game Zverejnené 16. November, 2017 Zverejnené 16. November, 2017 neviem presne, ako to Danko povedal, a proti ruštine nenamietam nič, ale keď to povedal tak, ako je uvedené v citovaní, je to zaujímavé už len preto, lebo vraj "človek nie je plne vzdelaný, ak nehovorí aspoň jedným slovanským jazykom. " My sme teda ovšem vzdelaní komplet všetci, a plne - všetci hovoríme aspoň jedným slovanským jazykom :) 1
slimak Zverejnené 16. November, 2017 Zverejnené 16. November, 2017 Pred tebou nieco napisal Informator comu som nerozumel. Asi kapitanv volic. Ale game to pochopila podla mna spravne.http://cynickaobluda.dennikn.sk/2017/11/andrej-danko-lingvista.html?ref=dennikn
informator Zverejnené 16. November, 2017 Zverejnené 16. November, 2017 Nerozumel si asi preto lebo nehovoris ziadnym slovanskym jazykom....ze by si bol nemy?... :)
slimak Zverejnené 17. November, 2017 Zverejnené 17. November, 2017 Dnes rano som si pustil Dankov prejav v DUME. Bolo rano sedem hodin. Zena to pocuvala v posteli. Ako som to v dvoch tretinach prerusil, som jej povedal,ze preboha nieco v tych skolach robte. Ved vidis, ze od nas z Revucej - nam robia hanbu nasi ziaci a studenti. Ona nato ,ze vsetko zacina od rodicov. Nemyslela dankovych rodicov - to povedala mne. Ale z Danka bola zhnusana viac ako ja. ----------------Ked bol Danko na vyslni - bol v mediach kratky sot od jeho triednej na gymply. Ona vtedy ked ho ucila bola uplne mlada - ked som ja tam chodil o 4 roky uz neucila. Ale pekne o nom rozpravala. Po case. Som tiez od nej v mediach zachytil. Ze sa k tejto teme uz vyjadrovat nebude - ze ten prvy medialny vystup sa v jej okoli nestretol spochopenim. Ze ludia ju za to nepochvalili. Samozrejme -aj ja by som bol rad,aj kazdy ucitel aby zviditelnil mesto - niekto aspon normalny. My mame Danka. Samozrejme aj odnas su slusni a sikovni ludia. Ale zvolit si Danka? :zubiska: Inak Revuca ho nevolila. V Revucej mala SNS 8,tri. Ked si zoberiete aky to okres - a ze dnes nam robi hanbu ako predseda narodnej rady. Keby to bol slusny kandidat by mal v meste aspon 40 percent.
slimak Zverejnené 14. December, 2017 Zverejnené 14. December, 2017 https://slovensko.hnonline.sk/1098853-danko-urazil-renomovaneho-pravnika-ten-mu-odkazal-ze-je-nepriatelom-gramatiky Ja si myslim, ze Danko ma v tomto pravdu. A co by mal robit(samozrejme okrem nejakych tlacoviek co su na nic a necakat, ci neuspesni kandidati daju staznost ,zalobu - on o tom vie a je povinny to spravit - nie kvoli tomu ,ze ma taky nazor - ale kvoli tomu, ze poslancom s ich vyberu naroil gulas US. Dat zalobu - ci staznost- za porusenie prav poslancov co volili kandidatov. Tu US nahradil parlament. US nema nato ziadnu kompetenciu. Ziadne pravo. NRSR nieco vybrala a US to zmenil.
slimak Zverejnené 19. December, 2017 Zverejnené 19. December, 2017 Dnes som si to pozrel,lebo som na to nadabil. Ale hlavne, som chcel vediet,ci uz vtedy mal Danko problem s recou. Je pozoruhodne. Tarbavo sa vyjadroval,ale nebreptal a netaral tie enigmy. Tie svoje hlavne priority ani nepresadil ani nemal ako. Ale nieco aj dal tak ako rozpraval. Teda posledna tretina toho rozhovoru - sa aj udiala - ako rozpraval.
informator Zverejnené 21. December, 2017 Zverejnené 21. December, 2017 https://slovensko.hnonline.sk/1098853-danko-urazil-renomovaneho-pravnika-ten-mu-odkazal-ze-je-nepriatelom-gramatiky Ja si myslim, ze Danko ma v tomto pravdu. A co by mal robit(samozrejme okrem nejakych tlacoviek co su na nic a necakat, ci neuspesni kandidati daju staznost ,zalobu - on o tom vie a je povinny to spravit - nie kvoli tomu ,ze ma taky nazor - ale kvoli tomu, ze poslancom s ich vyberu naroil gulas US. Dat zalobu - ci staznost- za porusenie prav poslancov co volili kandidatov. Tu US nahradil parlament. US nema nato ziadnu kompetenciu. Ziadne pravo. NRSR nieco vybrala a US to zmenil. Nadobudol som dojem, ze si asi tak mentalne sposobili, ako prezident Kiska....to o com tu tocis, ze US nieco "dobabral"? Ak sa nemylim, tak Kiska vymenoval do plena US dvoch sudcov, s ktorych mal vtedy vlastne jedneho "vyhodit", takze Danko spravne povedal, ze Kiska vlastne svojim vymenovanim oboch sudcov porusil prava dalsim v poradi a teda nedal moznost byt sudcom US niekomu inemu, co mal podla poradia na to narok. Tento Kiskov "trucvymenovaci" dekret iba potvrdzuje, ze Kiska je totalne nasposobili na post prezidenta SR. Alebo to urobil schvalne a to tiez dokazuje, ze aky ma on nazor na US a jeho clenov. takto asi aj pristupuje k zakonom SR, ktorej raci byt prezidentom. Pozri vdaka nasej "konstruktivnej" opozicii, ktora tu uz peknych par rokov vyhlasuje, ze policia, sudy, prokuratura, vysetrovatelia, danove urady a cojaviemcoeste, je skorumpovane a ludia by nemali tymto instituciam doverovat, sa iba stalo to, ze obcania prestali tymto statnym organom ozaj doverovat....lenze teraz myslis, ze ak by opozicia vyhrala dalsie volby, tak by sa automaticky vratila dovera predmetnym statnym organom?...prd makovy...toto ovocie, nimi zasiate, sa bude tahat kopec rokov, ak sa vobec niekedy da do normalu. No a v tejto "bohumilej" konstruktivmej cinnosti im velkou mierou v poslednych rokoch pomahal aj prezident Kiska. Ja teraz za seba ti prehlasujem, ze neverim justicii, prokurature, policii, mediam, prezidentovi, vlade a ani politickym stranam....takze se.iem na nich a zacinam sa orientovat ako za komunistov....spolieham sa iba sam na seba a svoje zdroje informacii...takto nejako to vtedy fungovalo a nasa "zamatova" opozicia aj s prezidentom, maju na tom podstatny podiel svojej viny....takto nejako aj komunisti "deklasovali" povest statnych organov v CSR v patdesiatych rokoch....dobry holuby sa vracaju :(
D'Ady Zverejnené 12. Január, 2018 Zverejnené 12. Január, 2018 Hasičov na prípad upovedomil predseda parlamentu Andrej Dankohttp://www.teraz.sk/regiony/zachranovali-muza-ktory-sa-nevedel-pod-m/302030-clanok.html povýšia ho na majora? 1
slimak Zverejnené 12. Január, 2018 Zverejnené 12. Január, 2018 ze policia, sudy, prokuratura, vysetrovatelia, danove urady a cojaviemcoeste, je skorumpovane a ludia by nemali tymto instituciam doverovat, sa iba stalo to, ze obcania prestali tymto statnym organom ozaj doverovat....lenze teraz myslis, ze ak by opozicia vyhrala dalsie volby, tak by sa automaticky vratila dovera predmetnym statnym organom?...prd makovy...toto ovocie, nimi zasiate, sa bude tahat kopec rokov, ak sa vobec niekedy da do normalu Ono to pojde a iste to bude trvat aj desiatky rokov. Ale s tymi ako vami to nepojde nikdy.
dead Zverejnené 21. Február, 2018 Zverejnené 21. Február, 2018 Andrej Danko si asi povedal, ze lepsie byt za ######a, ako nebyt vobec 1
informator Zverejnené 21. Február, 2018 Zverejnené 21. Február, 2018 Preco mas s tymto postojom Danka a celej SNS+casti poslancov zo Smer-SD taku frustraciu?....
dead Zverejnené 21. Február, 2018 Zverejnené 21. Február, 2018 Pretoze tretina mladej populacie je podla Danka zrela na tri roky basy.
informator Zverejnené 23. Február, 2018 Zverejnené 23. Február, 2018 a to mas odkial....ze by nejaky vycuc z prsta?....
dead Zverejnené 19. Apríl, 2018 Zverejnené 19. Apríl, 2018 Danko vcera musel urobit tlacovku, aby mohol povedat, ako sa mu nepaci, ze o krokoch koalicnych partnerov sa dozveda -z tlacoviek. Pellegriniho tiez pozval na navstevu, aby vraj ziskal doveru poslancov SNS, (ktoru mu pred viac ako mesiacom garantovali podpisom). Este spomenul zasadnu otazku migrantov. Skratka, SNS si ide bomby.
informator Zverejnené 21. Apríl, 2018 Zverejnené 21. Apríl, 2018 omyl....najskor volala Pelegrinimu a az potom robil tlacovku....to je rozdiel medzi opozicnou "slusnostou" a slusnostou Danka. A tlacovka bola spravna, lebo nasim medialnym "hviezdam" treba vsetko vysvetlit po lopate (co ani vtedy velmi nezabera), aby vedeli kde je sever.
dead Zverejnené 5. Jún, 2018 Zverejnené 5. Jún, 2018 Danko vystupil na "Medzinarodnom fore pre rozvoj parlamentarizmu" v Moskve ako jediny ustavny cinitel z krajin EU a povedal toto: "Jedinou cestou riešenia konfliktov je len otvorený dialóg, láska a porozumenie"My sa mozeme smiat, aky je to idiot (a smejem sa aj teraz, lebo toto by nedal ani najlacnejsi motivacny speaker), ale SNS a jej nominanti nam zatial systematicky rozkladaju obranu, skolstvo, vedu a teraz uz aj zahranicnu politiku.
informator Zverejnené 5. Jún, 2018 Zverejnené 5. Jún, 2018 ozaj je to smiesne.....Danko pouzilo slovnu hracku, co hlasa oficialne Brusel, akurat ju pouzil v "hlavnom stane" ideologickeho nepriatela, ale mozno s tym cielom, ze ak treba v Rusku nieco zmenit, tak jedine dialogom...samozrejme obojstrannym :)
informator Zverejnené 18. Október, 2018 Zverejnené 18. Október, 2018 a mame tu dalsiu "megakauzu".......Danko taji svoju "rigorozku"....sice iba pred verejnostou, pretoze skola ma do nej pristup volny, ale nie je "koser".... pre zaujmavost, tak na slovensku (a urcite aj mimo neho) to s touto "pracou" vyzera asi takto.... https://www.cas.sk/clanok/381835/ksefty-so-zaverecnymi-pracami-slovenski-studenti-si-kupuju-diplomovky-za-poriadne-mastne-sumy/ a este jeden link... https://domov.sme.sk/c/6329494/velky-biznis-diplomovka-na-kluc-v-akcii-za-par-stoviek-eur.html#ixzz5UDWUsz8A niekto ma s toho "Klondaik" a uz teraz chapem, preco v tejto veci podala trestne oznamenie na Danka a aj univerzitu v BB poslankyna Nivholsonova, ktora svoje vzdelanie asi odvodzuje od nejakej nedokoncenej tanecnej skoly a nemusela robit (dat si vypracovat) "rigorozku"......nemoze ju teda nikto obratom ziadat, aby aj ona zverejnila svoju pracu.....dobre premyslene...dame to na starost nevzdelanej podpredsednicke a nas vzdelancov to obide.....usmevne....a ze sa taky zMatovic v tomto neangazuje....ze by aj jeho magister bol nejako cudne "rigorozny"?....cely system ziskavania titulov je dehonestujucim aktom a vidno to aj na tom, ako sa pretavuju studenti do reality.... :(
tyso Zverejnené 18. Október, 2018 Zverejnené 18. Október, 2018 informator, nerob zo seba este vacsieho blbca, Danko si kupil titul Judr, v BB, ak to tebe imponuje tak radsej mlc.
slimak Zverejnené 18. Október, 2018 Zverejnené 18. Október, 2018 Som si pozrel dnes co davaju na teme dna na tatri. Realne som si pozrel tu poslednu relaciu s Dankom. Ale v tych relaciach aj dnes riesili dalsiu dankovcinu - hlupost.https://www.ta3.com/publicistika/7/tema-dna.html Hrdost na slovakov? https://tv.sme.sk/v/37101/koalicni-poslanci-problem-v-utajenej-praci-danka-nevidia.htmlKed si pozries nieco podobne. https://reality.etrend.sk/realitny-biznis/posta-kupila-od-rodiny-andreja-danka-budovu-teraz-ju-nuka-so-stratou.htmlToto je Danko.
informator Zverejnené 19. Október, 2018 Zverejnené 19. Október, 2018 informator, nerob zo seba este vacsieho blbca, Danko si kupil titul Judr, v BB, ak to tebe imponuje tak radsej mlc. zo seba si spravil (potvrdil?) blbca ty....kde ja nejako hajim Danka?.....iba poukazujem na "ziskavanie" rigoroznych prac vseobecne v nasej "univerzitnej" spolocnosti...sa to studuje a obhajuje....dolezitejsi je titul a nie vedomosti.....vidiet to aj na stave spolocnosti a urovni nasich vedeckych a spolocenskych "elit"..... a co sa tyka tej nevzdelanosti p. podpresednicky parlamentu, tak je dokazom stavu v spolocnosti....len mam obavu, ci ju niekto za to podanie trestneho oznamenia na tu univerzitu v BB (Blby a Blbsi), za udajne porusenie nejakeho zakona tiez neuda na prokurature za nejake to porusenie zakona... necham sa prekvapit... :)
slimak Zverejnené 19. Október, 2018 Zverejnené 19. Október, 2018 https://dennikn.sk/1267199/newsfilter-zelajme-si-aby-danko-to-trapenie-ukoncil-sam/?ref=tit1 Inak u nas na fakulte sa odovzdavali tri kopie diplomovky. Jedna ostala na fakulte, druha sla do kniznice a tretiu vracali. Danko je chory clovek. Jeho volici padnuti na hlavu. Kauzu spustila jedna otázka redaktora Denníka N. Novinár sa A. Danka spýtal, odkiaľ má titul JUDr., keďže to nespomína ani v oficiálnom životopise. Šéf národniarov na otázky neodpovedal. Zato sa poponáhľal vybaviť si u vedenia Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici utajenie vlastnej rigoróznej práce na tému „Verejná správa a jej charakteristické črty“.Stihol to v poslednej možnej chvíli. Banskobystrická univerzita, presnejšie dekan Právnickej fakulty UMB Michal Turošík, mu ešte v ten istý deň vyhovel a uzavreli špeciálnu licenčnú zmluvu, ktorá umožnila A. Dankovi utajiť prácu expresne rýchlo – 21. septembra dal žiadosť univerzitnej knižnici UMB, aby jeho prácu nesprístupňovali „iným osobám“ a ten istý deň bola utajená.https://www.etrend.sk/ekonomika/kapitan-danko-sa-sam-odstrelil.html Toto som ani nevedel,ze spisali nejaku zmluvu. Videl som predtym tu dankovu ziadost o nezverejnovanie. 1
dead Zverejnené 29. November, 2018 Zverejnené 29. November, 2018 Predstavujem si taku situaciu. V kremelskej centrale propagandy rozbijaju posledne prasiatko. Na stol sa okrem crepov vysype par drobnych a tri hviezdicky z kapitanskej vylozky. Veduci oddelenia pre Slovensko polozi kladivo a povie: -smevpici, to nam zostalo akurat tak na Danka.. Danka treba samozrejme najprv pochopit. Podvodnik jeho podurovne by v normalnom fungujucom state chodil po kanaloch . Tu treba hladat dovody, preco sa chce podobat na Orbana, preco otaca kormidlo k milovanemu Putinovi a splieta motivacne dristy v ruskej dume. Danko si uvedomuje, ze v autokratickom rezime dosiahne karierny vrchol lahsie. Ambiciami sa vo svojej jednoduchosti netaji, je posadnuty funkciou, titulmi, hodnostami -a hlavne mocou. Varovanim pre nas vsetkych by mal byt fakt, ze Slovensko mu rozumie natolko, ze s nim dokonca suhlasi. Fico s Pellegrinim a Bugarom sklopili usi a zda sa, ze nie su schopni reagovat, S pritakavanim sa tradicne pripojil Kotleba so Sulikom a Kollarom. Ci sa to niekomu paci, alebo nie, tento nimand je dnes sefom koalicie a de facto urcuje smerovanie slovenskej politiky 1
slimak Zverejnené 29. November, 2018 Zverejnené 29. November, 2018 Normalny volic. To moze by 70percent elektoratu - sa ozaj bavi Dankom- ze to je kok..teda ho volit nikdy nebude. A on si toho vedomi je. Tak isto ako Fico - nepovedal(a opakovane,naposledy - Bratislava je divna tam nema zmysel davat ani kandidata - pritom Smer nedaval kandidata ani do okresnych miest) on, ze o studentov a bratislavsku kaviarnu kaslu? A Danko koho moze asi tak ziskat? Len kotlebovych volicov. Preto to tak ponal.Preto to robi. Ved podobne to robi aj Fico. len tak pre zaujimavost. Hnusta. Bagacka - Smeracky starosta a poslanec narodnej rady(znamy tym,ze za eurofondy kupil na maly parcik 80 desatisicovych laviciek). Prehral tesne. http://www.volbysr.sk/sk/data02.html Prehral z nezavislim. Poslanci ako v Revucej dvaja SNS,jeden KDH,ostatni nezavisli,ziaden Smer. Podla mna toto je zmena - Ze ludia Smer uz nechcu viac ako krajske mesta, ci Humenne - to bolo v mediach(samozrejme Humennemu gratulujem,pozrite sa vedla na Michalovce). Ale Revuca, Hnusta,a sto inych mesteciek - tam nastala zmena. Aspon v tychto volbach V tychto mesteckach 5-dvacatisicovych Smer velmi prehral. SNS v Revucej maju primatora a jedneho poslanca, V Hnusti skoncil myslim,ze Bagacka je viacnasobny poslanec NRSR za Smer prehral a nemaju ziadneho poslanca(isto ich tam mali - len ich ludia nevolili). Teda Danko pochopil - ze moze nahradit Fica - lebo v tychto mesteckach nad nim vyhral,preto ukazuje rozky.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz