Skočiť na obsah

Darkman

Odporúčané príspevky

Ja toto naozaj nepochopim. Stare sunky kupujes, co uz nic nevydrzia. Za tu dobu, co otacas stare mobily si mohol mat jeden dva solidne. Ja som kupil nedavno zene za 200€ taky mobil, ze je lepsi ako ten moj, co som ho kupoval pred dvoma rokmi. Vo vsetkom. Jediny rozdiel je, ze ona ma ips a ja amoled display. Moj vtedy stal 300€. A ty, socka, co vybera kontajnery kupujes kazdu chvilu nejaky, aby si ho potom este za lacnejsie predal. Poznas take prislovie, nie som tak bohaty, aby som si kupoval lacne veci? Skus popremyslat, co sa tym mysli. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V čom je ips display lepší? Menšia spotreba? Tá podpora asi záleží od jednotlivých aplikácií lebo firefox, navigácia, CP, messenger, mail a dokonca aj facebook lite fungovali aj na Tomto a to má Android 4. Ale presne keď som ja používal ho, prestal ísť messenger zo dňa na deň a z aplikácie facebook ho odstránili. 

A ešte dávnejšie na Samsung Xcover s Androidom 5 išla aj banka aj platenie cez NFC. Tak som si myslel že na androidoch 6 a 7 už pôjde všetko. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tu máš verzie Androidu.

Šaškuješ tu s verziami ktoré boli aktuálne v rokoch 2014-2015. Je rok 2024.

Ja mám Android 13 a už mi príde starý.

Ty máš fakt nejakú úchylku v tých starých haraburdách?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ďakujem. Toto ma zaujalo. Ja som mal najstarší telefón s Adnroidom 2.0 takže tá jednotka ani neviem na čom bola a tam že HTC Dream to mal. Ten mobil som nemal nikdy. Ale tie prvé sony xperie, alebo HTC Wildfire, taký maličký Samsung Galaxy a pod už mali androidy 2.0 a 4.0 ale celkom dlho mali podporu keď na 4-ke mi ešte aj v roku 2022 fičalo skoro všetko čo používam. Dokonca aj Tapatalk na fórum som dlho používal z Android 4 a bol som svedkom ukomčenia podpory. A to všetko už bolo po roku 2016. Ešte aj pokec tam išiel lebo vtedy som spoznal takú dobrú babu z Horných Salíb ktorá ma nakoniec nechcela. Keď som bol v bazári zaniesť Huawei a Prestigio tak som tam videl Samsung Galaxy S3 Mini. To bol môj oblúbený a často som ho mal. Keby Android 4 ešte mal podporu aj by som ho kúpil.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nerozumiem reci tvojho kmena Tomas. To co ty riesis neriesia uz ani pubertiaci. Kup si proste telefon, kde je android 11 a vyssie. Mas po starostiach. Teba vsak beru stare vykopavky. Neviem, ci sa vyzivas v tom, ze ti nejde ta ci ona aplikacia, mna osobne by je.b.lo. To som vsak ja.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nevyžívam len potrebujem cenovo do 20-30€ a za to nenajdem mobil podľa mojich požiadaviek. A to je hlavne velkosť. Vadia mi že sú také obrovské. Možno pri troche šťastia by som zohnal z pod ruky niečo s androidom 10 do 30€ ale to by bol nejaký huawei, sencor, honor, určite nie samsung alebo apple. A oni nemajú mini modely. Smartfóny do roku 2015 boli všetly maličké kompaktné a teraz len Apple má mini modely a potom ešté také menej známe že Cubot King Kong Mini alebo Cubot Pocket ale keďže niesu u nás rozšírené, má ich málo ľudí a tým pádom sa nedostanú ani do bazárov. Nový stojí cez 100€. 

Moje požiadavky: Aby rozmerovo nebol väčší ako iPhone4 či 5 aby stál do 30€ a mal novší (ešte podporovaný) operačný systém. Vždy nejaké jedno kritérium chýba. Buď je veľký, buď je drahý, buď je zastaralý softvér.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nechce sa mi citat tvoje zdovodnenia. Proste si trapny ty s tymi 20-30eurami. To je presne ako ked ides do vyvarovne, zaplatis za obed 7€, ale cakas porciu a kvalitu ako s top restiky. 

Neviem ci nechces pochopit, ci si tak natvrdly, ale tu koncim s tebou. Strata casu. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov