Skočiť na obsah

SNS a Slota, Danko a spol.

Odporúčané príspevky

Zverejnené

pstrosia politika postarik myslim vystihuje teba a vystihuje nasu vladu. Nasich zastupcov ludu.

Na priame otazky o sucastnosti neodpovedas. Vies len popisovat nelahky a staletrvajuci utlak a este tazivejsiu buducnost nas lenivcov, ktori nejdu bojovat za vlast v radoch SNS. Aj ked ona jedina vie ako nas spasit.

Dala som styri priame otazky a ani na jednu odpoved neprisla!!!

Zverejnené

Bud rad, ze neskoncili v humore, tam by som to zaradil ja...

Zverejnené

Bud rad, ze neskoncili v humore...

Tolko poburenia chlapci a dievcence! Vsak ma nejako odstrante a potom si mozete vzajomne nahravat na smec.
Zverejnené

Ja vobec niesom pobureny, ja som skor pobaveny. Si typicky stereotyp vlastenca, model SNS verzia I, najprv sem prijdes s naucenymi heslami, na priame otazky neodpovedas, a ked niekto to tvoje bezduche tliachanie, ktore nema s diskusiou nic spolocne odstrihne, tak hras obet, utlacovaneho. A my sme ti zadubnenci, ktori nevidia pravdu a chcu teba, cnostneho nositela tejto pravdy odstranit.

Este pridaj 'ved vy sa dosmejete ked madari ....' a je to komplet :lol:

Zverejnené

Tolko poburenia chlapci a dievcence! Vsak ma nejako odstrante a potom si mozete vzajomne nahravat na smec.

ale čo by sme odstraňovali : )

len sa držme tém, a hlavne sa tu ľudia kdečo pýtajú, lebo si kdečo nadškrtol, desíš nás tisícročiami a rokom 68, a tankami, a lenivým stredom krajiny, / mimochodom, je to celé v tejto téme : TUTO, tam možno v pohode pokračovať /, ale toto je téma o SNS a Jankovi Slotovi ...

tak skúsime ešte raz ... čo Janko urobil na čele SNS okrem toho, že dokázal, že správny Slovák znesie veľa ? hm ? : )

btw.

cenzúra je mimochodom škrtanie.

tie príspevky niekoľkých členov boli len premiestnené do vhodnejšej témy, lebo od tejto témy už priveľmi utekali.

nebolo tam vyškrtnuté ani slovo, takže žiadna cenzúra.

Zverejnené

Ja nemam potrebu ta odstarnovat, neprides mi nebezpecny, skor smiesny.

Zverejnené

Kolko z poslednych prispevkov sa tykalo Slotu a SNS? Mam dojem, ze nediskujete so mnou, ale so svojimi predstavami o SNS. Nie su to vsak casto karikatury skutocnosti nadobudnute citanim dennikov?

Aj keby sa SNS chovanim skutocne vynimala zo slovenskeho standardu politickej strany a po Churchillovi boli vsetci politici abstinentmi to neznamena, ze vlastenecka orientacia nepatri do politickej sceny. Ak vlastenectvo nepodavaju vo fajnovom salone, tak treba do krcmy. Je to tak aj s demokraciou. Ze Havel bol iba naivnym ucnom demokracie ( a tiez poharikom nepohrdol) to neznamena, ze demokracia je nezelatelna.

Co sa tyka ohrozenia nasej vlasti, ci uz vojenskej, politickej, ekonomickej ci financnej, pravdepodobnost nasho ohrozenia je umerna stupnu obrannych signalov, ktore sme ochotni ponuknut. Ak je ohrozenie minimalne, pripravenost ho znizi na nulu, lenivost, zbabelost ci zamerna hluchota to zvysi. Porovnajme nas postoj s Americanmi, teda atomovou mocnostou a vojenskou velmocou cislo jedna. Oni beru vaznejsie ohrozenie od nejakych stredovekych tavomrdov ako my provokacie naroda, ktory je dvakrat vacsi ako my.

Zverejnené

Mne Slotove "ja neni som nadrbany jak hovado" nevadi. Mam vyhrady k faktu, ze SNS si za celu dobu svojej novodobej existencie /ak mam pripustit absurdne tvrdenie, ze je pokracovatelkou Razusovej SNS a kontinualne najstarsou stranou na Slovensku/ stavia svoj politicky marketing vyhradne iba na vyvolavani nenavisti. Ked to nie su Cesi, boli to Madari a ked nestacia ani ti, su to Romovia, homosexuali... SNS za celu dobu ucasti v politike nepriniesla nic konstruktivne. To, ze sa v Madarsku do parlamentu dostali extremisti viem aj bez ozrateho Slotu a hysterickej Belousovovej. Ak zacinas dristat o hrozbe za Dunajom, treba povedat, ze bol to Slota, ktory hanobil (aj nas) krestansky a Madarsky narodny symboly /saso na koni/, bol to on, ktory sa viackrat vulgarne vyjadroval k Madarom zijucim pred, aj za Dunajom a bola je to SNS, ktora sedi vo vlade, pocas ktorej bolo Madarom viackrat naznacene, ze ich prava su niekomu trnom v oku.

Zivelnost "politiky" SNS dokazuje napr. nedavne predstavovanie volebneho programu. Ked sa Slotu na tlacovke novinari opytali na ekonomicky program a hospodarsku viziu, povedal, ze je toho vela, recnil by o tom pat minut a ze je to zbytocne. Zvysok casu venoval Madarom a Romom. Takisto prispevok Belousovovej na facebooku, ked pod vyjadrenia "Madari za Dunaj a Cigani do neho", "postrielat ich!", "######y madarske", napisala "Som na Vas hrda" Poznam iba malo ludi, co su hrdi na vlastnu zumpu.

Tymto "politikom" sa vsak necudujem ani trochu, pokial vidia odozvu v podobe percent, nemaju preco svoje spravanie menit. Cudujem sa iba tym blbcom, co im tie dristy zeru.

Zverejnené

práve pred chvíľou sme mali v schránke taký ... plátok, vypadá to ako noviny, a bude to mať v schránkach asi každý, volá sa to desiatka, plus 10 v krúžku, s podtitulom Slovensko si nedáme : )

začína to titulkom Cigánska odysea, samozrejme

obsahuje kop do Maďarov v podobe boja o víno, obsahuje článok pani Belousovovej Pravda sa nedá prelepiť / fotka je scenzurovaný slávny cigánsky plagát s Aničkou /,

článok pána Slotu Sme za trest smrti,

článok vychvaľujúci pána Mikolaja, ako jediného ministra školstva, ktorý mal odvahu vdýchnuť školám kyslík,

obsahuje numerologickú tabuľku - asi ako kultúrnu vložku - vyzdvihujúcu nevídaný budúci úspech čísla 10,

a test s 25 otázkami - asi vplyv Mikolaja aj s kyslíkom - s hlavným zreteľom na vedomosti o SR, SNS a počte členov parlamentu.

škoda, že neuverejnili, ako dopadol v teste pán Slota - bez alkoholu a po jeho požití v jeho zvyčajnej dávke napríklad pred vystúpením v tv ... mali by sme sa s kým porovnať : (

takto je to také suché, numerológia vycucaná z prsta to nezachráni : (

odporúčam, skvelé.

Zverejnené

Postarik

Ak ti to doteraz nedoslo, pisem stale o sposoboch. Proti Slotovi osobne, ani proti znacke SNS a jej sympatizantom nemam nic, takych hulvatov a tarajov su plne krcmy a je zbytocne ich nenavidiet, staci nimi pohrdat.

Zverejnené

postarik SNS sa neda oddelit od Slotu. Na Slovensku je SNS Slota a Malikova. Nieco prezentuju, nieco vyhlasuju a nejak prezentuju seba. Ked niekoto voli SNS voli Slotu.

Zverejnené

Vcera som videl plagat SNS, ktory ma uchopil za srdce. Bola na nom placuca zena vo vreci s ruzencom v rukach. Dokonale.

Zverejnené

Plakala nad ludmi co volia SNS a modlila sa za nich. Mne to pride zrozumitelne

Zverejnené

Dead, no vidis. Ani sympatie k SNS sa nemusia zakladat na nenavisti. Ja nemam proti Madarom nic. Sam po madarsky hovorim a moji predkovia (ktorych poznam) su v dolezitej miere Madari. Ciganov si v sukromnom zivote cenim. Ciastocne aj kvoli tomu, ze otec si dal namahu sa ich reci naucit. Momentalne som vsak Slovak a obcan SR. A tak ako v obchode, kde si vyberam najlepsiu cenu tak aj v spolocenskom zivote hladam najvyhodnejsi stav. Ak mam na vyber ten isty tovar za 89 centov a inde za 99 tak si kupim ten za 89.

Aj v zahranicnej aj domacej politike sa optimalizuje a maximalizuje vo svoj prospech. To su pozitivne pristupy, ktore nevyzaduju nenavist. Iba znalost svojich zaujmov a konanie v sulade s nimi.

Zverejnené

Postarik

Ani sympatie k SNS sa nemusia zakladat na nenavisti.

Viackrat som skusal pochopit, na com sa zakladaju sympatie k SNS. Nedavno som pri pozerani jedneho filmu drzal palce dvom zlodejickom. Sice kradli, prepadavali banky, ale scenar a reziser ich ukazal predovsetkym v dobrom svetle. Asi nieco podobne bude za syndromom podpory SNS. Sympatizanti im drzia palce, lebo svojim spravanim prekracuju unosne medze, nominanti strany porusuju zakony a ukazuju im svet v takom obraze, aky chcu vidiet... za to vsetko ma SNS hlasy a mandat od svojich volicov. Rozdiel je iba v tom, ze dvd prehravac mozem vypnut a este sa nestalo, ze by herec z obrazovky vytiahol peniaze z mojho vrecka.

Zverejnené

Vcera som videl plagat SNS, ktory ma uchopil za srdce. Bola na nom placuca zena vo vreci s ruzencom v rukach. Dokonale.

Mne skor pripada ako pani Slotova, cakajuca na manzela kym sa vrati z predvolebneho mitingu a modliaca sa, aby nedosiel prilis opity a zase ju nezmlatil.

Ale to vrece nevidim nikde :0

Obrázok

Zverejnené

to vrece je tam symbolicky ...

oblečenie je niečo medzi chuderou slovenskou ženou z podhoria mlátenou ožratým manželom a mníškou

je to dokonale nehorázny plagát.

ale nevylučujem, že chytí za srdce práve štamgastov zo štvrtej cenovej. podobá sa to na to

Zverejnené

podla SNS je to zena, ktorej manzel sa nevratil "z tankoch" :lol:

Zverejnené

myslim dead, ze keby sa nebratil z tankoch skor by ussporiadali ludovu veselicu, nebol by to dovod na plac :-)))

Zverejnené

nasledujúci týždeň čakám bilboard s nápisom

Aby už Česi jedni maďarskí neboli majstrami sveta

• Pridať bod 1
Zverejnené

Spravne ste analyzovali obrazky z bilboardu. Citat netreba?

Zverejnené

Nosna informacia kazdeho bilboardu je graficka. Okrem toho, ked prefrcis okolo neho auto v 120 km rychlosti, ak ides po dialnici, tak tie litanie jednoducho nestihnes precitat.

Pokial treba citat, tak tam ten obrazok ani nemusi byt. A ta zena moze plakat kvoli comukolvek.

Bilboard, ktory treba analyzovat je spraveny nanic.

Po analyze mi vyslo toto, zena na obrazku neplace, skor drieme v kostole. Na utrapenu zenu ma prilis dobru plet, make up a neposobi celkove dojmom trapenia sa.

Druhy dojem je ten, ze ak sa aj trapi, tak potom nad tym, kde zohnat takeho pravnika, ktory by vysekal jej muza z vysetrovacky.

Na utrapenu zenu ma prilis vyrovnany vyraz v tvari a jediny naznak trapenia je artefakt v podobe ruzenca, ktory ma navodzovat dojem utiekania sa k Bohu plus naznak kostolnych okien v pozadi.

Ako reklamny putac je to odflaknute.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov