Skočiť na obsah

ICQ6

weirdo

Odporúčané príspevky

Zverejnené

testovali ste to?

nainstalovat mi to ide, ale vraj trebalo byt registrovany ... tak ak niekto ste ... skuste, a popiste dojmy.

• Odpovedí 62
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• weirdo

19

• Sniper

13

• Nokia

5

• Ajk

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

moj dojem? pokial sa do toho nebude dat kreslit, tak zostanem pri mirande.. nepacilo sa mi

Zverejnené

Kreslit? A co take kreslis prave v mirande? Alebo vlastne k comu to vyuzivas??? :lol:

Zverejnené

v mirande nic... ale ide o to ze miranda je lepsia ako ICQ program... a ICQ program som si ochotny nainstalovat az ked sa dotiahne na uroven messengeru kde sa daju posielat rkeslene spravy...

Zverejnené

kreslene spravy? Ike, smar priklad, bo nemam sajnu, ze Miranda take daco vie.

Zverejnené

nehovoriim ze ma, ale vravim ze je lepsia ko ICQ... ICQ by ju dobehlo len keby malo tuto moznost...

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

uz som to povedal do ankety o messengeroch, tak len zhrniem: mam, je to super i ked nie je dokoncene

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

v čom je miranda lepšia????

možno je trochu rýchlejšia aspoň sa mi to tak javilo

Zverejnené

V čom? no vo všetkom. Jasné, je najmä pre tých, čo sa radi hrajú s nastavením a neuspokoja sa len s obyčajným nastavením, ktoré im ponúka také nič icq program.

Je rýchlejšia, zaberá oveľa menej pamäti, skinovateľná, možnosť pridania rôznych pre teba vyhovujúcich rozšírení a hlavne je vo vývoji.

Zverejnené

mal som ju nainštalovanú ale akosi ma nezaujala a keď som vylepšoval PC som si ju už nedal. Možno som urobil chybu ?? :lol:

Zverejnené

Je rýchlejšia, zaberá oveľa menej pamäti, skinovateľná, možnosť pridania rôznych pre teba vyhovujúcich rozšírení a hlavne je vo vývoji.

..., zobrazuje vlastných smajlíkov, takže som nikdy nevedel, akých mi z ICQ či z Trilliana vlastne posielajú...
Zverejnené

nemam smajlov a dvojbodky so zavorkami mi plne vyhovuju. nejake *THUMBS UP* alebo co to posiela icq5, to nie je smajlo.

Zverejnené

No musím priznať, že som vyššiu verziu ako 2003b nevidel. Mal som aj trilian ale nejak mi to dobre nešlo.

• Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené

Tak aký máte názor na ICQ6? Uvažujem nad "upgrade" keďže ten môj ICQ2003b má už 5 rokov...

Zverejnené

na tvojom mieste by som radsej rozmyslal nad miranda/trillian/qip

Zverejnené

tak tak ... icq6 je jeden velky bordel a nepoznam nikoho, co by s tym bol spokojny.

Zverejnené

No však už som ho stihol aj odinštalovať :lol:

Mirandu som raz skúsil, ale akosi má neoslovil ten chabý dizajn. To bolo asi pred 2 rokmi.

Zverejnené

chaby dizajn? omg, ako na to mozes napisat ze chaby dizajn :lol: ved je to esteticke.

Zverejnené

No tak som to teda stiahla, lebo s tým icq6 sa už nedá vydržať :lol:

Používate to? Môžete mi povedať, či je to dobré? Dajú sa posielať/ prijímať súbory z/na icq6?

Zverejnené

AIKAT.

z Mirandy sa mi podarilo poslat na icq (jedno ci 5.1 alebo 6) asi 2x v zivote. problemom je, ze firma vyvijajuca icq odmieta zverejnit viacero veci, medzi inym aj standard na prenos suborov. preto vsetky 'neoficialne' klienty maju s tymto problem.

... a preto som si radsej presne pre tento ucel nechal okrem mirandy aj ICQ5.1 a ked potrebujem nieco poslat, tak ho zapnem.

AXEL

tomuto ty vravis slaby dizajn? mozno je ICQ oproti Mirande v niecom lepsie, ale v tomto jednom je oproti Mirande absolutny bidak.

Obrázok

Zverejnené

Chlapci treba aj čítať čo píšem:

To bolo asi pred 2 rokmi.

Idem vyskúšať tú Mirandu ale ak sa mi nebude páčiť tak vám to tu zúročím.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov