arwiel Zverejnené 4. Marec, 2007 Autor Zverejnené 4. Marec, 2007 páni, Vládca kníh.... odvtedy mám rada horory... /asi to veľmi nesúvisí, ale je to tak/
phersu Zverejnené 4. Marec, 2007 Zverejnené 4. Marec, 2007 Tá rozprávka ma donútila si kúpiť, Dr.Jekylla a pána Hyda s Ostrovom Pokladov a Bieľu Verľybu ktorá maximálne nap...... Tá rozprávka ma donútila si kúpiť, Dr.Jekylla a pána Hyda s Ostrovom Pokladov a Bieľu Verľybu ktorá maximálne nap...... A fest zlatý tam je ten horor.
hisham Zverejnené 20. Jún, 2007 Zverejnené 20. Jún, 2007 Ja ešte stále počúvam po večeroch Rozprávky uja Klobásu :lol: :) Tuším ich viem naspamäť.
Flash Zverejnené 28. September, 2008 Zverejnené 28. September, 2008 Pre mna boli aj su stale najlepsi Tom a Jerry :lol: aj teraz si ich sem tam pozriem i ked tie nove casti uz niesu take dobre...
Aikaterine Zverejnené 28. September, 2008 Zverejnené 28. September, 2008 ja asi tiež Tom a Jerry... + A je to, Maťko a Kubko, Krtek, Slimák Maťo a škriatok Klinček... a také tie staršie.. nemám rada disneyovky :lol:
Ronja Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 ...citat som zacala pomerne skoro a prim mali Dobšinskeho rozpravky...v telke klasika co prave frcala...ale niet nad knihu...R
lopata555 Zverejnené 1. November, 2008 Zverejnené 1. November, 2008 Mne sa páčili Tekvičkový bračekovia ................... ale už som to strašne dlho nevidel.
arwiel Zverejnené 2. Jún, 2009 Autor Zverejnené 2. Jún, 2009 práve nám doznela zvučka Gumkáčov :lol: v poslednej dobe som sa nejako preorientovala na rozprávky... Flinstonovci, No počkaj zajac, .... návrat k detsvu v ťažkých chvíľach skúškového obdobia... prospieva to veru :)
arwiel Zverejnené 3. November, 2010 Autor Zverejnené 3. November, 2010 istý čas (asi pred rokom) som bola zmotaná na ruské ľudové rozprávky, každý deň som si chodievala jednu prečítať medzi regále do Panta Rhei... a to boli asi posledné, ktoré som čítala... jednu ruskú ľudovú rozprávku Máša a medveď mám ako tému bakalárky a podarilo sa mi k nej zohnať aj zvukovú nahrávku (okrem nej aj Doktora Jajbolí a Nevedka) a na internete koluje pár častí animovaného spracovania Máši a medveďa... je to veľmi pekné s minimálnym počtom replík a vtipné je to asi ako Tom a Jerry :)
game Zverejnené 14. November, 2010 Zverejnené 14. November, 2010 k rozprávkam som našla jeden malý zábavný testík ... nakoľko si pamätáme, znalci :) svet rozprávok ja som dopadla tak, že som v norme ... a povinne mám cez vianoce pozerať rozprávky, lebo je čo zlepšovať, polovicu som si kruto tipla :)
arwiel Zverejnené 14. November, 2010 Autor Zverejnené 14. November, 2010 Nemáte sa za čo hanbiť. Vaše znalosti rozprávok sú v norme. Určite je však čo vylepšovať a tak sa na vás nikto nebude hnevať, ak si strávite aspoň časť vianočných sviatkov s nohami na stole pred televíznou obrazovkou. väčšinu som tipovala a herci mi takmer nič nehovorili... neviem ale prečo popri česko-slovenských rozprávkach je tam Shrek a Doba ľadová, napríklad :)
game Zverejnené 14. November, 2010 Zverejnené 14. November, 2010 mohli tam miesto shrecka capnúť Bajaju ... ale toho nedávajú v tv, alebo len raz za uhorský rok, a takmer nikto ten film nepozná :) ináč asi dopadneme veľmi podobne všetci :)
phersu Zverejnené 19. November, 2010 Zverejnené 19. November, 2010 Neseďte pred telkou. Choďte radšej na prechádzku alebo si prečítajte knihu, čo ste našli ešte minulý rok pod stromčekom. Bude to pre vás zmysluplnejšie strávený čas, ako vysedávanie pred obrazovkou. V oblasti rozprávok už totiž nemáte čo získať. dobre na to ze polka tipovana, a niektore som ani nevidel <_<
iskra Zverejnené 7. September, 2011 Zverejnené 7. September, 2011 Prechádzky sú zdravé, na tie chodíme, knihy čítame, a aj rozprávky si pozrieme. :)Je to jedno, či už to bolo v detstve alebo v súčasnosti, keď sme rodičmi, rozprávky sú fascinujúce ... :)Medzi naj rozprávky patrí : Tom a Jerry, Lokomotíva Tomáš, Krtkove dobrodružstvá, Macko Uško, A je to ! , Lolek a Bolek, Kocúr v čižmách ..Z filmových: Princezná so zlatou hviezdou na čele, Popoluška, Princ a Večernica, Soľ nad zlato, Perinbaba, Pyšná princezná, Princezná Fantaghiro... a inééé.... :) :D
littlewitch Zverejnené 7. September, 2011 Zverejnené 7. September, 2011 Mne sa paci , , a este :kvet:
Vilma Flinstonova Zverejnené 3. Máj, 2012 Zverejnené 3. Máj, 2012 myslíš ten film Mladá čarodejnica? Taký oddychový, mne prišiel celkom milo vtipný.
game Zverejnené 1. Jún, 2014 Zverejnené 1. Jún, 2014 tak ako sme na tom s tými rozprávkami ? :)Otestujte sa zo starých rozprávok tie otázky sú trochu ... alebo ja som trochu ... pomimo, môj veleúspech je 8 správnych zo 16 ... :( ako ste na tom s rozprávkami ? :)
Ryan Giggs Zverejnené 1. Jún, 2014 Zverejnené 1. Jún, 2014 Ja som tiež jednu netrafil. A 2 som len tipol.Inak som ale ostatne vedel.
D'Ady Zverejnené 11. Jún, 2014 Zverejnené 11. Jún, 2014 12/16 na to, ze som dost vela tipoval, tak fajn
secretka Zverejnené 18. December, 2016 Zverejnené 18. December, 2016 Pre malú vnučku, aby v tom ďalekom svete žila v kráľovstve našich rozprávok som hľadala rozprávky, na ktorých "vyrastali" moji synovia. Dlho som sa na internete snažila nájsť Tri prasiatka; stále som bola neúspešná, až som zrazu natrafila na stránku, kde pán Jaro Slavik "poukladal" rozprávky spred mnohých rokov. Je to krásna spomienka ... jednak si pri počúvaní spomínam na svojich synov, ktorí "tie svoje" rozprávky počúvali do omrzenia, až do "zodretia" platní,ale je to aj nostalgická spomienka na "pánov" hercov, ktorí sa na nás pozerajú spoza nebeskej brány. :klobuk: Zatiaľ vnučka večer zaspáva pri rozprávkach, ktoré jej rozprávajú rodičia, ale o nejaký čas si možno aj ona obľúbi rozprávky svojich rodičov. :smile2: Tri prasiatkahttps://www.youtube.com/watch?v=i6oXHZHa970Tri grošehttps://www.youtube.com/watch?v=61_Fmp8VKJsPopolvárhttps://www.youtube.com/watch?v=lkyWpBKYk5YKocúr v čižmáchhttps://www.youtube.com/watch?v=Xwx-2tjSP9Q 2
game Zverejnené 18. December, 2016 Zverejnené 18. December, 2016 to je pekné :) dnešné deti majú síce podnetov hodne, priala by som malej, aby si zamilovala tieto staré rozprávky.neter, teraz prváčka, priveľmi nemusela staré rozprávky... našla si novšie, milovala animovanú rozprávku o červenom traktore, napríklad, o ktorej som ani netušila, že existuje.spústu rozprávkových kníh po staršej sestre síce listovala, ale nemala na ne trpezlivosť, je hyperaktívna, tak je to trochu problém : ) môj syn mal jednu milovanú - o siedmych kozliatkach a vlkovi, tú sme v jednom čase, hodne hodne dlho rozprávali každý každučký večer pred spaním... len som ju začala rozprávať, po čase, a už sa mi zívalo : ) ... ale vypočul, uhniezdil sa a spal. fajn sa na to spomína :) 1
iskra Zverejnené 20. December, 2016 Zverejnené 20. December, 2016 Jéj! Krásne spomienky. :) naši synovia mali veľmi radi aj rozprávku Macko Uško Poľská bábková rozprávka o medvedíkovi menom Macko Uško a jeho príhodách s kamarátmi z lesa. Macko Uško: Klzačkahttps://www.veselerozpravky.sk/macko-usko-klzacka/ Dobrý večer, na dobrú nocMacko z plyšu, spieva vámvolajú ma Macko Uškolebo smiešne uško mám Huncút som a rád sa hráms humorom je predsa fuškavšetky deti rád ja mámto je heslo Macka Uška. Rýchlo do postieľok, veď už mesiac svietirozlúčte sa s Mackom. Dobru noc vám, deti! Interpret: Michal Dočolomanský :klobuk: synovia pozerali rozprávky aj v telke, no tiež som im rozprávky čítala. rozprávková kniha Macko Uško (je teraz starostlivo odožená pre vnúčatá, ako aj iné rozprávkové knihy) krásne spomienky :) večer okúpaní synovia, ležali v pyžamkách vo svojich postielkach a načúvali.. ja som im rozprávku čítala, manžel im zaspieval Mackovu pieseň, synovia to milovali, manžel počas pesničky si ešte šikovne prebehol prstami za uchom, ucho sa ohlo ako Mackovi B) synovia žiarili šťastím.. opakovali " ešte Macka Uška, ešte Macka Uška" to sú také čarovné nezabudnuteľné okamihy, na ktoré si aj po rokoch s láskou radi pospomíname. tiež sa teším, ak sa aj nám narodí vnúčatko, keď aj túto rozprávku o Mackovi Uškovi, budem môcť prečítať, a budem sa tešiť, keď to bude aj s manželovou čarovnou kultúrnou vložkou " Dobrý večer, na dobrú noc.." :) 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 24. December, 2016 Zverejnené 24. December, 2016 a možno som si to len nevšimla, ale pamätáte sa na Pá a Pi ? - Marika Gombitová naspievala k tomu pesničku My sme tí Pá a Pi z mačacej planéty, my sme tá posádka čo prišla sem...či ako to bolo. A tiež - nespomeniem si na názov, ale niečo že Na dvore, bolo tam dievčatko zuzka, ktorá sa zoznamovala s domácimi zvieratkami, a každý večer to bolo o inom zvierati na dedine. Milé i poučné, oboje.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz