iskra Zverejnené 19. Október, 2016 Zverejnené 19. Október, 2016 :lol:game,akosi sa mi nezdá, že Ty nevidíš mačky na týchto obrázkoch. asi sranduješ :) :D či?myslela som aj tento obrázok :) pridávam jednu skrývačku - nájdite na obrázku odpočívajúcu mačku :) elbújt macska 01.jpg priznávam, ja som s tým mala nehorázny problém ... a keď som konečne zistila, kde je, som si cápala po čele :) ten druhý obrázok, keď ho vidím zmenšene, myslím si, že ani ja by som tuná mačku nenašla. :) vidím, že to budem musieť vysvetliť :) takto to bolo: našla som ten pôvodný obrázok - presná veľkosť tohto obrázka je 520x389 - teraz, keď už raz vieme, kde tá potvora je, ju nájdeme ľahko, ale tu je ten pôvodný obrázok - to je trochu iná káva :) : talald-meg-a-macskat.jpg ee, nesrandujem, jednoducho som ju nenašla :ahooj:
slimak Zverejnené 1. Január, 2017 Zverejnené 1. Január, 2017 Nevieme prejst cez ulohu tridsat devet. http://logickehry.sk/h/the-sequence
slimak Zverejnené 2. Január, 2017 Zverejnené 2. Január, 2017 To len poprehadzuj. Dole napravo cela cierna a hore na pravo cela biela. Ved skoc hned na tridsiatu osmu ulohu.
game Zverejnené 2. Január, 2017 Zverejnené 2. Január, 2017 momentálne tiež trčím na 33.... to som zdarne zdolala, a momentálne na 40. a dlho.
slimak Zverejnené 2. Január, 2017 Zverejnené 2. Január, 2017 Hej game -daj navod na tridsat devinu. Daj Printscreen mne to na tomto notebooku pooblievanom neslo. Prosim. :clap: Som myslel,ze je aj taky smailik so spatymi rukami.
game Zverejnené 2. Január, 2017 Zverejnené 2. Január, 2017 39:celá čierna je v pravom dolnom rohu - odtiaľ nahor sa zmenšujú štvorceod čiernej kocky doľava sa zmenšuje čierna plocha,v dolnom rade je úplne vľavo štvorec s najmenším čiernym rožtekomodtiaľ hore sa čierne rožteky zasa zväčšujú. /mám aj printscreen, ale reku ten až potom :)/ Ady, 33 už máš? ja stojím na 40.
slimak Zverejnené 2. Január, 2017 Zverejnené 2. Január, 2017 Ja som na zaklade game presiel cez tridsatdevinu. Dakujem. V 40 mas pohyb dohora a doprava a potom nejake nezmyselne sachovnice. --- My sme to riesili asi tyzden dozadu. Hladal som zaujimave hry pre syna. Spociatku by to dala aj dcera. Teda zaujimava hra pre syna. Sedeli sme ja ,on a zena. A slo to rychlo -lebo kazdy si skusil nejaky napad. Ale na tej tridsatdevine sme skoncili. Vcera som to dal opat riesit synovi. Asi od jedenastky vyssie. Skoncil na tridsat devine. Prisiel za mnou ,ze mu to nejde. Ja ze nech rozmysla. Potom opat prisiel -Ok nech sa nato vybodne.Je to zlozite. Zaujimala ma ta tridsat devina. Lebo nejake aj logicke riesenia su - ale nie spravne - ja som mal aj na 40 dve ale nie. Som zvedavy ake su tie tie spravne. Inak ak dala game navod. Som dal synovi spravit tridsat osmicku,kym pofajcim a neurobil ju. Vcera isiel postupne a mozno mal viac casu. Dnes 5 minut a nic. Nebol rozcviceny.
game Zverejnené 3. Január, 2017 Zverejnené 3. Január, 2017 na 40 som stála od včera...tam je možností kdejako logických dosť, ale vždy niektorá šachovnica kdesi prekáža a nesedí. a v tomto momente došlo vnuknutie, priam som uvidela to riešenie... takže aj 40 je zdolaná.
D'Ady Zverejnené 3. Január, 2017 Zverejnené 3. Január, 2017 nie, bol som dva dni mimo net, vid info v teme "na com momentalne pracujete"
Hellé Zverejnené 24. September, 2017 Zverejnené 24. September, 2017 20? Cim vic kukam, tym viac vidim
game Zverejnené 24. September, 2017 Zverejnené 24. September, 2017 ešte treba trochu kukať ... :) kukajte ešte :) / mimochodom, na jednom mieste, kde táto hádanka tiež je, boli odhady od 6 po 24 - všetky čísla :) /
game Zverejnené 25. September, 2017 Zverejnené 25. September, 2017 moji zlatí... koľko trojuholníčkov ste našli? :)trochu pomoci: Hellé mala dobré kukadlá ... je ich viac, než 20 :)
game Zverejnené 26. September, 2017 Zverejnené 26. September, 2017 tak nič, najlepšie to bude s riešením, zjavne :) tu je riešenie - počet už si porátajte sami :) :flowers: jedna sympatická kvetinková hádanka... schválne nie matematika, skôr hádanka, už to je pomoc pri riešení :)príjemné riešenie prajem :)
game Zverejnené 26. September, 2017 Zverejnené 26. September, 2017 Nie nie :) Preto je to viac hadanka... je tam nenapadny chytak :)
Hellé Zverejnené 26. September, 2017 Zverejnené 26. September, 2017 tak 81..kazi sa mi zrak :zubiska:
tyso Zverejnené 26. September, 2017 Zverejnené 26. September, 2017 game, potom 41 lebo to je odpoved na vsetko :)prisahal by som ze 81 so vsetkymi chytakmi co tam vidim
game Zverejnené 26. September, 2017 Zverejnené 26. September, 2017 gratulace obom, 81 je správne, aj s chytákmi :klobuk: :flowers:
Vilma Flinstonova Zverejnené 1. Október, 2017 Zverejnené 1. Október, 2017 ja som šla na to úplne klasickou sústavou a vyšiel mi, ako kukám, správny výsledok (81)...a kde je ten chyták? Žiadny tam nevidím... 3x=60 => x=20x+2y=20+2y=30 => y=55-2z=3 => z=11+60+20=81 čo je na tom chyták?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz