Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

donedávna som vôbec nepoužívala vulgarizmy. ale teraz - neviem prečo ich úplne spontánne poviem...ak teda je dôvod. mnohých ľudí tým prekvapujem. no a dokonca mám už aj obľúbené ...a cítim sa pri tom fakt dobre...čo sa toto deje...

• Odpovedí 70
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

9

• Janka R

9

• Sniper

6

• cizy

4

Zverejnené

povolil malý ventil ... občas sa stane, včera mi dokonca ktosi napísal, že to patrí k duševnej hygiene : ) ...

podľa mňa, keď je to s mierou a výnimočne, ventil plní svoju funkciu :)

Zverejnené

s mierou a výnimočne...hm...ak ma to chytí- mieru nemám:) chrlím ako pohan:) škoda, že sa tu nedá ...podeliť :)

Zverejnené

podeľ, trochu, akože na ukážku, ale vulgarizmy to vykrížikuje ! :) pre psychohygienu, len tu a teraz, výnimočne, máš povolenie :)

Zverejnené

oki, Ty si to chcela... :zubiska:

tá ######a jedna drbnutá mi závidí ešte aj moje chcanky...slintá a o######áva jak vypustená z reťaze. a to zas jakú píčovinu vymyslela Virtue... :innocent:

Zverejnené

tak až takto som to nechcela, ale uľavilo sa, a je klídek :)

Zverejnené

a ako si to chcela game? inak- som rada, že sa Ti uľavilo :smile2: klídek? tomu never...

inak - aj nadávky a vulgarizmy sú "dobré" a potom škodlivé, negatívne,diabolské...myslím, že každý rozozná, kedy sa z neho rinie uvoľnená energia a kedy zlý úmysel. Je dôležité to vedieť a rozoznávať.

Zverejnené

inak- som rada, že sa Ti uľavilo :smile2: klídek? tomu never...

:o nie mne , tebe sa malo uľaviť :D
Zverejnené

náá nič sa nedeje...ticho ako v hrobe nastalo... B)

... keď mne to príde tak, že nadávka "má opodstatnenie" vtedy, keď v príhodnej chvíli "vyletí" z úst. :nuncaky:

Nadávka napísaná ... to už vôbec nie je ono. :neviem:

To už predsa tá podstata "náseru" dávno musela vyprchať. :smile2:

Zverejnené

si myslím secretka, že ten môj výkon vyššie bol dosť šťavnatý :) aj napísané môže priniesť - vzbudiť silnú emóciu...

Zverejnené

Nezvyknem nadávať, ale dokážem pochopiť, ak niekomu niečo hrubé vyfrkne z úst.

Každý sa predsa odreaguje inak ... niekto chŕli síru bez akéhokoľvek výberu slov, iný sa "oduje" a čuší,

ďalší si problémy ide "rozchodiť". Najväčším problémom by predsa bolo "náser" dusiť v sebe.

Každý sme iný, ale ... tie slová, a navyše, ak vyletia z úst dáme sú "na mňa veľa". :hmmm:

... naozaj neviem, čo ja v tejto téme robím! :) ... tak padám :smile2:

Zverejnené

:) skutočnej dáme nadávky alebo vulgarizmy problém nerobia. aj hrubé slová totiž dokáže povedať elegantne alebo aspoň s gráciou :flowers:

Zverejnené

skutočná dáma má vždy čisté lesklé topánky, bezchybný účes, nepíska a nenadáva !

aspoň podľa mojej babičky :) :innocent:

• Pridať bod 1
Zverejnené

:) skutočnej dáme nadávky alebo vulgarizmy problém nerobia. aj hrubé slová totiž dokáže povedať elegantne alebo aspoň s gráciou :flowers:

..ale to nie je tvoj pripad :P

ja vulgarizmy nepouzivam, viem ludom vynadat v spisovnej slovencine tak, ze sa citia ako totalny odpad :zubiska:

mimochodom dnes som si vypocula velmi zaujimave slova z ust cca 60 rocnych "dam", ktorym sa zasekol zeton v nakupnom kosiku...fakt hnusne, ak nie len mladez ale uz aj seniorska kategoria rozprava ako dlazdic :agree:

vulgarizmy vie spravne pouzivat malokto..Bukowski a Romulus su svetle vynimky

Zverejnené

Verte ci nie nepouzivam nadavky. Minule som nieco zene predstavoval - realitu slovenska - a som len povedal nie na nu,ale ze keby ludia u nas pouzivali to co im hrka v hlave, zobrala to na seba, pritom som tak nemyslel, na nu. mal som o nej vyssiu mienku. samozrejme nemoze ani ja neviem ani... ale ak sa na mna osopila. Pritom volila podla prikazov a vysvetleni SaS.

Zverejnené

..ale to nie je tvoj pripad :P

ja vulgarizmy nepouzivam, viem ludom vynadat v spisovnej slovencine tak, ze sa citia ako totalny odpad :zubiska:

no daj Hellé niečo...v tej spisovnej slovenčine ;) alebo - iba silné reči ? :smilieee:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov