member2793 Zverejnené 15. Marec, 2012 Zverejnené 15. Marec, 2012 že vraj čítajte, game ja už som dnes raz vykypel, stačilo mi. viac by sa mi páčilo keby majster Slopta zaspieval, navrhoval by som už osvedčený song "S pánom bohóm, idem od váás..." vracať sa už nemusí.aj tak si myslím že jeho agendu časom preberie Kotleba. nie že by ma to tešilo, ale istú časť voličov tento typ politiky oslovuje, to je jednoducho fakt. a ak bude mainstreamová politika naďalej ignorovať problémy ktoré majú napríklad ľudia žijúci v blízkosti cigánskych osád, tak si myslím že vo voľbách 2016 bude na východe bodovať naplno. už teraz dosahoval v niektorých obciach na východe cez 5%, a číslo bude stúpať.
alamo Zverejnené 6. Október, 2012 Zverejnené 6. Október, 2012 zaslúžilý politik, najpoprednejší vlastenec no.1, exponent Jánošíkovskej "vytunelujem aj sekeru" ekonómie, a nezabudnuteľný (tragi)komik Ján Slota, ktorý sa všetkým problémom dokázal pozrieť až na dno (hlavne ak to boli problémy v deci a centilitroch..) definitívne ukončil svoju kariéru http://hnonline.sk/s...fom-narodniarov prídu mladí čerství noví.. ale obávam sa, že na tých už nič komické nebude..
game Zverejnené 6. Október, 2012 Zverejnené 6. Október, 2012 nuž, nezúfajme ... pán preceda môže v pohode pokračovať v tom, čo robil doteraz, možno len jeho ožratú papuľu budeme vidieť zriedkavejšie, žiaľ, to nám nikto negarantuje ... :(aspoň toľko vie, kedy odísť, na rozdiel od iných nemenovaných večných nenahraditeľných precedov. nič viac. ámen.
game Zverejnené 24. Apríl, 2013 Zverejnené 24. Apríl, 2013 jedna správička z luhov a hájov majstra Slotu : Slotu vyhodili z SNS myslím, že to v pohode predýcha, zaistený už je, straničku už priviedol na pokraj krachu, a pusu mu to asi nezastaví ... -_-
game Zverejnené 9. Máj, 2013 Zverejnené 9. Máj, 2013 správičky o tomto nechutnom vtipálkovi spustili lavínu ...poobede správa, že sa nedostavil na ním zvolanú tlačovku / napadlo mi, že bol priveľmi spitý, to bola asi príčina /a večer správa, že sedí v base za to, že opitý šoféroval, utiekol pred dychovou skúškou aj policajtmi ...http://www.aktuality.sk/clanok/228422/jan-slota-skoncil-za-mrezami/
tomassi Zverejnené 9. Máj, 2013 Zverejnené 9. Máj, 2013 správa dňaOŽRAN V BASEciky-caka len aby sa mu to nezačalo kopyť :)
tomassi Zverejnené 4. Máj, 2014 Zverejnené 4. Máj, 2014 SNS version 2.0 (bez Slotu)to rozbieha skutocne vo velkom len som si teraz nie celkom isty, ci sa hlavnym tahakom kampane do eurovolieb stalŠtefánik, Funés alebo Švejk vážni záujemcovia môžu kliknúť i semhttps://www.facebook.com/rafael.rafaj.9?fref=photo&sk=photos 1
game Zverejnené 4. Máj, 2014 Zverejnené 4. Máj, 2014 ako vážny záujemca som si až po nakliknutí ďalších obrázkov akosi uvedomila, že ten švejkoštefánik je gunárokrký Rafaj ...úbohá SNS ... je ťažko preťažko skúšaná veľmi dlho, ale toto si snáď až nezaslúžila ... či karma, či čo ? :hmmm:
tomassi Zverejnené 4. Máj, 2014 Zverejnené 4. Máj, 2014 Rafi ako ezoterik, mystik a numerolog v jednej osobev tom tu karmu mozno nakoniec aj najde
slimak Zverejnené 16. Február, 2016 Zverejnené 16. Február, 2016 Celkom zaujimavy clanok.http://spravy.pravda.sk/parlamentne-volby-2016/clanok/383569-predvolebny-online-rozhovor-pytajte-sa-antona-hrnka-podpredsedu-sns/Ja si meno aj tvar pamatam. Vtedy som mal v 98 dvadsat rokov. nemyslim si ,ze SNS a toboz Kotlebova strana budu podrztasky ficovi. Mne nevadia ludia co volia tieto strany. SNS som volil 98, HZDS 02. Ja som si myslel,ze na vojne som bol dvetisic tretom, ale musel som byt dvetisic druhom. Bolo 6 dni do civilu - volili sme 6 - Hzds - vtom roku som aj narukoval - ja som o politike, ci nejakom ANO, ci inej strane nemal ani sajnu. Ci myslite ze vojaci v nedelu naobed pozerali politicke diskusne relacie? My sme zili ako sme mohli - politika bola to posledne co nas zaujimalo. Ja som to mal dobre - kazdy druhy den som mohol ist domov(na vychadzky) - za frajerkou - terajsou zenou(5-6 hodin so zenou do ktorej si bol zamilovany). Politika ma nezaujimala ... mna a nie to tych inych vojakov. Teda politika moze nezaujimat dost vela ludi.
dead Zverejnené 22. Júl, 2016 Zverejnené 22. Júl, 2016 To bude asi nejaky trend, alebo co. Volakedy ju v parku pred Zamockom (to je byvala krcma u nas) sukali chalani za pivo. Dnes sa prediera (bohvie ako a bohvie za co) okresnymi strukturami SNS, Stenu na fb ma plnu odkazov o obrane narodnych a krestanskych hodnot, tradicii a rodiny. Okrem ineho zdielala aj tento Krajniakov vygrcok: http://www.poslednykriziak.sk/byt-hradzou-proti-barbarom-a-branit-slobodu-to-je-moja-vizia-o-slovensku/1397/ Text obsahuje mena Milan Krajniak, Margaret Tchatcher, JP II. a Charles de Gaulle. Spasitelsky komplex uz mame podchyteny a vysvetleny, akurat mi nejde do gebule, cim to je, ze najvacsie ku®vy tu idu branit hodnoty :)
D'Ady Zverejnené 26. Júl, 2016 Zverejnené 26. Júl, 2016 WTF ?ten prispevok je ktorej ku®ve ? o Krajnakovi asi nie, ked ju spominas v zenskom rode ?
slimak Zverejnené 11. Júl, 2017 Zverejnené 11. Júl, 2017 O politike sa nikomu nechce debatovat,lebo nieje o com.Ale sem tam sa clovek pobavi."Vec sa vyriešila, nič sa nedeje," povedal pre HNonline.sk podpredseda SNS Anton Hrnko. "SNS je strana, kde spory nie sú," dodal s tým, že u národniarov ani nie je miesto pre ľudí, ktorí sa chcú sporiť.http://hnonline.sk/slovensko/993825-vychodniari-zo-sns-sa-buria-proti-dankovi-poslali-list-kalinakovmu-rezortu
dead Zverejnené 7. August, 2017 Zverejnené 7. August, 2017 Danko vypovedal koalicnu zmluvu. Na Ministerstve skolstva ma SNS riadny pruser a zastavene cerpanie eurofondov, tak preco trochu netrucovat :)
game Zverejnené 7. August, 2017 Zverejnené 7. August, 2017 práve som sa to dopočula, pán kapitán je originálna hlavička, chce nanovo rozdať karty, možno dostane potom aj viac hviezdičiek, ktovie.keď spôsobí predčasné voľby, a nespokojenci budú voliť kotlebovcov, vieme, komu ďakovať. len už bude neskoro.
informator Zverejnené 7. August, 2017 Zverejnené 7. August, 2017 O akom prusere sa to stale melie v mediach?............ze by znovu medialny posudok a hned aj rozsudok? A game neostala pozadu v konspiraciach.....nespokojenci budu volit Kotlebu?......ze tu nespokojnost vyvolala "konstrukcna" opozicia ale pomlcala :(
Tono Zverejnené 7. August, 2017 Zverejnené 7. August, 2017 práve som sa to dopočula, pán kapitán je originálna hlavička, chce nanovo rozdať karty, možno dostane potom aj viac hviezdičiek, ktovie.keď spôsobí predčasné voľby, a nespokojenci budú voliť kotlebovcov, vieme, komu ďakovať. len už bude neskoro. Žiadne predčasné voľby sa nemôžu konať. Podľa mňa je v kauze netransparentného čerpania eurofondov Danko „pritlačený o stenu“ . Za každou politikou stranou stoja finančné skupiny, ktoré investovali prostriedky do politickej a mediálnej kampane, za ich zvolenie. Tieto prostriedky investovali v dobrej viere, že sa im tieto náklady mnohonásobne vrátia, vo forme prístupu k finančným tokom štátnych zákaziek a čerpania eurofondov. Politici samozrejme očakávajú tiež určitý podiel, na tomto biznise. No ich odmena je hlavne vo forme uspokojenia ich ega. Nemajú preto inú možnosť, ako sa znova dohodnúť, na nejakom kompromise. Pri úrovni politickej gramotnosti voličov, to naši politici nemajú až tak ťažké. Na Slovensku rozhodujú pri voľbách argumenty, ktoré sú na úrovni suterénu morálnych hodnôt. Ale nie je to len problém Slovenska. Je to biznis, postavený na princípe pluralitnej demokracie. Politik, ktorý dokáže získať priazeň voličov, vyhrá demokratické voľby a tým aj prístup k finančným prostriedkom štátu, pre finančnú oligarchiu. A niečo samozrejme pri tom biznise, chce politik získať aj pre seba..
informator Zverejnené 8. August, 2017 Zverejnené 8. August, 2017 Tono tak neviem, ci to tu to tvoje "verejne odhalenie", ze za kazdou politickou stranou stoja nejaky sponzori, co cakaju za svoje finanncne injekcie aj adekvatnu odmenu, bude akceptovatelne od tu pritomnej diskutujucej verejnosti. Pretoze sa tu 99% hlasi k opozicnej casti politickeho spektra a urcite su presvedceny, ze ich donatori (ak ti uveria, ze existuju) su poctivost sama a ustama svojich nastrcenych politickych lidrov hlasaju svatosvatu pravdu a nic ine iba pravdu o tom rozkradani a podvodoch svojich politickych (teraz koalicnych a v pripade sponzorov obchodnych) protivnikov-rivalov.
Tono Zverejnené 8. August, 2017 Zverejnené 8. August, 2017 informator Problém prepojenia politickej a finančnej moci je celosvetový problém demokracie. A je jedno, či sa jedná o pomerný, alebo väčšinový volebný systém. Apriorne by sme mali vychádzať z predpokladu, že ľudia, ktorí majú v rukách moc, ju aj zneužijú. Z toho vyplýva, že čím štát a politici disponujú menšou mocou, tým horsie podmienky pre korupciu a lepšie, pre vačšinu občanov. 1
dead Zverejnené 8. August, 2017 Zverejnené 8. August, 2017 Tu sa mozeme bavit o tom, v akom stave je hodnotova politika na Slovensku. V pripade SNS nacionalizmus. Oni sa uz totiz ani neobtazuju uspokojit svojich retardovanych volicov nejakou bajkou o Cechoch, Madaroch a Romoch ako volakedy. Su prisati na cecok eurofondov a pri jedle sa ani nerozprava..
Tono Zverejnené 8. August, 2017 Zverejnené 8. August, 2017 V pripade SNS nacionalizmus. Su prisati na cecok eurofondov a pri jedle sa ani nerozprava..Takže nejde o nacionalizmus, ani o iné izmy. Ani o blaho občanov. Politikov, ako muchy na hovno, pritahujú peniaze, moc a niektorých aj uspokojovanie ich neukojeneho ega. To sú základné ľudské vlastnosti a politici, okrem toho, že si užívajú štatút moralnych autorít verejného činiteľa a imunity, sú tiež len ľudia.
robopol Zverejnené 8. August, 2017 Zverejnené 8. August, 2017 Ludia budu vzdy volit slubotechnu. Cim vacsi a ucinnejsi marketing tym lepsie. treba utocit na ich primarne emocie. A to je dnes v nevidanom rozmachu. Blaho obcanov je asi nejaka nerealizovatelna iluzia, hranici to s socializmom, tento model nejak nepochodil v dejinach, a tak ostalo bud zozeries alebo budes zrozrany. A to co vidime je nieco opijatom socializmu a cistou prirodou.
informator Zverejnené 8. August, 2017 Zverejnené 8. August, 2017 informator Problém prepojenia politickej a finančnej moci je celosvetový problém demokracie. A je jedno, či sa jedná o pomerný, alebo väčšinový volebný systém. Apriorne by sme mali vychádzať z predpokladu, že ľudia, ktorí majú v rukách moc, ju aj zneužijú. Z toho vyplýva, že čím štát a politici disponujú menšou mocou, tým horsie podmienky pre korupciu a lepšie, pre vačšinu občanov. Suhlasim a aj to tu casto popisujem, ale "diskuteri" orientovany na ine hodnoty ako ja, tu stale kritizuju iba koalicne (terajsie) konanie a konanie opozicie (okrem LSNS) je v zasade OK a mam dojem, ze ani nemaju ziadnych donatorov (opozicne strany), ktori cakaju na adekvatnu odmenu.....ze by konali cisto a bez "bocnych" umyslov?....haha....tak tomu mozu uverit akurát tak terajsi obdivovatelia Sulíka, Matovica a Boriska semenaca....este raz to tu napisem....kazdy politik je uz z podstaty veci podvodnik a klamar, lebo ak by vravel iba pravdu a nic len pravdu, tak skonci v "liecebni" v Zaluzi(?) :) A preto su volby pravidelne sa opakujuce a tam sa ukaze ako a ci vôbec splnil politik to, co slubil, alebo ho volici poslu do tej liecebne :) . A tou mocou mas co na mysli?....lebo bez moci nemoze ziaden zastupca ludu existovat a nemoze sa ani snazit splnit dane volebne sluby.... Tu sa mozeme bavit o tom, v akom stave je hodnotova politika na Slovensku. V pripade SNS nacionalizmus. Oni sa uz totiz ani neobtazuju uspokojit svojich retardovanych volicov nejakou bajkou o Cechoch, Madaroch a Romoch ako volakedy. Su prisati na cecok eurofondov a pri jedle sa ani nerozprava.. To sa ozaj mozeme, ale ta hodnotova politika je u kazdeho politika v terajsom case na slovensku jednaka, akurát kazdy politik ma ine sposoby ako o..bat volica :)
Tono Zverejnené 8. August, 2017 Zverejnené 8. August, 2017 Ludia budu vzdy volit slubotechnu. Cim vacsi a ucinnejsi marketing tym lepsie. treba utocit na ich primarne emocie. A to je dnes v nevidanom rozmachu. Blaho obcanov je asi nejaka nerealizovatelna iluzia, hranici to s socializmom, tento model nejak nepochodil v dejinach, a tak ostalo bud zozeries alebo budes zrozrany. A to co vidime je nieco opijatom socializmu a cistou prirodou. Blaho občanov som napísal ironicky, ako parafrázu na heslá predvolebnej kampane. Podobne, ako bezobsažné pojmy na biliardoch, ako vlastenectvo, spravodlivosť, morálka, prosperita atď... Na biliardoch, s vyrušovanými úsmevmi politikov, pôsobia na mňa tieto "úderné heslá", iba ako prejav ich cynizmu. No zrejme takáto propaganda na veľkú časť voličov funguje, inak by do masmediálneho oblbovania (podobne ako reklamy), politické strany neinvestovali finančné prostriedky. Ak sa človek odosobní, politická kampaň je celkom zaujímavý pohľad do etologického správania človeka, ako druhu. Ak posudzujeme politickú situáciu v kontexte evolučných zákonov, správanie politikov a voličov, je viac menej nezávislé od ideológie strany, pravicovej, ľavicovej, nacionalistickej, alebo kresťanskej orientácie. Je to správanie, v ktorom dominancia silnejšieho, oportunizmus, kamufláž, mimikry, parazitizmus, sú prirodzenou súčasťou boja o politické prežitie. Z takéhoto uhla pohľadu môžem stoicky konštatovať, že všetko je v zhode s prírodou, ktorej sme nedeliteľnou súčasťou. A táto harmónia človeka s prírodnými zákonmi ma napĺňa pokojom a politickou apatiou.
slimak Zverejnené 8. August, 2017 Zverejnené 8. August, 2017 Tono - mi vysvetli, Sulik je rovnaky blb ako Danko. Ale mi vysvetli a samozrejme vsetci politici kradnu. Ale co nechapem preco Bugar a Fico su ponimani u svojich volicov, ze vedia riadit stat? Co znamena vediet riadit stat? Ze ti rocne tridsat tisic mladych zmizne do zahranicia? A porodnost mas 60 000 ci 50 000 ? A niekolko tisic ciganov - a o nich nemas absolutny zaujem? Pre mna najsmutnejsie je toto.https://blog.etrend.sk/jozef-hvorecky/akademicka-etika-na-prazdninach.html https://www.tyzden.sk/nazory/41536/smutne-odhalenie-plavcanovej-afery-boja-sa-aj-ti-ktori-by-mali-ist-prikladom/ https://www.tyzden.sk/rozhovory/41324/som-vedecnie-kovboj/ To je Slovensko.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz