slimak Zverejnené 29. November, 2018 Zverejnené 29. November, 2018 Clovek co bol zvoleny nato aby za Slovensko vyjednaval - ci to mohol presadit - nieje Danko, fic,Lajcak. Ale Kiska. Ten je zodpovedny.Lajcakovi to mozu zakazat - Kiskovi nie. Prezident je ten co ma podla ustavi pravo zastupovat nas. Na vonok - teda riesit tieto veci.
informator Zverejnené 30. November, 2018 Zverejnené 30. November, 2018 tak na to by potreboval mat "gula", co on nerma a este by tam musel predniest prejav...tak to uz vobec nie je mozne :)
slimak Zverejnené 30. November, 2018 Zverejnené 30. November, 2018 ANo to som pocul od Kalinaka. https://slovensko.hnonline.sk/1851647-ma-ist-kiska-do-marrakesa-tolko-odvahy-nema-a-ani-tomu-nerozumie-osocoval-ho-kalinak Neviem ci tam ma ist,ale ak to tak citi moze,vie ze je to spravne a prospesne nam obcanom SR. 1. Lajčák ešte môže ostať ministromHneď potom, ako Miroslav Lajčák vo štvrtok večer pustil von informáciu, že skladá funkciu ministra zahraničných vecí, vybral sa do prezidentského paláca všetko vysvetliť svojmu známemu z Popradu Andrejovi Kiskovi.Výsledok ich rokovaní bol, že minister zahraničia v piatok ráno aj demisiu prezidentovi oficiálne poslal. Z ústavného hľadiska bol tak Lajčákov osud len v Kiskových rukách.Od piatku rána neexistuje možnosť, aby Lajčák svoju demisiu stiahol. Prezident však môže jeho demisiu neprijať. Urobí to, samozrejme, len vtedy, keď by Lajčák napokon chcel ostať ministrom a zároveň by sa to prezidentovi zdalo ako rozumné riešenie. (podrobne o scenároch vývoja píše Miro Kern)Predseda vlády Peter Pellegrini nemá právo Lajčákovu demisiu neprijať, lebo s tým podľa ústavy jednoducho nič nemá. Pellegrini to vie a jeho piatkové obedňajšie vyhlásenie, že s Lajčákovou demisiou nesúhlasí, je len gesto úcty ku kolegovi.Je to gesto úprimné. Pellegrini je nervózny z predstavy, že jeho vládna bunka tichého protificovského odporu príde počas pár mesiacov nielen o ministra financií Kažimíra (NBS), ale aj o Lajčáka.Čo by sa muselo stať, aby Miroslav Lajčák rozchodil potupu, keď mu pri téme Marrákeš po hlave poskákali nielen Fico a Danko, ale aj Blaha a Hrnko?Lajčáka musí veľa ľudí prosiť a musí sa veľa honosne hovoriť o tom, aký je to skúsený diplomat a aká by to bolo škoda, ak by sme ho tu v roku predsedníctva v OBSE nemali. Túto rolu prosebníka Pellegrini v piatok elegantne zvládol.Ani to stačiť nemusí.Lajčák by bol ochotnejší vo funkcii ostať a prehltnúť tohtotýždňové poníženie, ak by slovenská diplomacia predsa len bola o dva týždne v pondelok v Marrákeši nejako zastúpená.Lajčák a Pellegrini dodržiavajú štábnu kultúru a nepôjdu proti odporúčaniam parlamentu. Stále tak ešte existuje možnosť, že na konferenciu pôjde nižší úradník alebo tam pošleme list, alebo niečo podobné.Alebo si postaví hlavu Andrej Kiska a do Marrákeša pôjde miesto ministra zahraničných vecí on.Srdiečko hovorí, že tam treba ísť. Andrej Kiska má ako prezident právo sa na konferencii v Marrákeši 11. decembra zúčastniť bez toho, aby si na to musel pýtať povolenie od parlamentu alebo vlády.Kiska by v Marrákeši nemal mandát prihlásiť sa v mene Slovenska k paktu OSN, ale mohol by tam doniesť slovenské stanovisko rovnako ako to plánoval Lajčák.Ak by šlo len o Kiskov názor, už by sa do Marrákeša balil alebo by tam poslal niekoho zo svojej kancelárie. Preto túto možnosť vážne zvažuje.Andrej Kiska je bývalý ekonomický migrant. Predtým, ako v Poprade zbohatol, si ako správny východniar zarábal v Amerike na pumpe.Andrej Kiska je človek, ktorý má dar šíriť emócie, no zároveň patrí k tým zodpovednejším politikom. Preto ho musí iritovať, ako sa z nevinného dokumentu OSN vyrobil v strednej Európe zbytočný strašiak.Ak bude Kiska kalkulovať a bude sa báť, že iniciatívnou účasťou v Marrákeši príde o pár percent popularity, zostane doma.Ak si však povie, že toto je situácia, kedy by sa mal správať ako líder, v utorok Lajčákovi rád prisľúbi, že v Marrákeši to vybaví za neho.https://dennikn.sk/1312535/newsfilter-kiskovi-by-sa-v-marrakesi-pacilo-chce-to-len-odvahu/?ref=mpm
informator Zverejnené 30. November, 2018 Zverejnené 30. November, 2018 zabavne citanie....ale konspiarcie z tohoto dennika mna osobne nezaujmaju :)
slimak Zverejnené 2. Január, 2019 Zverejnené 2. Január, 2019 Účelová komisia Akademického senátu Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici po viac ako jeden a pol mesiaci skončila skúmanie rigoróznej práce predsedu Národnej rady Andreja Danka (SNS).Ako konštatuje Denník N, komisia vypracovala o svojich zisteniach správu, ktorá ale zatiaľ nie je oficiálna. Podľa aktuálnych informácií je výsledok skúmania komisie „do veľkej miery podobný“ zisteniam, ktoré sa o Dankovej práci objavili minulý rok a teda sa potvrdilo podozrenie, že práca Andreja Danka je teda plagiát.https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/497074-dankova-rigorozka-je-plagiat-konstatuje-sprava-umb/ Nasa hanba, je to ze nejaky takyto retard z Revucej sa mohol dostat na takytoto post. Teda niekto to volil - asi vacsina. Aspon na ten post predsedu narodnej rady. Mne ratard z Revucej je mi volny --- aspon snim je sranda --- vacsina ######utych navrhov--- ale smutno mi je z jeho volicov. To v Revucej niesu. Nie dobre je mi zvolicov Fica, Danka ,Kotlebu - to je uz aj u nas. Je to strasne.
dead Zverejnené 2. Január, 2019 Zverejnené 2. Január, 2019 Preco hanba? Ved prave Danko so svojou hodnotovou vybavou je vernym obrazom, odrazom a reprezentantom Slovenska. Na viac ako narod a stat momentalne nemame.
slimak Zverejnené 2. Január, 2019 Zverejnené 2. Január, 2019 V podstate by sme mali byt radi,ze takehoto retarda mame. Ze sa oplieskaju co nieco podobne volia. Aj v inych stranach. Ja osobne si myslim,ze nejaky efekt to aj ma. Ze toto volit je blbost. Ved uvidime v dalsich volbach. Hanba? Hanba to nieje - volime to naco mame aky sme. To mame. https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/496986-video-slovensko-trapi-odliv-mozgov/Tato sprava bola na stranke asi tri hodiny. V diskusii nikto. Hanba - to je velka.
dead Zverejnené 2. Január, 2019 Zverejnené 2. Január, 2019 V podstate by sme mali byt radi,ze takehoto retarda mame. Ze sa oplieskaju co nieco podobne volia. Aj v inych stranach. Ja osobne si myslim,ze nejaky efekt to aj ma. Ze toto volit je blbost. Ty si si este nevsimol, ze volicom take spravanie imponuje? Danko je obycajny podvodnik, magister (ak teda vobec) s falosnym titulom, skratka SNS je uz politickym synonymom pre korupciu a napriek tomu maju cca 10%, dokonca stupaju. Danko je prvy spinavec, ktory sa uz na cistotu ani len nehra, pretoze vie, ze jeho volicom to nevadi, skor naopak.
informator Zverejnené 3. Január, 2019 Zverejnené 3. Január, 2019 o com je tento poplach?.....o tom ze Danko absolvoval uspesne studium na nejakej VS na slovensku?....no tak podla mna sa nemusel ani velmi namahat, nakolko nasa vzdelavacia struktura ma ku kvalite tak daleko, ako papuanci z nejakej osady k letu na Mars....a co vlastne ta "vysoko odborna" komisia zistila?...vie to tu niekto?
Vilma Flinstonova Zverejnené 3. Január, 2019 Zverejnené 3. Január, 2019 ja by som sa asi prepadla pod čiernu zem, keby som si nechala svoje záverečné práce či už z VŠ alebo PGŠ niekomu napísať, ba čo, keby čo len riadok za mňa tam niekto iný napísal. Ale sú medzi nami ľudia, ktorým to zjavne neprekáža. Stretla som sa s tým aj osobne, baba, čo sme spolu začínali PGŠ, asi 2 roky po otm, čo ja už som mala aj po obhajobe (na ktorú som, mimochodom, čakala vyše roka po odovzdaní práce, lebo kvôli jednej osobe nebudú zvolávať komisiu), tak tá mala toľkú drzosť, že to po mne chcela. Bola ochotná mi zaplatiť koľko by som si zapýtala. Aj keď v tom čase by sa mi peniažky boli zišli, odmietla som to. Presviedčala ma, že teda aspoň kapitolu Diskusia, ked už nie celú prácu...dá mi čokoľvek! Nuž som jej "poradila", nech povie školiteľovi alebo XXX (to bola docentka, ktorá bola macher v štatistike a vlastne vo všetkom, čoho sa chytila, niektoré práce oponovala aj u nás). Netuším, či pochopila, že to nemôžem myslieť vážne, alebo či mala toľkú drzosť a po tom, čo nezlomila mňa, skúsila to u nich. netuším, koho nakoniec tá osoba "poverila" tým úkolom, a ani netuším, či to vôbec dokončila. A celkom isto je takých "študentov" na mrte. nechápem, načo sa hrnú do niečoho, o čo zjavne nemajú záujem...Ak Danko podvádzal, je to hlavne jeho ostuda. Ale čo sa Marrakéša týka, tak nechápem, aký úžitok by sme mali z toho, keby nám sem plánovite posielali hordy divých nevzdelaných lenivých Afričanov či iných podobných, mladých zdravých chlapov, ktorí robiť nebudú, nijaký osoh z nich jakživ nebude, len budú špekulovať, čo zlé vykonať "neveriacim". Mne teda vôbec nechýbaju situácie, s akými sa musia boriť v nemecku či Francúzsku, a ani mi nechýba, aby mojim dcéram hrozilo, že ich beztrestne "obšťastní" nejaký divoch z afriky či skade. nechýba mi ani no go zóna, ani nič, čo by sme tu mohli mať zároveň s nimi. Merkelka s Makarónom ich brali hlava nehlava s otvorenou náručou, tak nech si ich nechajú a nenútia aj nás, aby sme urobili podobnú hlúposť. Tá marrakéšska zmluva je dosť zákerný dokument, a keby tam len šiel niekto od nás, už len tým by vyjadril súhlas. Námietky sa už podávali. takže účasť za účelom ďalších úprav v zmluve neobstojí. Lajčák to vyjednával poza bučky, a to je dosť nefér. Ani som radšej nesledovala, či tam niekto šiel, alebo nie.Danko nie je práve môj obľúbenec, lebo mi je z neho až trápne niekedy. Ale zasa nie všetko, čo hlása, považujem za zlé. Ale tiež si myslím, že spolupráca je oveľa lepšia ako konflikt či dokonca vojna.
dead Zverejnené 3. Január, 2019 Zverejnené 3. Január, 2019 Ale čo sa Marrakéša týka, tak nechápem, aký úžitok by sme mali z toho, keby nám sem plánovite posielali hordy divých nevzdelaných lenivých Afričanov či iných podobných, mladých zdravých chlapov, ktorí robiť nebudú, nijaký osoh z nich jakživ nebude, len budú špekulovať, čo zlé vykonať "neveriacim". Mne teda vôbec nechýbaju situácie, s akými sa musia boriť v nemecku či Francúzsku, a ani mi nechýba, aby mojim dcéram hrozilo, že ich beztrestne "obšťastní" nejaký divoch z afriky či skade. nechýba mi ani no go zóna, ani nič, čo by sme tu mohli mať zároveň s nimi. Merkelka s Makarónom ich brali hlava nehlava s otvorenou náručou, tak nech si ich nechajú a nenútia aj nás, aby sme urobili podobnú hlúposť. Tá marrakéšska zmluva je dosť zákerný dokument, a keby tam len šiel niekto od nás, už len tým by vyjadril súhlas. Námietky sa už podávali. takže účasť za účelom ďalších úprav v zmluve neobstojí. Lajčák to vyjednával poza bučky, a to je dosť nefér. Ani som radšej nesledovala, či tam niekto šiel, alebo nie.Danko nie je práve môj obľúbenec, lebo mi je z neho až trápne niekedy. Ale zasa nie všetko, čo hlása, považujem za zlé. Ale tiež si myslím, že spolupráca je oveľa lepšia ako konflikt či dokonca vojna. Ono je to samozrejme trochu inak. Slovenski populisti potrebovali ludi vystrasit, ked uz nevedia zaujat nicim inym. Vysledok je taky, ze ludia Danka vnimaju ako toho co zastavil "hordy Africanov" a nie ako podvodnika, co by za normalnych okolnosti chodil po kanaloch. Z Globalneho paktu o migracii urobili strasiaka, skoro zhodili vlastneho ministra, ktory na tom roky pracoval a pri tom je to iba obycajna politicka deklaracia, pre staty pravne nezavazna. V suvislosti s tymto je zaujimave, ze Globalny pakt o utecencoch, ktory nasledoval par dni potom Slovensko bez problemu podporilo. Vlastne ide iba o to, aku temu vytiahnu a ako ju zabalia, aby ju potom hodili svojim, do nepricetnosti rozzurenym volicom.Toto vsak uz nie je politika, ale cesta do pekla.
informator Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 ja by som sa asi prepadla pod čiernu zem, keby som si nechala svoje záverečné práce či už z VŠ alebo PGŠ niekomu napísať, ba čo, keby čo len riadok za mňa tam niekto iný napísal. Ale sú medzi nami ľudia, ktorým to zjavne neprekáža. Stretla som sa s tým aj osobne, baba, čo sme spolu začínali PGŠ, asi 2 roky po otm, čo ja už som mala aj po obhajobe (na ktorú som, mimochodom, čakala vyše roka po odovzdaní práce, lebo kvôli jednej osobe nebudú zvolávať komisiu), tak tá mala toľkú drzosť, že to po mne chcela. Bola ochotná mi zaplatiť koľko by som si zapýtala. Aj keď v tom čase by sa mi peniažky boli zišli, odmietla som to. Presviedčala ma, že teda aspoň kapitolu Diskusia, ked už nie celú prácu...dá mi čokoľvek! Nuž som jej "poradila", nech povie školiteľovi alebo XXX (to bola docentka, ktorá bola macher v štatistike a vlastne vo všetkom, čoho sa chytila, niektoré práce oponovala aj u nás). Netuším, či pochopila, že to nemôžem myslieť vážne, alebo či mala toľkú drzosť a po tom, čo nezlomila mňa, skúsila to u nich. netuším, koho nakoniec tá osoba "poverila" tým úkolom, a ani netuším, či to vôbec dokončila. A celkom isto je takých "študentov" na mrte. nechápem, načo sa hrnú do niečoho, o čo zjavne nemajú záujem...Ak Danko podvádzal, je to hlavne jeho ostuda. co sa tyka Danka, ako "podvodnika", tak ja to vidim inak......treba to vnimat z reality roku 2011 a nie tu podsuvat nejake terajsie predpisy a normy, co v tom roku (2011) neexistovali....podla mna Danko nic neporusil, iba vyuzil danu moznost, co mu umoznovala dana norma-predpis v tom case......alebo myslis, ze by sme mali napriklad teraz trestat vsetkych vodicov, co pred znizenim rychlosti v obci na 50 km za hod. jazdili rychlostou 60 km za hod.?.....vtedy im to umoznovala norma-predpis, ale podla terajsieho spachali priestupok.....nie je to na hlavu postavena argumentacia zo strany "odbornikov" na podvod Danka v rigorozke?.....a takto by som mohol poukazovat na rozne "previnenia" v minulosti, pretoze dnesne normy-predpisy su i niecom inom.....a to by sa dalo aplikovat na vsetko....je to iba politicke znemoznovanie niekoho, od politickej opozicie vedenej v mediach..... Ono je to samozrejme trochu inak. Slovenski populisti potrebovali ludi vystrasit, ked uz nevedia zaujat nicim inym. Vysledok je taky, ze ludia Danka vnimaju ako toho co zastavil "hordy Africanov" a nie ako podvodnika, co by za normalnych okolnosti chodil po kanaloch. Z Globalneho paktu o migracii urobili strasiaka, skoro zhodili vlastneho ministra, ktory na tom roky pracoval a pri tom je to iba obycajna politicka deklaracia, pre staty pravne nezavazna. V suvislosti s tymto je zaujimave, ze Globalny pakt o utecencoch, ktory nasledoval par dni potom Slovensko bez problemu podporilo. Vlastne ide iba o to, aku temu vytiahnu a ako ju zabalia, aby ju potom hodili svojim, do nepricetnosti rozzurenym volicom.Toto vsak uz nie je politika, ale cesta do pekla. populisti na slovensku sa asi rozsirili aj do inej casti EU....a Lajcak je iba karierny potentat, co svoje ego uprednostnuje nad zodpovednost pred parlamentom SR...
Hellé Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 hm..pokial si pamatam, tak opisovanie nebolo nikdy na skolach adorovane :zubiska:ty si zjavne do Kapitana D zamilovany, a to je potom tazko..zamilovany clovek-hotova opica no mozno budes mat stastie a niekdy natrafis na zubara ci chirurga s falosnym diplomom..tak pamataj na to co si tu napisal, a nie ze sa budes rozculovat :happyroll: :zubiska: 2
Vilma Flinstonova Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 co sa tyka Danka, ako "podvodnika", tak ja to vidim inak......treba to vnimat z reality roku 2011 a nie tu podsuvat nejake terajsie predpisy a normy, co v tom roku (2011) neexistovali....podla mna Danko nic neporusil, iba vyuzil danu moznost, co mu umoznovala dana norma-predpis v tom case......alebo myslis, ze by sme mali napriklad teraz trestat vsetkych vodicov, co pred znizenim rychlosti v obci na 50 km za hod. jazdili rychlostou 60 km za hod.?.....vtedy im to umoznovala norma-predpis, ale podla terajsieho spachali priestupok.....nie je to na hlavu postavena argumentacia zo strany "odbornikov" na podvod Danka v rigorozke?.....a takto by som mohol poukazovat na rozne "previnenia" v minulosti, pretoze dnesne normy-predpisy su i niecom inom.....a to by sa dalo aplikovat na vsetko....je to iba politicke znemoznovanie niekoho, od politickej opozicie vedenej v mediach..... populisti na slovensku sa asi rozsirili aj do inej casti EU....a Lajcak je iba karierny potentat, co svoje ego uprednostnuje nad zodpovednost pred parlamentom SR...ale kdeže, a tiež je známe, že sa sprísnili predpisy, ale mňa už v časoch písania práce školiteľ išiel priam utýrať citáciami použitej literatúry, všetko, každú jednu vetu, čo som použila v teoretickej časti, som musela uviesť citáciu. len zoznam použitej literatúry mal 21 strán. Ale som presvedčená, že aj dnes by to obstálo práve vďaka tomu.Vraj existujú nejaké špeciálne programy, ktoré po zadaní textu nejakej práce dokážu rozlíšiť, či je to plagiát alebo nie, a aj skade to bolo obšlehnuté, ak bolo. Danko sa možno vybodol na nejaké citácie, a teraz na to dopláca. Tiež si nemyslím, že by vyslovene podvádzal, ale jeho neprajníci práve benevolenciu vtedajších predpisov teraz využívajú. No a keď Danko nechcel svoju prácu zverejniť, veď aj Miss Nicholsonovej trvalo jak lačnému...oné...kým sa odhodlala vyhrabať matirutné vysvedčenie, a keď ho mala také dobré, prečo ho teda nechcela ukázať, aby tým zatvorila zobáky svojim neprieznivcom? To sú také veci, že na to poznajú odpoveď len hlavní protagonisti, my ostatní môžeme len hádať.hm..pokial si pamatam, tak opisovanie nebolo nikdy na skolach adorovane :zubiska:ty si zjavne do Kapitana D zamilovany, a to je potom tazko..zamilovany clovek-hotova opica no mozno budes mat stastie a niekdy natrafis na zubara ci chirurga s falosnym diplomom..tak pamataj na to co si tu napisal, a nie ze sa budes rozculovat :happyroll: :zubiska: ale to hádam nie...??? Prečo by mal byť do neho až tak...?nakoniec, je to hlavne kapitánov problém, ako sa očistiť, ale aj keby bol čistý ako ľaľia, tak si vždy tí, čo ho neznášajú, na neho dačo nájdu. Kto chce biť psa, palicu si nájde.Pozn.- ja teda rozhodne nie som do neho zamilovaná, ale zasa nechcem byť k nemu nespravodlivá a stále si nemyslím, že všetko, čo vypotí, je úplná somarina. Niečo áno, niečo nie.
tyso Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 vilma, tak daj co podla teba nie je somarina.
slimak Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 Ty si si este nevsimol, ze volicom take spravanie imponuje? Danko je obycajny podvodnik, magister (ak teda vobec) s falosnym titulom, skratka SNS je uz politickym synonymom pre korupciu a napriek tomu maju cca 10%, dokonca stupaju. Danko je prvy spinavec, ktory sa uz na cistotu ani len nehra, pretoze vie, ze jeho volicom to nevadi, skor naopak.Prvy ja neviem ktory bol prvy co sa naco hral. Ja som mal male deti(dceru na krku) ked som isiel na bonaparte.ja by som sa asi prepadla pod čiernu zem, keby som si nechala svoje záverečné práce či už z VŠ alebo PGŠ niekomu napísať, ba čo, keby čo len riadok za mňa tam niekto iný napísal. Ale sú medzi nami ľudia, ktorým to zjavne neprekáža. U Danka je kradnutie titulov a hodnosti - to najmenej pre nas. Sa mozme natom len usmiat. Na tie skoly co mu to dali ,ja sa im vyhnem. Asi moje deti nebudu studovat na nasich skolach - univerzitach. U Danka a jeho ministerstvach je problem, ze vymyslaju hluposti, a velmi vela kradnu. Teda tie deti sa tu ani nevratia. To je problem. Nie ci ma falus nejaky titul. Je problem,ze ten falus tam je. Ani vo finsku bielu smrt z desiatnika neurobili kapitana. Zabil cez 500 nepriatelov. Za den najviac dvadsat pat. Ten dilino by sa ako normalny pravnik nikdy neuzivil. On aj na to pravo siel ako na pomocnu skolu - a vidis kam mu pomohla. Kresak volil jeho a on bude volit Kresaka. co sa tyka Danka, ako "podvodnika", tak ja to vidim inak......treba to vnimat z reality roku 2011 a nie tu podsuvat nejake terajsie predpisy a normy, co v tom roku (2011) neexistovali....podla mna Danko nic neporusil, iba vyuzil danu moznost, co mu umoznovala dana norma-predpis v tom case.a sme doma. Informator bolo to skor asi o desat rokov. Opisovanie(podvadzanie) bolo nenormalne aj pred 500 rokmi,vzdy. Ved si zober moju pracu, dankovu a Jahnatka a Richtera a nech ti daju titul mister galaxie. https://sk.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Politici_Smeru Sami odpad.
Vilma Flinstonova Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 vilma, tak daj co podla teba nie je somarina. spolupráca je lepšia ako konflikty. Nie je to doslovný výrok, ale taký význam to malo.
dead Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 Mne sa velmi paci, ako sa Dankovi fanusikovia snazia ospravedlnovat jeho spravanie :) Len pre ich informaciu, kradnutie cudzich textov bolo zakazane aj v case, ked tu rigorozku pisal.Pokial takto skopirovanou pracou ziskal titul, je to asi taky doktor prav, ako ja neurochirurg.A este raz, nic nevystihuje a nereprezentuje volicov SNS, clenov SNS, parlament a vlastne cely politicky system na Slovensku lepsie, ako Danko. Podvody, nevzdelanost, nekompetentnost, ale plna huba patetickych dristov. V tejto skuⓇvenej krajine a pre tento skuⓇveny narod je Danko chlapom na tom najvhodnejsom mieste.
tyso Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 v skutocnosti je to este trapnejsie, akekolvek pravnicke prace mohol robit s vysokou skolou, toto bola cista honba za titulom. a len tu vedla v cechach odstupuju ministri za plagiaty, tu sme zjavne ovela vychodnejsie. ale pobavi ako ho informator a spol. obhajuju. obhajit neobhajitelne vilma, to je v akom kontexte. pri smiesnej kauze marakes ci pri obhajobe ruskych zaujmov? pretoze bud ide o trivialne konstatovanie a jeho politika je presne opacna alebo o protislovenske postoje vytvarujuce konflikty tam kde potrebujeme spolupracu
Vilma Flinstonova Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 ... protislovenske postoje vytvarujuce konflikty tam kde potrebujeme spolupracu to čo týmto myslíš? teba teší, keď obhajujeme záujmy USA, Nem, Fr..., bez ohľadu, či je to dobré aj pre,nás? pre nás je dobrý MIER a POKOJ a SPOLUPRACAS, a nie hlúpe konflikty.Tak ako nás naši západní spojenci os@ali pred 70 rokmi, tak to urobia bez váhania zas. Ale toto by malo byť asi o Dankovi. Keby to bol matovič, Sulík, Dzurinda, Mikloš, Kiska, aj to by ste sa tak do neho navážali? Už som tu písala, že je mi niekedy až trápne aj za neho (teraz hovorí o dankovi), ale nemohlo to byť naozaj tak, že necitoval použitú literatúru? Ak, tak to urobil riadnu hlúposť...myslíš, že naozaj by bol taký hlupák,l že by celú komplet prácu odpísal a vyhlásil za svoju? Lebo nech je akýkoľvek, nechce sa mi veriť, že by bol až taký osol, ale že bol lajdák a neuviedol citácie, to je eclkom uveriteľné. nakoniec, Danka mám na háku. I pridám príbeh zo záhrobia...kedysi som skladala pesničky, se vším všudy. jedna sa mi zdala zvlášť vydarená, i zobrala som kamarátku a kamaráta, mali sme gitaru a ústnu haromoniku, a naspievali sme si to (a ešte pár ďalších mojivh výtvorov) na kazetu. Bolo to vyložene amatérske, veď sme nemali vlastne k tomu nič, ani aparatúru, ani miestnosť, skrátka bolo to nahrane "na kolene" len tak pre nše potešenie. A o niekoľko rokov, keď sme sa spoznali s Flinstonom a chodili sme potom pozývať príbuzenstvo na svadbu, jeden z jeho bratrancov nám pustil nejaké pesničky. A div sa svete, jedna z nich bola veľmi podobná tej mojej...len tá bola v angličtine, inak takmer tá istá melódia, takmer ten istý aranžmán, skoro mi zabehlo. Nikdy predtým som o tej skupine nepočula a nepočula som ani nič od nich, skrátka mali také hudobné cítenie ako ja, to je všetko. Ale aj tak by mi nikto neuveril, že som to neukradla, že som to sama zložila. Kazetu som požičala, a viac som sa s ňou nestretla. Dodnes netuším, kade blúdi. Nemohlo to aj s tým Dankom byť takto nejako?
dead Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 Myslim, ze Danko sa tou pracou ani nezapodieval (bol iba rozmaznany privatizerov synacik), najskor ju dal napisat niekomu inemu. Praca s rovnakym nazvom a poctom stran bola odovzdana rok pred Dankovou na bratislavskej UK a ked sa novinari zacali pytat, zahadne sa vyparila. K tej zahranicnej politike. Fakt, ze sa Rusom podarilo angazovat prave Danka je na taky ironicky usklabok. Pre nas je vsak tragediou, ze cela koalicia skace, ako ten zmrd piska.
Hellé Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 Vilma..neobhajuj neobhajitelne:-) mne sa pacila jedna otazka na nete...viete si predstavit, ze by take nieco urobil anglicky politik?:-)
Vilma Flinstonova Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 Myslim, ze Danko sa tou pracou ani nezapodieval (bol iba rozmaznany privatizerov synacik), najskor ju dal napisat niekomu inemu. Praca s rovnakym nazvom a poctom stran bola odovzdana rok pred Dankovou na bratislavskej UK a ked sa novinari zacali pytat, zahadne sa vyparila. K tej zahranicnej politike. Fakt, ze sa Rusom podarilo angazovat prave Danka je na taky ironicky usklabok. Pre nas je vsak tragediou, ze cela koalicia skace, ako ten zmrd piska. Viem, že okolo tej jeho práce sa divné veci diali, až moc divné. Lenže práve preto že je to také okaté, sa mi to celé akosi nepozdáva, veď nikto nemôže byť až taký hlupák. dať si napísať, je nefér, ale nájdu sa takí, čo tak robia (a na to musia byť dvaja, ten čo žiada, a ten, čo píše!!!) ale opísať niečiu prácu od slova do slova, to je debilita. Veď to by hádam až takto očividne žiaden aspoň trocha mysliaci jedinec nemohol urobiť. Vôbec tú osobu nechcem obhajovať, aj keď to tu tak vyzerá, ale fakt si myslíte, že je až taký hlúpy? hoci verím tomu, že mu tatko mohol kúpiť titul, ale až takto? Je to až moc očividné.
D'Ady Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 boze Vilma, vsak pochop, ze DANKO JE FAKT DEMENT !
Vilma Flinstonova Zverejnené 4. Január, 2019 Zverejnené 4. Január, 2019 ale nuž ved viem, že nepatrí k najchytrejším a že niekedy vie byť riadne trápny, a nie som jeho fanúšik, hoci tu to tak vyzerá, ale až taký osol...??
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz