Skočiť na obsah

Televízia a televízne stanice  

27 členovia hlasovali

1. 1. Ako často cez týždeň sledujete TV?

• Každý deň
    • Aspoň 5 dní v týždni
    • Najviac 3-4 dni v týždni
    • 1-2 dni v týždni
    • Prakticky vôbec
  2. 2. Koľko hodín denne strávite pred bedňou?

• Viac ako 20 hodín
      0
    • 14 - 20 hodín
      0
    • 8 - 14 hodín
      0
    • 2 - 8 hodín
    • Menej ako 2 hodiny
    • Skoro nič
  3. 3. Koľko TV staníc (polo)pravidelne sledujete?

4. 4. Ktorú stanicu v naších končinách najviac sledujete? (zahlasujte najviac za 3 možnosti)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

keby zmizla jedna markíza, a namiesto nej by akurát zrnila obrazovka, až tak veľa by sa nestalo.
a netreba sa plašiť, príde niekto ďalší.

mimochodom, zaregistrovala som, že zasa bežia tie ... tváre, ten zábavný program, ktorý má aj názov úplne chybný, ako to je? už viem: Tvoja tvár má známy hlas, alebo Tvoja tvár znie povedome :)
neviem, ani ma nezaujíma, kto vymýšľal český a slovenský názov, ale je to zrejme k nejakému úplne inému programu, celá tá sranda je predsa o úplne opačnej veci,
občas vydarená známa tvár má neznámy parodovaný hlas - alebo sa mýlim?

no nič, nech sa národ intelektuálne baví - tým nehovorím, že netreba zábavu, ale o čom je konkrétne táto zábava, som zatiaľ ešte nepochopila, možno ešte pár sezón, a pochopím :)

Zverejnené

Hellé spomenula, že pol okom zazrela v tv niečo, čo celkom zjavne patrí do skupinky vysoko intelektuálnej zábavy, poskytovanej televíziami ... niečo, čo sa volá

vraj Uhádni môj vek ... v živote som o tom nepočula, tak som na to pozrela ... tak vida:

V šou Uhádni môj vek súťažia dvojice, ktoré majú za úlohu uhádnuť vek cudzích ľudí. Na ceste za správnou odpoveďou dostávajú rôzne nápovedy. Pomôcť im môžu informácie ako skladba z roku narodenia osoby, prípadne iná významná udalosť, spomienka alebo známa osobnosť narodená v danom roku. Súťažiaci musia uhádnuť presný vek neznámeho, pričom za rozdiel medzi ich tipom a správnou odpoveďou sú im odrátané peniaze. Po piatich kolách sa s nahratou sumou dostávajú do finále, kde pri hádaní veku posledného neznámeho dostávajú k dispozícii štyri potenciálne možnosti. Aby mohli uhádnuť presný vek, majú k dispozícii opäť indície, ale za každú nesprávnu odpoveď je hráčom odrátaná polovica z nahratej sumy. V každej epizóde hráme o 10000 eur. Ak máte dobrý odhad a chcete si zasúťažiť, dvojice hádačov sa môžu hlásiť prostredníctvom emailu ...

https://uhadnimojvek.joj.sk/o-show

videl to už niekto? či teda aspoň počul? :)

Zverejnené

Tentoraz aj ja milovnik telky poviem ze relacie toho typu ma vobec nezaujimaju. Raz som videl chart show a to bolo vsetko co sa zabavneho zanru tyka. Nebavia ma kvizy, vacsina sitkomov, takze je dost veci co nepozeram. Lubim temu dna na TA3.

Zverejnené

keby zmizla jedna markíza, a namiesto nej by akurát zrnila obrazovka, až tak veľa by sa nestalo.

Neblazni! Veď by ju zas išli masy vypatlancov zachraňovať ako za Ruska. "Markizu si nedame!"

neviem, ani ma nezaujíma, kto vymýšľal český a slovenský názov, ale je to zrejme k nejakému úplne inému programu, celá tá sranda je predsa o úplne opačnej veci,

občas vydarená známa tvár má neznámy parodovaný hlas - alebo sa mýlim?

Vynimočne sa musim našich produkčnych (či kto to vymyšľa zastať), schvalne som sa na to pozrel. Ano, logiku to nedava (aj keď nechapem prečo by v niečom takom malo), ale ono je to tak aj v originale. Tu cara me suena, čo ma podobny vyznam.

Zverejnené

ospravedlňujem sa našim vypatlancom, vypatlanci stáli už na samom začiatku Tváre  :klobuk:

nič to, podstatné je, že to prinieslo k chlebu aj kaviár, kopu kaviáru, nie? :)

mimochodom, kdesi som čítala názor jedného pozerača - ospravedlňoval existenciu Tváre tým, že veď predsa to robia herci zadarmo, peniaze tam idú na charitu... :)

pre takýchto pozeračov sú presne tie relácie :)

Zverejnené

Neblazni! Veď by ju zas išli masy vypatlancov zachraňovať ako za Ruska. "Markizu si nedame!"

Teraz je nemusí nik zachraňovať. Markíza vyhodnotila že cez klasickú anténu to sleduje len 10-20% divákov, čo aj sedí lebo aj v mojom okolí 8 z 10 domácností ma Digi, Skylink, Magio, Fiber, Satro či hocijakú lokálnu káblovku alebo celoplošnú optiku, v novostavbách sa už preferuje IPTV, mnoho starších bytoviek po rekonštrukcii už neobnovilo spoločné antény (nebol o to záujem nadpolovičnej väčšiny obyvateľov) tak nebude platiť Towercomu milióny za šírenie pozemného signálu. Verní diváci si pořídia jej príjem, u väčšiny sa nič nezmení, a ľuďom ako ja (možno 5%) je to jedno lebo mne vyplnilo takmer 16 hodín z dňa aj 6 slovenských TV staníc ale pritom teraz chytáme dokopy so všetkými 30, takže mínus 3 kanály markízy ostáva 27, mínus 3 rakúske ktorým nerozumiem zostáva 25 tv kanálov (sk,cz,hu) ktorým rozumiem.

Zverejnené

Ani naš pan premier by to nedopustil aby Markiza zanikla. Veď bol prvy, ktory ju spolu s Dzurindom vlastnym hlasom branil. Aj slobodu prejavu, na ktoru teraz pinda keď o ňom niečo hovoria.

Zverejnené

Kto je za J&T? Lebo im patrí JOJ-ka a tak rekú prečo tak strašne chcú brániť markízu keď je JOJ si podpísala s towercomom zmluvu o vysielaní na dobrých pár rokov takže nezostaneme bez komerčných televízií. TA3 tiež ostáva. LUX ostáva aj keď je to žánrová televízia. STV ostáva takisto. A potom máme kopu zahraničných čo majú presah ďaleko za naše hranice veď len my sme 100km od česka ešte tam sú aj karpaty a v pohode chytáme ich programy v rovnakej kvalite cez anténu. 

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Tak a je to potvrdené:

Takže sa s Towercomom nedohodli a tým pádom stanice Markíza, Doma a Dajto už nebudú cez klasickú anténu dostupné. Ale už špekulujú nad náhradou že sem príde Prima alebo niečo zo zahraničia. Mohli by RTL dať tí sú dobrí. 

Zverejnené

Uz len aby skoncila aj v ostatnych platformach...

Zverejnené

Inak Prima nahradou nebude. Sice sem pride novy kanal Primy, ale nebude zadarmo v DVBT.

Zverejnené

Jaj niečo ako prima international? Teraz je to taká móda. U brata na dedine je skylink dáky satelit cez astru čo len raz ročne sa platí a sú tam v češtine/slovenčine/maďarčine kanály ako nickelodeon, viasat, eurosport, VH1, MTV, Film+, JOJ Cinema, Kino Barrandov čo my na spoločnej anténe v činžáku nemáme a tam je aj to Nova International. My máme normálnu českú Novu a normálny TV Barrandov cez DVB-T. Tak to bude len cez tie neterestriálne alebo platené veci jedným slovom tam kde to ja chytať nebudem (to zahrňuje aj DVB-T multiplexy ktoré z rôznych dôvodom nenaladím. 

Zverejnené

Nie celkom ako Prima International. Ono sa to ma volať Prima Primetime. A narozdiel od Novy International, ktora vysiela len ich vlastnu tvorbu, ta nova Prima bude vysielať aj normalne zahranične veci. Pôvodne sa uvažovalo že bude v dvb-t miesto Markizy, ale nakoniec z toho zišlo. A bude len normalne v platenych ponukach.

Zverejnené

no povedzte, nebolo to jednoduchšie, keď boli 2 programy, a nevysielali po celý deň? Doobeda šlo televízne vysielanie pre školy, škôlky a podobne, poobede praktocké návody na kadečo ako napríklad ušime si so Zuzkou, a večer sa človek tešil na večerný film a potom sa telka zhasla a dobrú noc. Aspoň sme sa vyspali a nečučali do bedne do noci a asi ani neboli hádky, čo sa bude pozerať, nie? Pamätáte sa niekto (vy mladí nemôžete, lebo ste vtedy neboli na svete), ako to bývalo s televíziou?

ešte sa dala chytiť Viedeň. Ale nám doma sa to neoplatilo pozerať, lebo u nás rozumel nemecky len tatko, a to ho mamka podchvíľou štuchala, čo hovorili, čo povedal??? a než jej povedal, čo povedala pamela alebo kto, už medzitým prehovoril Bobby, čo tatkovi nutne muselo ujsť, lebo mamka už štuchala azsa, čo povedal J.R. ...a nikto z toho nič nemal.

Prvý televízor v už našom byte bol taký ten starý malý, chytali sme na ňom len prvý program...namiesato druhého programu sme mávali venovanie sa jeden druhému.

Potom sme si kúpili Tesla Color Oravan - máme ho dodnes a dokonca sa ešte furt čo to dá tam chytiť. Máme ho v spálni už len z nostalgie :)

Na tom novšom televízore okrem 1. a 2. programu a Viedne ešte sme chytili Moskvu, ale tomu som zas rozumela len ja...a väčšinou tam dávali nejaké správy, zábery z nejakých podnikov či kolchozov a podobne, čo mne vtedy bolo šumafuk, ale doma na materskej som si na Moskve kukla Rabyňu Izavru, k nám to prišlo až o pár rokov dakedy po revolúcii.

:)

Mne sa vidí až zbytočne veľa tých programov.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Pamätáte sa niekto (vy mladí nemôžete, lebo ste vtedy neboli na svete), ako to bývalo s televíziou?

Neviem aku predstavu o našom veku maš, ale predstav si, že pamätame.

Zverejnené

:zubiska: pamatame..asi sme uz stari...ked clovek zaspal na gauci zobudil sa na zrnenie..a bolo aj take, ze Prepačte poruchu :smile3: ..pripadne Prestavka a na obrazovke minutu aj viac sme mohli cumiet na mačiatka v košíku :happyroll: ...kdeze vtedy boli drahe reklamne casy

Zverejnené

som lepšia, dámy a páni ... ja pamatám také /často sme pozerali maďarskú tv u nás doma, vtedy vysielala ešte len jedna MTV /, že v pondelok bolo na MTV aj v programe vypísané Dnes sa nevysiela.

po superbohatom sobotňajšom a polobohatom nedeľňajšom programe v pondelok proste NIČ, ľudia, dajte si od TV PAUZU  :D

/ale neviem, ako dlho to takto mali - len viem, že to mali, aj v televíznom programe na ten deň uverejnenom v novinách bolo na túto tv napísané miesto programu Dnes sa nevysiela :) mám pocit, že som ešte nevedela vtedy čítať, alebo tak ledva, ale pamätám tie noviny :) /

Zverejnené

ale nakoniec z toho zišlo. A bude len normalne v platenych ponukach.

Takže prima príde na slovensko ale nie ako free dvb-t. Tak príde iná dáka RTL alebo tak. Určite na tom bude mať záujem aj samotný Towercom aby to vyplnil ale asi voľná telka nieje cieľom žiadneho prevádzkovateľa lebo z toho že ja zadarmo niečo chytám (trebárs aj na kus drátu) z toho nemá nič ani televízia ani rádiokomunikácie. Podľa mňa sa to zameria na to že súkromné stanice len za poplatok cez operátorov alebo DVB-T s kartou a free bude len štátna televízia ktorá to má zo zákona.

Mne sa vidí až zbytočne veľa tých programov.

A preto sa stalo to čo sa stalo. Markíze sa už neoplatí vysielať keď tu je viacero televízií. Oplatilo sa jej ešte v časoch keď bola jediná alternatíva k STV. Ale ja si pamätám aj VTV to bola prvá súkromná televíza po revolúcii. Bola kedysi dávno aj nejaká OK3. My sme aj za socíku chytali na spoločnú anténu v činžáku maďarskú, rakúsku, československú, ruskú TV takže my sme vždy mali viacero staníc. Aj mi bolo čudné keď sme šli dakde na stredné slovensko a mali tam len STV na to sme neboli zvyknutí. Potom chvíľu bola aj nejaká LUNA potom ešte v horšej kvalite nabehla aj viedenská mestská televízia. Galanta bola aj je mekka TV signálov zo všetkých strán :-)  

Okrem Towercoomu chytáme aj AVIS kde sú ďalšie stanice ako šláger TV, Krea TV, Noe TV, TV Vega. Niekde som čítal špekulácie aj o tom že markíza prejde k AVIS-u kde to je lacnejšie vysielanie. AVIS je zadarmo normálne DVB-T tak isto ako voľná telka u Towercomu.

Zverejnené

tak moja predstava o tvojom veku, milý Ryan, je tak čosi medzi 30 a 35. Ale naozaj sa môžem mýliť, lebo len ťažko sa mi chce veriť, že je to snáď už 10 rokov, čo nás tu celá kopa chodila na PF, kde vtedy ešte vládla pohoda, a  mnohí z vás boli ešte veľmi mladí, je to divnéť, ale naozaj vás niektorých - tých, ktorých som poznala - vidím takých ako ste boli vtedy, a pritom ste všetci dospeli, vyzreli, v niečom ste sa zmenili a v niečom ste stále rovnakí. Trocha OT...

vyzerá o, že trh je už pomaly presýtený TV porgramami.

Niekedy pozerávam Spektrum, Nat Geo Wild, Animal Planet, či CBS reality, a pozerala by som aj Discovery, keby mi išlo. neviem, prečo mi nefunguje, ale nakoniec nič sa nedeje, je tam dosť iných staníc. Tie prvé tri chytým len v HD. V podstate je mi to jedno, hlavne že ich chytám.

game: nebolo náhodou aj u nás v pondelok doobeda v Tv voľné? Nie som si už istá, ale niečo také sa mi marí.

Ako decko som chodila na smeny do školy a keď som mala vyučko poobede, určite som nepozerala TV, ale počúvala som rádio...Správy o vodných stavoch som mala priam v malíčku, teda presnejšie tie jednotlivé mestečká a miesta, kde sa to meralo, teda výška hladiny a prietok  :)  A tiež vysielanie pre školy, dramatizovanú prózu, hráme jubilantom...atd. Ale že by som niekedy kukala telku, to sa nepamätám. Ale to som bola ešte na prvom stupni. Postupne rozšírili vysielanie, tiež tam dávali už spomínané Televízne vysielanie pre školy či nejaké prírodovedné a iné náučné programy. To ale už som bola staršia a doma som v tom čase bola len keď som bola chorá.

• Pridať bod 1
Zverejnené

game: nebolo náhodou aj u nás v pondelok doobeda v Tv voľné? Nie som si už istá, ale niečo také sa mi marí.

marí sa mi hodne matne ... tak nejako to bolo. v tých začiatkoch sme pozerali častejšie MTV, a včera som si spomenula, že aj piatky boli na MTV obmedzené - a tie tuším aj u nás ...

u nich bol večerný program v piatok: to bola rozprávka na dobrú noc pre deti, to vysielali od samého začiatku a veľmi kvalitné, televízne noviny alebo správy, neviem už, ako sa to volalo,  a nejaký program o 20:00, niečo ľahké, diskusia, veselohra, niečo podobné, na hodinku a dosť :)

a pripomenulo mi to, že naši kúpili tv, keď som mala 5 rokov, s tým, že kým pôjdem do školy, prestane ma to baviť :)

nikdy to nebol pre mňa priveľký problém - my sme skutočne mimoriadne veľa počúvali rozhlas po drôte, všetky tie programy, ktoré Vilmuš spomínaš, to znelo po celej ulici v každom dome.

a ja som strašne veľa čítala už vtedy, a my sme sa celé uličné partie hrávali denne do tmy vonku ... takže televízor moje školské počínanie vskutku priveľmi neohrozoval :)

ináč aj ja si myslím, že je toho priveľa. o všetkom, čo sa hne, vyrábajú kdejaké dokumenty pochybných kvalít, a tisíce kdejakých tv to opakujú kolom dokola, ale ok, beriem, iste to má svojich divákov, ale aj tak je toho priveľa.

Zverejnené

A reprízujú reprízu a tak dál. Už aj v tom vidieť že 24 hodinové vysielanie 7 dní v týždni nemajú čím vyplniť. Ale zase ja si najdem vzdy nieco lebo pisal som davnejsie ze len 6 tv kanalov ma dokaze zabavit na cely den ze mam len parhodin prestavky mezi svými pořady ale v celku pozeram ine veci ako bezni ludia lebo ked sa bavia o serialoch a filmoch tak nemam k tomu co povedat. Nieco ako underground z komercie ze je to komercia ale predsa vacsina pozera ine dam priklad: ludia pozeraju hornu dolnu, kucharske programy, kvizy, superstar, x factor, talent, a ja tieto vobec nepozeram ale ja pozeram take ze kriminalka Hamburg, misto cinu Kolin, Star Trek, hviezdna brana serial, simpsonovci, rodinne pripady, mama ozen ma, sudna sien, sudkyna barbara, bořiči mýtú, nahí v raji, adam hľadá evu, téma dňa, peňaženka, ekonomika, v politike, o 5 minút 12, nikto nieje dokonalý, čo dokáže ulica, Jozo procko pokusa, knight rider, barjake filmy ked su scifi, akcne, krimi, fantasy, historicke, vojnove... Vela som pri telke ale tie co su hnacim motorom nekukam.

Zverejnené

A reprízujú reprízu a tak dál. Už aj v tom vidieť že 24 hodinové vysielanie 7 dní v týždni nemajú čím vyplniť. Ale zase ja si najdem vzdy nieco lebo pisal som davnejsie ze len 6 tv kanalov ma dokaze zabavit na cely den ze mam len parhodin prestavky mezi svými pořady ale v celku pozeram ine veci ako bezni ludia lebo ked sa bavia o serialoch a filmoch tak nemam k tomu co povedat. Nieco ako underground z komercie ze je to komercia ale predsa vacsina pozera ine dam priklad: ludia pozeraju hornu dolnu, kucharske programy, kvizy, superstar, x factor, talent, a ja tieto vobec nepozeram ale ja pozeram take ze kriminalka Hamburg, misto cinu Kolin, Star Trek, hviezdna brana serial, simpsonovci, rodinne pripady, mama ozen ma, sudna sien, sudkyna barbara, bořiči mýtú, nahí v raji, adam hľadá evu, téma dňa, peňaženka, ekonomika, v politike, o 5 minút 12, nikto nieje dokonalý, čo dokáže ulica, Jozo procko pokusa, knight rider, barjake filmy ked su scifi, akcne, krimi, fantasy, historicke, vojnove... Vela som pri telke ale tie co su hnacim motorom nekukam.

Takže z toho čo si tu vymenoval, pozerávam Súdnu sieň (aj som si raz v nej zahrala, aj moja mladšia dcéra, ja som bola len svedok, zato ona bola jedna z tých protistrán :) ), miesto činu,  boriči mýtov bývali aj na discovery či kde, videla som pár častí, ale nie na našich staniciach, a teraz, keď som bola na maródke, som si kukla aj tie rodinné prípady, prečo nie, ale všimla som si, že skoro všetky končili happyendom, to asi preto, lebo je to určené pre staršie tetušky, a tie majú šťastné konce rady :). O 5 minút 12 tiež pozerám, ak práve nedokončujem nedeľný obed, prečo by som nepozerala.

Ale mama ožeň ma som videla asi tak 2 časti a bolo mi z toho až trápne. To som teda len čumela, čo za týpky tam boli.

Včera som si pozrela Hry o život, skúška ohňom. Nech si myslí kto chce čo chce, ale mňa to fascinuje, mám ten film rada. Budúci piatok pôjde ďalšia časť, dúfam, že mi nič do toho nevlezie a budem si to môcť v kľude pozrieť, tú časť som ešte nevidela, aspoň sa na ňu nepamätám. Čítala som knihu, takže viem, ako to skončí, ale aj tak si to veľmi rada kuknem :)

Inak scifi moc rada nemám a ani sa mi moc nepáčia také tie spotvorené bytosti, výnimkou je Avatar, to bol veľmi pekný film podľa môjho názorua vôbec mi neprekážal vzhľad tých bytostí.

teraz už nemám toľko aktivít ako pred časom, voľakedy som na telku ani nemala kedy, furt som niekde lancuchovala a neposedela som doma, či už s kamarátkami, alebo na rande, alebo do zboru či cvičiť, a ked prišla svadba a deti, tak som telku tiež moc nepozerala, len niekedy, viac sme sa stretávali so susedmi aj s rodinou, a teraz na staré kolená začínam pestovať aj papučovú kultúru vo väčšej miere :) neviem, či je to dobre, asi ani nie.

Zverejnené

Ano na tych vedlajsich programoch ako plus ci dajto to chodi tie zahranicne veci z discovery, vela dokumentarnych o lietadlach a vselico take, aj paranormalne javy som pozeraval. Teraz som zhrnul vsetko aj to co chodilo pred 20 rokmi nie vsetko chodi aj teraz a ja nemam nic z tych discoverymu podobnych mam len DVB-T aj z neho len free stanice co idu bez vselijakych kart a dekoderov proste len cisto volny signal co je dostupny antenou to je Nova, Prima, Cinema, Cool, Markiza, JOJ, doma, wau, dajto, STV 1 a 2, TA3, Krea, Slager, TV2, RTL klub, Duna TV, MTV a jej 5 podprogramov a tie ostatne ako rakuske comu nerozumiem TV8, Lux, Noe neratam to nesledujem. Ja len cisto co sa s antenou chytit da len mam stestie ze je presah signalu z troch statov takze ked odvsadial chytam iba okresany zaklad ajtak je to cez 20 stanic a vzdy niekde nieco ide. Na STV som lubil kukat Pribehy s Brychtovou to bolo podobne ako rodinne pripady, postu pre teba, a teraz nove daco nejaka pomoc detom miesto toho akurat mi to ide a kedysi siedme nebo s rozborilom, potom bolo aj vylomeniny... Furt som si daco nasiel. Telka jedlo to ma bavit jednoducho neprestane. Kolegovia zase skor pozeraju futbal, eurosport, stavkuju, takze oni riesi veci co sa mna netykaju tak nemame si co povedat ohladne telky ci volneho casu. Oni chodia do krcmy. Zeny pozeraju tie kucharske relacie ci cestovatelske a ja zas take vobec nie.

Zverejnené

ty by si si čiastočne rozumel s mojou svokrou :) tá by prebulila na pošte pre teba večer a ty by si si bahnil, ako fajne si si bednu pozeral bez toho, aby ti niekto pindal, že čo to kukáš a že prepni to :)

preto píšem čiastočne, lebo ju bavia tie také dojáky - ale zasa nejaké scifi, transformeri, lebkouni a podobné somariny ani náhodou.

akurát urobila somarinu, že si bez rozmyslu objednala magio, ale vôbec to nevie nastaviť, a keď jej niečo nejde hneď, tak začne mačkať ovládač bez ladu a skladu a pravdaže to úplne nakoniec vyradí a nejde jej vôbec nič, a potom vyvoláva chudákovi Flinstonovi, že zasa má to blbé Mágio pokazené, s týmto sa ani neodváži volať švagrovi, hoc ten býva 10 minút pešej chôdze od nej, a my hodinu MHD, lebo ten by ju poslal niekam. A tak Flinstone podchvíľou nabehne a nainštaluje jej to tam a nakáže jej, čo má stlačiť, keď chce to či ono pozerať, ale ona jednak nikdy nebola technicky zdatná, a tiež už má svoje roky a už nezvláda ani šporheľ...takže v rôznych intervaloch sa situácia opakuje.

Zverejnené

Máš taký pocit že ja som technicky zdatný? V tomto sme úplne rovnakí. Všetko čo má zložitejší softvér ako kalkulačka behom týždňa mám pokazene, rozštelované atď. Preto mne vyhovuje stará CRT telka s najjednoduchším setopboxom... Ja si neviem predstaviť nejaké mágio však tam majú modem a podobné medzičlánky a všetko z oblasti výpočtovej techniky u mňa záhadne prestane fungovať...

Už aj 7 ročný synovec sa ma pýtal či mám anténu ja že ano a on že od nového roku nebude markíza ale my budeme mať. Oni majú skylink to je vlastne satelit kde sa len ročne platí a chytá to z družice, neni k tomu modem atď. To by som ešte možno zvládol s tým že na fóre o satelitoch by som dvihol pár ľuďom tlak...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov