dead Zverejnené 11. Január, 2019 Zverejnené 11. Január, 2019 Danko to ma potvrdene oficialne, je plagiator a podvodnik. https://dennikn.sk/1346346/komisia-umb-potvrdila-danko-ma-titul-za-plagiat/
D'Ady Zverejnené 11. Január, 2019 Zverejnené 11. Január, 2019 Lubyova spochybnuje komisiu, alebo "Imperium vracia uder"https://dennikn.sk/1346044/lubyova-spochybnuje-komisiu-ktora-rozhodovala-o-dankovej-rigoroznej-praci/?ref=top
dead Zverejnené 11. Január, 2019 Zverejnené 11. Január, 2019 Ano, tu uz pre istotu spochybnila v stredu. Vlastne je to pochopitelne, Lubyova ma vdaka SNS miesto a ked ministerska skolstva obhajuje plagiatora, je to aj v sulade tradiciami strany a vlady.
alamo Zverejnené 11. Január, 2019 Zverejnené 11. Január, 2019 Lubyová.."Môže rozhodnúť iba súd.."To už ako keby súd mohol rozhodovať o správnosti fyzikálnych zákonov..Alebo o tom či je Darwinova teória pravdivá.. Trebárs o guľatosti alebo placatosti Zeme.. Rozčuľovať sa nad Dankom a Lubyovou je od veci a úplne zbytočné.. Treba sa rozčuľovať nad "slušniakmi" ktorý umožňujú takýmto exkr.. elementom.. vládnuť, tvrdiac že ich môžu korigovať.. Čau Béla..
dead Zverejnené 11. Január, 2019 Zverejnené 11. Január, 2019 Co konstatovala komisia-rigorozne prace Danka a Pisaka sa nielenze zhoduju, ale mali pri ich obhajobe aj rovnakeho oponenta a predsedu komisie (tu pada dost vazne podozrenie na vedenie a politiku UMB)-Dankova rigorozka ma 72 stran, na 63. stranach nasla komisia zhody so zdrojovou literaturou.
Tono Zverejnené 11. Január, 2019 Zverejnené 11. Január, 2019 Och, Slovenský národ. Najspokojnejší by sme boli, keby sa prezidentom stal Harabín, predsedom ústavného súdu Fico, premiérom Danko a najväčším slovákom Husák. 1
tyso Zverejnené 11. Január, 2019 Zverejnené 11. Január, 2019 Tono, to je sotva narod. Danka brani mala mensina, mozeme sa bavit ake dalsie charakteristiky maju ale nejde o reprezentaciu naroda. Problem je to ze vacsine je to jedno, alebo presnejsie netrapi ich dost na to aby sa zapojili do politiky ako obcania. A potom sa opticky posilnuje aktivna mensina, nenavistna, iracionalna. A stava sa to normalne, miesto toho aby ich ostatni vytlacali z verejneho priestora sa to berie ako bezne. Nazory, ktore by este nedavno znamenali ze ich nositel je blazon sa normalne diskutuju. A nie je to slovensky unikat, stalo sa to aj v anglicku aj v USA. A moj problem je ze nevidim svetlo na konci tunela, hra na nenavist a emocie funguje a mam pocit ze situacia sa postupne zhorsuje vsade. A aj tu na fore vidiet politicke archetypy. Archetyp nevzdelaneho neuspesneho obcana, ktory neveri mainstreamu, jeho nazory posilnuju konspiracne weby a vsetko je relativne, Archetyp slusneho cloveka, ktoreho postupne vystrasili a ktory len dufa ze ho niekto silny ochraniArchetyp anarchistu, ktory nesuhlasi s dnesnym svetom a dufa v katastrofu po ktorej sa moze zacat nieco nove a lepsieArchetyp nepolitickeho cloveka, ktory sa cielene vyhyba politike a vytvara si vlastny svet mimo nej atd. Ale to je snad vsade na svete, to co vidim ako problem je ze kedysi politik malokedy oslovil cele spektrum, aby to dokazal musel mat velmi silnu charizmu. Dnes socialne siete a internet umoznuju to ze dokaze kazdu skupinu oslovit samostatne a kazdej povedat co chce pocut. A aby to fungovalo je potrebne spolocnost rozdelit na nepriatelske skupiny, ktore spolu nekomunikuju. 2
Tono Zverejnené 11. Január, 2019 Zverejnené 11. Január, 2019 tyso V roku 1996 Národná rada Slovenskej republiky prijala zákon o protipravnosti a nemorálnosti komunistického režimu. Tento zákon sa nikdy neuplatnil, lebo väčšina obyvateľov sa s tým nestotožnila. Dnes preto nie je problém akceptovať Husáka v rebríčku najväčších slovákov. Morálka sa na Slovensku proste "nenosí". A to dobre vie aj Danko, preto nepociťuje žiadny problém pri svojej obhajobe titulu. Slováci sú ochotní akceptovať aj horšie, ako len morálne poklesky politikov. V demokratických voľbách po 1989 to viac krát potvrdili. A preto sa ani nedivím slušným ľuďom, že nekandidujú, nezískali by väčšinu. Na Slovensku by aj tak nemali veľkú šancu niečo zmeniť. Tu viac ako morálka, alebo schopnosti, platí hlavne "či je to náš človek". Sme proste takí, možno je to genetika, alebo dedičstvo minulosti.
slimak Zverejnené 11. Január, 2019 Zverejnené 11. Január, 2019 Citam si komentare na Pravde ci Sme,myslim k minutovemu vyhlaseniu idiota. A na pocudovanie su vcelku podobne. Ktory sa mne pacil. Zlodej, ktorého vymáknu, že šlohol v Lídli Tatranku si zakrýva tvár, tento sa ešte pretŕča, lebo si myslí, se ho točia kvôli genialite.Ťažký sociopat, asi aj psychopat, podla mňa. https://domov.sme.sk/diskusie/dpl/27089849/Danko-vzal-spravu-komisie-na-vedomie-potom-odisiel.htmlAle z toho minutoveho prejavu sa mi zdal nejaky zlomeny. Akoby by mu doslo,ze konci. Kandidovat na prezidenta asi nebude - mozno to mu prislo luto.
D'Ady Zverejnené 11. Január, 2019 Zverejnené 11. Január, 2019 kedze komisia nepouzila vyraz plagiat, tak nie je plagiatorked niekto zabije, nie je vrah, lebo "nevrazdil"fu©k it!
Vilma Flinstonova Zverejnené 12. Január, 2019 Zverejnené 12. Január, 2019 ...ked niekto zabije, nie je vrah, lebo "nevrazdil"... no tak je zabiják. to je to isté, nie? Plagiátor, či podvodník, nie je to úplne to isté, ale lichotivé nie je veru ani jedno. ale vrátim sa k Husákovi. Nuž vy tu síce ho neuznávate, lebo bol predstaviteľom niečoho, čo je pre vás hrôza a na čom teraz suchej nitky nenecháte, ale nech už mal svoje negatíva, aj jeho väznili, týrali, ale nezlomili, a on na rozdiel od všetkých, čo prišli po ňom, svoje prejavy nečítal z papierov a vždy hovoril súvislo a nekoktal (noci neviem, prečo sa pokúšal niekedy hovoriť česky, mal hovoriť ako mu zobák narástol). Určite nebol hlúpy. A aj keď sme si z neho robili v mladosti srandu a rozprávali na neho vtipy (za čo sa nám jakživ nič nestalo), toto sme si už vtedy uvedomovali. Nuž, do tej ankety o najväčšieho Slováka by som ho síce nedávala, ale že to nebol žiaden hlupák a že bol osobnosť, musia uznať aj jeho najzarytejší odporcovia. Nuž a Danko? neviem si pomôcť, ale ten človek vo mne vzbudzuje ľútosť. A hoci nie som jeho volič ani fanúšik, nemám nutkanie hádzať po ňom kamením, nemám zdania, prečo je to tak. 1
D'Ady Zverejnené 12. Január, 2019 Zverejnené 12. Január, 2019 hovori sa tomu spomienkovy optimizmus... btw - ja mozem Husakovi dakovat (asi) za to, ze som sa narodil; osobne sa totiz zasluzil o to, aby moji stari rodicia ako madari (teda stary otec bol echtovny madar, stara mama nie, ta bola slovenka), nebolo po vojne vystahovaniasi som to tu uz niekde pisal 1
game Zverejnené 12. Január, 2019 Zverejnené 12. Január, 2019 kedze komisia nepouzila vyraz plagiat, tak nie je plagiatorked niekto zabije, nie je vrah, lebo "nevrazdil"fu©k it! mno...Akademický senát pritom vysvetlil, že pojem plagiát nepoužil, lebo slovenský právny systém ho nepozná.Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22026671/nevideli-sme-nekomentujeme-cestujeme-koaliciu-nevzrusuje-ze-parlament-vedie-plagiator.html#ixzz5cPZGs8V0 pán Danko poďakoval, otočil sa na päte a ideme ďalej.aké je to jednoduché :)
dead Zverejnené 12. Január, 2019 Zverejnené 12. Január, 2019 Najhorsie je, ze pripad Danko je pre slovensku spolocnost iba dalsim schodikom do suterenu. Jeho spolustranici, koalicni partneri a volici de facto rozhodli, ze take spravanie je akceptovanou spolocenskou normou.
Sniper Zverejnené 12. Január, 2019 Zverejnené 12. Január, 2019 Och, Slovenský národ. Najspokojnejší by sme boli, keby sa prezidentom stal Harabín, predsedom ústavného súdu Fico, premiérom Danko a najväčším slovákom Husák. Ano, tento primitívny národ si to zaslúži. Bezvýznamný poslanec a tunelár Fico, predseda parlamentu plagiátor JUDR (jednoducho udrbal dakomu rigorózku) Danko sú zrkadlom tohto primitívneho národa. Keby tento primitívny národ bol k niečomu, tak títo dvaja zmrdi už dávno šijú topánky niekde v Ilave. 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 13. Január, 2019 Zverejnené 13. Január, 2019 Najhorsie je, ze pripad Danko je pre slovensku spolocnost iba dalsim schodikom do suterenu. Jeho spolustranici, koalicni partneri a volici de facto rozhodli, ze take spravanie je akceptovanou spolocenskou normou. myslíš, že ľudia, čo ho volili, resp,. čo šli s ním do koalície,o tom vedeli? O tom silno pochybujem...myslím, že to vedel akurát tak on a tí, čo mu to umožnili. Predsa pri zakladaní strany či nejakej koalície či podobných "spolkov" sa členovia navzájom nekontrolujú po tejto stránke, isto si nikto nepýta pri tom rigoróznu prácu straníckeho kolegu a neštudujú si ju tam a neporovnávajú s inými prácami, na to sú iné isštitúcie, ktoré majú podobné činnosti odhaliť ešte prv ako adepta na titul vôbec pripustia k obhajobe. Už pri posudzovaní práce mu to mali dať prerobiť alebo zadať inú tému. A to by ešte bolo to miernejšie riešenie s druhou šancou pre hriešnika. Punktum.
D'Ady Zverejnené 13. Január, 2019 Zverejnené 13. Január, 2019 Vilma, ale to predsa nie je o tom, co bolo kedysi;ako nahle bol co len naznak toho podvodu a snsjudrktpandrejd nevyvodil sam voci sebe konzekvencie, tak ho koalicni partneri mali nakopat do guli... lenze to by sa nemohli navzajom drzat za snurky gati, v ktorych maju tie zaprdky schovane 1
game Zverejnené 13. Január, 2019 Zverejnené 13. Január, 2019 Najhorsie je, ze pripad Danko je pre slovensku spolocnost iba dalsim schodikom do suterenu. Jeho spolustranici, koalicni partneri a volici de facto rozhodli, ze take spravanie je akceptovanou spolocenskou normou. ľudia, čo s ním šli do koalície to samozrejme nevedeli, nemali prečo po tom pátrať, toto je o reakcii na túto situáciu, terajšiu... v česku falošné doktoráty pohli aspoň trochu politickými stoličkami, aspoň sa patrične podaktorí zahanbili, a trochu sa otriasla spoločnosť aj univerzita v Plzni.tu ani len to nie.pán Danko je podľa mňa taký truhlík... bozkáva hviezdičky, priveľa mozgu nepobral, lebo keby, tá rigorózka vypadá ináč... ale v podstate urobil to najlepšie, čo urobiť mohol: akoby sa nič nestalo. chráni si zadok a tvári sa ja nič, ja muzikant.ovšem čo chránia jeho spoluparťáci zo stoličiek v parlamente?zareagovali vôbec nejako?
dead Zverejnené 13. Január, 2019 Zverejnené 13. Január, 2019 myslíš, že ľudia, čo ho volili, resp,. čo šli s ním do koalície,o tom vedeli? O tom silno pochybujem Odhliadnuc od toho, ze Danko pred volbami ani zdaleka nebol nepopisanym listom (jeho otec za sestinu trhovej ceny sprivatizoval revucky Lesostav a s mladym Andrejom v predstavenstve ho nechali skrachovat), volicom SNS take spravanie nevadi. Klamstva, zlodejiny a netransparentnost su uz poznavacami znameniami SNS. pán Danko je podľa mňa taký truhlík... bozkáva hviezdičky, priveľa mozgu nepobral Ano, na prvy pohlad vyzera byt ako totalny pako, ale treba uznat, ze si vytrvalo ide po svojom a ze sa mu v tom dari. Od oktobra 2017 SNS blokuje prijatie bezpecnostnej strategie, da sa povedat, ze 8% strana otaca, za mlcania Smeru a Mostu kormidlo zahranicnej politky. Na Ministerstve obrany prebieha tender za tendrom, radovo v stovkach milionov. Ministerstvo skolstva rozdava dotacie na vedu firmam, ktore ako predmet podnikania uvadzaju pohostinsku cinnost a vyrobu jedal, bez udajov o skutocnych majiteloch ..a koalicni partneri ako na povel mlcia. Nevadi im, ze uz sme nespolahlivi pre nasich zahranicnych partnerov, ze SNS si urobila z verejnych financii eldodardo. Zda sa, ze s vidinou stabilneho dovladnutia do parlamentnych volieb bude Dankovcom dovolene vsetko.
informator Zverejnené 14. Január, 2019 Zverejnené 14. Január, 2019 Tak taka kopa kristalickych moralnych entit sa nezide ani v na Pohode v TN....co vlastne spachal ten "kazisvet" Danko?....vyuzil to, co mu umoznoval system...to je trestne?..potom aj kazdy pravnik je podvodnik, lebo hlada vpredpise-zakone nieco, co mu umozno zlahcit si momentalny "problem"....a nielen pravnici, ale je to povolene kazdemu obcanovi a medzi obcanov sa rataju aj studenti...takze burka v serbli je hustejsia, ako tento "podvodnicky" akt v prevedeni Danka.... Odhliadnuc od toho, ze Danko pred volbami ani zdaleka nebol nepopisanym listom (jeho otec za sestinu trhovej ceny sprivatizoval revucky Lesostav a s mladym Andrejom v predstavenstve ho nechali skrachovat), volicom SNS take spravanie nevadi. Klamstva, zlodejiny a netransparentnost su uz poznavacami znameniami SNS. daj sem privatizera, co sprivatizoval nejaky podnik za cenu, ktora by vyhovovala tvojim privatizerskym odhadom......co mam znalost, tak kazdy privatizer bol svojho casu niekym preferovany a aj tak potom privatizoval...takze kazdy privatizer je podla teba podvodnik....zaujimava teza... :) 3
Vilma Flinstonova Zverejnené 14. Január, 2019 Zverejnené 14. Január, 2019 vieme teda aj o iných, ktorí by dokonca mali sedieť niekde inde, a nie v úrade, v ktorom sedia a kážu o tom, čo sami porušujú. Ibaže na tých tu máte iný meter a vždy nájdete niečo, čo by konanie tých ľudí akože malo ospravedlniť.Vzhľadom na to, že toto je téma o Dankovi a SNS atd, nebudem tých darebákov tu pitvať. A ani Danka sa mi už nechce pitvať. Či to systém vtedy umožňoval alebo nie, keby bol uviedol zdroje citácil príslušných úsekov, nič by sa mu nestalo. 1
game Zverejnené 14. Január, 2019 Zverejnené 14. Január, 2019 ... a k citáciám svoje myšlienky a názory a bádania, nie od toho je takáto práca, aby sa ukázalo, čo ten človek priniesol nové, čo sa naučil?nie, nie som naivná, práce sa opisujú a píšu ich iní na objednávku a toto bude pokračovať, toto jednou kauzou neskončí. len tá blbosť sa pánovi Dankovi teraz vmietla do tváre: v rigoróznej práci mať 73 strán, z toho 63 čistých citácií ešte aj s odsekmi a formou, komplet ctrlc ctrlv... a preto je JUDr. informator,ty vieš, čo znamená vo svete súdnictva slovo precedens? to hľadajú advokáti a prokurátori v knihách, spravidla, prípadne ich prípad a rozhodnutie sudcu vytvorí nový precedens, na základe ktorého môžu v súdnictve pracovať.viem, viem, keby to išlo takto jednoducho, žili by sme v ideálnom svete a bla bla... ale ty pletieš zasa takové s makovým.
Vilma Flinstonova Zverejnené 14. Január, 2019 Zverejnené 14. Január, 2019 ... a k citáciám svoje myšlienky a názory a bádania, nie od toho je takáto práca, aby sa ukázalo, čo ten človek priniesol nové, čo sa naučil?nie, nie som naivná, práce sa opisujú a píšu ich iní na objednávku a toto bude pokračovať, toto jednou kauzou neskončí. len tá blbosť sa pánovi Dankovi teraz vmietla do tváre: v rigoróznej práci mať 73 strán, z toho 63 čistých citácií ešte aj s odsekmi a formou, komplet ctrlc ctrlv... a preto je JUDr. ...áno, na to som v tej rýchlosti nespomenula, vyjadrila som sa nepresne. :) ja som tú prácu nevidela, čo je potom na tých zvyšných 10 stranách? Prd síce na tom záleží, ale ak nie jeho vlastný prínos, čo potom?
game Zverejnené 14. Január, 2019 Zverejnené 14. Január, 2019 aj keď jeho "vlastný" či vlastný prínos.... na 10 stranách?keď je 63 totálne okopčených slovo od slova, to v podstate zistila aj vyšetrovacia komisia, 10 strán vlastnej práce je sakra málo. na obyčajnej seminárke je toho vlastného viac. nie na rigorózke, probúh. no a nič, šak ideme ďalej. SNS nemá šťastie na predsedov... či vlastne má... že jo. :)
informator Zverejnené 14. Január, 2019 Zverejnené 14. Január, 2019 informator,ty vieš, čo znamená vo svete súdnictva slovo precedens? to hľadajú advokáti a prokurátori v knihách, spravidla, prípadne ich prípad a rozhodnutie sudcu vytvorí nový precedens, na základe ktorého môžu v súdnictve pracovať.viem, viem, keby to išlo takto jednoducho, žili by sme v ideálnom svete a bla bla... ale ty pletieš zasa takové s makovým. viem co znamena slovo precedens.....avsak ja som sem daval priklad, ako kazdy vyuziva to, co mu umoznuje system....no som tu, okrem ineho, spomenul aj pravnikov...tot vsio o znalosti-neznalosti vyznamu slova precedens....
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz