Skočiť na obsah

Global orgasm day 22.December 06

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ak si pamatáte world jump day prisiel na svet novy projekt

GLOBAL ORGASM ktory hovori aby kazdy dosiahol 22.Decembra 2006 orgazmus

viac na http://globalorgasm.org/ :) ;) :lol: :)

• Odpovedí 15
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Polaris

4

• havarka

3

• Sniper

2

• chorche

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Axel,

a čo si ty orgazmus nevieš privodiť sám? Už si tak zvykol.. :lol:

Zverejnené

havarka - problem je ten, ze orgazmus musis dosiahnut vo dvoch. a nerata sa ani Brenda, ani Kelly.

Zverejnené

Ja ho naschaval vtedy nebudem mat :) Toto je taka kravina, ze az to boli.......vsetcia aby sulozili po svete......to uz je nieco ako hoax virus........sice to nic zle nespravi, ale kazdy sa na to poddava :lol: Ja radsej spontanny sex. Tomuto sa hovori...........proste zaujat pitchovinami. Vytacaju ma taketo veci :)

Zverejnené

Polaris že zrovna teba takého sexuálneho devianta vytáčajú takéto veci ... :lol:

havarka orgazmus si viem sám privodiť, ale už istý čas mi to chutí vo dvojici (týmto ti nedávam žiadne skryté návrhy :))

Zverejnené

Jedna vec je pokecat si o tom, ale toto??? Toto mi pripada taka dosti trapna zalezitost.....predstav si, ze by pipka za tebou dosla a povedala...jeeeeej...citala som, ze neska je hromadny orgasm.....a preto sa chce s tebou pomilovat......no dobre.....dajme tomu, ze ty by si bol ZA a nevadilo by ti to. Ale keby mi toto babena povedala, ze koli hentomu a vsetcia to neska proste budu robit, tak by som sa jej vysmial do tvare :lol: :)

Zverejnené

nedávam žiadne skryté návrhy )

Axel, neboj sa, ja nie som cizy, nemám zvrhlé chúťky, a ani nemôžem mať.
Zverejnené

súhlasím s Polarisom... tak aby som kôli niečomu musela mať sex... teda niežeby som nechcela, ale... som za spontánny sex, nie aby som sa prispôsobovala ostatným... ja nepotrebujem ísť s davom... a orgazmus? no hahahaha! :lol:

Zverejnené

Parchanti! Patrne sa nic nekona, 23. 12. odlietam do Anglicka! Mozno to zmaknem v predstihu, ale musim najst nejaku pomilovatelnu.... :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

V Anglicku si najdu daku :lol: Tie baby tam sa ani nedaju nazvat babami...Ale ked tam najdes nejaku Slovenku :)

Ako nic proti nim, ale fakt...videli ste uz tie Anglicke baby? :)

Zase ma nekamenujte...to len tak ma napadlo...

Zverejnené

akosi som nepostrehla

a ci nieco bolo? kdezeee....bola som nasucho :lol:

a mam na to asi takyto nazor...aj keby sa s partnerom na to dam, tak urcite by som sa nevedela uvolnit, kedze by som si vybavovala furt myslienku ze zrovna dnes je GO

som podobnej mienky ako polaris

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

No som rad, ze existuju aj taky ludia, co nejdu krokmi spolocnosti :lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov