game Zverejnené 1. Október, 2017 Zverejnené 1. Október, 2017 tam, kde sa táto hádanka objavila (bolo to kdekade po nete) ten chyták nevideli mnohí - ten malý chyták sú v podstate tie štyri lupene modrého kvetu namiesto piatich, napríklad - ten robil niektorým hádateľom nesmierne problémy, niekomu robili problém dva kvety a jeden kvet z tej istej sorty... ľudia sú obcas zbrklí a tak a podobne :) a tu je ďalšia z podobnej sorty :) :
tyso Zverejnené 2. Október, 2017 Zverejnené 2. Október, 2017 vilma, chytak je v tom ze tam mas kvietky, kde hodnotu si mozes urcit ako len chces, neplati ze pocet okvetnych listkov urcuje hodnotu. V skutocnosti si su to neurcene premenne a mozes si zvolit vysledok aky chces, dve slnecnice su symbol, jedna slnecnica moze byt iny
game Zverejnené 2. Október, 2017 Zverejnené 2. Október, 2017 aj tak sa dá, ovšem17?to nie je... skúsme ešte :)
tyso Zverejnené 2. Október, 2017 Zverejnené 2. Október, 2017 15, ale mozno maju rozny pocet hranoliek a inak nastavene zlavy, druha moznost je 41 :), alebo maju nasobenie s TV a potom kludne aj 60.
game Zverejnené 2. Október, 2017 Zverejnené 2. Október, 2017 počítala som s tým, ale nakoniec som hrany a dĺžky hranoliek a podobné srandy vylúčila, nakoľko tieto hádanky na nete robia problém hádačom aj v tej najjednoduchšej podobe, častejšie, než sa zdá :) - a urobila som dobre, tak zložité to vskutku nebolo :) správne to bude 15 :) --------------------- a ešte jeden.... a zasa vskutku, presne z tej kategórie záklaďáckeho počítania, spústa ľudí mala kdekade po nete hodne rozdielne výsledky :)
game Zverejnené 2. Október, 2017 Zverejnené 2. Október, 2017 správne, a ešte to isté, len bez čísel :)
alarm Zverejnené 2. Október, 2017 Zverejnené 2. Október, 2017 game, to mi nesedí, M pohár je 10, dubák je 5 a hranolky su 1. To je 16
Hellé Zverejnené 2. Október, 2017 Zverejnené 2. Október, 2017 Nasobime a delime pred scitanim a odcitanim. a to si inzinier???? :D
secretka Zverejnené 3. Október, 2017 Zverejnené 3. Október, 2017 Karty /#1634/ - Však ja ani poriadne neviem ako sa jednotlivé karty "volajú". :hmmm: Ak som si jednotlivé znaky karát označila písmenkami, dostala som rovniceA + 3B = 2C3A + 2B = 3C5C = 5B + ? Sčítaním prvých dvoch rovníc vznikne4A + 5B = 5CDo poslednej rovnice 5C = 5B + ? ... musíme miesto otáznika dosadiť 4A....Aké číslo bude miesto otáznika?13 = 1625 = 21066 = 61282 = ? 1 1
game Zverejnené 3. Október, 2017 Zverejnené 3. Október, 2017 :klobuk: pekné, už sa nám preberajú trošičku hlavinky z jesenného splínu :) a teraz jeden úplne ľahký hlavolam s číslami: podľa akého kľúča sú tvorené tieto nerovnice? :)
Hellé Zverejnené 3. Október, 2017 Zverejnené 3. Október, 2017 ja vieeem..ale nechce sa mi to pisat podrobne, tak len v skratke najprv minus potom plus :zubiska:
game Zverejnené 3. Október, 2017 Zverejnené 3. Október, 2017 presne :) a jedna na odľahčenie od ťažkých príkladov - niečo je na obrázku schované - čo a kde? je to hodne zakamuflované - ale keď to už raz človek uvidí, už je to úplne jasné, čo to je a kde to je, už to nejde znovu stratiť : )
alarm Zverejnené 3. Október, 2017 Zverejnené 3. Október, 2017 Nasobime a delime pred scitanim a odcitanim. a to si inzinier???? :DAž teraz som pochopil, že jeden krížik je pootočený :nesmut:.
game Zverejnené 4. Október, 2017 Zverejnené 4. Október, 2017 Skusite ten obrazok? Je tam zakamuflovana zena... niekto sa s tym obrazkom pohral statocne :) Aby to bolo este lahsie, je v dolnej pravej stvrtine - slubujem,ze potom budu zasa radsej ciselne hadanky :)
Hellé Zverejnené 5. Október, 2017 Zverejnené 5. Október, 2017 nechcem ciselne hadanky :zubiska:jo je tam polonaha dievcina sediaca na zemi, opierajuc sa o strom, v listovych pancuchach :yes_yes: /nechcela som furt hadat/ 1
game Zverejnené 5. Október, 2017 Zverejnené 5. Október, 2017 dievčina sa našla, a čísla teda na chvíľu vynecháme :) Predvčerom došlo k vražde. Jeden z piatich kamarátov je vrah a jeden je obeť. 1. Daniel včera bežal maratón s jedným z nevinných kamarátov.2. Predtým, než sa Michal presťahoval do mesta uvažoval, že si založí farmu v dedine, kde vyrastal.3. Jozef je špičkový počítačový konzultant a budúci týždeň pomôže Borisovi zostaviť nový počítač.4. Vrahovi amputovali minulý mesiac nohu.5. Boris a Adam sa prvýkrát stretli pred 6 mesiacmi.6. Adam sa drží v ústraní od kedy došlo k zločinu.7. Daniel zvykne často piť.8. Vrah je Adamov brat. Vyrástli spolu v Bratislave. Kto je vrah a kto obeť?
Vilma Flinstonova Zverejnené 7. Október, 2017 Zverejnené 7. Október, 2017 kto je obeť, to netuším, ale nemal by ňou byť Boris, a vrah mi vychádza Jozef...??
game Zverejnené 7. Október, 2017 Zverejnené 7. Október, 2017 vrah je už správne pod zámkom, obeť ešte nie je známa, nebol to Boris :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 7. Október, 2017 Zverejnené 7. Október, 2017 vyzerá to, že Michal je nebožtík...??
game Zverejnené 7. Október, 2017 Zverejnené 7. Október, 2017 Tak je to... chudak Michal sa stal obetou ukladnej vrazdy :(
Vilma Flinstonova Zverejnené 8. Október, 2017 Zverejnené 8. Október, 2017 kurník, že by som sa dala k polišom??? :) :)
game Zverejnené 15. December, 2017 Zverejnené 15. December, 2017 my bicycle :) koľko je tam bicyklov len s jedným kolesom?
D'Ady Zverejnené 15. December, 2017 Zverejnené 15. December, 2017 zaujimave... na prvy pohlad ani jeden, na druhy 5, na treti 6
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz