Skočiť na obsah

SNS a Slota, Danko a spol.

Odporúčané príspevky

Zverejnené

CSSR dokazala postavit jeden a pol milionovu armadu. Armada mala moznost ustupu do zapadneho Nemecka a mozno Rakuska. Obcania mohli partizancit do nemoty. Ale keby doslo k mobilizacii, tak by si Sovieti na nas vobec netrufli a zapad by si nas vsimol.

To čo popisuješ mi pripomína Maďarsko v r. 1956. A tiež Západ zvolil taktiku nezasahovania a Sovieti nakoniec dosiahli čo chceli. V ČSR v r. 1968 by to dopadlo podobne.
Zverejnené

To skus povedat tvojej mame, ze je leniva a zbabela, ze mala ist do hor bojovat proti Rusom, aby si sa ty citil ako hrdy Slovak. Ako by ta republika potom vyzerala?

dark, mas v tom zmatok! matky maju plakat a modlit sa, cakat kym ich hrdinski chlapi so zbranou v ruke oslobodia od narusitela.

Zverejnené

Este mam v tychto detailoch medzery....niesom asi dost narodny :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

hovorím, že som negooglila, ponúkol mi to google na fsp hore v reklamách : )

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

SNS najviac poskodil Fico. Je logicke, ze Smer je reprezentantom domacich podnikatelov, zatial co takzvana pravica reprezentuje zaujmy zahranicneho kapitalu. Ale poriadny politik by sa mal viac pasovat s opozicnymi politikmi a nie stranami z vlastneho kosiara.

Nakoniec co dosiahol Fico bolo, ze slabymi vysledkami SNS, (ale aj HZDS ba mozno i KDH) sa pripravil o dalsie styri roky vladnutia. Fica medzi salonnych politikov neprijali a agresivnost a hasterivost vo vlastnom kosiari sa mu vypomstila.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

že kto si myslí, že Jano Slota je za to, že si myslí, že Jano Slota nebude viac viesť SNS, že nebude ako predseda SNS

"Je to reálne, predseda je rozhodnutý nekandidovať na post predsedu strany na septembrovom sneme SNS," dozvedeli sme sa v odpovedi na otázku, či sú pravdivé kuloárne informácie o tom, že Slota kandidovať nebude. Slota je údajne rozhodnutý "na 120 percent" a nemá záujem ani o iné stranícke funkcie. "Chce sa venovať len poslaneckej práci."

osobne sa teším na tú výhovorku,

prečo predsa len kandiduje

tipujem silný tlak pánov bratov zo strany,

kt. v ňom vidia obrovskú oporu

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

SaS sa zábavu síce robiť snaží,

ale na SNSku nemá

SNS pred voľbami sľúbila, že všetci poslanci venujú prvý plat

ľuďom, ktorých postihli povodne. Komu konkrétne ste dali svoj plat?

Štát má pomáhať povodniam a toto bolo povedané, keď ešte ja som nebol vo vláde.

Vy nie ste vo vláde ani teraz.

Tak myslím ako SNS. Jak že nie som vo vláde ani teraz?

Ste v parlamente.

No v parlamente... Ja nie som člen SNS, ja som nezávislý. Táto debata padla ešte, keď som tam nebol.

Pán Slota dal pred voľbami prísľub, že každý poslanec, ktorý bude za SNS zvolený, tak prispeje svojím prvým platom?

Nebol som o tom oboznámený a zatiaľ sa ani nemôžem k tomu vyjadrovať.

http://hnonline.sk/slovensko/c1-45987350-ja-nie-som-vo-vlade-pytal-sa-hn-lukac-z-sns-b-font-color-ff9900-audio-font-b

Vy nie ste vo vláde ani teraz.

:D :)

Zverejnené

Ocividne pocas svojej kariery schytal dost tvrdych uderov :)

Zverejnené

pozerám,

že Idiot smeruje ku hviezdám

Novopečenému poslancovi Lukáčovi niekto v pondelok podpálil požičaný Mercedes. Lukáč tvrdí, že za tým nestáli dlhy, pretože žiadne nemal, aj keď bol desať rokov nezamestnaný. Počas týždňa pre týždenník Plus 7 dní uviedol, že "mafiánov si vážim a oni si vážia mňa". Pre rádio Viva zase povedal, že celá mafia mu podala ruku.

"Ja ich mám všetkých rád. Ja nemám s nikým problémy," vyhlásil Lukáč. "Všetko dementujem," povedal dnes pre SITA poslanec s tým, že to, čo sa popísalo, nie je pravda.

http://www.sme.sk/c/5524682/radicova-vincent-lukac-by-mal-vratit-mandat-poslanca.html

Zverejnené

hm.

ja ti neviem, aj M. Alimu údery spôsobili Parkinsona, ale osprostieť neosprostel ... toto je vrodené

Poslanec Vincent Lukáč za Slovenskú národnú stranu požiada Národný bezpečnostný úrad o bezpečnostnú previerku. Robí to dobrovoľne pre pochybnosti o jeho bezúhonnosti, aj keď to zákon u poslancov nevyžaduje. Informoval Dušan Štrauss z tlačového oddelenia Slovenskej národnej strany.

Lukáč tak robí po výzvach, aby sa po svojich vyjadreniach v súvislosti s mafiou vzdal poslaneckého mandátu.

Poslanec za SNS odmieta vrátiť poslanecký mandát napriek tomu, že po podpredsedovi parlamentu Bélovi Bugárovi oň otvorene žiada už aj premiérka Iveta Radičová. Problémom sú najmä vyhlásenia o mafii.

Lukáč: Poradím sa so Slotom

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5524682/radicova-vincent-lukac-by-mal-vratit-mandat-poslanca.html#ixzz0xve4muTY

toto treba zachovať pre budúce generácie

ako v amerike blahých mafiánskych liet

Zverejnené

takže taká malá rekapitulácia Lukáčových vyjadrení

"mafiánov si vážim a oni si vážia mňa".

Pre rádio Viva zase povedal, že celá mafia mu podala ruku.

"Ja ich mám všetkých rád. Ja nemám s nikým problémy,"

"Všetko dementujem"

„Neverím, že by politici a novinári, ktorí sa pozastavovali nad mojimi výrokmi, boli až takí zaslepení, aby nepochopili, že som sa vyjadroval vo vzťahu k mafii ironicky"

aj by som napísal čo (koho) mi to pripomína,

ale pre pokoj v rodine to radšej nechám tak :blush:

Zverejnené

inteligencia pána poslanca za sns. neprispel tento pán hokejista, že sns sa prešmykla do parlamentu ? hm : )

Povedal som niečo na polícii, ale vám to nepoviem. Čo budem mariť vyšetrovanie?! Policajtom dôverujem. A ak tých ľudí nechytí polícia, ja ich sám chytím. Ja som Vinco Lukáč v Košiciach. Som tu niekto. Odkazujem tomu sráčovi, tomu zbabelcovi, čo to spravil, tomu niktošovi, debilovi - poď! Ukáž sa Vincovi Lukáčovi! Musím sa porozprávať s kolegami vo vláde, že jak to tu žijeme v dvadsiatom prvom storočí. Mám sa báť zaparkovať doma? Ale nie. Ja sa nebojím. Ani Schwarzeneggera. Ja som Vinco Lukáč.“

vinco

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

a SNS má troch nápadníkov ... kandidátov na predsedov

slota ja zatiaľ ticho,

anička hovorí, že sa nebojí tajných volieb,

Dušan Švantner / ďalší podpredseda strany / prehlasuje, že byť na jeho / slotovom / mieste, tak by nekandidoval

problém je, že nie je na slotovom mieste

okrem toho jedna pekná bodka od pani Belousovovej, dementuje fámy, že by chcela v prípade nezdaru na predsednícky post založiť novú stranu, pôvabne a štýlom sebe vlastným :D:

" Vo svojom živote som bola len v SNS, nechystám sa nikde odísť, a všetkým, ktorí to rozprávajú, odkazujem: Netešte sa, ja v SNS ostanem a ešte o mne počujete. "

pôvabné :D

Zverejnené

je jedno kto zvíťazí

ja len dúfam v nastolenie atmosféry

podobnej tej z 1998, keď sa rozprávalo o

„národnom buditeľovi chorvátskeho pobrežia“

či

„kysuckej náne“, ktorá by mohla „nanajvýš riadiť verejné WC a rozdávať toaletný papier“

Zverejnené

No tak nič sa nemení ... Slota zostáva predsedom SNS

Snáď to, že Slota ostáva predsedom prinesie o 4 roky svoje ovocie a SNS bude pokračovať v klesajúcej tendencií v popularite a preferenciach, a toto volebné obdobie je dúfam že posledné kedy týchto géniov vidíme v parlamente!

Zverejnené

myslím,

že ak by vyhrala pani učiteľka,

bolo by to o dosť zaujímavejšie

no aj teraz bude o zábavu ešte postarané

SHOW MUST ON GONE

Zverejnené

No tak nič sa nemení ...

Ale meni, Rafaj bude podpredsedom :D (podla mna najlepsi kandidat na podpredsedu...dokaze predsedu zastupit za kazdych oklonosti, aj v pripade nejakeho podpisovania)
Zverejnené

ja že chcú v SNS veľké zmeny ... či mi dačo uniklo ?

Zverejnené

To ze vyhral Slota je pre SNS asi najlepsie. Trosku som pocuval pol.analytika na TA3, vobec si nemyslim, ze musi nasledovat kontinuita z 12% cez 5 na 3 (trebars). Slota je nezastupitelny pre jeho volicov a nasledujuce volby moze aj nemusi mat 10%. Ale bude pravdepodobne lepsi ako posledny vysledok.

Som rad ze nebudem "musiet" pocuvat ci vidiet Ancu. Ked zvadza vysledok volieb len na kauzy, tak by si mohla uvedomit, ze posledne debaty pred volbami bola na obrazovke ona. Aj v Markize aj v TA3.

SNS je na srandu a kradnutie, a ked sranda tak si neviem predstavit nikoho lepsieho ako Slotu.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov