secretka Zverejnené 3. Máj, 2013 Zverejnené 3. Máj, 2013 Hádaniek mám dosť, možno aj na rozdávanie, ale najskôr musí byť správna odpoveď ... :smile2: ... a odpoveď B správna nie je. :nienie:
secretka Zverejnené 3. Máj, 2013 Zverejnené 3. Máj, 2013 OK, je to možnosť A________________________________Ktoré štyri obrázky medzi ostatné nepatria?
game Zverejnené 3. Máj, 2013 Zverejnené 3. Máj, 2013 1, 5, 6, 9----------------- ktoré dve z piatich letných slečien majú úplne rovnaký obrys ? :)
game Zverejnené 3. Máj, 2013 Zverejnené 3. Máj, 2013 nájdite medzi foto a negatívom nepresnosti ... koľko ich je ? :)
D'Ady Zverejnené 4. Máj, 2013 Zverejnené 4. Máj, 2013 OK, je to možnosť Atoz, dobre, nespravne som napisal, ale tu mi chyba zdovodnenie a mozno som slepy
secretka Zverejnené 4. Máj, 2013 Zverejnené 4. Máj, 2013 Rozdiel medzi A a B je v tom, že A má zvislú, aj vodorovnú uhlopriečku v plnom rozsahu, v celom vonkajšom štvorci, zatiaľ čo B má kompletnú uhlopriečku iba vo vodorovnom smere a v zvislom smere ju má iba v štvorci vnútornom.Celá zvislá uhlopriečka je na obrázku 1, vodorovná uhlopriečka vznikne spojením dvoch častí, a to obrázkov 1 a 3. Verím, že ako vysvetlenie to postačovalo a môžeme sa dať do pozorovania ... negatív-pozitív. :smile2:
D'Ady Zverejnené 4. Máj, 2013 Zverejnené 4. Máj, 2013 vodorovná uhlopriečka vznikne spojením dvoch častí, a to obrázkov 1 a 3.tu je mrcha kutya zakopany stromy:
game Zverejnené 4. Máj, 2013 Zverejnené 4. Máj, 2013 :), tak, rozdielov bolo 11... a teraz dve naraz : 1. v exotickom obrázku sú schované štyri obyčajné zvieratká - kde sú ? :) 2. umiestnite deväť "kariet" v sieti tak, aby na miestach, kde sa stýkajú, boli rovnaké znaky. obrátiť do inej polohy "karty" nie je povolené ! :)
secretka Zverejnené 5. Máj, 2013 Zverejnené 5. Máj, 2013 Karty:________________________________Ktorý z obrázkov A-B-C vznikne spojením troch fragmentov 1+2+3?
secretka Zverejnené 5. Máj, 2013 Zverejnené 5. Máj, 2013 OK, je to A :) ________________________________V ktorom priesečíku štvorcovej siete sa nachádza ťažisko?
game Zverejnené 5. Máj, 2013 Zverejnené 5. Máj, 2013 ... E 5 ? ------------------------- plus zatiaľ jedna hádanka :) : tromi rovnými čiarami, ktoré sa nesmú križovať, rozdeľte štvorec na štyri časti tak, aby v každej časti zostal z každého geometrického tvaru len jeden :
secretka Zverejnené 6. Máj, 2013 Zverejnené 6. Máj, 2013 Nie je to G ani E, ale niečo medzi tým.Nie je to síce číslo 6, ale číslo 5 je správne. :yes_yes: Teraz už naozaj nebude problém nájsť ťažisko ... :smile2: ... a môžete zároveň pridať aj "delenie" štvorca - hádanku, ktorú pridala game.
game Zverejnené 6. Máj, 2013 Zverejnené 6. Máj, 2013 tak to bude F 5 ... :) ... a hádanka zostáva :) : tromi rovnými čiarami, ktoré sa nesmú križovať, rozdeľte štvorec na štyri časti tak, aby v každej časti zostal z každého geometrického tvaru len jeden :
game Zverejnené 6. Máj, 2013 Zverejnené 6. Máj, 2013 namiesto štvorca teraz guličky ... :) napíšte po jednom písmene do krúžkov tak, aby na oboch obrazcoch boli navzájom pospájané rovnakým písmenom označené kruhy:
secretka Zverejnené 8. Máj, 2013 Zverejnené 8. Máj, 2013 Abeceda:_______________________________Ktorý z obrazcov v spodnom rade /A-B-C-D/ bude logicky nasledovať?
game Zverejnené 9. Máj, 2013 Zverejnené 9. Máj, 2013 D ... :hmmm:--------------------- zatiaľ jeden obraz - nakreslená kópia obrazu Paula Klee - z dielcov vedľa obrazu sa nachádzjú len dva na obraze ... ktoré dva ? :)
secretka Zverejnené 14. Máj, 2013 Zverejnené 14. Máj, 2013 Nie som si veľmi istá výsledkom ... :hmmm:Ako istý dielec z obrazu by som dala číslo 8.Pri číslach 3 a 5 mám otázniky, ale napokon som sa rozhodla pre číslo 3._________________________________Či už je to správne, alebo nie, priložím niečo jednoduché ... :smile2: Ktoré príslovia sú na piktogramoch? .....
D'Ady Zverejnené 14. Máj, 2013 Zverejnené 14. Máj, 2013 Skusim aspon nieco:Láska hory prenáša. (aj ked by mohlo byt napr. Nešťastie nechodí po horách. :D ) ??? (napr. Potme je každá krava čierna.) Medzi slepými je aj jednooký kráľom. (aj keď by mohlo byt napr. Za korunu su nechá aj oči vypichnúť.)
secretka Zverejnené 14. Máj, 2013 Zverejnené 14. Máj, 2013 Prvé a tretie je OK :bingo:Láska hory prenáša.Medzi slepými jednooký kráľom. Ale v druhom návrhu si hodne vedľa :smile2:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz