, nebude dôvodom analýza: "že v dôsledku jeho necitlivého presadzovania problémov maďarskej menšiny aj za cenu spochybňovania BD alebo Trianonu sa zvýšilo národnostné napätie a SMK stratila koaličný potenciál i preferencie", ale len obyčajné skonštatovanie: " pod jeho taktovkou strácame preferencie". A to je dosť málo - Csaky aj Duray zostanú v širšom (užšom) vedení a život ide ďalej - len iného nastrčíme do popredia.

 

Slota aj Csaky sa zúfalo potrebujú... o stranách nehovorím, tu pripúšťam, že viacerí partajníci by ich tam ani nechceli...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

neviem ako začať, fakt ťažko je hľadať slová, ani nie na samotnú Slovensku národnú stranu , ale na jeho predsedu a vedenie, ktoré v podstate dehonestuje takú " univerzálnu značku , " ako určite SNS je , a takí veľkí Slováci ako isto iste aj Martin Rázus bol sa musia v hrobe obracať a takých ľudí ako je terajší predseda by ani na veraje svojej fary určite nepustil. Ak človek, ktorý má VŠ vzdelanie a vyjadruje sa , ako sa vyjadruje ,a najhoršie pre naše Slovensko v posledných 2 rokoch fakticky vo vládnej koalícii navonok zastupuje aj našu politiku a nielen to, robí hanbu nielen SNS , ale aj Slovenskej republiky ako takej. Vrchol inteligencie pána predsedu bolo, keď naposledy aj za prítomnosti premiéra označil sochu Sv.Štefana v Budapešti za " šaša na koni ." Je to smutné, ale bohužiaľ takéto výroky neprospievajú nášmu Slovensku a chce sa mi veriť, že po parlamentných voľbách SNS už vo vláde nebude. Fico určite počas štyroch rokov zmúdrie a s hulvátmi typu hlúpy Jano nebude musieť uzatvárať koaličnú zmluvu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

veľmi neúctivo sa mi žiada povedať, že sns má predsedu, akého si zaslúži

problém je v tom, že ho má na krku celý národ

vrcholov jeho inteligencie už niekoľko bolo, vždy prekvapí novým, je to človek vrcholov a exkluzívnych vyjadrení, minimum jeho voličstvo je spokojné ... nie ? : )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

na divotvorného Jana sme si už ako tak zvykli, i keď prekvapenia z jeho strany ešte budú, ale čo ma zaráža je fakt,

že vzorka nášho národa by volila- 12% pre Janovu SNS a to je na tom smutné, na môj vkus je tých podobných hulvátovi

až príliš veľa. Veď nie nadarmo sa hovorí: Vrana k vrane sadá.... ale až toľko %??? :lol: :) :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

až toľko

tých stabilných desať percent, ktorým sa páči, ako to Slota vie, ako si nedáva servítku a ako to tým maďarom natrie ... že je to naša vizitka, ich netrápi

to by bolo asi už priveľa rozmýšľania

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a podĺa posledného výskumu je SNS druhá najpopulárnejšia

Obrázok

veľmi rád by som si výskum pozrel,

lebo práve pribudnuté percentá chýbajú SMK

 

:lol: a neobúvajte sa už toľko do neho

šak je to chlap a uľaviť si predsa musí,

on si povie čo si myslí a nerobí s tým okolky, keby takých viac bolo :)

 

dokonca aj predseda parlamentu mu verí,

no medzi SMER-om a SNS,

dohody na chlapské slovo nie sú ničím neobvyklým

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

etika tejto strany je otrasna, vyroky ozrana Slotu do politiky proste nepatria ... ale ked sa to Slovakom tak velmi lubi a volia ho napriek jeho blbym kecom, tak nech sa paci - aspon vidiet politicke zmyslanie slovakov!!! :lol:

 

aj ked ja nechaaaaapem co na tom vsetci vidia :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Fico určite počas štyroch rokov zmúdrie a s hulvátmi typu hlúpy Jano nebude musieť uzatvárať koaličnú zmluvu.

Mám obavy, že to nezávisí od neho, ale od ochoty druhých strán... veď nechceli alebo kládli také podmienky, ako by boli víťazi... Ale doba sa mení, napr. koaličný potenciál SMK sa výrazne zvyšuje v poslednom období... Je veľmi prekvapivé, ako napr. toto Slotové zaperlenie a Gyurczanyho neprimeranú reakciu okomentoval Duray alebo Csáky... Vcelku triezvo a politcky múdro.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

etika tejto strany je otrasna, vyroky ozrana Slotu do politiky proste nepatria ... ale ked sa to Slovakom tak velmi lubi a volia ho napriek jeho blbym kecom, tak nech sa paci - aspon vidiet politicke zmyslanie slovakov!!! :lol:

V prvej casti tvojho prispevku suhlasim. SNS je totalne primitivna strana.

 

V druhej casti si otvaras hubu a nemas na to narok - volil si SMK, co dostatocne vypoveda o tvojom up**istickom postoji k Slovensku a zaroven to, ze aj ty si sucastou 'politickeho zmyslania slovakov'. Obhajobu tejto strany v style "korektna pravicova strana" alebo "lepsie ako SNS" si rovno odpust, vykluli sa z nich pekni hajzli a podrazaci + od Slotu svojimi nacionalistickymi vyrokmi nie su o nic lepsi.

 

EDIT - uznavam, ze politicke zmyslanie vacsiny slovakov je viac ako chore.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

weirdo

 

bohuzial, to je co som pisal v zahlavi temy, Rázus sa v hrobe obracia, a najhoršie na tom všetko je to, že na takýchto hulvátov sa všetci z našich peňazí skladáme formou daní... :lol: :) :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tiež sa pridávam - SNS je abolútne primitívne nacionalistická strana...Slota je totálny debil, ožran, abslútne primitívny, silno inklinuje k extrémizmu so svojimi výrokmi na národnostné menšiny a hlavne na Maďarov...je to nehorázne, že mu to vždy prejde... :lol:  Ale toto je typické pre Slovensko, veľká časť (našťastie sú tu aj inteligentný ľudia) potrebuje svojho "hrdinu", baču atď...

 

weirdo

 

Nechápem ako môžeš SMK prirovnávať k SNS...SMK nemá extrémistické názory, jasné, že aj tam sú exoti, ako napr. Duray, no ani zďaleka sa nikdy nesprával ako Slota a pod...a v politike je veľa svinstva, takže nemyslím si, že sú nejak väčší podrazáci...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tiborco

 

suhlas , SMK je seriozna politicka strana so serioznymi politikmi, Duray je taky aky je, ale nie je hulvat.... predstavitelia SNS vela kecaju, ale " skutek utek ".... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nechápem ako môžeš SMK prirovnávať k SNS...SMK nemá extrémistické názory, jasné, že aj tam sú exoti, ako napr. Duray, no ani zďaleka sa nikdy nesprával ako Slota a pod

k SMK tolkoto - odkedy odisiel Bela Bugar, ktory bol ako politik naozaj na urovni a dokazal svojim pristupom a korektnostou oslovit aj slovakov, tato strana uz nema co ponuknut beznemu obyvatelovi slovenska a je orientovana cisto na madarsku mensinu. kvoli nej je ochotna zapredat uplne vsetko, k comu sa hlasi - porusila opozicnu sudrznost, ked pomohla sucasnej vlade odhlasovat Lisabonsku zmluvu. Vdaka tomu opoziciu pripravila o moznost tlacit na Fica pozadovanim zmeny sucasneho tlacoveho zakona, ktory zo Slovenska robi bananistan. Faktom je, ze SMK do toho sla na zaklade ustupkov pri skolskom zakone, kde bolo presadenej menej hodin slovenciny v madarskych skolach. To vravi za vsetko - "sereme na opoziciu, hlavne ze nasej mensine bude po voli."

 

Duraya povazujem za cloveka, ktory sa Slotovi vo vyrokoch vyrovna (jeho prejavy naklonnosti k revizionizmu povazujem za rovnako zle ako Slotovo zosmiesnovanie). A tiez je to poriadny kreten, akurat sa neoziera.

 

Zacni mysliet vecne, nie z pohladu madara. diky.

 

a v politike je veľa svinstva, takže nemyslím si, že sú nejak väčší podrazáci...

cize oni robia len malo svinstva tym, ze sa vysrali na opoziciu, na nejake idealy, ktore mali za minulej vlady, aj na slobodu obyvatelov Slovenska, ktori maju teraz otrasny tlacovy zakon, aby si pomastili svoje madarske ego a znizili pocet hodin slovenciny v madarskych skolach? no asi mas pravdu, fakt je to len uplne malicke svinstvo voci nam ostatnym, ktori nechodime na madarske skoly a mame z toho velke hovno ..
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

weirdo

 

ako pocitujes ty osobne ten otrasny tlacovy zakon? :lol: Opozicia nie je jedmoliaty subor, opozicia to su momentalne tri politicke strany v parlamente, ale navonok vystupuje kazdy sam za seba a SMK nie je nikomu nic dlzne a teda ani KDH a ani SDKU DS, keby bol ten tlacovy zakon az taky nehorazny, ja so ho totiz cital, tak je uz davno na stole v Strasbourgu a Ficovmu SMERU by bolo opatovne pozastavene clenstvo u socialistov.... tl.zakon boli iba opozicne sracky a su uplne ine a dolezitejsie temy pre SR, ktorych sa opozicia nechyta, pretoze tromfy ma v rukach Fico, ono totiz 8 rokov vladnut a byt pekny hlavne vonku a nedavat si pozor na domacich zralokov znamena obrovsku politicku chybu, totiz ti zraloci sa pocas Mikiho vladnutia celkom pekne nabalili, a Miki to vie, Fico to vie a ten bude este dost dlho na Slovensku vladnut, kym ho nepovali pravica a asi tiez najskor koli tym istym chybam, ako robil pocas svojho vladnutia Miki.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov