Jump to content

Recommended Posts

Posted

Takze... je tu nejaky qipper ?

Qip je ruský messenger, rýchly, málo zaberá, má možnosť si nastaviť antispybota a kopec iného

www.qip.ru

:lol: :)

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sniper

9

• Nokia

5

• Darkman

4

• valcik

3

Top Posters In This Topic

Posted

ano mam to nainstalovane ked nejde 5.1

vadia mi tam niektore veci, keby bolo vsetko tak ako som zvyknuty z 5.1 tak by som to pouzival furt ale zvyk je zvyk

Posted

qip este nieje uplne hotova verzia - iba build

to značí že sa stále upravuje a vznikajú nové verzie

Posted

pouzivam Qip mam Build 7995 haluz :) velmi dobry programik :)

jednoznacne lepsi ako icq :lol:

• 2 months later...
Posted

bad...

Hod mi na to link, kde sa dá stiahnuť.

Posted

Aj ja ho používam, je pre mňa ovela praktickejší ako ICQ ale keby bolo niečo lepšie tak by som to rada vyskúšala..

Posted

U aj ja ho mám zopár dní... :lol:

Posted

...a chcel som ho skúsiť aj ja, ale stále mi tam ešte niečo chýba... Asi predsa len počkám až ICQ 6 bude vedieť ukladať históriu...

• 1 year later...
Posted

Skúšam ten Qip, prvý dojem je veľmi dobrý a zrejme pri ňom aj zostanem. Trochu sa ešte pohrám s nastaveniami a bude to ako chcem.

Posted

Mne píše Connection failed, ale nevadí, aj tak ho používam iba kôli bratovi. Inokedy funguje dobre.

Posted

no neviem? dajú sa sem (do QIPu) z ICQ pretiahnuť nejakým spôsobom kontakty?

Posted

starsi, kontakty sú uložené na serveri, a teda by sa ti po zadaní tvojich prihlasovacích údajov do QIP-u mali zobraziť automaticky.

Posted

treba niekde zadať to moje číslo z ICQ?

Posted

áno, bez zadania čísla a hesla to nepôjde.

Posted

Chcem vyskúšať Qip Infium ale chce to po mne aby som sa zaregistroval na ich @qip.ru

Nedá sa to obísť?

Posted

Krista boha ja sa už na toto vyserem, zase 8 ľudí mi vypadlo z listu, toto nie je normálne, myslel som že ten Qip je konečne nejaký schopný klient ale vidím že je to také isté hovno ako ICQ Pro :lol:

Posted

alebo je problem medzi stolickou a monitorom? :lol:  :)

Posted

Povedz mi v čom ty chytrák.

ICQ používam 5 rokov ale za posledný mesiac mám chuť to vyhodiť. Akonáhle niekoho presuniem do inej skupiny tak z listu po reštarte vyletí. Už ani neviem ktoré kontakty mi chýbajú, ale to už neriešim. Prechádzam na Skype.

Posted

Mas zapnutu taku srandu ze, 'synchronize list with server'? :lol:

Posted

Keď mi povieš kde sa tá sranda v Qip 8050 aktivuje tak si to aktivujem.

Posted

Netusim, qip mam len na mobile a tipujem ze to menu tam je insie ako v PC verzii. :lol: