Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

To marhuľa nebude... Ak už silou-mocou, tak horný riadok prvá sprava...

Zverejnené

Hedge :lol:

horný riadok prvá sprava...

oné ... myslím, že je načase vymeniť okuliare :) hm ... alebo to bude ten vek :) ;)
Zverejnené

Pravdaže, keď tam nie je... :lol: Veď ak by to bolo tým vekom, tak tam vidím len samé marhule... :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Nic som nenasiel a uz ma to nebavi :lol: Vsetky ritulky vyzeraju takmer ako marhulky :)

Zverejnené

Vsetky ritulky vyzeraju takmer ako marhulky :)

to samozrejme vyzerajú, bez debaty :)

bóže, títo chlapi ... zadky vidia, ale jednu marhuľu ... problém veliký ;) potvoráci ;)

Zverejnené

To mal byt komplimetn :) Ale tak uz to nehajme tak :lol:

Marhula nemarhula.....by som bol zvedavy, ci by ste nasli banan medzi penismi :) ;)

Zverejnené

to bolo pochopené ako kompliment, chlapče :)

nič to na tom nemení, že marhuľu si ešte furt nenašiel :)

Zverejnené

Som straaaaaaaaasne zvedavy, ze ci si ju ty nasla :lol:

Zverejnené

Podľa mňa nenašla, inak by po tom, koľko nás tu poosmievala nevydržala a povedala nám to... :lol:

Zverejnené

hehe ... čo som ja ako vy ?! samo že som ju našla ... a robí mi dobre si z vás uťahovať :) :lol:

Zverejnené

možno by to patrilo skôr k téme o antikoncepcii ... ale tu tomu bude dobre

na jednej stránke na jednom fóre / nebudem sem dávať kde, ľahko si to nájdete sami :) / som našla takéto vyjadrenie :

Každá žena , ktorá sexuje s orgazmom a bez impregnácii mužským semenom , končí na psychiatrii alebo v psychologickej ambulancii.

Ergo: Buď žena žije sexuálne vo sviatostnom manželstve , kde každý akt je otvorený pre život, vtedy si zachová psychické zdravie, alebo sexuje mimo manželstva s rôznymi ochranami , nielen že pácha ťažký hriech, ale si škodí zdraviu psychickému a v prípade hormonálnej antikoncepcii aj zdraviu fyzickému.

hm :)

Zverejnené

Zaujimave. Podla tohto vyjadrenia by sa dalo povedat, ze vacsina nasich romskych spoluobcanok sa tesi vynikajucemu psychickemu zdraviu (a niektore aj fyzickemu) :lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

:) :) TAK TOTO NEMALO CHYBU ;)

Tak tak...no ja som take nenasiel ;) (teraz uz na temu, co sa netyka samozrejme romskych spoluobcaniek ;))

No ja som neimpregnoval ;) Vzdy na to idem bez gumy a priatelka antikoncepciu nepouziva...cize dost riskujeme...nastastie svoje telo poznam a zatial ma poslucha a pevne verim, ze ho aj nabuduce budem poznat :lol: ALe s5 k teme:

Poznam vela bab co toto robi a zatial nic nepotvrdene ;) Takze nestotoznujem sa s tym vyrokom zatial. Uvidi sa, ked budemem mat po 40 rokov ;)

Zverejnené

Polaris,

no počkaj počkaj ...pomaly ...

čo zasa chceš s tým: uvidím "nad 40 rokov" ?!

"neimpregnované" ženy nad 40 sú všetky v blázinci alebo denne u psychiatra ?! alebo čo tým vlastne chceš povedať či naznačiť či ako ? :)

Zverejnené

game

klud :) on to myslel tak, ze o niekolko rokov sa vlastne bud potvrdi alebo vyvrati tato "teoria" aj u neho :)

cize napr po 40veku zivota si napr uplny blazon alebo fyzicky a psychicky zdatny jedinec :lol:

Zverejnené

Presne tak Doll :lol: Takto to bolo myslene Game....nemaj haluze :) Neni su to ziadne narazky na ten dany vek ani nic ine. Myslim, ze uz ma natolko poznas :)

Zverejnené

Viete že:

V kmeni Ibanov v Borneu keď muž 5x za sebou vstáva ráno spolu so ženou sú automaticky zasnúbený.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Nevedel...chcel som napisat, ze nam sa to nepodarilo a potom ma napadlo, ze sak uz sme 2 mesiace spolu byvali, ked jej mama odisla za hranice :lol: :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

tak sa vrátime k ženám v najlepšom veku :)  toto v posledných dňoch obieha po mailoch, vážení a milí fórumáci :

Andy Rooney: O ženách nad 40.
Dobré vedieť, hoci niektoré z vás majú ešte pred sebou kus cesty.

Ako starnem, začínam si najviac vážiť ženy nad 40. A tu je len zopár dôvodov, ktoré k tomu vedú:

* Keď si vedľa teba ľahne žena nad 40, neopýta sa ťa: „Na čo myslíš ?“
Je jej totiž jedno čo si myslíš.

* Ak žena nad 40 nechce pozerať športový prenos, nebude sa bedákajúc nútiť pri ňom sedieť. Bude robiť to, čo robiť chce. A spravidla to je niečo zaujímavejšie.

* Žena nad 40 sa pozná dosť dobre na to, aby si bola istá kto je, čo je, čo chce a od koho.
Máloktorej štyridsiatničke záleží na tom, čo si o nej, alebo o tom, čo robí, myslíte.

* Ženy nad 40 sú dôstojné. Zriedkakedy si spolu s vami zvriesknu na opere alebo v strede drahej reštaurácie.
Samozrejme ak si o to koledujete, neváhajú vás zastreliť, ak sú si isté úspechom.

* Staršie ženy sú veľkorysé pokiaľ ide o pochvaly (často nezaslúžené).
Vedia totiž aké je to byť neocenený.

* Starnutím sa ženám rozvíjajú vyššie schopnosti.
Žene nad 40 sa nemusíš spovedať zo svojich hriechov. Ona ich už vie.

* Staršie ženy sú priame a úprimné.
Rovno ti povedia, že si nadržaný, alebo že sa tak chováš. Nemusíš sa obávať, že nebudeš vedieť na čom si.

Áno, chválime ženy nad 40 a to z mnohých dôvodov.
Nanešťastie to však neplatí pre opačnú stranu. Lebo na každú úžasnú, elegantnú, vtipnú a upravenú ženu nad 40, je jeden plešatý, bruchatý ostarok v žltých spodkoch, ktorý sa zosmiešňuje s nejakou 22 – ročnou.

Pre všetkých tých mužov, ktorí hovoria:
„Načo kupovať kravu keď môžem mať mlieko zadarmo ?“ tu mám aktualizovanú verziu:
80 % dnešných žien je proti manželstvu. Prečo ?
Pretože ženy si uvedomili, že „nemá cenu kupovať celé prasa kvôli jednej malej klobáse.“

ehm, to Andy Rooney, nie ja :)

Zverejnené

Mne pripada, ze ten dotycny Andy Rooney je teply :)

Mozno ho nejaky sklamal a teraz si to takto ventiluje :lol:

Alebo sak BABY!!! Povedzte, ktore mate nad 40, ze co je z toho pravda :)

A pripomienka k tym 80% ;)

Ja to skorej vidim tak, ze uz ked ma zena NAD 30, tak uz si je vedoma toho, ze uz je sama a blizi sa to k tomu, ze ju nikto uz potom nebude chciet ;) Preto vyhladava partnera a potom si ho strazi ako oko v hlave. A to je zo skusenosti....a vacsinou to je tak ;)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

no tak ok - baby ktoré majú nad 30, sú múdre a krásne. hotovo. :)

mno ... a tie mladšie ... / pardon všetkým výnimkám :) / :)

" Ako rozpoznať bohatého " :

Obrázok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov