game Zverejnené 6. Február, 2013 Zverejnené 6. Február, 2013 :hmmm: --------------------------------------- jedna tajomná :) : Pred vigvamom sedia dvaja indiáni, jeden veľký a jeden malý. Malý bol synom veľkého, ale veľký nebol otcom malého. Ako je to možné ?!
secretka Zverejnené 6. Február, 2013 Zverejnené 6. Február, 2013 :nienie: Znamienko = ostáva, takže bude potrebné presunúť úplne inú zápalku. Výsledok bude ... ľavá strana = pravá strana.
secretka Zverejnené 11. Február, 2013 Zverejnené 11. Február, 2013 Malá pomôcka ... Aby bola dosiahnutá rovnosť, presunutím zápalky nemusí vzniknúť číslo ... ... môže to byť aj slovíčko. :smile2:
secretka Zverejnené 11. Február, 2013 Zverejnené 11. Február, 2013 Áno, je to tak, je to správne. Ostáva ešte hádanka, ktorú dala game ... jedna tajomná :) : Pred vigvamom sedia dvaja indiáni, jeden veľký a jeden malý. Malý bol synom veľkého, ale veľký nebol otcom malého. Ako je to možné ?!
secretka Zverejnené 23. Február, 2013 Zverejnené 23. Február, 2013 Nejako sa nikto nemá k rozlúšteniu tejto hádanky, tak skúsim ... Bol to starý otec s vnukom? _________________________________ Či už je to správne alebo nie, dám niečo ľahulinké. Koľko rozdielov je na obrázkoch? V koľkých detailoch sa líšia?
funebrak Zverejnené 23. Február, 2013 Zverejnené 23. Február, 2013 ja som nasiel 2 rozdiely :) 2 rozdiely su: cislo na zemi a chvost lietadla ;)
game Zverejnené 23. Február, 2013 Zverejnené 23. Február, 2013 Pred vigvamom sedia dvaja indiáni, jeden veľký a jeden malý. Malý bol synom veľkého, ale veľký nebol otcom malého. Ako je to možné ?! Bol to starý otec s vnukom? nie, nebol to starý otec s vnukom ... je to ľahšie :) tiež som našla dva rozdiely ... funi, môžeš dať ďalšiu hádanku, nemusíš čakať na odobrenie :)
secretka Zverejnené 23. Február, 2013 Zverejnené 23. Február, 2013 Áno, rozdiely sú iba dva, a to tie, ktoré popísal funebrak :smile2:
alarm Zverejnené 23. Február, 2013 Zverejnené 23. Február, 2013 našiel som ešte jeden, ale ten asi vznikol strihom. Okrem chvosta tam chýba aj biely obláčik pri chvoste
game Zverejnené 23. Február, 2013 Zverejnené 23. Február, 2013 ten som našla aj ja, vymazali to aj s krídlom, asi :) ale aj všetky tie obláčiky sú trochu iné ... naľavo je jeden zhluk, ktorý má trochu pozmenené všetky kontúry, ale taký je aj napravo, vzniklo to asi kopírovaním obrázku a tlačou ... :) kým dá funebrak hádanku, zostáva zatiaľ indiánska hádanka : Pred vigvamom sedia dvaja indiáni, jeden veľký a jeden malý. Malý bol synom veľkého, ale veľký nebol otcom malého. Ako je to možné ?!
alarm Zverejnené 23. Február, 2013 Zverejnené 23. Február, 2013 asi máš pravdu... a nemala slipy :thumbsup:
secretka Zverejnené 24. Február, 2013 Zverejnené 24. Február, 2013 ... a ja som si myslela, že indiánky veru nemali čas vysedávať pred wigwamom :smile2: _________________________________ Kým Hellé, alebo funi nájdu nejakú hádanku, pridám niečo ... Koho, alebo čo ukrýva tento rébus? :) /aj keď je rébus z českého časopisu, slovo má rovnaký význam v češtine aj v slovenčine/
Hellé Zverejnené 24. Február, 2013 Zverejnené 24. Február, 2013 podivín :thumbsup: po slovensky cudak
secretka Zverejnené 24. Február, 2013 Zverejnené 24. Február, 2013 Tak, tak, je to "podivín" ... pod - I - VÍN. ________________________________ Po skúsenosti, že sa sem skoro nikomu nechce nič pridávať, tak kým si ktosi predsa len niečo nenájdete pridám niečo ľahké. Ktorý z výrezov A-B-C-D-E patrí na prázdne miesto? /priznávam sa, že ja som to neskúšala, mám IBA výsledok/
game Zverejnené 24. Február, 2013 Zverejnené 24. Február, 2013 dielik C : ---------------------------------------- :) Améba .......................................................................................... vzor : Nakreslite do každého prázdneho políčka x alebo o tak, aby nikde nebol ( vodorovne, zvisle, uhlopriečne ) rovnaký znak štyrikrát za sebou. Rajzoljon minden üres mezőbe egy ikszet vagy egy kört úgy, hogy sehol se legyen egy vonalban (vízszintesen, függőlegesen, vagy átlósan) egymás után négy azonos jel. 3 améby :
secretka Zverejnené 3. Marec, 2013 Zverejnené 3. Marec, 2013 ________________________________ Rozdeľte štvorec na štyri rovnaké časti tak, aby plocha všetkých častí bola rovnaká, aby sa na výreze nachádzal jeden list a jedna húsenica. Keďže sú listy iba tri a húsenice štyri, jedna húsenica ostane bez listu.
game Zverejnené 7. Marec, 2013 Zverejnené 7. Marec, 2013 húsenice potvorské, marišky sa im zachcelo ... dúfam, že sa im zamotala šiška ako mne ! :smile2: ------------------- také ... detské , pre úsmev a odľahčenie :) Prečo nemôže byť muž žijúci v USA pochovaný v Kanade?Ako najďalej môže pes zabehnúť do lesa?Jeden hokejový fanúšik tvrdil, že vie povedať skóre každého zápasu ešte pred jeho začiatkom. Ako to dokázal?Máte zapáliť oheň ak máte k dispozícii lieh, benzín, noviny, sviečku, koks, čierne uhlie, krabičku zápaliek a kus vaty. Čo zapálíte prvé?Prečo zjedia Číňania viac ryže ako Japonci?Ako sa hovorí žene, ktorá nemá všetky svoje prsty na jednej ruke?
sahara Zverejnené 7. Marec, 2013 Zverejnené 7. Marec, 2013 1. lebo žijúci sa nepochovávajú... väčšinou2. ako chce?3. noooo... lebo otvoril ústa a povedal to?4. zápalku5. lebo ich je viac?6. normálna. keby mala všetky na jednej ruke, bola by trochu divná... :blink:
secretka Zverejnené 7. Marec, 2013 Zverejnené 7. Marec, 2013 Prečo nemôže byť muž žijúci v USA pochovaný v Kanade?* Ani v USA, ani v Kanade nebudú pochovávať živých ľudí.Ako najďalej môže pes zabehnúť do lesa?* Najďalej do polovice, potom už beží von z lesa.Jeden hokejový fanúšik tvrdil, že vie povedať skóre každého zápasu ešte pred jeho začiatkom. Ako to dokázal?* Pred zápasom sú všetci múdri, pretože vtedy je skóre 0:0.Máte zapáliť oheň ak máte k dispozícii lieh, benzín, noviny, sviečku, koks, čierne uhlie, krabičku zápaliek a kus vaty. Čo zapálite prvé?* Ako prvú je potrebné zapáliť zápalu.Prečo zjedia Číňania viac ryže ako Japonci?* Nuž, Číňanov je o „trošku“ viac ako Japoncov.Ako sa hovorí žene, ktorá nemá všetky svoje prsty na jednej ruke?* Že je normálna. Má dve ruky a na každej ruke po päť prstov.________________________________Tri obrázky sú nesprávne. Ktoré sú to?
game Zverejnené 7. Marec, 2013 Zverejnené 7. Marec, 2013 tie kresbičky mi pripomenuli tangram :stará čínska skladačka, z ktorej šikovní ľudkovia vedia vyskladať všetko ... základné tvary tangramu :vyskladajte z neho túto micu :) :----------------------plus jedna prešmyčka / nebrať ohľad na znamienka nad písmenkami ... zemepisné miesto / :) : OBRATIS KOV SAMA
secretka Zverejnené 9. Marec, 2013 Zverejnené 9. Marec, 2013 Vyskladaný "cicúch" :hmmm: /nie som si celkom istá, či to môže byť takto/ ________________________________PrešmyčkaRimavská Sobota________________________________ Ktorý obrázok medzi ostatné nepatrí?
game Zverejnené 9. Marec, 2013 Zverejnené 9. Marec, 2013 obrázok č. 2, má štvorcový klobúčik naopak----------------------prešmyčka sedí, mačka je úplne dokonalá :klobuk: ... tak ešte jedna :) : cica č. 2 ---------------------- a ešte jedna prešmyčka, podmienky rovnaké, háčiky a dĺžne nepočítame :) : POVIES AVSAK SNS
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz