Skočiť na obsah

SNS a Slota, Danko a spol.

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Som rad ze nebudem "musiet" pocuvat ci vidiet Ancu.

...

SNS je na srandu a kradnutie, a ked sranda tak si neviem predstavit nikoho lepsieho ako Slotu.

ešte že si dopísal ten dodatok ...

už som chcela protestovať, že ani pozerať a počúvať Slotu nie je práve prechádzka pod májových hviezdnym nebom ... :D

a gunárokrký rafaj ...

s ančou si aspoň občas do úsmevu vliezli. aké to bude bez nej ?

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Johny sa sťažoval,

že ho každý radí medzi najbohatších Slovákov,

no v žiadnom rebríčku nefiguruje

a bum

časopis týden ho umiestnil na 18-19. priečku

sám Slota to popiera

„Je obdivuhodné, ako rýchlo pracuje mediálna mafia. Neviem, či sa mám smiať alebo plakať. Smiať by som sa mal z toho titulu, že by som bol veľmi rád, keby som si mohol niekde vyzdvihnúť sedem, osem miliárd,“

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5594625/slota-uz-je-v-rebricku-najbohatsich-slovakov.html#ixzz12Spkwnl7

asi preto, lebo si je vedomý,

že do TOPten sa už nedostane

Zverejnené

v top dvadsať to tiež nemusí byť tak zlé ... : ) , na to, že je starý prepitý nechutný a keby to nedementoval, bolo by možno lepšie, ale to nevydrží ... je na tom celkom dobre, no ne ?

a nech si poplače ;)

to mi pripomína, kam sa podela pani belousovová ?!

Zverejnené

pripravuje revolúciu

SNS klesne na 3% a jej terajší voliči budú natoľko znechutení,

že sa z nich stanú nevoliči a tak ich Fico nestihne vycicať

keby som nemal takú úctu k jednému skvelému hudobníkovi,

tak by som pri Jančim začal používať prezývku,

kt. mu vymyslel Richard Sulík

a to:

JOHNY CASH

Zverejnené

a je to tu, je to jasné, ubrali im, uškodili, pošľapali dobré meno, len nepovedal ešte, komu tie dve percentá, na ktoré nemajú dôkazy, pridali ...

museli s dlhokrkým rafajom strčiť hlavy dokopy, aby vymysleli najnovšiu kauzu ... jaj janko janko ...

jankova odpoveď na finančný rebríček, hneď sa nebude nikto zaoberať jeho majetkom ! ;)

Slota: Vo voľbách nás podviedli, dôkazy nemáme

Predseda Slovenskej národnej strany Ján Slota zachytil z prostredia ľudí blízkych "tajným službám" informácie, ktoré naznačujú, že priebeh parlamentných volieb v roku 2010 nebol korektný.

"Sme presvedčení, že sme prišli umelo o 1,5 až dve percentá hlasov," vyhlásil Slota.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5596530/slota-vo-volbach-nas-podviedli-dokazy-nemame.html#ixzz12Z1aXiIv

Zverejnené

"Sme presvedčení, že sme prišli umelo o 1,5 až dve percentá hlasov," vyhlásil Slota.

Slotovi jeho tajné zdroje už zrejme nevysvetlili či to, že pri takejto manipulácii sa jeho strana s 0,07 % nad kvórom ešte dostala do parlamentu bolo nedôslednosťou alebo zámerom údajných manipulátorov.
  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Akurát včera sme sa so Štraussom bavili o tom bilboarde :hanba: a spomínal, že mu našli prácu, dnes mal nastúpiť :niee:

Dostal som sa k Novému Času (nič iné nebolo počas obeda na stole čo by sa dalo čítať), a čože tam nevidím?

Obrázok

No takže SNS s tým bilboardom predsa len nebola ďaleko od pravdy a môžu ho znovu použiť na kampaň o štyri roky :)

Ja už fakt neviem čo si mám o tomto myslieť.

Zverejnené

nie že by Anička bola niečo extra.

ale keď je mimo, tak aj pravdu vidí, sns zájde na úbyte na vlastného predsedu a členov

keď už zostávajú len takí, ako kamarát mafiánov desať rokov nezamestnaný iq húpacieho koňa vinco lukáč,

je dávno zle

a sns vydáva za jeho opité extempore komentáre ...

ale šak od hlavy ... tuším tak to je :hanba:

Poslanec Vincent Lukáč sa pobil na stužkovej

Poslanec Národnej rady SR Vincent Lukáč sa stal účastníkom bitky na sobotnej stužkovej v košickom hoteli Yasmin. SNS tvrdí, že ho napadol exmanžel expriateľky, maturanti, že bol agresívny, pod vplyvom alkoholu a bitku vyvolal on. Lukáč mlčí, polícia prípad šetrí.

...

Slovenská národná strana poskytla médiám za Lukáča stanovisko. "Vzhľadom na pokusy niektorých médií obrátiť situáciu proti nemu i SNS, a vzhľadom na otázky niektorých novinárov k tomuto súkromnému incidentu kladené pánu poslancovi Lukáčovi i ďalším predstaviteľom SNS, si dovoľujeme médiá informovať o tom, čo sa stalo," odôvodnilo tlačové oddelenie strany.

SNS tvrdí, že Vincent Lukáč sa útoku exmanžela svojej bývalej priateľky len bránil a má na to svedka. "O súkromnom incidente, ktorý Vincent Lukáč nevyvolal, informujeme z toho dôvodu, aby sa médiá nemuseli znižovať k vopred pripraveným lživým mediálnym dohadom a špekuláciám, ktoré by mohli poškodiť jednak jeho meno a jednak meno Slovenskej národnej strany," uvádza SNS vo svojom vyhlásení.

...

Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5680623/poslanec-vincent-lukac-sa-pobil-na-stuzkovej.html#ixzz17vo4W6VZ

jaj mamo ...

Zverejnené

v SNS by mali sporiť na minimum Rolls Royce pre Vincka, možno mu to mafiáni netoto potom ...

z dobrého hokejistu, so svojím menom vtiahol SNS do parlamentu ...

nech medzitým robil hocičo, zostával v povedomí síce vymletým, ale dobrým hokejistom

už za socizmu o ňom kolovali vtipy, vracali sa lietadlom z ms kdesi na západe, po prílete sa ho reportéri pýtajú: pán lukáč, čo ste si z tohto turnaja doniesli ?

pán lukáč na to : nooo, ja jeden magneťák a bratia každý jedny rifle ...

takže poznanie kapacity je dávno známe.

z najnovšieho rozhovoru, okrem iného :

Poviem na rovinu, od srdca. V živote nebudem takým politikom ako pán Mečiar.

On je váš vzor?

To je pán politik!

A váš priateľ, predseda SNS Ján Slota?

Pán Slota je pre mňa Boh! Vie, čo hovorí, čo má na srdci, má aj na jazyku. A stojí si za tým. Všetko, čo povedal, to aj splnil. Budem za ním stáť až do smrti!

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5685756/lukac-slota-je-boh-meciar-pan-politik.html#ixzz18JuFuqAP

bol dobrý vymletý, ale skvelý hokejista, ľudia ho mali radi

teraz je vymletý, do počtu poslanec, ľudia sa ešte zabávajú, možno.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

nielen Vincom je SNS ako tak živé :D

novoročná správa, zbožné želanie, bárs by do tej druhej galaxie odletel ...

Ján Slota poletí do kozmu

"Splní sa mi sen. Chcem zažiť niečo vzrušujúcejšie ako len pilotovanie stíhačky. Totálnym úspechom by bol let do inej galaxie," vyhlásil Ján Slota.

Slota svoj let dáva podľa hovorkyne SNS Jany Benkovej do širších politických súvislostí, i s novelou zákona o občianstve, ktorá je v slovenskom parlamente v druhom čítaní. Už začiatkom novembra varoval pred politikou maďarského premiéra Viktora Orbána, ktorej ustupuje vláda premiérky Radičovej.

...

"Pán predseda Slota sa chce presvedčiť o existencii Maďarov v našej galaxii a ich postoji k dvojakému občianstvu," dodala hovorkyňa SNS.

zdroj

jaj .. odletí, neodletí ? nadobro ? :lol: :D

Zverejnené

no to beriem ale nech ešte vezme zvyšných 149 + ministrov :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

po útokoch na vonkajšieho

sa našiel a úspešne odstránil aj vnútorný nepriateľ - pani učiteľka je odnárodnená

som zvedavý na jej ďalšiu dráhu

jednou z možností vraj je aj čelná pozícia v HZDS

Zverejnené

nuž neviem.

je to príšerné aj čítať :thumbsup:

Predsedníctvo SNS jednomyseľne rozhodlo o vylúčení Anny Belousovovej zo strany pre poškodzovanie mena a záujmov strany.

Belousovovú vyhodili z SNS

Anička bez SNS je akosi ... ako holíča vypadnuté z hniezda :D

ujo Mečiar že by mal nástupkyňu ?!

Zverejnené

Nemyslim, ze by Anicka potrebovala HZDS a HZDS Anicku. Oni potrebuju samceka, nie hystericku matronu :thumbsup:

• Pridať bod 1
  • Odobrať bod 1
Zverejnené

ja si myslím že Belousovová nadobro odíde z politiky ... Hzds je určite len kačica ... nová strana by bola tiež nezmysel ... jedine žeby vstúpila do mostu alebo do pripravovanej Matovičovej strany

Zverejnené

ten bol dobry, lopata :thumbsup: Malikova ma k Bugarovi priblizne rovnako pozitivny vztah ako k Matovicovi :D

• Pridať bod 1
  • Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

zvolebnieva sa, aj keď predčasne, zvolebnieva sa ... :)

jeden zo samčekov, ako ho nazval tu vyššie dead, a hanba štvrtých cenových skupín a takmer večný predseda SNS si včera dokonca založil blog

http://janslota.blog.sme.sk/ a začína svoju kampaň za roduverného rovného pravého, a chce poznať vraj názory národa ... vsadil na strašenie, zatiaľ priveľmi neuspieva ... Rafaj píše, alebo Janko zvládne okrem dvíhania pohárikov a nadávania ženám aj pc ?

dnes : http://janslota.blog...-Slovenska.html

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Vinco Lukáč - čistá výhra do počtu SNS, dúfajme, že mu príjmy pomohli vyrovnať rozpočet - len premýšľam, čo tam teda vlastne robil doteraz, a aká bola jeho úloha, keď jeho čas ešte nedošiel, a chvalabohu už ani nedôjde ?

Sľubujem. Také bolo jediné slovo, ktoré za rok a pol v parlamente verejne vyriekol poslanec za SNS Vincent Lukáč, keď skladal poslanecký sľub.

Hokejová legenda bodovala aj v ďalších štatistikách.

V rebríčku účasti na hlasovaniach, ktorý včera zverejnilo iné združenie KohoVolit.eu, skončil na deviatom mieste. Nezúčastnil sa až na 22 percentách z vyše 2200 hlasovaní.

Lukáča informácia prekvapila. „Vôbec som si to neuvedomil,“ tvrdí. Poukazuje aj na to, že v parlamente k absentérom nepatrí. Z vyše stovky rokovacích dní sa ospravedlnil iba v jediný.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1iWZJ8iOF

jeho šéfovi Slotovi ušla polovica hlasovaní, a toto je treba zvečniť :

Lukáč: Moja parketa ešte len mala prísť

Hokejová legenda a poslanec SNS VINCENT LUKÁČ vystúpiť v parlamente nestihol.

Prečo ste sa nezúčastnili takmer na štvrtine hlasovaní ?

„Vôbec som si to neuvedomil.“

Neboli ste v parlamente?

„To nie, ja mám veľmi dobrú účasť.“

Tak prečo také veľké percento nehlasovaní?

„To bolo moje rozhodnutie.“

Vybrali ste zámerne kartu?

„Alebo tak.“

To mali byť nejaké obštrukcie?

„Dosť ma prekvapujete, ale nič to. Keď som to urobil, urobil som to s plným vedomím a svedomím.“

Patríte aj k najmĺkvejším poslancom. Vystúpili ste niekedy v pléne?

„Áno, chcel som vystúpiť, ale už sa mi to nepodarilo. Moja parketa mala prísť, ale padla vláda.“

Prečo ste nevystúpili?

„Nebudem sa miešať do toho, čomu nerozumiem. Čo mám vyzerať ako nejakí poslanci, čo robia zo seba neviem čo?“

To ste sa ani jedinej veci nerozumeli?

„Zase to otáčate. Ešte raz hovorím, nebudem sa vyjadrovať k tomu, čomu nerozumiem. Ďakujem vám pekne za otázky.“

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1iWaVLmgo

Zverejnené

Jan Slota, kolku mal to oslavu 10? Miliardu?

http://www.sme.sk/c/...tku-armady.html

A tento chlapec ma viac ci menej?

------

Vcera som dostal aj dobru spravu. Som spominal synovca,ktory hral hokej za Trencin, bol tam zrejme aj oblubeny ci schopny v rocniku bol kapitan, aj na MS Slovenska hral za o rocnik vyssie a bol to turnaj po dvoch zapasoch kedy sedel sa dostal do prveho utoku a trencin tam o skore skoncil druhy.

Vtom roku patril v bodovani uz si nepamatam, poviem do prvej patky vsetkych hracov.

Podarilo sa im najst rodinu vo Svedsku. Chlap(kde bude polroka byvat) nejaky uctovnik klubu, sestre odkazal ze staci ked si donesie prillbu.

Bal som sa, ci nerobia chybu. Snad to chlapcovi vyjde.

Menim destinaciu dovolenky, prvy polrok pojdem do svedska.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

a jeje ... čo to má Janko Slota napísané vo svojom profile na svojom blogu v sme ... to je lepšie ako vynechané verše z volebného šotu :

O mne:

Som predsedom SNS, jedinej národnej strany na Slovensku.

Pôsobím viac než 20 rokov v politike, ale stále sa cítim ako jeden z Vás - a dúfam, že náš dialóg v tomto priestore bude taký ako som ja: čestný, priamy a otvorený.

Čítajte viac: http://janslota.blog...l#ixzz1lFAUfCoK

tak si na to pripime :drink: :)
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

ten vyššie spomenutý "jeden z nás" predviedol, že je jeden z nás, podľa jednej časti politológov si takto voličov nezíska, podľa inej časti mu to ale neublížilo v očiach jeho voličov -

tí, čo už prešli od neho inam, sú už viacmenej preč, tí, čo milujú a oceňujú jeho slovník a chlapa, ktorý čo na srdci, to na jazyku, a správneho Slováka, to len utvrdí, aby ho volili ... dúfajme, že ich bude tak na dva a pol percenta ...

chrapúni a zasrani, aj návrhy na liečbu na psychiatrii lietali :)

Šéf Slovenskej národnej strany opäť odišiel z televíznej diskusie v priamom prenose. Podľa sociológov takto voličov nezíska.

Šéf SNS Ján Slota odišiel z diskusnej relácii v STV Večer na tému. Nebolo to prvýkrát, odišiel už aj z relácie De facto v októbri 2006.

Čítajte viac: http://volby.sme.sk/...l#ixzz1nm4Ndsxi

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

tak, už vieme.

majster Slota má silnú chrípku, nevyspával opicu, povolebný blog napísaný, ... nie nie. len čo sa vystrábi, bude späť plnou silou, iredenta je už späť, aj úderná stmelená nová sila SNS, vráti sa ... :

Slováci, Slovenky, v prvom rade sa Vám chcem poďakovať za hlasy, ktoré SNS dostala v sobotňajších voľbách, veľmi si vážime každý z nich. Mám silnú chrípku, preto sa zatiaľ nestíham intenzívne sa zapájať do diskusie, ale verte mi, výsledok volieb ma neteší, ani s ním nie som spokojný. Viem, čo mám do budúcnosti urobiť a aj to urobím. Pozitívne na výsledku volieb je však to, že sa v našej strane upevnila súdržnosť, a to je dobrý nový začiatok.

SNS voľby nezneistili, skôr som smutný z faktu, že v parlamente máme maďarskú iredentistickú stranu a o Matovičovi ani nehovoriac... TOTO je skutočná prehra sobotňajších volieb, pretože súvisí s osudom Slovenska. Ale rešpektujeme názor a želanie občanov a budeme veľmi kritickou stranou, ktorá aj mimo parlamentu môže prezentovať svoje názory a presviedčať občana, aby sa v budúcnosti rozhodol inak. Veď možno tie budúce parlamentné voľby nie sú až tak ďaleko ako si dnes myslíme...

....

Čítajte viac: http://janslota.blog...l#ixzz1pE5Pptcy

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov