Skočiť na obsah

Výber poštového klienta

Poštoví klienti   

6 členovia hlasovali

1. 1. Akého poštového klienta používate?

• MS Outlook
      0
    • Outlook Express
      0
    • Mozilla Thunderbird
    • Opera - M2
    • Lotus Notes
      0
    • The Bat!
      0
    • Iný

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Outlook Express , uz som si nan zvykol prijemny vzhlad nejako nemam rad veci z Mozilla Suite

tha bat moc komplikovany na prvy pohlad...

:lol:

• Odpovedí 37
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

8

• Nokia

7

• Hedgehog

5

• weirdo

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené
Nokia iste, ale nepotrebujem mať maily na servery, s mailamy (kua ako sa to skloňuje?) pracujem iba doma a väčšinou ide iba o notifikácie :lol:
  • Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

... preto mam radsej mozillu thunderbird, ktora ma v sebe napr integrovany spam filter a velmi inteligentny :lol:

spam filter ma aj Outlook 2003. :)

skoda len, ze od verzie 98 nevie robit s newsgroups, preto Outlook Express este treba ak s tym xces robit(aj tak sa neda normalne uplne odstranit z WinXP (ale take WinFLP ho nemaju ;) ) :) ...

Inak ja mam teda Outlook 2003, skusam betu 2007 a tiez skusam Windows Live Mail Desktop -> co je vlastne taka nahrada za Outlook Express. ;)

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Do témy som pridal anketu. Pokiaľ niektorý klient nie je v ankete uvedený a uvedú ho tu viacerí, môžem ho ešte do ankety pridať.

Ja používam Mozilla Thunderbird. Okrem iných funkcií mi na ňom vyhovuje to, ako dokáže pracovať s aliasmi.

Zverejnené

chyba mi tam este velmi robustny balik lotus notes, ktory obsahuje aj mailoveho klienta, ktory je prekvapivo dobre pouzitelny :lol:

pouzival som ho rok a pol, teraz som nutene v novej praci presiel na outlook :) ale az teraz vidim, v kombinacii s exchange serverom, aku to ma silu :)

Zverejnené

Doplnený aj Lotus Notes. Ale v tejto ankete sa hlasuje iba za jednu možnosť. Ale ak chceš zmeniť svoje hlasovanie, môžem to opraviť.

Zverejnené

netreba, kedze momentalne ficim na outlooku a asi chvilku aj ficat budem :lol:

Zverejnené

No buď som slepý alebo som sem predtým neprispel, takže hlásim teraz, že som hlasoval za MS Outlook, keďže používam ten... :lol:

Zverejnené

ja pouzivam pravidelne Outlook Express..tak som si na neho zvykol, ze najradsej pisem spravy z neho a som cely nesvoj z pisania ked som mimo domu :lol::)

Zverejnené

kurnaaa, ja som sa preklepol a dal som Outlook Express miesto Outlooku.. Cactales, mozes to fixnut?

Zverejnené

Ja nepouzivam ziadneho "klienta" ... normalne sa prihlasim na azet.sk a som priamo v schranke :lol:

Zverejnené

azet radsej nie. Mam vlastnu schranku u providera a gmail. Radsej spolahlivejsie servre, takze ani azet ani post, statistika nepusti. A prenos po definovanej dobe do vlastneho PC.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov