game Zverejnené 27. Február, 2016 Zverejnené 27. Február, 2016 jasné, alarm vyhráva z koláča dieru :thumbsup: ... práve teraz tam býva Obama :)
game Zverejnené 30. Marec, 2016 Zverejnené 30. Marec, 2016 dávno sme nehľadali pandu ... nech sa páči :) kdesi tu je: hľadajte a niekto potom napíšte, keď ostatní zlyhajú :)
Ryan Giggs Zverejnené 30. Marec, 2016 Zverejnené 30. Marec, 2016 Tentokrat mi to trvalo asi 2 sekundy. Nejak automaticky mi tam sklzol zrak.
game Zverejnené 30. Marec, 2016 Zverejnené 30. Marec, 2016 a kto našiel o kúsok vyššie v geometrii, môže hľadať aj tu - a vôbec, ktokoľvek môže hľadať na obidvoch obrázkoch :) znovu hľadáme pandu :)
Ryan Giggs Zverejnené 31. Marec, 2016 Zverejnené 31. Marec, 2016 No tak tu mi to trvalo podstatne dlhsie. Taku dobru polminutu.
game Zverejnené 4. Apríl, 2016 Zverejnené 4. Apríl, 2016 ryan to už má ... presuniem sem nižšie tie hádankové obrázky aj pre ostatných, plus niečo navyše :) trikrát hľadáme na obrázkoch pandu :)
secretka Zverejnené 5. Apríl, 2016 Zverejnené 5. Apríl, 2016 Nie som si celkom istá, ale snáď by sa tie pandy mohli "poukrývať" takto ... :) 1
game Zverejnené 5. Apríl, 2016 Zverejnené 5. Apríl, 2016 secretka bodovala tiež :thumbsup: (... priznávam, že tí kňazi ma chvíľu miatli :) ) autor - dudolf - k Veľkej noci pripravil aj zajačiu a vajíčkovú hádanku: v tej zmäti zajacov je kdesi schované vajíčko - kde je vajíčko?a títo ušatci mi dali zabrať :innocent:
game Zverejnené 23. Júl, 2016 Zverejnené 23. Júl, 2016 vajíčko medzi zajacmi zostalo nenájdené :) nikto ho nehľadal :) plus k nim stará klasická hádanka so štvorcami - koľko štvorcov je na obrázku?
secretka Zverejnené 24. Júl, 2016 Zverejnené 24. Júl, 2016 štvorce ... postupne som sa dopracovala k počtu 40 :hmmm: /začínala som 32, potom 34, 35 .../ :smile2: /1+9+16+8+2+4=40/
game Zverejnené 24. Júl, 2016 Zverejnené 24. Júl, 2016 secretka supersprávne, aj s nenápadným vajíčkom :) a jedna novšia skrývačka - medzi ovečkami je jedna kozička: a ešte jedna - koľko majestátnych tigrov je vlastne na obrázku?
D'Ady Zverejnené 26. Júl, 2016 Zverejnené 26. Júl, 2016 majestatnych ? s prizmurenim oka dva... (tie dva male su mile, no nie majestatne)ostatne su, takpovediac - atrapy
game Zverejnené 26. Júl, 2016 Zverejnené 26. Júl, 2016 nesprávne, milý Ady, atrapy neatrapy, aj maľované tigríky sú majestátne, a maľované sú tam všetky, aj poschovávané ...a ako by naša trinita povedala: aj malý tyger je tyger :)
game Zverejnené 24. September, 2016 Zverejnené 24. September, 2016 keď sa niekomu chce spočítať tigre, ktoré ešte nie sú spočítané, prípadne nájsť jednu kozičku medzi mnohými ovečkami, tu máme ešte resty :)https://www.freespace.sk/tema/2492-hádanka/?p=243340 -------- pridávam jednu skrývačku - nájdite na obrázku odpočívajúcu mačku :) priznávam, ja som s tým mala nehorázny problém ... a keď som konečne zistila, kde je, som si cápala po čele :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 24. September, 2016 Zverejnené 24. September, 2016 tiež sa cápem po čele, pri troche fantázie vidím mačaciu tvár na tej 3. vodorovnej priečke zhora, na ľavej strane, ale nech si idem oči vyočiť, a môžem sa cápať koľko len chcem, a kade len chcem, celú mačku a už vôbec nie odpočívajúcu, veru nikde nevidím.a ak nie je tam ako ja vudím tú hlavu, tak potom iba že by to bolo niečo že mačku nevidno, lebo spí medzi tými polenami v nejakej medzere... :)
game Zverejnené 24. September, 2016 Zverejnené 24. September, 2016 tak ja vám to ukážem ... namojdušu, budete sa cápať po čele ako ja :D sledujte, kde je mačka ... a celá, odpočívajúca, v pohode rozvalená na teplom slnkom zohriatom voňavom dreve: ... keď už ju raz uvidíte, alebo vám ju ukážu, tak je neprehliadnuteľná - a cápete sa po čele :D
Vilma Flinstonova Zverejnené 24. September, 2016 Zverejnené 24. September, 2016 jasom videla tu mačaciu hlavu, veru tú ležiacu ani náhodou, ale teraz už ju, pravdaže, vidím.
iskra Zverejnené 29. September, 2016 Zverejnené 29. September, 2016 :) milé dámy, mačkomilky, :D tiež sa cápem po čele, ale to preto, že som akýmsi zázrakom, hneď našla na obrázku odpočívajúcu mačku B)
game Zverejnené 18. Október, 2016 Zverejnené 18. Október, 2016 a toto je hľadanie mačky, ktoré v posledných mesiacoch valcuje internet :)
game Zverejnené 18. Október, 2016 Zverejnené 18. Október, 2016 aké samé šikuľky sú tu, gratulujem :)prvýkrát som túto fotku videla vo veľkosti asi 500 x 300, som si vyočila oči, aj tak som ju nenašla :D
alarm Zverejnené 18. Október, 2016 Zverejnené 18. Október, 2016 Keby nemala tu minisukňu, ani ja si ju nevšimnem :ahooj:.
iskra Zverejnené 19. Október, 2016 Zverejnené 19. Október, 2016 :lol:game,akosi sa mi nezdá, že Ty nevidíš mačky na týchto obrázkoch. asi sranduješ :) :D či?
game Zverejnené 19. Október, 2016 Zverejnené 19. Október, 2016 vidím, že to budem musieť vysvetliť :) :lol:game,akosi sa mi nezdá, že Ty nevidíš mačky na týchto obrázkoch. asi sranduješ :) :D či? takto to bolo:prvýkrát som túto fotku videla vo veľkosti asi 500 x 300, som si vyočila oči, aj tak som ju nenašla :D našla som ten pôvodný obrázok - presná veľkosť tohto obrázka je 520x389 - teraz, keď už raz vieme, kde tá potvora je, ju nájdeme ľahko, ale tu je ten pôvodný obrázok - to je trochu iná káva :) : ee, nesrandujem, jednoducho som ju nenašla :ahooj:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz