Skočiť na obsah

Výber poštového klienta

Poštoví klienti   

6 členovia hlasovali

1. 1. Akého poštového klienta používate?

• MS Outlook
      0
    • Outlook Express
      0
    • Mozilla Thunderbird
    • Opera - M2
    • Lotus Notes
      0
    • The Bat!
      0
    • Iný

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 37
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

8

• Nokia

7

• Hedgehog

5

• weirdo

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

tiez pouzivam outlook sice nie je zly ale kedze t-com nema poriadok v pop3 a smtp sluzbach neviem outlook poriadne vyuzivat.. :lol:

Zverejnené

Ja používam Mozillu Thunderbird. Príjemný a jednoduchý.

Zverejnené

Dlho som používal Mozillu Thunderbird teraz momentálne používam pošťaka čo je integrovaný v Opere.

Zverejnené

Používam M2(poštovný klient Opery). Chodia mi naňho RSS, je rýchly, jednoduchý, prehľadný a nezaberá moc na disku.

+ o 1 program menej

Proste SUPEEEEEEEER

Zverejnené

Presne to - o jeden program menej, takže Outlook z MS Office. Bez jeho pripomienok, kedy čo robiť, bez poznámok, ktoré mám pekne pohromade a ďalšej kope funkcií by som sa už určite nedokázal zaobísť a keď popri tom zvláda mailovanie, je pre mňa úplne ideálny...

Zverejnené

Ešte by ma zaujímalo aký je rozdiel medzi Microsoft Outlook a Outlook Express. Či to je jedno?

Zverejnené

Ešte by ma zaujímalo aký je rozdiel medzi Microsoft Outlook a Outlook Express. Či to je jedno?

Microsoft Outlook je ten z MS Office, ktorý používam ja a má veľa ďalších funkcií okrem mailovania. Outlook Express je iba mailový klient zabudovaný vo Windows.
Zverejnené

outlook express je cisto mailovy klient, ms outlook je komplexny software na planovanie casu

ja pouzivam mozilla thunderbird :lol:

Zverejnené

A aká je kompatibilita medzi nimi? Dajú sa exportovať maily z Outlook Express do MS Outlook?

Zverejnené

A aká je kompatibilita medzi nimi? Dajú sa exportovať maily z Outlook Express do MS Outlook?

Klasický "Drag and Drop" nefunguje, ale export/import je odskusaný, ide to...
Zverejnené

No však to mi je jasné že Drag and Drop nefunguje :lol: aké má MS Outlook najväčšie výhody oproti Express?

Zverejnené

ked pustis prvy krat ms outlook sam ti ponukne export mailov a nastaveni z outlook express ak sa nemylim..

vyhody? ma kalendar, prepracovanejsi adresar.. a inac neviem, nemam ho rad :lol: :)

Zverejnené

Všetko, čo povedal Nokia 6230i a ešte podstatne vyššiu bezpečnosť... Možno preto ho Nokia 6230i nemá rád. Ak ti totiž niekto pošle súbol, ktorý je na "zozname ohrozených" (EXE, DLL,...) a tie nie sú zozipované, nemáš šancu sa k nim dostať. V Outlook Express sa to dá vypnúť.

Zverejnené

Hedgehog ku vsetkemu sa da dostat :lol:

a ja ho nemam rad z toho dovodu ze to je obycajny moloch, ktory rad pada a kazi pst subory (subory osobnych zloziek kde su vsetky maily)... preto mam radsej mozillu thunderbird, ktora ma v sebe napr integrovany spam filter a velmi inteligentny :)

Zverejnené

Kalendár nepotrebujem, ten mám na stene a aj na Fóre, zatiaľ ostanem pri Expresse. :lol:

Zverejnené

Kalendár nepotrebujem, ten mám na stene a aj na Fóre, zatiaľ ostanem pri Expresse. :lol:

No, ten na stene ma nikdy neupozornil na to, čo som si do neho zapísal a ani mi neriešil harmonogram, kedy čo...
Zverejnené

doma Thunderbirda a v praci Outlook - presne kvoli tomu, co popisal Hedgehog.

Zverejnené

Inak ak som správne pochopil funkciu Outlooku, tak ten by mi mal všetku poštu sťahovať do PC. Na mail serveri mám kvótu 1500 MB, ale je nevyužívaná - nemám tam žiadne správy. Igen?

Zverejnené

zalezi aj od servera. na gmaili mi maze maily po tom, ako ich stiahnem, lebo to tak mam nastavene. takisto si mozem nastavit, ze chcem, aby mi maily ostavali na serveri.

Zverejnené

Na serveri nemám žiadny mail, všetko sa mi maže po stiahnutí. Zbytočne nebudem zahltávať server :lol:

Zverejnené

minule sa mi stalo, ze som rusil XPcka, tak som si zabudol zalohovat subor s mailami. potom som nadaval jak chora vrana, lebo som prisiel asi o čéé mailov, ktore na serveri uz nemam.

... a ked ma schranka 2700MB, tak sa to neda moc nazvat zahlcovanim servera :lol:

Zverejnené

axel tu nejde o funkciu outlooku tu ide o funkciu ako takeho mailoveho klienta

vacsinou server podporuje pop3 protokol, a tam si mozes nastavit ci chces maily po stiahnuti zmazat hned, vobec, po urcitych dnoch

a potom mas este IMAP, ten ma tu vyhodu ze pracujes s mailami na serveri, nic nestahujes do pc... je to dobre v tom ak casto pracujes na inych pc tak mozes pracovat so svojimi mailami

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov