game Zverejnené 17. November, 2019 Autor Zverejnené 17. November, 2019 je jedno, či sa tu vyjadruješ, tvoje stanovisko poznáme, moje, naše, poznáme...poznáme výsledky neočkovania a internetového vymývania mozgov a prepiatej demokracie a slobody. sú isté veci, ktoré by v každom prípade mali zostať nie slobodne v rukách kohokoľvek, kto si zmyslí, že keď sa presťahuje do lesa, bude žiť prírodne.veľmi pracne potlačené vážne choroby majú byť očkované plošne, a keď má ľudstvo ešte kvapku zdravého mozgu, bez toho, aby musel nazerať do chytrého telefónu go google pre rozum, to znovu príde.v podstate už prichádza.pretože to, čo presadzuješ ty, ide proti ľudstvu. ale na druhej strane... prečo nie... aj tak je nás priveľa, trochu preriediť nezaškodí /irónia/
tyso Zverejnené 18. November, 2019 Zverejnené 18. November, 2019 zabavne je ze informator tu haji libertarianiuzmus, kde je vlastnicke pravo to zakladne a clovek plne vlastni svoje telo. Ak toto je vychodisko tak ockovanie je obmedzenie slobody, rovnako ako povinne vyucovanie ale napriklad aj obmedzenie potratov je obmedzenie slobody. Pochybujem ze si to uvedomuje, kedze jeho nazory su daleko od niecoho konzistentneho, su len ukazkou ako pracuje ruske ovplyvnovanie. Vsetky konspiracne tvrdenia su dobre pretoze oslabuju schopnost rozoznavat. A ked je vsetko otazne, tak sa lahko uveri aj najvacsej kravine.
game Zverejnené 18. November, 2019 Autor Zverejnené 18. November, 2019 ruské ovplyvňovanie by som vynechala... skutočne, ostatné pasuje ako detský zadoček na šerblík... ako hovorí jeden môj kamarát.k tomuto netreba ruské ovplyvňovanie, a netreba ho cpať všade... sem by som ho necpala, už len preto, že náš milý informator si dokáže chaos v hlavinke vytvoriť aj sám.konšpiračné tvrdenia pán informator preberá z každej strany, vždy odtiaľ, kde mu to zapasuje do jeho myslenia.ovšem keď pri otázke odmietania či podmieňovania očkovania a záchrany životov slobodným rozhodovaním možno vôbec hovoriť o myslení.chápem, čím svoje postoje informator obraňuje. v tom chyba nie je.chyba je v tom, že je to tak dokonale pomýlené, aj so všetkými tými príkladmi a prirovnávaniami k základnej vojenskej službe a kdečomu, čo tu už odznelo....ale jediný krát som nečítala, čo v takých prípadoch odporúča alebo čo na to milý informator... ktoré sa dejú stále častejšie: nezaočkovaní alebo nedostatočným očkovaním nekryté deti dostávajú choroby, ktoré by dostať nemali.... trpia, keď by vôbec nemuseli...ktoré naša generácia nepoznala, bohužiaľ táto terajšia už zasa pozná.čo v takom prípade, utiekame sa k lekárom? šup do nemocnice, zachraňujte....? to je ok? vyjadril sa už k tomuto milý pan informator? zo svojej zaočkovanej imunity... ostatných nech vezme aj lepra?
tyso Zverejnené 18. November, 2019 Zverejnené 18. November, 2019 game, viem ze neveris ale nie je nahoda ze rusi prispievaju napriklad Rostasovi. A robia to po celej europe, je to cielene. Na samotne sirenie hluposti si stacime, ale Rusi to efektivne zosilnuju a sietuju. https://dennikn.sk/blog/378330/ako-je-to-s-udajnou-nezavislostou-tibora-rostasa/ A napriklad pomahaju Le Penovej a Kotlebovi. (To je len to co sa vie jasne ). A informator je ukazka kam cielia a ze to zabera, ockovanie sa len zviezlo. Ale ze Kotleba je proti ockovaniu, to je len ukazka ze to ide z jedneho pramena.
game Zverejnené 18. November, 2019 Autor Zverejnené 18. November, 2019 keď sa necháme, dobre nám tak.ovšem to nerobia len rusi, celými dejinami neustále prechádza ovplyvňovanie niekoho niečím a miznutie národov a kdečo podobné.kašlem na Rostasa, v žovote som od neho nečítala ani jediné písanie.( a pritom som kedysi milovala konšpirácie... ale také normálne, už roky sú mi ukradnuté)Rusi sú aj milióny bežných obyčajných normálnych ľudí.mňa bolí to, čo píšem už roky v tejto téme... vypnutie mozgu.milý informator vypína a zapína tam, kde sa mu to hodí... raz je to cirkev, raz netuším kto, a je mi to jedno, len vidím, že to nie je vždy dobre,jeho argumentom rozumiem, rozumovo - ale pochopiť je nad môj Pochop.rovnako ako u spústy antiočkovacích pánov doktorov inžinierov.to nikdy nepochopím.na jednej strane budú pochodovať, keď po tridsiatich rokoch klesli potraty na úplné minimu, ale ako vždy hovorí, ten život ich zaujma len dovtedy, kým sa nenarodí. potom nech ho vezme prvá detská choroba, detský domov, čokoľvek.myslenie absentuje. toto nie je o rusoch, tak, ako našich tridsať rokov nebolo o revolúcii.vždy je to o ľuďoch.
tyso Zverejnené 18. November, 2019 Zverejnené 18. November, 2019 Rusi v zmysle vlada a FSB, a sposobuje to vypnutie mozgu. Ved si snad nemyslis ze informator ma schopnosti porozumiet o co ide ? A argumenty ? Ako ze nechce podporit biznis farmafiriem ? Ved to sme mu uz vela krat vyvratili, on nevie ci je to pravda, on veri konspiracnym webom. To nie su argumenty, to su clanky viery. A dovody preco t o ludia siria su rozne, informator ma vymyty mozog propagandou ale su ine a beznejsie dovody, sirenie rad od kamaratov, neveria v moderny svet a hlasaju navrat k prirode, strach a emocie. ( Toto je asi najbeznejsie, ked sa bojis ockovat aj neockovat, tak sme evolucne nastaveny tak ze potrebujes 10x vyssi strach ak ma viest k akcii, ked nic neurobis ergo neockujes tak sa podelis o zodpovednost s Bohom ci nahodou ).
game Zverejnené 18. November, 2019 Autor Zverejnené 18. November, 2019 iste... to všetko viem, len dostávam vyrážku z toho "za všetko môžu rusi", to predsa vie kdekto.späť:viem, aké všelijaké dôvody majú na neočkovanie a na odmietanie plošného.... a bla bla.toto je to, môže ma tu presviedčať pán informator a všetci inžinieri v antiočkovacích skupnách - pred pár rokmi som ja blb dostala od nich pár nepublikovateľných slov, za tepla, ovšem keby používali mozog na myslenie, tak ma to snáď aj urazí.farmafirmy sme predebatili stokrát, vieme.stále ovšem zostáva - ako niekto môže stáť za názorom, že plošne a povinne neočkovať, keď je dokázané, odskúšané, potvrdené. že jedine plošné očkovanie bráni spoločnosť ako celok....že nám pámboh doprial aspoň to, aby sa kiahne celosvetovo plošne a povinne zaočkovali do roku 1979, keď ešte neráčil vymyslieť internet....vďaka ti, bože.
tyso Zverejnené 18. November, 2019 Zverejnené 18. November, 2019 aj ked dostavas vyrazky, tak za rast konspiracnej sceny mozu rusi :), mozes nesuhlasit, mozes to popierat ale to je tak vsetko. Ved sleduj informatora, akoze " krestansky konzervativec" a ako vasnivo hajil ruske zaujmy vo venezuele :) na lavicovom diktatorovi. Mas tu na fore jasny priklad ze to robia a ze to funguje.
game Zverejnené 18. November, 2019 Autor Zverejnené 18. November, 2019 veď vravím, že dobre nám tak. keď funguje, asi to robia dobre. kto chce veriť a nechá si, nech verí. ovšem očkovanie samotné patrí do trochu inej kategórie.práve mi naskočil pupienok : )ok. čo by sme si dnes počali s pravými kiahňami? prečo pekne doradu v krajinách, kde nebol problém celé desaťročia, deti trpia nepravdepodobnými chorobami? prečo že sa vracajú potlačené choroby?pretože ľudia antiočkovači a alibisti, ktorí "len" neschvaľujú plošné očkovania, hromadne píšu svoje názory... možno to vôbec nazvať názormi? na net...internet je báječná vec. ale len pre ľudí s mozgom.mali by k nemu vydávať vodičák. a psychologické testy.to mi pripomenulo... hneď po revolúcii sa objavila celá záľaha brakových časopisov, občasníkov, absolútne si nepamätám, ako sa volal čo len jeden z nich...len ma s novinkami z nich obšťastnňoval jeden sused.... to boli samí ilumináti, slobodomurári, svetové sprisahania, začal úradovať HAARP, a chemtrails, a bosorky....spravidla si na to odchytil mňa.... ja fajčila na balkóne, on sa pristavil a už to išlo... koľkokrát som sa ho nevedela zbaviť, pána inžiniera.až kým mu bigotne veriaca manželka neprišla na to, čo potajomky číta a rázne mu to zatrhla. odvtedy sa mi dokonca istý čas vyhýbal.... na dnes už dokonale zabudol. ale toto všetko ešte patrilo k tým normálnejším bezinternetovým konšpiráciám, ktoré ublížili hlave, ale nechali žiť.a potom na ôsmy deň pámboh dopustil rozšírenie internetu.
informator Zverejnené 19. November, 2019 Zverejnené 19. November, 2019 aj ked dostavas vyrazky, tak za rast konspiracnej sceny mozu rusi :), mozes nesuhlasit, mozes to popierat ale to je tak vsetko. Ved sleduj informatora, akoze " krestansky konzervativec" a ako vasnivo hajil ruske zaujmy vo venezuele :) na lavicovom diktatorovi. Mas tu na fore jasny priklad ze to robia a ze to funguje. ty si uz mentalne totalne na urovni Matovica....a toto tu chce rozdavat rozumy a usmernenia.... pretože ľudia antiočkovači a alibisti, ktorí "len" neschvaľujú plošné očkovania, hromadne píšu svoje názory... možno to vôbec nazvať názormi? na net... ja nepatrim ani k jednym a ani k druhym..... 1
tyso Zverejnené 19. November, 2019 Zverejnené 19. November, 2019 game, to vidis bigotna manzelka a kolko dobra :), v tomto kontexte je zaujimave ze katolicka cirkev opakovane vyhlasuje ockovanie za dobre a schvaluje ho. Katolicka cirkev nie je taka spiatocnicka ako to vyzera podla Slovenska :).
game Zverejnené 19. November, 2019 Autor Zverejnené 19. November, 2019 to sú veci. ale nakoniec už JP II pripúšťal zaujímavé veci o mimozemskom živote a kdečom, je to kdesi tu...očkovanie zrejme využívajú aj misionári... ináč by sa míňali rýchlejšie, než by ich rkc stíhala dopĺňať.... nejaké rácio to rozhodne má. :) ja nepatrim ani k jednym a ani k druhym.....ty budeš tá tretia polovica, milý informator...povinné a plošné ... zakaždým sa proti tomu ohradíš, nech to napíšeme akokoľvek :)nevadí, mám otázku: tvoje riešenie na zastavenie vysokonákazlivých chorôb, keď nie povinné, plošné, .... u nás už neboli, niektoré sa vynechali, lebo sme ich povinným plošným očkovaním mali potlačené. máš nejaký nápad ako náhradu? riešenie podľa teba? ale neprosím filozofické odpovede, jednoducho riešenie prosím.moje je povinné plošné očkovanie. tvoje?
tyso Zverejnené 19. November, 2019 Zverejnené 19. November, 2019 https://www.kbs.sk/obsah/sekcia/h/dokumenty-a-vyhlasenia/p/dokumenty-komisii-a-rad-konferencie-biskupov-slovenska/c/stanovisko-k-niektorym-etickym-aspektom-povinneho-ockovania
game Zverejnené 19. November, 2019 Autor Zverejnené 19. November, 2019 " Subkomisia chce zdôrazniť, že vhodnosť konkrétnych druhov povinného očkovania, očkovacích látok, povinného očkovacieho kalendára, posúdenia medicínskeho a verejno-zdravotníckeho prínosu daného očkovania vo vzťahu k jeho možným rizikám a nežiaducim účinkom vo všeobecnosti, ako aj vo vzťahu ku konkrétnemu dieťaťu, je výsostne odbornou, medicínskou a epidemiologickou záležitosťou. " skladám klobúk. :klobuk:
informator Zverejnené 20. November, 2019 Zverejnené 20. November, 2019 ty budeš tá tretia polovica, milý informator...povinné a plošné ... zakaždým sa proti tomu ohradíš, nech to napíšeme akokoľvek :) nevadí, mám otázku: tvoje riešenie na zastavenie vysokonákazlivých chorôb, keď nie povinné, plošné, .... u nás už neboli, niektoré sa vynechali, lebo sme ich povinným plošným očkovaním mali potlačené. máš nejaký nápad ako náhradu? riešenie podľa teba? ale neprosím filozofické odpovede, jednoducho riešenie prosím. moje je povinné plošné očkovanie. tvoje? ockovania na dobrovolnej baze a od statnych organov v tomto proocokvacom scenari ocakavam, aby zdvihli rite a sli robit osvetu.......a co sa tyka skol resp. skoliek, tak tam tieto procedury nechat na majiteloch resp. prevadzkovateloch....staci tak?.....
game Zverejnené 20. November, 2019 Autor Zverejnené 20. November, 2019 nie. nestačí : )osveta je vykonávaná 100, v niektorých prípadoch 150 rokov, nehovorím o novších objavoch, kde očkovacie látky sa postupne objavujú, lebo aj keď sú farmafirmy hamižné monštrá, vývoj nových liekov a vakcín zato napreduje...nemyslím, že existuje priveľa ľudí, ktorí nevedia nič o očkovaní, ani v treťom svete nie.osveta môže ovšem byť, ale k tomu nestačí zdravotník... k tomu treba vyčistiť hlavy samozvaných doktorov od nánosov internetových záplav dezinformácií.a čo sa týka toho druhého.... keď už cirkev svätá prehlási:" Subkomisia chce zdôrazniť, že vhodnosť konkrétnych druhov povinného očkovania, očkovacích látok, povinného očkovacieho kalendára, posúdenia medicínskeho a verejno-zdravotníckeho prínosu daného očkovania vo vzťahu k jeho možným rizikám a nežiaducim účinkom vo všeobecnosti, ako aj vo vzťahu ku konkrétnemu dieťaťu, je výsostne odbornou, medicínskou a epidemiologickou záležitosťou. " tak toto je vec, ktorá by sa mala počúvať. toto je skutočne o deťoch, ktoré sa už narodili, a neprestala starosť o nich, práve začala,a ktoré treba ochraňovať aj takou modernou vymoženosťou, ako je očkovanie, pod dozorom ODBORNIKOV: a moderná ako moderná... v starovekej Číne experimentovali lekári s obdobou očkovania pred dlhými stáročiami. boli natoľko osvietení... to len keď pámbožko stvoril na osmy deň internet, sa všetko zadrho. osvietenie zmatnelo v povážlivo mnohých hlavách.ale aj cirkevné stanovisko hovorí jasne: pod odborným medicínskym dohľadom OČKOVAŤ. a z praxe vieme, že alternatívy moc nefungujú.
tyso Zverejnené 20. November, 2019 Zverejnené 20. November, 2019 osveta sa u nas vola zakladna skola, Toto nie je problem osvety.
informator Zverejnené 20. November, 2019 Zverejnené 20. November, 2019 game netahaj sem cirkev...tiez tu podsuvas cirkevne vyjadrenie iba ked to ma nejako potvrdit tvoj nazor... a co sa tyka Ciny a ich ockovania, tak asi Cina robila viac v osvete pred x tisic rokom, ako terajsi "osvetari", co sa este nehanbia brat za svoju pracu aj statne peniaze... tyso tak si skus tu zakladnu skolu zopakovat a bud este viac osvieteny.... 1
game Zverejnené 21. November, 2019 Autor Zverejnené 21. November, 2019 akože neťahaj sem cirkev... cirkev chce byť súčasťou našich životov, a podľa ich vlastného vyjadrenia v tom článku sa veriaci k nim obracajú s otázkami o očkovaní, a cirkev vyjadrila svoje stanovisko a veľmi dobre zdôvodnené a jasné stanovisko, tentokrát.pomýleným a domýleným ľuďom vyjasnila, prečo, keď už raz deti majú, ich majú dať očkovať, a prečo počúvať na medicínu a odborníkov a epidemiológov a nie anonymné hlasy z netu.donoste deti, ale dajte ich očkovať. jednoduché a jasné, či tebe sa zasa niečo nezdá, milý informator?sú témy, keď aj cirkev a kbs pozbiera rozum do hrsti. keď už ho ovečky nemajú, tu nie je o čom diskutovať pre ňu, dnes už to nie je o tom, že pomodlime sa a vírusy a chamraď ostatná hádam pokapú aj samé.toto je téma, kde by bolo vskutku zvláštne, keby odrádzali od očkovania.
informator Zverejnené 24. November, 2019 Zverejnené 24. November, 2019 tvoje argumentovanie vyjadrenim cirkvi na temu povinne ockovanie, je smiesne, nakolko ty pouzivas v 100% vyjadreni o cirkvach (minimalne o RKC) iba same negativa a odrazu mas k nim zazracne blizko....pokladam to od teba za velke farizejstvo....tak tvoja akoze "argumentacia" je s tvojich ust "hoax"... :)
game Zverejnené 24. November, 2019 Autor Zverejnené 24. November, 2019 a ty si to ani len nepochopil, milý pán informator, prečo je to teraz ináč, kde mám k čomu zázračne blízko, čo zasa čítaš ináč, než je napísané.... ....alebo, čo je pravdepodobnejšie, si si len našiel čosi, čokoľvek, bez kontextu, aby si mi tu mohol niečo vytknúť :)keď robí ktokoľvek záslužnú vec, zasluhuje oceniť. či u vás to tak nefunguje? :hmmm:mimochodom, pozri na definíciu, čo znamená hoax... díky :)
informator Zverejnené 25. November, 2019 Zverejnené 25. November, 2019 Hoax (anglické slovo hoax označuje podvod, žart) je predovšetkým prostredníctvom internetu elektronicky šírená správa (najmä e-mailová), ktorá napriek svojej nezmyselnosti vyzýva na to, aby bola preposielaná ďalším používateľom systému. Jednoduchosť a prakticky nulová cena a námaha pri preposielaní spôsobila ich veľký rozmach. https://sk.wikipedia.org/wiki/Hoax toto som si mal verifikovat?......
game Zverejnené 28. November, 2019 Autor Zverejnené 28. November, 2019 mal si pozrieť, čo to slovo znamená... evidentne nemá nič spoločného s tým, o čom som tam písala a čo si ty nazval hoaxom,ale keď je to pre teba rovnaké a význam sedí, tak je... s tým ja nič nespravím, a ani sa mi nechce :)takže... zamyslel sa niekedy niekto, ako by to vyzeralo bez úsilia starých vedcov a lekárov, ktorí hľadali prvé očkovacie látky a nachádzali ich na roztodivných miestach... ale zachraňovali prvé životy. hm ?
D'Ady Zverejnené 6. December, 2019 Zverejnené 6. December, 2019 Vďaka týmto poslancom (v červenom) budú vaše deti aj naďalej chodiť do škôlky s deťmi antivaxerov.Ďakujeme, že nasmerovali našu spoločnosť k väčšiemu riziku epidémií a rozšírenia chorôb, ktoré už ani nemuseli existovať. Najviac sa určite potešia rodičia ratolestí s autoimunitnými ochoreniami, ktoré tým priamo ďalej vystavili ohrozeniu.Vypatlané hlavy konšpirátorov a blížiace sa voľby ich už úplne ovládli.Niektoré mená fakt sklamali.Naopak príjemne prekvapil klub SNS, alebo napríklad Boris Kollár, ktorého základňa sa s antivaxom úplne zhoduje.A kudos pre príčetnú ministerku Kalavskú (nominantku Smeru), že to aspoň skúsila. Holt, s idiotmi sa ťažko bojuje.kredit: FB "Zomri"
tyso Zverejnené 6. December, 2019 Zverejnené 6. December, 2019 co sme zvolili to mame, sice sa niekedy utesujem ze parlament je horsi ako priemer volicov ale tusim ze to nie je pravda :),
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz