tomassi Zverejnené 11. Jún, 2011 Zverejnené 11. Jún, 2011 z rovná sa sa spraví mínusa z mínus sa spraví rovná sa hádanka:Darinka, sa ľuďom zvykne predstavovať ako Daja, cestuje po Európe.Páčia sa jej Benátky, ale nie Brusel. Páčia sa jej Helsinky, ale nie Paríž. Pozdáva sa jej Bonn i Londýn, ale nie Frankfurt ani Barcelona. Myslíte, že sa jej bude páčiť Petrohrad? (poprosil by som zdvôvodnenie, nielen ano-nie)
secretka Zverejnené 11. Jún, 2011 Zverejnené 11. Jún, 2011 Myslím, že NIE. /ale to nie som si vôbec istá/ :) :) Je to síce hlúpe odôvodnenie, ale ... ... nepáči sa jej meno a mestá, ktoré majú v názve písmenko "R". /že by preto, lebo ho nevie vysloviť ?!/ :confused:
secretka Zverejnené 11. Jún, 2011 Zverejnené 11. Jún, 2011 Tak taká skoro detská hádanka: Kto sa cez deň nedá vyhnať a v noci odchádza sám ?
game Zverejnené 11. Jún, 2011 Zverejnené 11. Jún, 2011 hm, napadá mi slnko, svetlo, tieň ... :) :confused: --------------------------------------------- nie som si istá, ale pre istotu ešte jedna ozajstná hádanková hádanka : Počul si ma pred chvíľou, teraz ma počuješ zasa. Za chvíľu zomriem, ale len do doby, kým ma znovu nezavoláš. Kto som ?
secretka Zverejnené 11. Jún, 2011 Zverejnené 11. Jún, 2011 Áno, je to tieň. * * * Hádanka: Myslím že sa jedná o ozvenu * * * Niečo "nové" musím ešte pohľadať :confused: Na obrázku je útvar, ktorý obsahuje viac ako deväť štvorcov. Odoberte štyri zápalky tak, aby štvorcov ostalo IBA deväť.
secretka Zverejnené 12. Jún, 2011 Zverejnené 12. Jún, 2011 OK, toto je riešenie /odstránia sa štyri zápalky zo stredu/: * * * Ktorá kocka sa nedá z tohto plášťa postaviť ?
game Zverejnené 12. Jún, 2011 Zverejnené 12. Jún, 2011 " D " ... tuším -------------------- preložte 2 zápalky tak, aby vzniklo 6 štvorcov :
Tom Zverejnené 12. Jún, 2011 Zverejnené 12. Jún, 2011 PrislovieBez dosledku vyrovnavania atmosferickeho tlaku nezmení bocny orgán rastliny svoju poziciu.
game Zverejnené 12. Jún, 2011 Zverejnené 12. Jún, 2011 aj úloha aj riešenie sú úplne v pohode :ax: ----------------------------------bez vetra sa ani lístok nepohne ---------------------------------- príslovie : Pátranie po dlhej časti stromu adaptovanej na predmet dennej potreby sa u reflektanta ataku šelmy z čeledi Canidae stretáva s úspechom za všetkých podmienok.
dead Zverejnené 12. Jún, 2011 Zverejnené 12. Jún, 2011 ja som si myslel, ze zapalky treba prelozit, nie namnozit :ax:
game Zverejnené 12. Jún, 2011 Zverejnené 12. Jún, 2011 zápalky sú preložené: dvomi červenými čiarami sú dve zrušené, a dvomi čiernymi sú tie isté preložené. :ax: zostáva príslovie z č. 362
robopol Zverejnené 15. Jún, 2011 Zverejnené 15. Jún, 2011 10-8=2 ups, ja kukam 7 list a uz je aj 8, paranormalny jav :) Darinka, sa ľuďom zvykne predstavovať ako Daja, cestuje po Európe.Páčia sa jej Benátky, ale nie Brusel. Páčia sa jej Helsinky, ale nie Paríž. Pozdáva sa jej Bonn i Londýn, ale nie Frankfurt ani Barcelona. Myslíte, že sa jej bude páčiť Petrohrad? RE:suvisi to s tym ze sa jej paci parny pocet pismenok. Tak aspon daco ked som si nekukol ze tu je dalsi list ale asi som sa sekol: brusel :) no veru asi to "r" :hmmm:
secretka Zverejnené 15. Jún, 2011 Zverejnené 15. Jún, 2011 ups, ja kukam 7 list a uz je aj 8 Nič sa nedeje, mýlime sa všetci ... ... keby si videl, ako som ja pozerala čo a prečo je to tam napísane :hmmm: :) * * * Keďže si nedal žiadnu ďalšiu hádanku, tak "skúsme" toto: Kinetická energia eroticky motivovaného vzťahu môže byť použitá na transport veľkých geologických útvarov.
game Zverejnené 15. Jún, 2011 Zverejnené 15. Jún, 2011 láska hory prenáša :hmmm: -------------------------- Exotermický chemický dej, pri ktorom sa chemická energia paliva mení na tepelnú energiu a svetlo, vykazuje skvelé vlastnosti v dominovanom postavení, v dominantnom však má sklony k despotizmu.
Hellé Zverejnené 15. Jún, 2011 Zverejnené 15. Jún, 2011 ohen je dobry sluha, ale zly pan a nasla som hadanku zo zivota... tak skusteKondomy Na pustém ostrově ztroskotali dva muži a dvě ženy. Nudí se, a tak si chtějí užít. Protože času je spusta, tak by rádi ozkoušeli všechny (hetero) možnosti.Problém je, že každý z nich má jinou pohlavní chorobu, a pokud by se někdo z nich nakazil ještě další nemocí, tak by to těžko přežil. Mají dva kondomy, které si muži přivezli.Jak si mají sex a používání kondomů naplánovat, aby každá žena spala s každým mužem, ale zabránili přenosu nemoci? (kondomy jsou ideální, vydrží toho hodně, ale použitá část kondomu nemůže přijít do kontaktu s částí jiného těla).
secretka Zverejnené 16. Jún, 2011 Zverejnené 16. Jún, 2011 Kurník, načo behajú po svete, keď sa majú liečiť!!! :P A ešte by si chceli aj "užívať" a nemajú so sebou ani poriadnu výbavu! 1. Muž A použije dva kondómy a užíva si so ženou 1. 2. Potom si muž A vrchný kondóm zloží a užíva si so ženou 2. 3. Muž B si vezme kondóm, ktorý muž A zložil ako prvý a sexuje so ženou 1. 4. Muž B si na kondóm, ktorý už má, natiahne ten, ktorý muž A zložil ako druhý a užíva si so ženou 2. * * * Niečo úplné iného: Koľkokrát môžete od čísla 45 odpočítať číslo 5 ?
secretka Zverejnené 16. Jún, 2011 Zverejnené 16. Jún, 2011 OK, iba raz. Potom už číslo 5 odčítavame od čísla menšieho ako je 45. * * * Máme nakreslený prstenec /medzikružie dvoch sústredných kružníc/, s polomerom väčšej kružnice 10 cm a polomerom menšej kružnice 3 cm. Na koľko častí sa najviac dá prstenec rozdeliť troma priamkami ? ..........
game Zverejnené 16. Jún, 2011 Zverejnené 16. Jún, 2011 asi 9s dotyčnicami stredného kruhu takto nejako ... ---------------------------- preložením dvoch zápaliek dostať nový letopočet, rok 2000 :P
secretka Zverejnené 19. Jún, 2011 Zverejnené 19. Jún, 2011 Čo nahradí prázdne miesto na kocke ? Ktorá z možností A-B-C-D-E ? Možnosti A-B-C-D-E sa dajú načítať prejdením myšou po kockách v spodnom rade. .........
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz