Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ide vám to moc dobre, tak niečo ťažšie? :)

na obrázku je niekde srnček, jelenček, nikdy ich neviem rozoznať... ale je tam - kde? :)

post-3-0-22520500-1520111874.jpg

Zverejnené

no co ti ja viem?

najprv som hladal nejake extra mimikry

post-2373-0-53198200-1520119737.jpg

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

táto hádanka práve valcuje internet :)  potrápte trochu jarou zlenivené závity, hádok okolo toho, koľko "tvárí" je vidieť na obrázku, je plný net :)

koľko tvárí nájdete na obrázku? trochu pomôcky: nezabúdajte na pareidóliu /vidieť v príbuzných a správne umiestnených akýchkoľvek  tvaroch ľudskú tvár, napríklad/ :)

post-3-0-29486400-1525178529.jpg

Zverejnené

málo... :) ... ešte jedna pomoc: akékoľvek šamanské, africké, kdejaké masky... všetko sa podobá zvyčajne na tváre, vzor v tapete, žilky v kameni, čokoľvek :)

Zverejnené

no na tom prtavom obrazku prd vidim zilky v kameni :D

Zverejnené

nuž nehľadaj teda žilky v kameni, ale tváre :D

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

nie; ehm, mozno trocha viac fantazie....

ale netusim, aka je spravna odpoved, vies, ze ja nejako nedbam pri takychto hadankach na konvencie :D

Zverejnené

ked uz sa objavil princip uz je to jednoduche ze :) ale teoreticky este moze byt vacsie cislo nie je v zadani napisane kde sa ta jednotka strci tak sa este da 5105

ale toto je originalne riesenie odzbrojit nulu na dve jednotky

51181

Zverejnené

5105     100% nie som si istá,   lebo v zadaní, môžeme presunúť maximálne 2 zápalky..   ty si zápalky  presunul, ale  tie 2 si   :) vtesnal za 5, tým si nepresunul  viac ako maximálne 2 zápalky?  nepresunul si tým aj zápalky  05? (+11) zápaliek?

51181      ok   :)  

Zverejnené

26193924,00

508  :)   "odzbrojila" som  nulu, dve zápalky presunula, umocnila číslo 5118

či?  :smile3: 

Zverejnené

dobre, už prekračujeme pôvodné zadanie hýbať dvomi zápalkami, ale zjavne nás to baví, tak do toho, ukažte sa, matematici :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov