Linkman Zverejnené 4. December, 2006 Zverejnené 4. December, 2006 Ak si pamatáte world jump day prisiel na svet novy projekt GLOBAL ORGASM ktory hovori aby kazdy dosiahol 22.Decembra 2006 orgazmus viac na http://globalorgasm.org/ :) ;) :lol: :)
Sniper Zverejnené 4. December, 2006 Zverejnené 4. December, 2006 Nemohli to dať na sobotu? :)Takto to bude zložitejšie :lol:
havarka Zverejnené 4. December, 2006 Zverejnené 4. December, 2006 Axel, a čo si ty orgazmus nevieš privodiť sám? Už si tak zvykol.. :lol:
weirdo Zverejnené 4. December, 2006 Zverejnené 4. December, 2006 havarka - problem je ten, ze orgazmus musis dosiahnut vo dvoch. a nerata sa ani Brenda, ani Kelly.
Polaris Zverejnené 5. December, 2006 Zverejnené 5. December, 2006 Ja ho naschaval vtedy nebudem mat :) Toto je taka kravina, ze az to boli.......vsetcia aby sulozili po svete......to uz je nieco ako hoax virus........sice to nic zle nespravi, ale kazdy sa na to poddava :lol: Ja radsej spontanny sex. Tomuto sa hovori...........proste zaujat pitchovinami. Vytacaju ma taketo veci :)
Sniper Zverejnené 5. December, 2006 Zverejnené 5. December, 2006 Polaris že zrovna teba takého sexuálneho devianta vytáčajú takéto veci ... :lol: havarka orgazmus si viem sám privodiť, ale už istý čas mi to chutí vo dvojici (týmto ti nedávam žiadne skryté návrhy :))
Polaris Zverejnené 6. December, 2006 Zverejnené 6. December, 2006 Jedna vec je pokecat si o tom, ale toto??? Toto mi pripada taka dosti trapna zalezitost.....predstav si, ze by pipka za tebou dosla a povedala...jeeeeej...citala som, ze neska je hromadny orgasm.....a preto sa chce s tebou pomilovat......no dobre.....dajme tomu, ze ty by si bol ZA a nevadilo by ti to. Ale keby mi toto babena povedala, ze koli hentomu a vsetcia to neska proste budu robit, tak by som sa jej vysmial do tvare :lol: :)
havarka Zverejnené 6. December, 2006 Zverejnené 6. December, 2006 nedávam žiadne skryté návrhy )Axel, neboj sa, ja nie som cizy, nemám zvrhlé chúťky, a ani nemôžem mať.
arwiel Zverejnené 8. December, 2006 Zverejnené 8. December, 2006 súhlasím s Polarisom... tak aby som kôli niečomu musela mať sex... teda niežeby som nechcela, ale... som za spontánny sex, nie aby som sa prispôsobovala ostatným... ja nepotrebujem ísť s davom... a orgazmus? no hahahaha! :lol:
chorche Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Parchanti! Patrne sa nic nekona, 23. 12. odlietam do Anglicka! Mozno to zmaknem v predstihu, ale musim najst nejaku pomilovatelnu.... :lol:
Polaris Zverejnené 27. December, 2006 Zverejnené 27. December, 2006 V Anglicku si najdu daku :lol: Tie baby tam sa ani nedaju nazvat babami...Ale ked tam najdes nejaku Slovenku :)Ako nic proti nim, ale fakt...videli ste uz tie Anglicke baby? :) Zase ma nekamenujte...to len tak ma napadlo...
chorche Zverejnené 31. December, 2006 Zverejnené 31. December, 2006 Nic sa nekonalo. Sex bol v predstihu....
doll Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 akosi som nepostrehlaa ci nieco bolo? kdezeee....bola som nasucho :lol: a mam na to asi takyto nazor...aj keby sa s partnerom na to dam, tak urcite by som sa nevedela uvolnit, kedze by som si vybavovala furt myslienku ze zrovna dnes je GO som podobnej mienky ako polaris
Polaris Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 No som rad, ze existuju aj taky ludia, co nejdu krokmi spolocnosti :lol: :)
Odporúčané príspevky