game Zverejnené 16. December, 2017 Zverejnené 16. December, 2017 to je správna odpoveď - 6 :) od Duldofa ešte jedna... ale s týmto som sa trápila - na obrázku je aj ryba... nájdete ju? :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 16. December, 2017 Zverejnené 16. December, 2017 určite to nebude ono, ale ja tam vidím jedine to šedé s modrou plutvou v ľavom dolnom kúte...
Hellé Zverejnené 17. December, 2017 Zverejnené 17. December, 2017 O dva rady nizsie pod cilindrovou chobotnicou, trci jej len oko a papula:-), ci?
game Zverejnené 17. December, 2017 Zverejnené 17. December, 2017 trochu bokom, ale ano, to bude ona :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 17. December, 2017 Zverejnené 17. December, 2017 nech tam čumím ako len chcem, môžem si oči vyočiť, veru to nevidím ani keď si dám nohu za krk... :(
Vilma Flinstonova Zverejnené 17. December, 2017 Zverejnené 17. December, 2017 keď si to tak pekne polopate ukázala, už to vidím. Predtým ani náhodou...hellé musí mať zrak sokolí.
game Zverejnené 18. December, 2017 Zverejnené 18. December, 2017 ideme na niečo z lesa? :) nájdite medzi sovičkami mačku:
game Zverejnené 18. December, 2017 Zverejnené 18. December, 2017 ušká ho prezradili? :) je tam, mačiak, vpravo :) tak ešte štvorlístok :)
game Zverejnené 19. December, 2017 Zverejnené 19. December, 2017 zlatý rez vpravo dole... to je popísané krásne, D Ady ... smerom nadol, asi, keby chcel priniesť kúsok šťastia, nebolo by od veci... :agree: ------------------------------ idete pátrať, vážení Sherlockovia? :) Pozeráte sa na fotku z miesta činu. Presne takto našli policajti telo obete. Skúste sa vcítiť do role vyšetrovateľa a na základe rôznych nepatrných náznakov určiť, či išlo o vraždu, alebo samovraždu. Čo myslíte? A prečo? ( je tam viac indícií, Sherlockovi by svietili očičká )
Hellé Zverejnené 19. December, 2017 Zverejnené 19. December, 2017 vrazda..obet bola lavak..vies, preco, vsak? :smilieee:
D'Ady Zverejnené 19. December, 2017 Zverejnené 19. December, 2017 ale vies, ze v praxi to u lavakov 100% neplati, vsak? (alebo inak - pravak niektore ukony lavou zvladne a niektore nie)
game Zverejnené 19. December, 2017 Zverejnené 19. December, 2017 tak... preto som tam dopísala, že tých indicií je viac :) tá ľavorukosť je ovšem dokázaná viacerými náznakmi :) zbytok sú len drobnosti, ale výrečné :): za oknami je tma, má ľavou rukou rozpísaný list, ale lampa je vytiahnutá z elektriky...
D'Ady Zverejnené 19. December, 2017 Zverejnené 19. December, 2017 su to stale len indicie - niekde sa to uz rozoberalo; z takehoto obrazku mozeme vytvorit hypotezu, ale nic viac- lampa moze byt pokazena, sposobovat skrat, preto je vytiahnnuta zo zasuvky- o lavorukosti by najviac mohol napovedat list - ale tam nevidime, ci bol naozaj pisany lavou rukou; dokonca to, ako je natoceny papier, by viac nasvedcovalo, ze nan pisal pravak, tiez pero je polozene spickou do papiera (schvalne - skus pisat lavou rukou na takto natoceny papier a potom polozit pero - musela by si vykrutit zapastie)- dalej - ak lavak - ako mozes naraz lavou aj pisat, aj fajcit?- v prospech indicie o lavorukosti by este najviac napovedala vzajomna poloha okuliarov a pera; tu je skutocne prirodzenejsie, ze ak pises lavou rukou, tak okuliare si skladas z nosa pravou- dalsie plus by mohla byt poloha lampy - pravak by si pri pisani tienil... lenze - ak je lampa vytiahnuta / pokazena, tak nic a okrem toho - ma kratky kabel a na druhu stranu by nedociahla, takze logicky je tam, kde je ...- uvazovat by sme mohli tiez o polohe knih, ci co to je na pravej strane od okna - ale bez poznania dalsieho zariadenia izby je to na nic atd, atd.
game Zverejnené 19. December, 2017 Zverejnené 19. December, 2017 to všetko, je tam toho dosť :)- ešte v jednej ruke pištoľ, v druhej horiaca cigareta, to je pre samovraha divná kombinácia- písanie listu a fajčenie naraz by som nevylučovala... kto je silný fajčiar, tomu to nerobí problém, popolník je tam plný- praváci si spravidla dávajú okuliare na oči pravou, to by mohlo byť narafičené / jaj ano, to si písal : ) /- ako položil niekto pero - pero sa občas po položení aj samo sem tam trochu pohne, jeho poloha svedčí skôr o ľavákovi- natočený papier - to je otázka. ja som pravák, a natáčam si ho ešte viac do šikma, to môže byť omyl vraha...- pitivo, popolník, cigarety, pero má na strane k ľavej ruke...- kde je druhá papuča? pod telom? ako sa jej pri samovražde v sede na stoličke dostali z nôh a pod telo?... na prvý pohľad samovražda, na druhý je otázok viac :)
tyso Zverejnené 19. December, 2017 Zverejnené 19. December, 2017 game, hm ma to byt akoze vrazda.Ale co ja viem, ak sa pojdem zastrelit, tak si pred tym este dam cigaretu aby som sa netriasol. Lavou rukou sa neviem zastrelit ale cigaretu si v nej drzim bezne. Takze sedim, pisem na rozlucku, potom odlozim pero a ( a tu je divna indicia , list je natoceny na pravaka, ak to pisal vrah, preco teda je pero na druhej strane ? ) a zastrelim sa. Padnem na podlahu. Tu by som ja pekne poziadal technikov o otlacky, prachovu stopu, dobu umrtia, miesto zastrelenia atd.
game Zverejnené 19. December, 2017 Zverejnené 19. December, 2017 áno, sú ľudia, ktorí pravou rukou robia čokoľvek, ľavou fajčia...ja som bola silný fajčiar, ale toto som nedokázala. pekne položiť cigu do popolníka, napísať, porobiť, siahnuť pre cigu, potiahnuť. alebo najčastejšie: nechať prácu na pár minút, akúkoľvek, a ísť si zafajčiť - pravou rukou : ) papier je jednoznačne natočený pre mňa, praváka, ja ho točím ešte šikmejšie, takmer kolmo... mne sa nepáči hlavne tma - tma za oknami, a rozpísaný list, a vytiahnutá šnúra zo zásuvky... a ešte zapálená ciga v jednej ruke a pištoľ v druhej, a to všetko za tmy... takže ja neviem... vražda, či samovražda, moji milí Sherlockovia? :)
tyso Zverejnené 19. December, 2017 Zverejnené 19. December, 2017 game, lenze nevies kedy sa stalo, ani ani vrah by to nedokazal po tme a navyse tam je svetlo, bud sa to stalo cez den a pri okne naozaj nepotrebujes svetlo alebo stacilo ine svetlo. To su velmi slabe indicie
game Zverejnené 19. December, 2017 Zverejnené 19. December, 2017 takže potrebujeme kompletný forenzný tým, súdneho lekára, pitvu a minimálne mösjő Poirota :) lebo otázok je viac, než sa na prvý kuk zdá :) mne to pripomína vraždu, ovšem stali sa už aj divnejšie veci... :)
game Zverejnené 19. December, 2017 Zverejnené 19. December, 2017 na krvavý zločin potrebujeme CSI... a tak poďme o kúsok ďalej :) tento obrázok musím nechať trochu väčší... hľadáme na ňom malé srdiečko :)
iskra Zverejnené 21. December, 2017 Zverejnené 21. December, 2017 game, vľavo, pre Teba, srdiečko pre šťastie :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz